PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [hcl:] Nem létező 128x64-es LCD meghajtása Arduinoval
- [Re:] A következő felhőd otthon lesz
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Mr.Csizmás:] Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- [Re:] [fererencz89:] Nem állhatok meg a saját házam előtt autóval??
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Lalikiraly:] Amazfit bip 3 okosóra. (Nagyot csalódtam)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Def26
félisten
Kinect nekem sem kell, de asszonynak igen (skype). Én már jó párszor végigrágtam magam ezen, figyelem mind a két oldalt de változni nem nagyon fog a döntésem. Kockáztatok vagy sem, mindegy.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

rocket
nagyúr
Vegyel neki egy webkamerat 5000ft-ert, es ultesd a monitor ele, es mehet a Skype
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Mister_X
nagyúr
Nintendo Wii.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

krx21
nagyúr
"nem hiszem, hogy a fejlesztők a multi címeknél fektetnének abba energiát, hogy a ps4 többlet erejét kihasználják."
A gyorsabb memória és a több futószalag automatikusan megteszik a magukét... Nem kell ahhoz különösebben áttervezni a játékokat... Tudom nehéz megszokni, hogy a két konzol hasonló stukatúrát rejt...
A Wii és a DS
A Slime draws near! Command?

InterFox
senior tag
Ejnye, hát a Poncsót viselő Mester Szakácsos Halo 5-öt kifelejted?
PSN ID: interfoxthedead

Mrdevil
addikt
Az "elejént" úgy értettem, hogy kb 1 év múlva. ( talán )
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

rocket
nagyúr
Az nem nyito cim
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Jakesz
őstag
Bezzeg a Killzone...

Madwe
nagyúr
Azt egyébként magyarázza már el valaki, hogy a cool faktoron kívúl mi vihet rá egy baszott vastag páncélllal rendelkező egyedet h felvegyen egy olyan leplet? Félti a páncélja fényezését?

InterFox
senior tag
Azon én is beröhögtem, a rajongók nem győztek magyarázkodni az ellentábornak, hogy márpedig az nem hülyeség!
PSN ID: interfoxthedead
Na én ming főhalóbuzi megmondom a frankót. Semmi értelme nincs, simán látványelem.
Live-Die-Respawn

Mister_X
nagyúr
Szerintem csak szimplán a homoktól és a melegtől véd (az arabok meg a beduinok "melegebben" öltöznek, mint mi nyáron). Meg jól néz ki
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Madwe
nagyúr
Ez oké, de egy fullos testpáncél is véd a homok ellen, a melegtől meg nem fog megvédeni páncél alatt semmiféle köpeny, remélem MC páncélja tartalmaz AC-t de jól néz ki, az vitathatatlan, csak kb amint megláttam az első gondolatom a why volt a wow helyett
[ Szerkesztve ]

MasterMark
titán
Álca.
Switch Tax
Ott van még a Mjölnir pajzsa is, szóval mint mondtam látványelem volt csak. Na de off vége.
Live-Die-Respawn

Mrdevil
addikt
Most olvasom, a Deep Down free to play lesz. Érdekes, de tetszik....
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

Kephamos
addikt
Tetszik ez a MGS. Talán a legújabb résszel játszhatok végre.
Kezd tisztázódni, hogy miként is lesz pár játék esetén a PS3-PS4 upgrade:
"A lemezes PS3 játékokért "cserébe" letölthetős PS4 verziókat kapsz majd. A termék dobozában lesz egy PSN kód, ezzel tudod leszedni a nextgen szoftvert megjelenésekor a PlayStation Store-ból.... Megkötés, hogy a PS4 konzolban ott kell lennie az eredeti PS3 lemeznek is, tehát nem teheted meg, hogy a PS3 játékot később eladod további haszonszerzési célzattal." (forrás: PSC)

Ps Vita
őstag
Nagyon korrekt szvsz.
Amúgy van lista, hogy mely játékok ilyenek?
A forrásban lévő linken írja: egyelőre ezekről van hivatalos infó.
Assassin’s Creed IV: Black Flag, Call of Duty: Ghosts, Watch_Dogs, NBA 2K14, Battlefield 4
Ami még tuti, hogy a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn ingyen upgarde-elhető lesz, viszont ott elveszik majd a PS3 verzió.

Ps Vita
őstag
Köszike,gondolom a Fifa is ilyen lesz

james001
veterán
Ez tényleg igaz? Konzolok szervíze facebook oldalán olvastam:
"Napi epic: megerősített információ, hogy az Xbox One-on játszhattok a PlayStation 4-el az Xbox HDMI bemenetének hála.
Tehát közértve: a PS4-ed rádugjátok a One-ra, és váltogathattok a Forza Motorsport 5 és a Killzone között, ha mindkettővel egyszerre akartok játszani."
Kicsit furán hangzik ez nekem,meg most azért vegyek PS4-et is meg X1-et is hogy egymásra kössem őket?
"The stars have died and the heavens go up in flames"

Madwe
nagyúr
Igen, hdmi passthroughval. Csak azt hagyják le mindig (pedig MS is mondta!) hogy habár ez pl film nézésénél ok, de az input lagja miatt játékra nem igazán ajánlott. Meg tegyük fel van egy xbox1ed és ps4ed, ha a ps-el akarsz játszani mi a halál fszáért akarnád h még a box is menjen és zabálja az áramot, miért nem elég a ps4 magába? Ha a tvn csak 1 hdmi van akkor vegyél elosztót. Ja, hogy USA lusta népek inkább bőgetik mindkettőt minthogy a távirányítóhoz nyúljanak? vagy mi a célja ennek? Set top boxot még van értelme rákötni - bár imho annak se sok, ennyire ne legyünk már lusták, tényleg egy rohadt gombnyomásról beszélünk a távkapcson...

james001
veterán
Én se nagyon értem ennek a "realizmusát",de igen sztem az Usában nagy a lustaság és ezért tuti lesznek egy jópáran akik ezt eljátsszák. Európában meg úgyis elég lesz 1 gép is egy embernek,felesleges mind a kettőt marha drágán megvenni csak ezért. Az meg már túl kedvező lenne tényleg ha nyomod a Forzát és 2-3 verseny után átugrasz leölni pár Helghast-ot a KZ-ben
Meg hát "nálunk" nem sok embernek lesz két külön gépe jó ideig.
Live-Die-Respawn

Mister_X
nagyúr
Pedig Nyugat-Európa simán megtehetné...

bolha23
aktív tag
Az amcsik a szettopboxukat kötik majd rá, nem PS4-et.

keIdor
titán
Most ha nekem kell a Forza 5 is meg a Killzone, akkor tudsz más megoldást? Mert évente ehhez a 8-10 játékhoz, ami érdekel ahhoz ragaszkodom. Hozzá kell tegyem, hogy 270k-t nem tartok irreális összegnek, még itthon sem, különben sem kell mindkettőt még 2013-ban rögtön megvenni.
Nyilván aki 90k nettóból él annak ez nem játszik, de az nem is nézegeti ezeket gondolom.
Várok egy olcsóbb Kinect nélküli Xbox-ra, mert nálam az tényleg csak porfogónak lenne jó, amivel én játszom oda nem kell, bármit csinálnak vele, felesleges lenne.
[ Szerkesztve ]
Avada Kedavra!

Def26
félisten
"Nyilván aki 90k nettóból él annak ez nem játszik, de az nem is nézegeti ezeket gondolom."
Pár napja pont ennyit írtam le én is. Kaptam is pár privit, hogy b*sszam meg az ****** -t.

rachmaninoff
aktív tag
Miért is?

Def26
félisten
Mert páran még ennyit sem keresnek és gondolom rosszul érintette őket. Nem akartam amúgy megbántani senkit, csak azt próbáltam elmagyarázni, hogy aki ennyi pénzből kell eltartsa magát az amúgy sem célközönség és valószínűleg van ennél komolyabb gondja is.

rachmaninoff
aktív tag
Ja, értem már. Kemény.
Vicces, mert amennyi idő alatt megírsz egy gyalázkodó üzit, annyival már szétdobhatnád a CV-det is.

james001
veterán
Akkor hajrá vedd meg mindkettőt
Sztem egyébként az is nézegeti akinek 90e nettó vagy annál kevesebb fizetése van,csak ugye lenyeli a dolgot.

Tegla80
addikt
+1
kereken ennyi az annyi nálam havonta....
...de nézegetem és meg is fogom venni tavasszal.
(max böjtölök más téren,de lesz.Mert PS4 kell nekem,így megoldom )
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®

krx21
nagyúr
Na, ezen videó alapján tegyen valaki különbséget: PS4 VS Xbox One - Metal Gear Solid V

Def26
félisten
Szerintem ez gyalázatos. Ez nem next gen grafika.

krx21
nagyúr
Majd megnézzük élőben, de tényleg nem nagy szám...
Ezt most nem tudom megnézni, de az E3-as MS konferencia elején az a MGS 5 bemutató nagyon jól nézett ki. Az nem ingame volt ezek szerint?

Mister_X
nagyúr
Szerintem meg nem a grafika a lényeg, hanem a sztori meg a játékmenet viszi majd el az egészet. Amúgy ez alapból nem nextgen cím, a leendő PS4/X1 tulajoknak kellene örülniük (akiknek nincs jelen generációs konzolja), hogy kapnak portot.
Amúgy 1080p?

Def26
félisten
Nekem az sem tetszett. Nem látok benne semmit extrát. Szerintem ezt a szintet hozza egy lost of us, ami persze jó, de ennél lehetne sokkal jobb is az új hardverekkel.

krx21
nagyúr
Ezt japán nyelvet és írásmódot biztos nem földi élőlény találta ki, azt biztos...

Mister_X
nagyúr
A nyelvvel nincs semmi gond, csak az írásrendszer emberellenes. De ez megtanulható. Sőt, ez már-már művészet. Ugyanis nem nagy kunszt megtanulni a betűket összeolvasni szavakká, mint kb. az összes többi nyelvben.

Snoop-y
veterán
En speciel imadom hallgatni a japan kollegakat.
Mar amikor japanul beszelnek
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

gyuromoj
veterán
GameStop Lists Uncharted for the PS4
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020

Def26
félisten
PS4 startup noise. [link]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Thinkpad X13 Gen1 13.3 FHD IPS Ryzen 3 PRO 4450U 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, gar
- ÚJ GAMER PC "V52" - Ryzen 7 3800X - 16GB RAM - RTX 2060 SUPER - 240 SSD - 1TB HDD - 2 ÉV GARANCIA
- ÚJ GAMER PC "V50" - i5-9400F - 16GB RAM - NVIDIA 1660 SUPER - 240 SSD - 1TB HDD - 2 ÉV GARANCIA
- ÚJ GAMER PC "V44" - Ryzen 5500 - 16GB RAM - 2060 SUPER - 240 SSD - 1TB HDD - 2 ÉV GARANCIA
- Használt garanciális Redmi Note 10 Pro 6/128 szürke