PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2023
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Jack Hunter:] YouTube a háttérben,reklámmentesen.Így:
- [Re:] [potyautas:] Buszon
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
gyuribácsi88
addikt
P.T. Demo [link]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

JohnyLong
csendes tag
Igen. Bár remélem korábban összejön...

speter33
aktív tag
Ez qvajóóóóó

Garada
őstag

speter33
aktív tag
Folyton röhögök akárhányszor csak megnézem

haddent
addikt
Megvan a válasz arra, hogy miért volt/van/lesz szar az "Evolve" csodajáték. Lehet, hogy inkább a játékkészítésre kellett volna koncentrálni

falijja
őstag
Hali mindenki egy kérdés...
egy haverommal megosztottuk a ps4 ünket egymás közt...nincs is semmi gond ezzel csak annyi hogy 2 napja nem tudom osztani felé a psn+ -t viszont a játékok mennek neki is ugyan úgy amiket felé osztok...mi lehet a gond ....? próbáltuk már deactivalni is egymást majd vissza de nem oldotta meg a problémát...válaszotok előre is köszi...

shunter
aktív tag
Há nemtom sokan miért látnak akkora potenciát ebbe a játékba. Sztem egy nagy szar így a videók alapján. Bár lehet ha kipróbálnám akkor bejönne.

thrill
tag
Nincs valami ehhez hasonló oldal PS4-re is?
http://www.digitalgamesprices.com/
HK Store-ban pl. a Resogun fele annyi, mint bárhol máshol.
A japánban meg most az Infamous First Light van leétékelve 90%-kal, ami 300(!) HUF-ot jelent.
Volt már valaki olyan bátor, hogy vásárolt ezekben a store-okban?
(anno én PS3-on vettem a HK-iból már, de az rég volt)
[ Szerkesztve ]

RunnyJuggler
aktív tag
Infamous: First Light ingyenes ps plus-hoz, úgyhogy szerintem nem nagy cucc az a 300ft.

thrill
tag
Kivéve ha valaki nem annyira játszik online és nincs folyamatosan PS+ neki.

delibab
senior tag
Aki mobilnetet használ a multihoz az, hogy csinálja? Megosztja és wifi-n csatlakozik vagy usb modemet bedugja a ps-be? Én most kipróbálta úgy, hogy ipad-l osztottam meg és egész jó, de kíváncsi lennék, hogy a másik variáció jobb vagy sem... sajna modem hiányába nem tudom kipróbálni és azért kérdezem, hogy beszerezzek egyet vagy felesleges?
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

RunnyJuggler
aktív tag
Nem tudom, hogy működhet-e, de nekem van olyan opció telefonon, hogy USB megosztás. Ha pc-re rádugom egy usb-vel a telefont, akkor megosztja rá automatikusan a netet és azért gyorsabb, mintha megosztanám a netet.

.VEGA.
csendes tag
Ki szeretném próbálni a sony ps4 remote play alkalmazását. A controllert sikerül is csatlakoztatni a telohoz,de amikor mar a ps4-hez szereném mindig feldobja az ablakot h nyissam meg a böngészőt és a sony oldalára irányít. Utána semmi. Mit csinálok rosszúl? Mi a lehet a hiba?

tarti19
senior tag
kolumbiai store is érdekes Főleg azért, mert sokkal rosszabb a forintnál
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19

viktor82
őstag
Na meg a szlovák nem is tudtam,hogy nálunk a legdrágábbak a játékok!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók

..Serj..
csendes tag
Köszönöm az USB-s ötletet,csak sajna az a gondom hogy a régi PS4-ben elromlott a HDD, így sajna ez nem megoldható.

Meghivott
addikt
Használja valaki W829 (50-55") Sonyval?

Csillag01
aktív tag
Milyen telod van? Ugy tudom csak z3 mukodik,vagy ps vita massal nem.de lehet mar valtozott a helyzet.
Egyebkent az l2-r2 kombinaciot eleg benan oldottak meg vitan,elnem birom kepzelni telon hogy oldottak meg.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba tönkreteheti az egész napodat.

thrill
tag
Mennyiben érdekes? Ránéztem, de nem láttam vadító árakat.
Szlovákban sem.
Indiait mondták még jónak, de ott sincs semmi különös.

mrterminator
aktív tag
A helyzet alapból, úgy volt, hogy Z2 és Z3 (és későbbi Z szériával) és Vitával működik a Remote Play. DE azóta változott már a helyzet, hiszen feltörték ezt a védelmet/korlátozást, így szinte minden android telón ki lehet használni ezt a lehetőséget nem hivatalos módon. (root így se kell hozzá)

Shamat
aktív tag
Telefonon csak így van értelme a Remote Play-nek: Link
Egyébként már a Z2 is támogatott hivatalosan.
DEAD LIKE ME

WaterWawe
őstag
Üdv!
Szeretnék a PS4-be egy nagyobb vinyót rakni. Megkérdezhetem hogy akik ezt már megtették milyet vettek illetve milyet ajánlanátok hozzá? Min. 1TB-os kéne, de ha van 2TB-os is ami megfelelő sebességű, akkor inkább azt választanám.

VirDan
tag
Hello! Igen használok 50W829(828)-et. PS4-re tökéletes. Alacsony laggal rendelkezik. UFC-nél vettem észre először mennyiben más játszani, mint az előző Samsung uh32eh6030-al. Tökéletes választás.
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN

VirDan
tag
Kérdezném a jelenlevő PS4-es kollégáktól, hogy játszik-e valaki rendszeresen online UFC-t?

ujhelyiferi
tag
Valaki nem tudja hogyan lehet érvényesíteni a karácsonyi leállásra kapott 10% kedvezményt?

Meghivott
addikt
Köszi, azért kérdezem, mert nekem 55"os van és érdekelne, hogy milyen képbeállitásokkal használod.

Neoteric
addikt
PSN: ne0teric_sAN

VirDan
tag
Nem akarok offolni itt nagyon.
A sony tv fórumból okosodtam én is kicsit. Olvasgass bele az ez évi beszélgetéseikbe, sok hasznos dologról beszéltek erről a típusról. Küldtem PM-et.

sting2
addikt
A PSN belül hol találni letölthető videót, játékokról?
Mert olyan, hogy Game videos nincs.
Tákolt, ratyi, japán buziság ez is...
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

kovsol
félisten
youtube
De minek akarod letölteni? Sok értelme nincs.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!

gyuribácsi88
addikt
Az, én el is adnám a helyedben.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

haddent
addikt
W828B ha jól tudom de lényeg, hogy valami W8XX széria. Nekem így jön be:
Ide leírtam részletesen ide hosszú lett volna.
sting2 Mert ki mondta neked, hogy kell lennie ilyennek? Egyébként store-ban játékoknál néha van trailer stb..
[ Szerkesztve ]

N@idia
őstag
A segítségetek kérem nem értem a dolog lényegét vásároltam digitálisan játékot
"Elöszőr hozz létre egy profilt CODAW névvel, majd tedd elsődlegesnek az accountot.Utánna menj a psn belépőjéhez.Válaszd ki a meglévő fiókot"existing account"Kérni fogja az account adatait(lejebb megtalálod)"
Az van hogy tegnap letöltöttem a játékot de nem hoztam létre profilt hisz van már de lakat van a letöltött játék mellett és nem tudom indítani a srác azt mondja mindenképpen létre kell hozni egy CODAW profilt hogy játszani tudjak az saját accountomból ez még is hogyan kell ?
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

banana_joe
tag
miért nem attól kérdezed akitől vetted?
ha digitálisan veszel nem kell hozzá semmi profil, gondolom accountot vettél nem?
PSN: bananosjoe84

d3tox1c
senior tag
Ezek már semminek sem tudnak örülni.
Az ilyet vissza repíteném az őskorba,nézegesse csak a barlang rajzokat :/

szcsabaa
csendes tag
gondolom ezt a "PS Digitális Játékok" címszó alatt futó hirdetések között megtalálható embertől vetted.
ahogy én kivettem a zavarosból azt csinálja az ember hogy létrehoz egy accot amire megvesz digitálisan a játékot és "eladja" azt két embernek így olyan mintha megosztanád az accod és felesbe vennéd a játékokat valakivel csak itt a kedves eladó leveszi a saját részét.
a lényeg hogy muszáj megcsinálnod az új profilt az eladó által megadott SEN accountal mert azon van megvéve a játék. aztán ugye ha azt berakod primarynek akkor már a meglévő accodon is tudod majd használni
sorry ha valamit esetleg rosszul tudtam. azt mondjuk nem értem miért itt kérded és miért nem attól akivel üzleteltél

N@idia
őstag
Igen erről van szó!
Tegnap ugyan ezt megcsináltam csak sajna lakat volt mellett most az ő általa megadott adatokkal beléptem és elsődlegesre tettem így átlépve a saját profilomba már nincs mellette lakat kérdés az miért kell még egy profil amit CODAW-ra nevezzek el és tegyem elsődlegesnek amikor már van profilom ami elsődleges

NestQuick
tag
Azért kell, mert ha berakod elsődlegesnek azt a profilt, amit vettél, akkor azt megosztja a játékot a többi profillal. Ezért van lakat, mikor a sajátodon akarsz játszani, mert nem osztja meg a licenszet a CODAW acc.
Ha nem hoztál létre profilt, akkor hogyan töltötted le a játékot?
[ Szerkesztve ]

N@idia
őstag
Na igen,de most a kapott accountot beraktam elsődlegesnek így a saját profilomon már elérhető a játék és nincs mellette lakat.Akkor még mindig szükséges létrehozni ezt a CODAW profilt vagy nem ?

NestQuick
tag
Ha két embernek adja el, akkor az a 2 ember hogy fog tudni játszani a saját profilján? Tudtommal 1 fiók 1 időben 1 gépen lehet primary.

NestQuick
tag
Szerintem arra gondolt, hogy létrehozol egy CODAW nevű (de akár lehetne kispista is a neve) acc-ot a ps-eden, és azon bejelentkezel a kapott PSN fiókkal.
Mivel már elsődlegesnek be van téve a kapott PSN, így semmi egyéb dolgod nincs.
[ Szerkesztve ]

Madwe
nagyúr
De ha primary még most is, akkor nincs lakat, minek akarsz bármi mást tenni? ha van lakat már nem primary. ezt ő távolról bármikor leszedheti pl. Meg bármikor elveheti az accját... nem értem miért vesz valaki így, nem véletlen illegális...

gaebriel
tag
+1
Inkább nem is mondok semmit.

.VEGA.
csendes tag
Z3 compacton szeretnem kiprobalni, de amikor csatlakozik mindig a bongeszot akarja megnyitni. Rengeteg youtube-s videot neztem , hogy hogyan kell,de semmi.

Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy most toltam végig a FarCry 4-et, és gondoltam aktiválom a "Hurk's redemption" kódot. Viszont az istenért sem akarja, állandóan hibát dob ki. Valakinek valami ötlete? Esetleg azért, mert az USA profilommal játszom (ez a fő), és ezzel akarom aktiválni, holott ez magyar profilhoz lenne? Vagy? Amúgy a játékot a géphez kaptam.
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09

szcsabaa
csendes tag
ezt én se tudom hogy van
ha megveszi digitálisan és csak 1 embernek adja el akkor nincs rajta haszon sőt..
aztán lehet más trükközés van a háttérben, nem tudom, de aki bedőlt neki az így járt

NestQuick
tag
Mikor csatlakoztatni akarsz egy új eszközt a ps-hez, ami még azelőtt nem volt, előbb megnyitja a böngészőt, hogy bejelentkezz a PSN acc-al, validálás céljából, majd visszairányít.
[ Szerkesztve ]

bordi10
senior tag
Igen, mikor nyitja a böngészőt és visz a a Sony oldalára, ott jelentkezz be a psn accountodba, majd vissza az app-ba, legalábbis Tab S-en így kellett.
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S22 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch4 Classic Silver 46 mm | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10

RunnyJuggler
aktív tag
Valaki el tudná küldeni nekem annak a cikknek a linkjét, amiben részletesen le van írva a profilmegosztás? Próbálkozunk, de valahogy nem tiszta az egész.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.