PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Algieba:] Tavasz a kertben
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Igen, az én voltam, még tavaly rendeltem az amazon.com-ról (USA). Csak érdekelt, hogy lassan jön-e hazánkba is.
(#143996) Blaise: A fagyikkal elég kényelmetlen a játékokban mozogni, általában a DS4 az jobb választás. Szóval nem is feltétlenül szükséges a Move kontrollerek beszerzése. Persze azért van egy-két játék ami csak azzal megy. Nálam mindenesetre leginkább csak porosodnak.
<-ƘƘ->

sutyesz96
őstag
Az akciós csomag is azt tartalmazza vajon?
No matter what, you keep finding something to fight for.

nincsnév007
senior tag
inFAMOUS Second Son™ + inFAMOUS™ First Light, ezek jó játékok? nem ismerem őket
BMW E46 | Series S

Darksiders84
aktív tag
40-45 ezerre gondoltam szerintem az eladható jó ár érte.
(#144005) Darksiders84 válasza nincsnév007 (#144003) üzenetére

Darksiders84
aktív tag
Bizony jó játékok pont ilyen gépcsomagom van a játék megjelenéskor 4 éve vettem amit most akarok eladni Pro gépre váltás miatt.
(#144006) nincsnév007 válasza Darksiders84 (#144005) üzenetére

nincsnév007
senior tag
akkor lehet beruhzok majd rájuk
BMW E46 | Series S

seniman
addikt
Hát arra nem esküdnék. Személyesen kell elmenni érte és megnézni a számát a dobozon.De nem hiszem,mert az önmagában is több,mint ez a bundle.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

danielgalaxy
aktív tag
Milyen gálánsak, az Alzánál ráadásul hihetetlen akció keretében most nem kevesebb, mint 1%-ot engednek is az árból. Akinek nem jut, magára vessen!
[ Szerkesztve ]

sutyesz96
őstag
1!
No matter what, you keep finding something to fight for.

half333
őstag
Üdv! Nem rég letöltöttem a little big planet 3-at,és a problémám az lenne hogy nem teljes képernyőre rakja ki. Hol tudom ez beállitani?
(#144011) philoxenia válasza energy4ever (#143931) üzenetére

philoxenia
MODERÁTOR
BD lemez?
"Hiába törnek életemre. Vén huncutok és gonosz ostobák, "
(#144012) TazLeacher válasza philoxenia (#144011) üzenetére

TazLeacher
nagyúr
Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH
Live-Die-Respawn

vg
addikt
Juj, nem nézem meg! Nem nézem meg!
*God
Reggel van még sry.
Amúgy leginkább csak harc van benne. (Valaki embargó lejárta előtt tette ki a videót. )
Live-Die-Respawn

gyuromoj
veterán
Valamit kiírt videó közben, hogy 19.-én lesz valami.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020

Thorkos
tag
Össze lehet hozni, azt nem tudom, hogy minden tv-avr kombóval működik e. Az én lg-tv yamaha avr-el működik. Ps gombra bekapcsol a gép az bekapcsolja a tvt, erősítőt es beállítja a megfelelő bemenetet

WaterWave
veterán
a picsába.. kár volt megnéznem
akarom!!!!!!
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

marilllyo
veterán
God of Souls?
Godborne?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

30z.Samu
félisten
Te jó Isten! De messze van még április vége...
Sic Parvis Magna

tailor74
őstag
Nem bírtam tovább, előrendeltem.
Erő, Hűség, Remény…

WaterWave
veterán
nálam az istenért nem tudom megoldani ha bekapcsolom a ps-t bekapcsoljon az avr...
viszont ha be van kapcsolva a tv-m és az avr is és lekapcsolom a tv-t akkor lekapcsolja az avr-t
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

Lackooo84
veterán
Hát ezt sem a régi God of War fanok fogják megvenni...
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84
Az embargó hivatalosan március 19-én jár le, ez a videó is csak akkor kerülhetett volna ki. Valaki azonban megszegte a korábban aláírt szerződését és idő előtt tette ki a gameplay-t.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn

30z.Samu
félisten
Én akkor, amikor lehetővé tették, valahogy éreztem, hogy ebben a játékban van vitamin.
Sic Parvis Magna

gyuromoj
veterán
Akkor szegénynek annyi lesz mi?

WaterWave
veterán
elvileg avr oldalról engedélyeztem...
hdmi pass through: on
pass through source: game
rc source select: source select only
hdmi control on
ps4 oldalról meg cec engedélyezve a rendszer menüben...
de ha agyonvernek se kapcsolja fel a kikapcsolt erőstőt ha bekapcsolom a ps4-et... viszont a jel átmegy rajta.
Ha kiderítik hogy ki volt az eredeti feltöltő (amit linkeltem meg a többi ilyen videó már csak másolat, eredetit törölték), akkor ő büntetést kap majd. Valamint valszeg nem hívják meg többé ilyen rendezvényekre. (Cseheknél és Franciáknál is volt preview buli, ott vették ezeket fel)
Live-Die-Respawn

gyuromoj
veterán
Értem, szóval nem érte meg neki.

Bencus88
veterán
juj, de fincsike
tailor74: Már én is nézegetem honnan érné meg a legjobban
[ Szerkesztve ]

Thorkos
tag
Nem emlékszem nekem pontosan hogy van összerakva a technika. Vásárnap este érek csak haza. Akkor majd megnezem pontosan, ha addig nem talasz rá megoldást.
/// talán úgy kötöttem össze hogy a tv 1es és az erősítő 1es hdmije van összedugva a ps-t meg a tv-be megy. Cec meg engedélyezve van mindenhol
[ Szerkesztve ]
God of souls de jó lesz ez!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

airm92
csendes tag
Az a balta,te jó isten Azthiszem, erre szokták mondani, hogy: Instant GET
*PSN:hmate92

caris1
tag
Hűha, ez kell.
légyszi, légyszi legyen benne 60 FPS mód.
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.

Bencus88
veterán
Van olyan oldal, ahol adnak valami ajcsit is? Vagy mindenhol ezt a pajzsot dobálják dlc-ként?

zojjektum
senior tag
Gamersroom-ban vagy hol penztarcát adnak mellé.

Bencus88
veterán
Köszi megtaláltam Megbízható az oldal?

zojjektum
senior tag
Nem tudom, soha nem rendeltem/vásároltam náluk. Nem hiszem, hogy különb, mint bármely másik bolt. Pl. itt a fórumon szokták szidni a konzolok szervizét is, de nekem még nem volt velük rossz tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]

Xaels
félisten
Attól, hogy új mitológia és mechanika lesz alatta még nem jelenti, hogy rossz lesz. Az már az első videón is látható volt, hogy ez már nem az a GOW mint ami volt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

ProEvoFan
nagyúr
Platinumshopban rendeled elő, akkor sorsoláson veszel részt, ahol a fönyeremény egy Collector's Edition.
Továbbá ajándék dlc:
Exkluzív előrendelői ajándék a PlatinumShopnál!
A Korszakok szerencséje talizmán az alábbi játékbeli előnyöket nyújtja:
Megnövelt XP szerzés
Megnövelt Hacksilver szerzés
Perk-ök könnyebb aktiválása
Nem reklámozni akartam őket, csak válaszoltam a kérdésedre.

kiki22
senior tag
a lényeg a tv-n az arc hdmi csatlakozót használd.Ha már írta valaki akkor bocsi.

NOKA32
aktív tag
Sziasztok nem rég lettem egy fehér ps4 pro boldog tulajdonosa.Viszont eléggé tudatlan vagyok egy-két dologgal kapcsolatban.
A dobozos jatékhoz kapott voucher kod használatával a lemezt más már nem tudja használni azaz eladni sem lehez igaz?
Ez a kód nem egy kulcsos verziót biztosít a dvd helyett?

RangerFox
Topikgazda
A kód az csak valamilyen bónusz dlct biztosít, attól még a lemezt (ami Blu-Ray amúgy) bármikor el tudod adni. De ha eladod a lemezt, akkor persze nem fogsz tudni a játékkal játszani. Egy kódot csak egyszer, egy profilhoz lehet beváltani, és figyelni kell a régióra is.
Végül is azt a goeot lezárták a 3.résszel, nameg volt elég része ahhoz hogy mostnlmár újítsanak valamit.

Xaels
félisten
Majd kiderül milyen lesz, nekem azzal sem lett volna bajom ha megmarad a HnS játékmenet. Remélem a fejszét le lehet majd cserélni pörölyre
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

belan
addikt
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy régen játszottam kb 30 órát a horizonton de abba hagytam és most szeretnék vele újra játszani, de új gépem van és amikor játszottam vele akkor volt plusom és felhőbe szerintem el van mentve a mentésem,ha veszek plust akkor ugyan ott tudom kezdeni a játékot ahol félbe hagytam??
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

Bencus88
veterán
Köszi az újabb ötletet, bár ezekben a sorsolásokban nem nagoyn hiszek De ránézek köszönöm szépen!
erahurka: ohh gratula hozzá
[ Szerkesztve ]

erahurka
nagyúr
Én az elmúlt három évben 13x nyertem mozijegyet és kétszer könyvet, nyugodtan hihetsz a netes nyereményjátékokban
https://www.instagram.com/mozinaplo/
Chaost is lehetett cserélni szóval biztos itt is lesz több fegyver. Mondjuk nekem ehhez a vilaghoz pont passzol az axe.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Mobilfox tok/kábel bazár iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2