Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#281798) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

MLB The Show 24 Digital Deluxe Edition (PS4, PS5)

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#151001) Nayrobi válasza james001 (#150998) üzenetére


Nayrobi
őstag

Én nem értem ezt a játékot, a videók alapján se tűnt különösebben jónak vagy tartalmasnak, így közel 2 óra játék után se mutat sokat, ez free to play cuccnak elmenne, de ezért elkérni 60 eurót? Hát nemtom, szerintem nagy bukta lesz.

Más. Beadta a dirt 4 a gliccses trófeát, most a pro tourral szenvedek, alig talál játékosokat, totál kihalt a cucc. Küzdelmes egy platina lesz úgy látom :O

(#151002) johnwillow válasza seniman (#150996) üzenetére


johnwillow
tag

Eléggé ellentmondásosak a megjelenített infók. Kép, ár, GoW alapján slim, leírt adatok alapján nem... hmmmmm

(#151003) james001 válasza Nayrobi (#151001) üzenetére


james001
veterán

Tartalomra mondjuk kíváncsi leszek én is,meg azért full árban én se fogom egyből megvenni. Lesz ez még 4-5e ft is még :) De nekem bejön valamiért,pörgős és örült baromkodás,ha már Motorstorm-ot többé nem kapunk ez is valami legalább.

Grat amúgy a Dirt 4 gliccs trofihoz,és sok sikert a Pro Tour-oshoz :DDD Azzal én is sokat szenvedtem,amikor én csináltam akkor se tolták valami sokan :(

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#151004) wierra válasza SH4D0W2011 (#150977) üzenetére


wierra
senior tag

Csak egy példát linkeltem, amit kidobott a google.
Általánosságban voltam arra kíváncsi, hogy jó-e valamire, van-e értelme...
Amit te ebből (előző hsz-emből) interpretáltál a financiális attitűdömmel kapcsolatban, azt pedig inkább elengedem a fülem mellett, nem veszem magamra.

A véleményeket, javaslatokat köszönöm mindenkinek! :C

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#151005) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Uncharted 4 kész. Remekmű. Örülök, hogy vettem PS4-et! :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#151006) Scholes9 válasza .LnB (#151005) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Na erről van szó :) Annyi jó játék van rá, hogy mindenképp megéri egy gép a házban :)

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#151007) #20844032 válasza james001 (#150998) üzenetére


#20844032
törölt tag

Igen, a motorlol jóak volt, és ez is az lenne, de a motorostromban volt verseny, ebben meg nincs. Ezzel együtt is szórakoztató, csak szvsz nem sokáig. Ennek így sok értelme nincs. Verseny nélküli autóverseny...ez akkora f@sság, hogy hogy ez lehetett az egyetlen dolog, amit a codie tett hozzá a játékhoz :DDD
Majd egyszer, valami kis pénzért.

.LnB : és van ott még, ahonnan ez jött :D

[ Szerkesztve ]

(#151008) Carlos Padre válasza oriic (#150981) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Tipikus cod gusztustalanság :(

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#151009) CptMisi válasza fahrii (#151000) üzenetére


CptMisi
őstag

Ez a verzió?

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#151010) Xaels válasza .LnB (#151005) üzenetére


Xaels
félisten

És nem kellett bele se Zombie, se Yeti. Kedvet kaptam hozzá megint, csak be kell húzzam egy akciókor mert a lemez ment a Slimmel együtt, a többi meg már digitálisan van meg.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#151011) Edem05 válasza CptMisi (#151009) üzenetére


Edem05
őstag

Igen, ez. Nekem is ilyen van és van benne magyar felirat. 😉

(#151012) .LnB válasza Xaels (#151010) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem bizony! Hú de idegesítettek azok az első részben!

Na és ott is van a Horizon Zero Dawn Complete Edition akció. Erre vártam. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#151013) Xaels válasza .LnB (#151012) üzenetére


Xaels
félisten

Ott én is majdnem hagytam a francba. Egyáltalán nem arra voltam lelkileg felkészülve, igaz én a 4.-kel kezdtem mert az volt a géphez csomagban.

Nekem a HZD nem fekszik. Szerintem nem grafikailag de baltával faragottak a karakterek. Nem jönnek át az érzések rajtuk.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#151014) 30z.Samu válasza .LnB (#151005) üzenetére


30z.Samu
félisten

Ezt mondtam én is az UC 4 után, már ezért az élményért megérte a PS-t megvenni. :K Kevés játékra szoktam mondani, de az Uncharted részek tényleg felérnek egy élménnyel. :) Bár a God of War is szorosan a nyomukban jelenleg, igaz teljesen más kategória.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#151015) .LnB válasza 30z.Samu (#151014) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Így, hogy szépen sorban végigjátszottam az összes részt, így nagyon különleges élmény volt ez az egész nekem. Szépen épült fel az egész hangulat. Ami ezzel a 4. részel borzasztó magasra repítette az élvezeti faktort. Sőt, talán a legjobb single player játék az Uncharted 4. Viszont tuti, hogy a legszebb! Eddig én a BF1-et tartottam eddig a legszebb játéknak. De az Uncharted 4 az mindenen túltesz grafikában. Játékmenetben talán a Witcher 3 jobb. Vagyis inkább komplexebb. Az U4 lineáris aminek én örülök, mert történetmesélés szempontjából ez a legjobb. Open world játékokban nem lehet ennyire jól történetet mesélni, persze azoknak is megvan az előnyük.

Ami nem tetszett az a rengeteg lövöldözés! Mármint az összes négy rész alatt. De szerencsére talán a negyedik volt ebből a szempontból a legkönnyebb. Örömmel konstatáltam, hogy a 4-ben lehet lopakodni. Éltem is vele mindig, gyorsabb, és könnyebb út lopakodni. Csak aztán a játék vége fele már nem volt lehetőség rá. Ott lőni kellett, de nem volt vészes. Másrészt a én azért drámaibb sztorit vártam, azt hittem Sam meghal.
És örültem volna neki, ha nincsenek megjelölve a "kapaszkodók", az, hogy merre kell menni. Lehetne egy opció erre a menüben. Ez eléggé zavart. Jobb lett volna ha magam találom meg az útvonalakat, és nem nyomja a képembe a játék.

Következik a Lost Legacy, de az legalább rövid ahogy néztem. 7 óra gameplayt ír a hltb.com. Aminek örülök, mert bármennyire is tökéletes az Uncharted, játszanék már mással. Sorban állnak a játékaim már. :D Ma meg HZD is lesz. Bár Chloe szerelmemmel is biztos jó kaland lesz. ;)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#151016) 30z.Samu válasza .LnB (#151015) üzenetére


30z.Samu
félisten

Jó játék a Lost Legacy is, nálam is vár a befejezésre. Szerintem bőven van abban 8 óra is, bár erősen függ attól, hogy mennyire próbálod kimaxolni a játékot. God of War után érdekes lesz újra felvenni a vonalat, de lehet hogy erre csak a Detroit Become Human után kerül sor... :D

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#151017) Adam_Shepard válasza .LnB (#151015) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Na, csak addig áradoztál róla, hogy megrendeltem megint (kb.ötödjére veszem meg), valamiért nekem a "Rossz Kutya!" játékok nem jöttek át. A lövöldözős részekhez érve meg egyenesen nem értettem, hogy mások hogy száguldanak át rajtuk.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#151018) .LnB válasza Adam_Shepard (#151017) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Mások nem tudom, hogyan, de én profi vagyok. :DDD Csak mondom.. :D

Én tegnap akartam megvenni egy Special Edition-t. De az eladó nem postázza.. Gyönyörű kiadás. Bár nem tudom adjak e érte 15-öt, mert most Ádi haverom adta kölcsön. És a 0 és 15ezer között azért van némi árrés. :D

Egyébként meg nem értelek. Engem az első pillanattól kezdve sokkolt ez a játék. Úgy sokkolt, mint még semmi más. Neked nincs meg az az érzés, hogy ilyen játékot még nem láttál soha?! Meg az apró, milliméterre kidolgozott részletek? Gondolom a sztori, a karakterek nem fognak meg. Azzal mondjuk nehéz mit kezdeni.

És ha már Naughty Dog. Ezek megszállottak! Míg játszottam a játékokkal, azon gondolkodtam, hogy olyan megszállottak mint a Japánok. Amikor minden apró részletre figyelne. Nekik nincs olyan picike dolog ami "elmehet" kidolgozatlanul, mondván ennyi belefér, ez csak egy játék. Látszik, hogy 100%-ig feszegetik a saját, és a konzol határait. Nem elég nekik a "jó". Nem sok ilyen fejlesztőcsapat van a világon. 3? 4 talán.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#151019) 30z.Samu válasza .LnB (#151018) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nem mindenkinek jön át az Uncharted sem, nem vagyunk egyformák. :) Haverom a Souls játékokat isteníti, engem nem igen mozgat meg.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#151020) erahurka válasza .LnB (#151012) üzenetére


erahurka
félisten

Hol akciós a Horizon?

(#151021) .LnB válasza erahurka (#151020) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

[link]

Lehet a store-ba még nem aktív. Van mikor pár óra eltelik mire ott is az lesz. Gondolom az időzónák miatt.

(#151019) 30z.Samu

Oké, nem jön be mindenkinek. De, én sose játszottam még Souls játékkal, viszont elismerem őket, azokat meg pláne akik végig is tolják. Szóval látszik messziről mindkettőről, hogy mennyire minőségi játékok. Bloodborne már otthon van, azt is izgatottan várom egyébként.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#151022) 30z.Samu válasza .LnB (#151021) üzenetére


30z.Samu
félisten

Én a DS 3-mal kezdtem el játszani, de kb 1 óra múlva tettem is félre, valahogy nem jött át a dolog. :) Nem feltétlen a nehézséggel volt gondom.

Sic Parvis Magna

(#151023) Lackooo84


Lackooo84
nagyúr

LUL :DDD

The Truth is out there...

(#151024) sp8787 válasza 30z.Samu (#151014) üzenetére


sp8787
addikt

Itt kellene szaggatnia de most majd nem fog. Nem vagyok kepben DS temaban.
Dark Souls Remastered: 7 Minutes of Blighttown Gameplay 1080p 60fps

Mondjuk az igaz ,hogy nem szaggat de ,hogy ez ugy nez ki mint egy rakas f*s az is biztos.

@30z.Samu
Nem valasz akart lenni. sry

[ Szerkesztve ]

(#151025) Adam_Shepard válasza .LnB (#151018) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

2 okot tudok most felsorolni hirtelen: 1. rosszkor játszottam vele rossz időben. Először a Witcher 3 után, ami egy szörnyeteg akárhogy is nézzük és most pedig igaz, TLOU de a GOW után semmi sem jó. A 2. pedig, igen nem mindenkinek jön át ez az egész UC feeling. Nétn karaktere is olyan számomra, mint amikor valaki be akarja mutatni a legjobb, legszuperebb embert a földön neked és kiderül, hogy egy beképzelt igazi .... Ebből a dudebro feelingből már kinőttem :D

Még harmadiknak annyit, hogy anno a special editiont akartam, mindenhol elfogyott és 26-28Kért nem is igazán győzött meg, hogy kell az nekem. Most az jön 13 K-ért. Kíváncsi leszek rá.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#151026) Lackooo84 válasza sp8787 (#151024) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Ez az, amelyikben nincs pl. lense flare effekt Pron meg XX-en csak az alap gépeken? :D

The Truth is out there...

(#151027) mcwolf79 válasza Lackooo84 (#151023) üzenetére


mcwolf79
veterán

Amúgy igaza van. Hogy töltsenek meg egy játékot "tartalommal" minimális erőfeszítéssel.
Ugye ha jól tudom 2 évente ad ki 1-1 COD-ot felváltva a Treyarch és az IW. NAmármost ezen mit hegesztettek 2 évig?? Az engine ugye adott,abban nagyon minimális változás van. BR mód-hoz mi kell? Kell egy nagy map, azon szanaszét el kell helyezni objektumokat,oszt csókolom. Ilyenekkel hogy balance itt nem kell foglalkozni. Nagyon optimalizálni sem kell, mert ezen a motoron már rég túlhaladt a generáció, nem nagyon izzadnak meg alatta a gépek. Zombie mód dettó, csak kisebb pályákkal. Tényleg a multis mapokat megcsinálni a legnehezebb, de ott is inkább a balance miatt.
A WWII-ben legalább a fejlődés látszatát megpróbálták mutatni, de itt??? Felültek a BR hype-vonatra,oszt szartak bele az egészbe. Komolyan ráférne már egy pofon a sorozatra, de sajnos ez is rekordokat fog döntögetni eladásokban.

sp8787:

4k -ért mindenképp beszerzős,ha nagyon nem lesz mivel játszani.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#151028) sp8787 válasza Lackooo84 (#151026) üzenetére


sp8787
addikt

Hallod nem tudom. De sztem ezen semmilyen effekt nem segitene. Ez ugy nez ki sz*rul ahogy van.
Egyebkent mintha lattam volna vmi osszehasonlito videot ahol tenyleg azt mondtak ,hogy az alapgepeken van vmi effekt ami a jobbakon meg nincs.

Nagyon keveset jatszottam meg PC-n DS-t es ezen a palyan nem voltam az biztos.
De ,hogy ez vmi irgalmatlan gagyinak nez ki meg sztem az akkori PS3 szinthez kepest is az is biztos, de annyira nem zavar mivel ugyis vegig fogom jatszani.

@mcwolf79
Mar en is preorder-eltem.

[ Szerkesztve ]

(#151029) kovsol válasza .LnB (#151021) üzenetére


kovsol
titán

Nálam már ha rákeresek magyar store-ban akkor akciósnak írja.

May the Force be with you!

(#151030) penge111 válasza .LnB (#151005) üzenetére


penge111
addikt

Pihenj rá egy kicsit az Unchartedre, gyere Bloodborne-ozni, megjött már?

Mondjuk én az Uncharted trilógiát végigtoltam Ps3-on imádtam, U4 és a "Dlc" természetesen be lesz szerezve. De nagyon kiváncsi vagyok, hogy a GoW 2018-at felülmúlja-e, nagyon magasra rakta a Santa Monica azt a lécet ezzel a címmel!

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#151031) Neoteric válasza mcwolf79 (#151027) üzenetére


Neoteric
addikt

3 csapat dolgozik a codokon, szal ezt 3 év alatt sikerült összerakniuk. :))

Eskü ha csinálnának egy CoD 2 remasteredet én megvenném, már csak a nosztalgia végett is, de ezeket.. WWII-n is látszott, hogy nem erőltetik meg magukat túlságosan. Normandiai partraszállással kezdeni egy második világháborús játékot? Keleti frontot, Afrikát kihagyni egy az egyben? Hab a tortán, mikor bejelentették, hogy a remastered Carentan pálya csak a nagyon exkluzív edition vásárlók priviliégiuma.

PSN: ne0teric_sAN

(#151032) .LnB válasza 30z.Samu (#151022) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én is ugyan így vagyok vele. A játék dizájnja nem jön be. Nem a gameplay, a vizuális megjelenés, a világ amiben játszódik. A Bloodborne viszont már jobban felkeltette a figyelmemet.

(#151025) Adam_Shepard Na jól van! Akkor 11-ért majd átveszem tőled! ;] ;)

(#151030) penge111 Persze nálam van már. De Lost Legacy-t le akarom tolni, hogy vissza tudjam adni Ádinak. Aztán jön érte, és hozza a GoW-ot. :D Szóval GoW után leghamarabb.

(#151031) Neoteric Sztem E3-on bemutatják a CoD2 remasteredet, nem véletlen volt a pali tegnap abban a pólóban. Az lesz az idei single.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#151033) Peetey91


Peetey91
senior tag

Sziasztok!
Kaptam mailt, hogy hétvégén ingyenesen játszható a Middle Earth: Shadow of War. Viszont a store-ban nem találom hol tölthetném le, a játékra rákeresve csak a 21k-s verziót kínálja megvételre.
Tudjátok esetleg hol keressem?

(#151034) 30z.Samu válasza .LnB (#151032) üzenetére


30z.Samu
félisten

A CoD 2 remastered-et még én is megvenném. :DDD

Sic Parvis Magna

(#151035) penge111 válasza .LnB (#151032) üzenetére


penge111
addikt

Kíváncsi vagyok a Gow-hoz mit fogsz szólni :))

Azt nem értem a Dragon Age Inquisition GOTY lemezesen miért ennyire rohadt drága még mindig 16k a legolcsóbb helyen is, ok tudom digitálisan 7-8K, de lemezesen szeretném.

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#151036) .LnB válasza 30z.Samu (#151034) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Akkor veszek én codot ha majd megtanultam így szaxizni [link] :DDD

(#151035) penge111 Úgy gondolom az U4-nél nem lesz jobb. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#151037) Skipp válasza .LnB (#150850) üzenetére


Skipp
senior tag

Szerintem ha csak ezt a gusztustalan szar AI-t, ami teljesen felkúrja az embert, rendbe raknák, sokkal jobb és élvezhetőbb játék lenne az offline része.
Mi le szoktunk ülni ketten és nyomjuk a franchise-t, de az, hogy egyszerűen előre meg lehet mondani, hogy mikor üt gólt a gép (és nem az, hogy a breakawayt beveri, mert tegyen így), az rohadtul kiábrándító.
Sajnos tényleg nincs rivális, ezért a '17 és '18 a '16-nak csak simán a roster update-je.
('16-tal letoltunk 3 szezont, '17-be ment ~20 meccs, '18-at hagyjuk...)

A cikkben lévők közül tényleg az a legmókásabb, amikor Tyler Johnsonnal pl. Charat simán elb*szod, mert rásprintelsz a fél pályán át. :DDD

Szóval tényleg kellene egy teljesen új alapokon nyugvó játék, meg egy jó adag fejmosás :))

Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

(#151038) 30z.Samu válasza .LnB (#151036) üzenetére


30z.Samu
félisten

Menj már! Ez qrva jó! :D

Sic Parvis Magna

(#151039) penge111 válasza .LnB (#151036) üzenetére


penge111
addikt

Nem tudom az UC2 és a Last of Us után azt mondtam, hogy játék engem nem fog nagyon meglepni, hát a GOW nagyságrendekkel veri ezeket a címeket, mondom Uc4 még nem járt nálam. De azért maradjunk annyiba istenkirály a GOW, de én jrpgs vagyok azért egy FFVI sztorijával köszönőviszonyba sincs, vagy egy Last Odysseyt sose fog letolni a trónról. De a GOW nem is ez a stílus, de a saját kategóriájában ő a király. Mondjuk nyilván UC4-el is nehéz összehasonlítgatni, mert nem egy kaptafa. De úgy az a bizonyos "hűha érzés" szempontjából lehet ütni fogja :)

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#151040) Anaren91 válasza .LnB (#151032) üzenetére


Anaren91
senior tag

Szerintem gow előtt tolj le mindent amit szeretnél, mert utána már nem fogsz rájuk ugyan olyan szemmel nézni 😀. Bár nálam anno a Horizon is ezt váltotta ki.

(#151041) vg válasza penge111 (#151035) üzenetére


vg
addikt

De miért akarod lemezesen? A lemezen nincsenek rajta a dlc-k, azokat kód formájában kapod és a netről kell leszedni, nemde?

(#151042) .LnB válasza 30z.Samu (#151038) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Too Many Zooz keress rá. Imádom, hatalmas arcok, most voltak Pesten, sajnos későn értesültem róla. :(

(#151039) penge111 Én csak leítam, hogy mit gondolok most. Ettől még lehet, hogy a GoW infúzióra rak mert annyira jó lesz. :D Semmi sincs kizárva.

(#151040) Anaren91 Inkább a Bloodborne előtt akarok letolni mindent, hogy már csak az maradjon, és ne adjam fel könnyen, mondván, "hogy van más".

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#151043) penge111 válasza vg (#151041) üzenetére


penge111
addikt

A goty-ba hát, hogy a viharba ne lenne benne az összes dlc.

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#151044) Anaren91 válasza penge111 (#151035) üzenetére


Anaren91
senior tag

15 € ért vettem anno valami akció alkalmával az összes dlc vel együtt storebol. Azóta már többször is láttam akciozva. Bár ennél én se látom értelmét a lemezesnek. Alapból tölt egy csomó patchet meg az összes dlc t.

#151042. Bloodborne kb olyan nehéz volt számomra mint a gow az utolsó előtti fokozaton.
Az elején sokat fogsz halni, de halál után minden ugyan oda terem vissza kb, és ha kiismered melyik ellenség hogyan támad pár kör után már csak végig rohansz ott ahol eddig ezerszer meghaltál.
Bossok közül van pár kemény, de csak kitartás kérdése

[ Szerkesztve ]

(#151045) VincentVG válasza .LnB (#151018) üzenetére


VincentVG
aktív tag

Uncharted: bar en csak az elso 3 reszt toltam vegig, szep es jo volt, engem sem kapott el a hype feeling.
Vegig az volt az erzesem, h egy gyonyoru szep csoben megyek, ahol neha lovoldozok es remek a story.

En mondjuk open world rajongo vagyok, biztos ezert volt hianyerzetem, de teny h azert nagyon nagyon jo amit a naughty dog csinal. last of us-t is szerettem, csak nekem nem ez a 10/10...

(#151046) vg válasza penge111 (#151043) üzenetére


vg
addikt

Kód formájában van benne, nincs rajta a lemezen, nem is férne rá szerintem. Szerk: ja, jól gondoltam : Physical copies for PS4 and Xbox One include the base game and download codes for all the extra DLCs. There are no DLCs on disc and used copies with used codes will therefore not have DLC content. Tessék

[ Szerkesztve ]

(#151047) .LnB válasza penge111 (#151039) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Jajj ez lemaradt. Akartam írni, hogy idén eddig nálam a FF XV nyert sztoriban. Az baromira jó volt, főleg (Ignis) DLC-kel együtt.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#151048) penge111 válasza vg (#151046) üzenetére


penge111
addikt

Igazad van, félreértelmeztem, amit írtál, hmm így akkor valóban digitálisan kell beszereznem, mert gondolom a dlc kódot csak egyszer lehet élesíteni, ha tovább adom, akkor aki veszi annak már nem fognak élni ezek a kódok :W

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#151049) tibur5555 válasza .LnB (#151012) üzenetére


tibur5555
csendes tag

Én most a lemezes, CUSA7320-as sima Horizon Zero Dawn-nal játszok. Ha megveszem a magyar Store-ról a digitális Complete Edition-t, akkor megmaradnak a mentéseim? Tudom folytatni? Mert ha igen, eladnám a lemezesemet. Köszönöm!

(#151050) Zoleee83 válasza tibur5555 (#151049) üzenetére


Zoleee83
addikt

Igen, tudnia kell kezelni a mentést, pont így csináltam, platina után eladtam az alap lemezest, és most akarom megvenni a Complete-et. :K

Itt ha lejjebb tekersz benne van hogy EU, a Hu Store-ral kompatibilisnek kell lennie.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.