PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2023
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Jack Hunter:] YouTube a háttérben,reklámmentesen.Így:
- [Re:] [potyautas:] Buszon
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
xtend
senior tag
Köszi!
Szóval a probléma: hétvégén egész nap ment szerencsétlen PS4, és kurv@ forró volt és szerintem meghalt a vidkari benne, mert egyszercsak fekete lett a kép, majd pár mp múlva visszatért. Utána rá megint. Na mondom kikapcs,mert itt vmi nem kerek. Hagytam kihűlni. Utána pár órára rá bekapcs, de azóta jelet nem ad a tv-nek, plusz bekapcs után kéken világít majd fehéren pulzál. Safe mód sem jön be, kontrollert ha nyomom a ps gombot az is csak villog mint amikor nincs hozzárendelve a konzolhoz...kinyírtam? Keresztet rá, hívjam a papot aztán hamvasztás?
Esetleg vmi otthoni szereld magad praktika? Szerelőhöz azért nem vinném mert nem sz@rrágó vagyok, hanem 1 éve egy alkesztól vettem használtan potom pénzért, így a dupláját nem adnám ki a szervíznek, meg ma már beszereztem egy Pro-t...csak furdal a kíváncsiság meg lehet esetleg bütykölni v kuka? Köszönöm a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]

KaitouP
veterán
Nem kéne neki hogy megártson az egész napos működés, (gondolom azért nem 0-24 -ig ment), ez attól függ leginkább, hol tárolod a gépet. Mert ha egy olyan helyen, ahol nem szellőzik eléggé (két oldalt és hátul, illetve a tetejétől felfelé is kell azért hely a normális szellőzéshez), akkor esélyes, hogy kinyírtad.
Safe mode -ra abszolút tényleg semmi reagálás?
Én esetleg rákérdeznék szervízben, hogy mi a konkrét probléma, és mennyi a javítás, max. úgy döntesz, hogy nem éri meg neked, és vagy eladod hibásan, vagy hát kuka, de én azért az előbbi opciót próbálnám.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder

xtend
senior tag
Safemode-ra azért nem tudok mit mondani mert egyszerűen nincs kép, nem ad jelet a tv-nek. Sajnos a tv szekrény polcán vokt nem pedig kint A pro-t mar fel raktam kintre a tv-t meg felvágtam a falra. Lehet ezt a Gpu reball-t megpróbálom bár ha meghalt a vidkari akkor tökmindegy újrapasztázom v sem,stb. Na mind1 kösz. Szerintem hdd-t kiveszem aztán kuka

KaitouP
veterán
Másik HDMI kábel? Bár 90% hogy nem ez a gond.
[ Szerkesztve ]
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder

penge111
őstag
Ó ember, nálam az minden idők legjobb jrpg-je. Még a Final Fantasy VI-ot, és VII-et is túlszárnyalja számomra! Ettől még mindig sokkot kapok ettől, hatalmas a zenéje, és a videó se kutya, ps1-es játékról beszélgetünk Egyébként én még csak tervezgetem a Ps4 pro vételét, pont azért mert Jrpg függő vagyok, de sajnos elég vérszegény még a felhozatal a jobb címekből. Persona 5, Tales of Berseria meg van Ps3-ra is, P5 kipörgetve, Berseria-ban meg félúton vagyok, de még van egy raklap címem Persze, bennem van a kisördög, hogy nekem akkor is kell Ps4! Ni No Kuni egyet imádtam, a kettő jó kritikát kapott, lehet ha a Dragon Quest XI is jó sikerül akkor már megéri befektetni egybe. Ys VIII és World of Final Fantasy ami még érdekel, FF XV, elsőre csalódás, és úgy érzem az FF 7 remake is rossz irányba halad, pedig szégyen és gyalázat lenne elbaltázni, minden idők egyik legjobb jrpg-jét.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

saelin
veterán
Tudtok ajánlani valami jó zombis játékot? Last of Us-t ne említsétek.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

SH4D0W2011
őstag
Dead Island, Dying Light, State of Decay (sry az nincs PS-re), Zombi, Deadlight, esetleg a Telltale-féle The Walking Dead jut hirtelen eszembe. Én a Days Gone-t várom nagyon.
[ Szerkesztve ]

30z.Samu
félisten
Kelj fel hajnalban és ülj fel egy tömegközlekedési járműra. Fogsz látni elég zombit, némelyik ordítozik is, ha részeg vagy csak zakkant.
Sic Parvis Magna

saelin
veterán
Köszi! Megnézem őket.
30z.Samu
Üthetem csőkulccsal?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

bexinho23
őstag
Utálom is emiatt azt a játékot. Szinte képtelenség nyerni. Nagyon sokszor jutottam be az 1v1 részbe, de mindannyiszor elvéreztem. Néhány ismerősöm még játszik a Fortnite-tal (szintén kontrollerrel), nem is rosszak benne, de nekik sem sikerült 2-300 játékból 10nél többször nyernie. Pedig milliószor bejutottak ők is a döntőbe.
Nagyon látszik amúgy, ha valaki egérrel játszik. A hirtelen megmozdulások, az ugrás közbeni pontos célzások...
Én ezt nem tartom fair-nek, ezért a játékfejlesztők helyében biztos megcsinálnám azt, hogy a kontrolleresek kapjanak minimális célzásrásegítést (ne annyit, mint a GTA-ban, de legyen rásegítés), a bill+egeresek meg amúgy is pontosabban tudnak célozni.

marinea2
addikt
Van benne.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

30z.Samu
félisten
Természetesen...bár meg lesz a böjtje előbb vagy utóbb.
Sic Parvis Magna

WaterWave
veterán
23 nap
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

saelin
veterán
Megnéztem mindegyikről egy review-t... Elég gyengus mind. Talán a Deadlight-ban látok valamit, de mostanában nincs kedvem a sidescroller játékokhoz.
A walking dead-et viszont lehet ideje lenne megvenni. Csak az első részével játszottam még androidon.

Jim-X
őstag
A Last of Us, NEM zombis!!!
A játék az nem játék!

prokxy
veterán
Szerintem nem azért írta, mert hogy nem zombis, hanem mert vagy megvan neki vagy nem szereti ezeket a lassú játékokat!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

pr0bi
senior tag
Klikkeres?

Jim-X
őstag
Arra ertettem, hogy a TLoU nem sorolhato a "zombis, zombiapokaliptikus" jatekokhoz! A sztoriban egyszer sem hangzik el a zombi szo, szandekosan! Tobbek kozott ezert is tetszik annyira, mert nem akar beallni a sorba.
(#145017) pr0bi: Joel-es es Ellie-s szerk.: Ja varja... elsore nem esett le
Reggel van na
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
Spórás.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

erahurka
nagyúr
Attól hogy kitaláltak egy spórás/fertőzős sztorit, még ugyanúgy zombis játék marad...
A Walking Dead-ben sem hangzik el egyszer sem hogy zombi
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/mozinaplo/
Kiderült végre, hogy mikor mutatják be a Cyberpunk 2077-et
Na, ez várós
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

Jim-X
őstag
Akkor sem zombis!
A játék az nem játék!

törölt tag
Persze, hogy nem. A clickerek valójában hat éves kislányok tulipánnal a kezükben.

törölt tag
Persze, hogy nem. A clickerek valójában hatéves kislányok tulipánnal a kezükben.

WhiteWalker
nagyúr
Imádom én is. Nagy kedvenc. Valahol a JRPG játékokban ezt keresem, vagy hasonlót. Egyszerűen tökéletes volt az a játék anno.
Most épp a FF XV, FF X remaster HD, Zodiac Age, Dragon Quest Heroes II, Odin Sphere Leifthrasir szereztem be.
Még a Kingdom Hearts kiadosokat tervezem.

törölt tag
Persze, hogy zombis.

penge111
őstag
Odin Sphere Leifthrasir januárban veséztem ki, azt hittem egy szimpla hack&slash, aztán olyan storyt kerítettek a játék alá, hogy a legtöbb rpg megfigyelmeztetné. Nagyon kellemes csalódás volt az a kis játék!
(#145029) TazLeacher válasza WhiteWalker (#144993) üzenetére

TazLeacher
nagyúr
Én inkább ráköltöttem egy kis pénzt és Disney Infintiy-znek. Van benne SW, Marvel, Disney. Játszanak az Agymanókkal, Némo-val, szaladgálnak a pályán a különböző Marvel karakterekkel, autóversenyzenk. E mellett ott a Crash, A LBP, a R&C és a Rabbids Invasion. Bőven elég. GTA-ztam én is. De nem 5 évesen, és nem ilyen GTA-val, hanem az első, felülnézetessel. Mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja, de én nem adok ilyen játékot egy ennyi idős gyerek kezébe...sőt, nem is játszom ilyenekkel, ha ott vannak.
Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Nayrobi
őstag

WhiteWalker
nagyúr
Ez jól hangzik. Nem véletlen kapott kimagaslóan magas pontszámot.
Azt se tudom melyik játékkal kezdjem a felsoroltak közül

marinea2
addikt
Ma mar tudni melyik jatek lesz a PSplusshoz ?
Marmint azon kivul hogy ki mit szeretne...
(#145033) Zoleee83: Thx
[ Szerkesztve ]

Zoleee83
addikt
Délután 4-5 körül kiderül.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Nincs még infó róla, hogy mi jön. Tippre ma lesz lista, de legkésőbb holnap.
Live-Die-Respawn

TazLeacher
nagyúr
Kíváncsi leszek meddig fogom bírni...szerintem instant hányinger lesz.

penge111
őstag
Ha nem játszottál még anno az FFX-el (Ps2), akkor a listádból az a legkiemelkedőbb cím . Persze csak az én véleményem szerint. De mindegyik nagyon kellemes játék, igaz FF XV-höz nem volt szerencsém Ps4 hiánya miatt, de a kritikákat olvasgatva, azért az öreg FF-ket nem múlja felül. Max látvány területén, de aki jrpg-kel játszik az sose a grafika, hanem inkább a történet miatt van oda. Amúgy combos lista, meg is van fél évre-évre a programod
Más: ha beakarom húzni ps+-on a havi és a áprilisi 2-2 játékot, melyik naptól tudom ezt megtenni 15-napos ingyenes triallal?
[ Szerkesztve ]

saelin
veterán
Ps3-on végig vittem a LoU-t és megvan mostanira is a remasti, de nem játszottam még vele. A standalone expansion az viszont kimaradt. Ezeket akkor akarom játszani mikor már lesz valami megjelenési dátum a második részről.
Jim-X
Tudom hogy nem nevezhetőek zombinak a kattogók, de azért mégis közel állnak hozzájuk viselkedésben. És ha belegondolsz az egész story egy klisés zombi apokalipszisnak tűnhet elsőre, csak ugye ott vannak a karakterek, amik élettel vannak tele. Az egész story sokkal földhöz ragadtabb és szívhez szólóbb, mint a többi hasonló játék.
*Except; The Walking Dead
[ Szerkesztve ]

Jim-X
őstag
Igen ebben egyetertunk. De akkor ugy modositom, hogy szamomra egyaltalan nem zombis.
És ha belegondolsz az egész story egy klisés zombi apokalipszisnak tűnhet elsőre, csak ugye ott vannak a karakterek, amik élettel vannak tele. Az egész story sokkal földhöz ragadtabb és szívhez szólóbb, mint a többi hasonló játék.
Ezt nagyon jol megfogalmaztad. Emiatt is annyira magaval ragado a jatek.
A játék az nem játék!

CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Baráti összejövetelekre keresek PS Move játékokat. PS3-on emlékszem volt ilyen “sport” csomag szerűség. Íjjászni, frizbizni, meg különböző labda játékokat lehetet játszani. Hasonló kellene PS4-re, de jöhet bármi tipp ami szerintetek jópofa.

TazLeacher
nagyúr
Nincsen semmi ilyen. Ezt a szerepet átvette a PlayLink.

NKing
tag
A Frantics például nagyon vicces és jópofa bulijáték, de szerintem sokkal több is van még ebben a műfajban - azt kell mondjam, hogy ezt a Nintendo már sok éves tapasztalattal sokkal jobban csinálja.
Anno ps2n csak végigjátszottam de mikor megláttam hogy jön 0s4re vittem a gyűjtőit és platináig toltam.

30z.Samu
félisten

marinea2
addikt

Zsinder
aktív tag
Huncut vagy

marinea2
addikt
Sracok! A ps4 menujeben a jatekok es egyep app ikon kockait hogy lehet tetszolegesen rendezni? Nme birtam meg rajonni..
Options gomb és mappákba dobálod őket.

CsonkaImo
addikt
Akkor a PS Camera-t mire lehet használni VR-on kívűl? Nincs semmi játék ami kicsit megmozgat, és egyidejűleg többen is lehet játszani?

Atomgeszi
veterán
PS Plus Trial-lal élnek a PS price akciós játékok?

FIREBLADE78
addikt
Mömaxban vettem egy torx készletet. Lyukas a vége,remélem jó lesz. Van vagy 10 féle rajta,kis kukcstartós. 2-3k volt. 😁
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 13 pro, BMW F15
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.