PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
markknight
veterán
Én a 360 óta várok egy U alakú girós kormányt, azzal nagy fun volt versenyezni boxon.
[ Szerkesztve ]

sxxorp
őstag
Kuponozva pár hete ez körülbelül 62000Ft lett volna az Alzánál.
52eFt a gép (60-ról), és nem tudom a Last of us mennyi volt, de ha nem több mint a Detroit és HZD (4790), akkor a 3 együtt 10eFt.
Így nehezen tudom rámondani, hogy jó vétel.
De ha nem a múltból indulunk ki: Vehetsz slim-et 70eFt-ért, ezeket a játékokat megkapod aprón sokszor bontatlanul 10eFt-ért.
Markknight: Nekem így tökéletes, hogy nem kell célszerszám :)
[ Szerkesztve ]

Moby
addikt
A kuponozással egy ilyen csomagból nem négyezret, hanem tizenkettőt lehetett lefaragni, de annak már vége.

Deck
félisten
Nem mondod.. Végülis senkinek se segítettem úgy venni..
De azt tudtam, hogy az összevont kuponozásnak annyi de utána ment még egy darabig a 4k-s kuponozás.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Bogyi007
veterán
Amit linkeltem az viszont most sem rossz ajánlat mivel az 1 TB-os Slimet tartalmaz nem 500-ast...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm PS4 Slim-e a frissítés után megadta magát.
Azt mondja hogy a Forma 1 is folyamatosan beakad, meg talán ki is dobja.
Az a kérdésem hogy egy szoftver újratelepítés megoldaná ezt?
Illetve, nincs PS Plus előfizetésük, de valahogy a játékmentéseket manuálisan le tudom szedni róla?
Köszönöm.

30z.Samu
félisten
8-áig volt kuponozás.
Sic Parvis Magna

ProEvoFan
nagyúr
Kuponozással ami rendszerhiba volt.

törölt tag
Miért lett volna az? Ha az lett volna, nem engedték volna hetekig...

oriic
HÁZIGAZDA
Hiba volt, csak nem foglalkoztak vele szerencsere. Utolso napokban mar tobbeknek visszamondtak a rendelest a kupon kodok nem rendeltetesszeru hasznalata miatt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn

Villa7
tag
Próbát megér, pendrive-ra letudod

ProEvoFan
nagyúr
Igy van.Az a mínusz négyezer csak akkor volt érvényes, ha minimum 12Kért vásároltál bizonyos kábeleket.Akivel szórakoztak, annak linkelték illetve mutatták a hivatalos útmutatót.
[ Szerkesztve ]

Shade45
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ, majdnem elcsábultam a Telekomos akcióra!

BaLee
addikt
Ügyes voltam, a tavalyi PS Plus aktiválás után nem kapcsoltam ki az automatikus megújítást és most levontak még 1 évet. Van esélyem refundot kapni?

ldave
nagyúr
Írni kell a Supportnak, ebben csak ők tudnak válaszolni.
A Slime draws near! Command?

frankdelgado
őstag
Lehet, h rendszerhiba volt, de tudtak róla és engedték, mert pörögtek az eladások. Nekem 4 rendelésem volt és nem volt gond. Ha csak nem annyi, hogy írtak, h a rendelések száma miatt csak 3-4 nap múlva kapom meg a cuccot.....

BoneDragon
veterán

.LnB
titán
Szép betűtípus. Kiégett a szemem.
Homo Ludens

ldave
nagyúr
Mi ez a betűtípus?! Rossz nézni.

Madoc
veterán
Mindkettő. Amugy azt írja a legerősebb konzolunk, tehát nem a ps-hez képest hanem az x-hez.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

Rage47
veterán
androidon néhányan szeretik ezt, remélem a dolgozatokat is ilyennel adják be

BoneDragon
veterán
Látom mindenki megragadta a lényeget.
[ Szerkesztve ]

S e t h
nagyúr
Azt nem írhatja, hogy gané lesz.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
(#227024) frankdelgado válasza BoneDragon (#227017) üzenetére

frankdelgado
őstag
Én lexarom, h melyik lesz a "befutó". Kivárok valamennyit, azt meglátom mire jönnek a nekem tetsző cuccok és azt veszem. Aztán később megveszem a másikat is. A nyomorúság virágaira hagyom annak számolgatását, hogy miből mennyit adtak el, mennyi bevétel van, milyen stúdiót ki vett meg, abban hányan dolgoznak..... Jó lesz a box, valószínűleg a tartalomnak alárendelték a formát, akontroller meg mindíg is jó volt, ezután se lesz rosszabb. PS vonalon kíváncsi leszek az érintőképernyőre a kontrolleren. Kéne ps5 topikot is nyitni.....
Na ja. Egy közepesen erős gamer PC árából megveheted mindkettőt.

@rglaaf
veterán
Üdv
Tegnap kb 5 óra folyamatos Battlefield multi(64slotos)után elkezdett villogni a kép ez normálisnak mondható?Már mint a villogás
PSN ID:BiZzare_0

Madoc
veterán
Van ps5 topic.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

ldave
nagyúr
Nem lehet, hogy csak a szemed fáradt el az 5 óra folyamatos koncentrlásában?

Rage47
veterán
Hülyének érzem magam, hogy anno Xboxot vettem, szóval nálam nem kérdés, hogy PS5 lesz.

RetroJack
tag
Játékokon múlik minden... most is az X a legerősebb konzol, és ? ...

.LnB
titán
Pont a One X bizonyította be a legjobban, hogy az erő nem számít.
Homo Ludens
Én maradok PS vonalon. A kontrollert meg majd meglátjuk ha megjön a kari ajándékom és kompatibilis lesz e a nextgennel valamilyen formában.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Wesder
félisten
Ezért is engedték el "A vilàg legerősebb konzolja" szlogent.
Mostmàr csak legerősebb Xbox van. (Ami lehet erősebb a PS5-nél, de ez részletkérdés)
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

BoneDragon
veterán
Félreérthető volt amit írtam. Nálam sem a gép ereje fog számítani.
[ Szerkesztve ]

30z.Samu
félisten
Nekem MS címekre ott lesz a PC, 1-2 év és több mindennel lehet majd ott is űzni az ipart.
Sic Parvis Magna

hombre[EU]
addikt
Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout
Valaki játszik vele?
Life, Uh, Finds A Way

RetroJack
tag
Ja bocs, értem mit írtál, nem oda bökni akartam csak úgy értettem, hogy lehetnek ők a legerősebb konzol ha nincs rá játék nem sokra mennek vele
[ Szerkesztve ]

Wesder
félisten
Nincs hàt, a RDR2 is PS exklúzív. Több hírportàl is megírta.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Ha ilyen irányba haladunk akkor PC sem fog kelleni. Mondjuk előbb lepjenek meg olyan játékokkal amik érdekelnek is. A Gears-t elengedtem, Forza sohasem hozott lázba és a Halo sem tudott X360 érában megfogni. Az Ori tetszik, de az fut a laptopomon is. A Double Fine meg a Ninja Theory okozhat nekem fejfájást
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

GEIL
addikt
FullHD + HDR + 120 fps már baráti volna sok gamernek
i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 ----- i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 ----- C2D - 8Gb DDR2 - QUADRO FX -------------------------------------------- PS4 Slim ----- Samsung A53 5G ------ Xbox One S --------------------------------------------

30z.Samu
félisten
Ha nem lenne PC, akkor én is vennék Xboxot. De mivel van PC úgy vagyok vele, hogy MS címek miatt minek vegyem meg, amikor jönnek PC-re is? Ráadásul a PC-vel több mindent tudok csinálni.
Sic Parvis Magna

Madoc
veterán
Hogy lenne? Te ezeket komolyan is gondolod amit írsz? Forza milyen ps-en? Gears? Halo? Multiplatformok amik szebbek one x-en? Birom mikor halványlila fing nélkül formálnak az emberek véleményt, és ezt most nem feltétlen rád írtam.
(#227043) Carlos Padre válasza BoneDragon (#227022) üzenetére

Carlos Padre
veterán
Miért, mi érdekes van még a képen?
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Az adatlapodon szereplő PC-ről van szó? Akkor gondolom a PS5 vásárlás mellett azt is "bővíteni" fogod... Mert azon a gépen szerintem jövő ilyenkor nem fognak elindulni az új MS ex címek (Halo, Hellblade, Forza, a Flight Simulator meg főleg nem).
Úgyhogy szerintem sanszsos, h rád is igaz az, h jobban jársz ha mindkét új konzolból veszel egyet-egyet.
[ Szerkesztve ]
(#227045) Carlos Padre válasza bulikavagyok (#227025) üzenetére

Carlos Padre
veterán
Így így
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
(#227046) BoneDragon válasza Carlos Padre (#227043) üzenetére

BoneDragon
veterán
Hogy nincs új üzenetem.

RetroJack
tag
Úgy gondolom, hogy a játékok miatt adtak el sokkal több ps-t mind x-et... több a ps ex cím. Ennyi...

Wesder
félisten
De ezt ne úgy kommunikàld hogy nincs rà jàték, mert fassàg. Ha valakinek ezt mondod, aki nem jàrtas a konzolokban, még el is hiszi.

30z.Samu
félisten
Meglátjuk hogy alakulnak a dolgok, szerencsére az MS játékok elég jól vannak optimalizálva. Legalábbis a Forza biztosan.
Sic Parvis Magna
(#227050) markknight válasza bulikavagyok (#227044) üzenetére

markknight
veterán
"Nem fognak elindulni"
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok