PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [hcl:] Nem létező 128x64-es LCD meghajtása Arduinoval
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] A következő felhőd otthon lesz
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Mr.Csizmás:] Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- [Re:] [fererencz89:] Nem állhatok meg a saját házam előtt autóval??
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Lalikiraly:] Amazfit bip 3 okosóra. (Nagyot csalódtam)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
sovinho
tag
Egyébként igen, kell hozzá némi türelem. Plusz meg kell találni a neked fekvő harcmodort. Nekem is voltak gondjaim, főleg az elején elég hamar leaprítottak. Aztán a varázslatok közül elkezdtem használni a pajzsot, szerintem ez messze a legjobb segítő közülük, így már egész simán ment. Érdemes tolni bele még egy kis energiát, én még negatív véleményt nem nagyon láttam erről a játékról.
Hakuna Matata

sting2
addikt
Talán valami új a Gémerfejesek fostengerében :
A CES 2016 kiállításon nagyon szerették...
Tritton Katana!
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

Sefter
veterán
Műfajra értettem a rohanóst, nem játékstílusra.
Gyorsabban kap az ember sikerélményt..
Szerk: ezzel nem kritizáltam, csak megállapítottam
[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
The Division Béta kezdete január 29?
Live-Die-Respawn

james001
veterán
Szeretem én a szintfejlődős játékokat is,de ami már ennyire komplex mint ez azt már inkább hanyagolom.
"The stars have died and the heavens go up in flames"

szasanyi
félisten
Szerintem ez a jobb, és viszonylag egyszerűbb fejlődési rendszer. Ráadásul magyar így könnyen érthető bárki számára, ami szvsz plusz pont (a grafikai megvalósítás mellett). Mint mondtam nem vagyunk egyformák és nem is kell annak lennünk de azt hidd el, hogy a játéknak kiosztott díjak nem a szerencse műve hanem valóban a játék érdeme.
„A man has to look his best when it's time to get married... or buried." by Bowery King

Sefter
veterán
Elég bazári külseje van 200 euróért..
Már nemigen hiszek ezeknek az ál sokpontegyeknek sem... Szerintem ennyiért sokkal komolyabb sztereó fejesek vannak.
[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun

sting2
addikt
Tritton védjegy.
Hát, igen a hangminőség az egy összetett kérdés ezeknél a fejeseknél az árukat nézve.
Én, azért üdvözlöm inkább ezt a terméket, mert az ilyen és ehhez hasonló újításokat - pláne ha vevőkre talál, minden esetben követi a konkurencia.
A " szebb - jobb - több" elvét követve..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

Zanik
addikt
Ha jól értem, akkor ez HDMI jelből veszi a hangot és továbbítja a fejhallgatóba? Tehát PS4-ből kábel ki, Triton-os dobozkába be, onnan kábel tovább TV-be. Zseniális!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

zzola
félisten
+ input lag....

Neoteric
addikt
Felvevőkártyák többsége is így működik és nincsen inputlag többlet.
PSN: ne0teric_sAN

Zanik
addikt
Kérdés mekkora. Nekem egy Yamaha AVR van a PS4 és a TV közé kötve, de sose vettem észre, hogy zavaróan késne a hang. Mondjuk legtöbbször a Cloud II-t kötöm a kontrollerre.
[ Szerkesztve ]

jules99
csendes tag
Magyar profilhoz tud valaki esetleg 14490huf-nal olcsobb eves ps plusz elofizut?
Januar vegen jar majd le, illetve karacsony elott lattam egy helyen akciosan 12500ert, de arrol lemaradtam mert elvittek elottem mindet.

zzola
félisten
A nagyon olcsok azok mind kulfoldi elofizetesek...

andro93
aktív tag
Miért, te mit szavaznál meg év játékának? Nálam még a Bloodborne, ami labdába rúghat a W3 mellett, de a története és a karakterei miatt a Witcher sokkal nagyobb hatással volt rám.

dinostaRR
tag
Lehet hogy most sokan kérdőre fognak vonni, de nekem 4 hónapja áll vertical standen és semmivel nem hangosabb mint fektetve. Igaz porszűrő van/volt a ps-n kezdettől fogva, jó szellős helyen. Most hogy állítva van csak a felső részén maradt a szűrő. Ergo szerintem ez mítosz hogy hangosabb. Több tényező is közrejátszhat: porosodás? szellőzés? kinek mi a hangos? milyen anyagon van elhelyezve a ps?
Fura dolog az biztos... A hűtés standen keresztül is jó! Mellé rakom a kezem és érzem hogy szívja a levegőt mint állat.
[ Szerkesztve ]
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - PSVita - Huawei Mate 10 Pro]
Holnaptól elvileg egy újabb PS2-es játék lesz játszható PS4-en.
Arc The Lad: Twilight of the Spirits
Emulátorral így néz ki, vajon PS4-en is ilyen lesz majd?
Live-Die-Respawn
Én ilyen Sony MDR-DS7500 hasonló hdmi-s wireless fejhallgatót használok, igaz plazma TV-vel.
Erről jut eszembe, bocsánat a láma kérdésért, de az input lag az csak LCD-k esetében játszik, ugye?
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

zoltannagy
aktív tag
Az engem is érdekelne, hogy tud e valaki. Igaz, engem 3 hónapos magyar érdekelne, mert akitől vettem az nem tud most per pill. Ő 4200 Ft-ért adta.

zzola
félisten
Ha a jel atmegy egy aramkoron, mar van kesleltetes-legyen szo keprol vagy hangrol....ha te nem latod, attol meg van.

A`rpi
addikt
Nem. Mindenhol kell vele számolni, hol kisebb hol nagyobb, de pusztán működési elv alapján sem mondható az hogy pl a plazmáknak nincsen imputlagjuk, mert azoknak is van, és modellenként eltérő is lehet annak a mértéke.
Van a megjelenítés technológiából adódó lag, ezzel mindenképp számolni kell.
LCD, Plazma, Oled. stb stb.
És ehhez még hozzáadódik a megjelenítőnek
az "agya" gyorsasága vagy épp lassúsága.
Ennek megfelelően ha lassú a tévében a képfeldolgozó, az alaposan megdobja a lag mértékét.
Mert ugyan a megjelenítő ki tudná rajzolni, de ha az "agya" csúszással adja a képet a lassúság miatt, növekszik a "lag".
Ami ugye játékoknál fontos, mivel amit csinálsz a játékban azt annyival késősebb látod, mint amennyi a készülék input lagja, ami ha túl nagy már zavaró lehet. Szerintem olyan 60ms-ig nem zavaró, bár ezért lehet páran majd megköveznek. Tény ennél lehet lényegesen "gyorsabb" megjelenítőt is vásárolni.

marilllyo
veterán
Biztos volt már róla szó...de ehhez kódot honnan lehet szerezni? Vagy rendeljem elő és töröljem a megrendelést? Vagy valahol lehet erre jelentkezni? Oder nyílt béta lesz?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Nem, zárt béta lesz. Aki előrendeli a játékot az kap kódot majd, amit beaktiválva küldik majd letöltőkulcsokat. Akik alfában benne voltak azok automatikusan bétázhatnak majd.
Lehet még jelentkezni az oldalon is, de nem garantált a bejutás. Valamint lehet béta kódot is venni, hardveraprón is szokott fent lenni, elvileg most is van. (kérdés hogy megéri-e pár száz ft-ot fizetni egy bétáért)
Live-Die-Respawn

A`rpi
addikt
Eleve nem is árulhatná magánszemély (szerintem).

Neoteric
addikt
Jó, akkor úgy mondom, hogy olyan hangyakukinyi van, hogy emberi szem nem veszi észre.
PSN: ne0teric_sAN

zzola
félisten
ms-ban merheto. De ha azt nezed, mondjuk adsl-nel 30-60 ms a pinged jatek szerver iranyaba, + egy erositon atviszed a kepet a megjelenitoig es meg egy capture kartyat kozbeiktatszt, siman 100 felett leszel....

pomk
őstag
Hol lehet ennyiért éves PSN előfizetést venni?
Biztos van valahol egy eldugott EULA ahol tiltják, de szerintem ez még nem a világ vége. A gond ott kezdődne, ha valaki ilyenért 2-3 ezer ft-ot kérne. (főleg hogy kvázi ingyen is szerezhető)
Live-Die-Respawn

Zanik
addikt
Tegnap keresgéltem Store-on hogy elő lehet-e már rendelni a Firewatch-ot, végül a Campo Santo honlapján találtam meg a választ, hogy nem lesz belőle előrendelés, a megjelenés napján (február 9) fognak felkerülni az online store-okba a digitális verziók. Lemezes változatról meg egyáltalán nem is találtam infót, valószínűleg nem lesz.

Tegla80
addikt
Kanadai store ar...atvaltva kb annyi.
Sony® & PlayStation®

RunnyJuggler
aktív tag
Azért az a pár száz 7-800ft, ami sok, főleg, hogy simán lehet összeszedni kódot ingyen.
Ps storeból előrendelem, akkor is kapok kódot, nem?
Szerk.: Most nézem, hogy magyar store-on még elő sem lehet rendelni?
[ Szerkesztve ]

motown5l
aktív tag
Sziasztok.Controllert Samsung telefontoltovel lehet tölteni? Vettem egy dokkolot, és Samsung töltovel szeretném tölteni.

Tuomas
addikt
Milyen dokkolót vettél, ami nem tölti?
Amúgy igen, tudod vele tölteni, de az usb kábellel a gépből is.
[ Szerkesztve ]
We were here

motown5l
aktív tag
Sima USB kábel van hozzá. Toltofej azt hiszem nem lesz hozzá. Ma rendeltem meg.

pomk
őstag
Erről van szó? Kanadai accountom van, de akkor is 49.99 $.

motown5l
aktív tag
Igen.Azt szeretném elerni,hogy ne a géppel kelessen tölteni. Mert a macska rágja a kábelt. Ezért vettem a dokkolot hogy asztalon tudjam tölteni a két controllert. Szóval akkor lehet tölteni.Köszönöm szépen a gyors választ.

zzola
félisten

törölt tag
Kanadában Usa dollár van ugye?
[ Szerkesztve ]

pomk
őstag
Bocs, olyan régen néztem már meg accountom, hogy összekevertem az alaszkai accountot a kanadaival.
Adatokat nem tudok, de eddig nem vettem észre... persze a kadenciahelyességet (illetve annak hiányát) is csak azóta látom meg mióta tudok róla
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

gubisadam
aktív tag
Nézegettem a használt PS4 játék hírdetéseket....van pár nevetséges ár.....
Akik itt árulnak használt játékot, nem szokták aktualizálni hogy mi mennyibe kerül jelenleg a store-on?
-= Huawei P30 - Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-8600 / Z390 UD-M / 4x8 gskill aegis / GW 2060S =-=-
Valószínűleg úgy gondolják, hogy amit a store-ban veszel már nem tudod eladni, a lemezeket meg igen...

motown5l
aktív tag
Store játékokat nem tudod eladni,Miutan kijatszottad.A lemezesert viszont pénzt kapsz.És befektrthetsz belőle egy új játékra. Én is store rol vásároltam. És rajottem hogy nem éri meg
Szerintem nem nagyon érdekli őket, hogy a digitális változat akciós ára mennyi. Bár ha valami érdekel, akkor tehetsz egy próbát és ráírhatsz a hirdetőre, de jó eséllyel azt válaszolja (már ha válaszol egyáltalán), hogy akkor vedd meg digitálisan. És részben igaza is van, tekintve, hogy utána te is eladhatod a lemezt (gyakorlatilag ugyanannyiért).
<-ƘƘ->

Kasza08
őstag
Nos, olybá tűnik, hogy a kábel volt a ludas. Egy látszólag teljesen hibátlan kábel, viszont lecseréltem egy vadonat újra, és láss csodát, megjött a sebesség. A Test Connectionnál 45 Mbps, demo letöltés közben 70-80 körüli.

Tegla80
addikt
A nemreg tacskobol beszerzett jatekok viszik nalam jelenleg a primet....order egy 10es be. Naponta megvivom magammal a csatat,h ne,nem szabad ,buntetnek erte....,de ugy odairnam......
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®

james001
veterán
Fallout 4.
"The stars have died and the heavens go up in flames"

proly01
őstag
Szeretném megkérdezni,hogy ma beadtam egy játékot egy bizonyos konzolboltba ahol is közölte az eladó,hogy mivel nem hivatalos viszonteladótól veszi meg a játékot ezért szüksége van a nyugtára amit ad a nevemre a címemre a személyi igazolvány számomra és alá is kellett írnom.
Ez normális?
....Pr:)ly....

Kasza08
őstag
Igen.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Használt garanciális Redmi Note 10 Pro 6/128 szürke
- Dell Precision 7530, 15.6" FHD IPS, i5-8300H (8 v.mag), 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, gar
- Apple iPhone 11Pro 64GB Ezüst/Normál állapotban/83%-os akkumulátorral/1 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Piros / Normál állapotban /2023.08.15-ig Apple garnaciával
- Honor 20 Lite 128GB Fekete / 3 hónap garancia / Normál állapotban