PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
cyberwarfare
addikt
Hhhmmm. Akkor nincs ötletem. A gyári nem lehet, hogy sshd?

Apone33
őstag
A Seagate-nek az ST2000LX001 a Gaming SSHD-je. Ami pont ugyanaz mint az ST2000LM015, csak 8 GB NAND memóriával felturbózva.
<-ƘƘ->

Apone33
őstag
Köszi, remélem ez akkor gyorsabb lesz. A jelenlegit eladom és veszek egy ilyet helyette.
Play Hard!!!
Ez is csak akkor segít ha valamit sokszor kell betölteni, pl. multizáskor. Bár olyankor meg azért kellhet várni mert a többieknek lassabban tölt. Én azért elégedett vagyok vele. Igaz a BarraCuda sem volt rossz, bár méréseket nem végeztem. Viszont amit néztem teszteket ott nem szerepeltek olyan rosszul, sőt, most már ezek az ajánlottak az ST2000LM003-mat (ami eredetileg Samsung fejlesztés volt) leváltva.
Mondjuk sok választási lehetőség nincs ha belső 2 TB-ost akarsz. Ha nagyobb sebesség kell akkor ahhoz külső 3,5" vinyót szerezz.
<-ƘƘ->

Apone33
őstag
Az nem lenne lassabb? Mégis csak usb-ről menne, meg ennyit számítana hogy 2,5 vagy 3,5 coll? Mondjuk nem akarok külsőt mert az nem tetszik, hogy ott kábellel csatlakoztatni kell még akkor is ha nem látszik, de hát a tudat.
Play Hard!!!

cyberwarfare
addikt
Uuuu vannak gondok.

Apone33
őstag
Akadnak néha.
Play Hard!!!

Neoteric
addikt
Ez igaz a mobilnetekre is akkor? Gondolkodom, hogy Ausztriában beszerzek egy webcubeot, mert elég stabil, kellően gyors, és relatíve nem drága.. de ha PS4 nem megy vele, akkor sztornó.
PSN: ne0teric_sAN

Bencus88
veterán
na lőttek a destinynek, nekem se szólsz semmi, szép mondhatom

EczkE
addikt
A Bf1-rol mar nem is beszelve...
Asszem mindenféleképpen!
Nézzél teszteket ha kíváncsi vagy, de nem nagyon lassít az USB 3.0. Főleg, hogy ki is derült, hogy a PS belső SATA csatlakozója is USB-n keresztül van bekötve. Nekem ez a 2,5-ös FireCuda is most egy ilyenen lóg, és nem tapasztaltam észrevehető teljesítménycsökkenést. Egy 7200 RPM 3,5" asztali vinyó pedig persze, hogy gyorsabb.
(#129009) Neoteric: A NAT-olás jellemző a mobilnetekre, igen. De mint mondtam ez technikailag nem akadály, amíg nem akarják a PS-t többen is ugyanazzal az IP-vel használni. Ami pedig sokkal kevésbé valószínű egy mobilnetnél.
<-ƘƘ->

dfdfdf
őstag
Tegnap vettem egy platinum wireless headsetet mit ne mondjak a kicsomagolás is izgalmas volt. Szép prémium minőségű tartóban van elhelyeve a fejes. A beüzemelés könnyen ment. A hangzása valami fenomenális. A hyperx cloud stingert lemossa egyszerűen volt tritton ax720 am is az se volt ilyen tiszta hangzású. Siegeben pontosan hallom merről jönnek merről lőnek. A 7.1es humbuk nem érdekel de majd ha kipróbálom leírom hátha érdekel valakit.

oriic
HÁZIGAZDA
Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds tesztek
Live-Die-Respawn
Szokott ilyen lenni? Egy dlc-hez teszt?
Mert ehhez a játékhoz nekem pont nem kell. Egy két úk lény meg sok hó és horizon minőség.
Tényleg, azzal mi van hogy ezen a címen nem.jelenhet meg?
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

Vadernagyúr
senior tag
Valaki nem jön egy meccset tolni legalább fifa 18-ba?
PSN: joskovagyok199
(#129017) WhiteWalker válasza Vadernagyúr (#129016) üzenetére

WhiteWalker
nagyúr
Nem jön. Mi pessezünk
(#129018) Vadernagyúr válasza WhiteWalker (#129017) üzenetére

Vadernagyúr
senior tag
Uhh.. Hát az nekem annyira nem adta
PSN: joskovagyok199
Nekem az se adta, mariozok.
(#129020) WhiteWalker válasza Vadernagyúr (#129018) üzenetére

WhiteWalker
nagyúr
Most erre mit mondjak
Nehéz hozzaszokni egy foci "szimulatorhoz"
Nekem úgy magához a focihoz sem sikerült hozzászoknom.

erahurka
nagyúr
Ismerős érzés. Annak idején olyan béna voltam, hogy csak kapufának engedtek a pályára
https://www.instagram.com/mozinaplo/
Ú te lehettél kapufa? Én még szurkoló sem.

sting2
addikt
Ebből a Goty verzió és le van tudva az egész "hóbelevanc"..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
Jaja, csak előbb eladom a digit verzióm.. ja nem.

WhiteWalker
nagyúr
Kicsit így érzem magam a metal gearrel... Bruhuhu

Apone33
őstag
Nem is gondoltam volna, hogy a belső sata is usb-n keresztül csatlakozik. Köszi.
Play Hard!!!

WhiteWalker
nagyúr
Merthogy? És ezt most hogy?
Az okát nem tudom, én is csak olvastam róla. A kivitelezése technikailag egyszerű, csak a miért a homályos.
<-ƘƘ->

Dagohun
tag
Üdv.!
VR szemüveget tervezek venni a PS-hez. Kérdésem az lenne akinek van milyen távolságból használja. Sajna nálunk elég kevés a hely, a TV-től kb. 1-1.3 méter max, széltében sok hely van. Ezen távolságon lehet-e használni? Vagy ki esek a kamera látószögéből, és élveszhetetlen lesz. Köszi a válaszokat.

WhiteWalker
nagyúr
Ha igaz, egyre inkább kezdek elpartolni a Sonytol... Kezdem unni a f@szsagait es a lehuzasait...

Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg használ ilyen állványt a géphez [kép] Van esetleg valami hátulütője a dolognak , gondolok itt a hűtésre vagy hogy állítva van a gép?!
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
A hardver gyakorlati képességei eddig is adottak voltak, azon ez az információ nem változtat.
<-ƘƘ->

Neoteric
addikt
Úgy látszik ez az Xbox One X még nem olyan nagy eXtra. [link]
PSN: ne0teric_sAN

erahurka
nagyúr
Nézd meg a Shadow of Waros videójukat is, ott meg pont az ellenkezője van.
https://www.instagram.com/mozinaplo/

Zanik
addikt
Ha jól tudom az abszolút minimum az 60cm. Szerintem az 1-1.3méter elég lehet.
Max. a kamerát kell valahogy ügyesen úgy pozícionálni (monitor/TV alá/fölé), hogy biztosan beleférjen a látószögébe a fejed mozgása.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Peat76
senior tag
Gran Turismo Sport DLC-t keresek, ha van valakinek és nem használja fel kérem írjon privit!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE. + PS3 FAT 60GB US 2006.December, Iphone 13 Pro Max 512GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

RangerFox
Topikgazda
Pont tegnap vettem meg

törölt tag
Az is elvan mondva a videóban, hogy a ONE X verziónál van egy hiba ami miatt gond van. Ezt javítják patchhel a fejlesztők.

wolf13
senior tag
Elérhetőek a novemberi PS+ tartalmak
[ Szerkesztve ]

Sanyicucu
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy játék kozben(fifa 18) megszakad az internet kapcsolatom. Ezt okozhatja a konzol vagy annak a beállítása? Csak direktbe kötve modemmel is próbáltam. Kiszurve a routert, hogy nem e az okozza de a probléma akkor is jelentkezik.

Gulyopapa
addikt
Ja, csak pénzesek ... worms 7490, bound 5990.
PS plus-om van...

wolf13
senior tag
Azért szerkesztettem én is, először úgy írtam, hogy be van árazva.
Azt hittem én emlékszem rosszul, de rányomsz és már ott írja, hogy free.
Ha viszont "megveszed" , és újra a játék oldalára mész, nem írja, hogy megvéve.
Ha megint rákattintasz , hogy beszerezd akkor már írja, hogy csak le kell töltened.
[ Szerkesztve ]

zzola
félisten
Telefonos appon is fizetősek még...

Apone33
őstag
Az meg, hogy? Nálam free-t ír. Szórakozik ez a ps, mikor rányomtam akkor meg azt írta, hogy meg kell vennem a játékot.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!

Gulyopapa
addikt
Akkor még várok...
Ha tovabblepsz akkor már ingyenes...
[ Szerkesztve ]
Látom a ps store csúcsdormában van mint mindig.

oriic
HÁZIGAZDA
December 9-én a PSX-en új infók jönnek a Ghost of Tsushima című játékról, valamint a Dreams-ről is.
Live-Die-Respawn

Apone33
őstag
Még nem, annyi történt, hogy beraktam a kosárba és ps számláról akarta levonni pénzt. Igaz német-en vagyok regelve, de ilyen még nem volt.
Play Hard!!!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok