PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
echterion
nagyúr
Nem, azt írta, hogy már rendelkezem vele. De most megnéztem ismét, hogy majd lövök róla egy screen-t, érdekes módon már engedné megvenni 43 dolcsiért. Biztos valami bug volt.
(#76974) Da Shep: Nem, azt nem engedte.
(#76983) heky007: Nekem is felkeltette az érdeklődésemet.
***** Az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej *****

Madwe
nagyúr
Van pár játék, aminél ez jogos. Valamint az eléggé süvít az relatív fogalom, szóval nem tudunk egzakt választ adni, max tanácsokat
Pl milyen helyen van a ps? fontos h a hátától legalább 20cm legyen koppig, oldalra is legyen legalább 15-15cm, meg ne legyen zárt helyen.

eisento
addikt
jatekido kb? remelem nem lehet vegigtolni 2 ora alatt
kozben sikerult beszereznem egy lego marvel avengers promot ha platko lesz mindenkeppen visszaterek az unravel-re koszi az infot!
Realme GT Master Edition | PSN ID: HUN_Ejzi

marilllyo
veterán
Nem beszólásnak szántam.
Egyébként volt cikk róla, hogy lehet lenne egy második season pass is mivel bőven jön még tartalom a játékhoz. Én bevállalnám azt is.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

biceps
tag
Igen nálam is lelépked. Viszont ezt a játékot nem is fanatikus gamereknek készült, hanem ilyen kis könnyed kikapcsolódásnak való inkább. Egy-másfél óránál többet én se nagyon tudok előtte maradni. Viszont néhanapján egy kis mókázásra 2-3-4 fős csapatban jó lehet. Egyedül hamar unalmassá válik. Én public-ban szoktam csak tolni, csak hát ismeretlenekkel játszani nem az igazi. Nincs összejátszás, fedezés stb.
De ahogy írod ez a ledobálás bosszantó tud lenni. Szerintem 1-2 hónapig el-el szórakozok vele aztán ennyi.
PSN ID: BulldozerHUN

heky007
csendes tag
Rendben este rakok fel kepeket

Zanik
addikt
Hát 2 óránál tuti több. Pláne ha ki akarod platinázni. A harmadik pályán kifejezetten szenvedtem egy részen, az egyik ugrásnál kb. 15 percet elszarakodtam mire a lasszódobás összejött (aki már túl van rajta, az tuti tudja melyik részről beszélek). Sőt, a negyedik pályán is van egy rész, ahol menekülni kell, na az is mire meglett. Pedig az első pálya olyan könnyűnek tűnt!
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

banana_joe
tag
igen
PSN: bananosjoe84

gyomorHD
tag
Ha van hír róla, hogyan lehet a Hitman bétát beszerezni, esetleg az előrendelő-visszamondó modszer müködik-e storeba, az legyen szíves jelezze
Köszönöm

Sirandrish
legenda
tegnap óta folyamatosan ezt az üzit kapom vásárlásnál:
Másnál is ez megy?
Kapok 2 sms-t is, az egyikben 0,1 fontot akarnak levonni, a másikban meg visszaadják mert törlik a tranzakciót vagy micsoda..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

kiki22
senior tag
Sziasztok!valaki nemhallott a hitman betarol,h mikor indul az elotoltes?

Elims
veterán
Kipròbàltam vita-n.Nem rossz kis akàrmi,de gyorsan elvette a kedvem a legelső élesebb bevetés.Picit nehezebb helyre mentem mint kellett volna. :-/

biceps
tag
Nem is szabad. Én csak easy pályán mentem eddig. De már itt is csapatra épít. Egyedül nem jó!
PSN ID: BulldozerHUN
(#77015) Sirandrish válasza Sirandrish (#77011) üzenetére

Sirandrish
legenda
Mindegy..megvettem psen...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

törölt tag
Olvastam az összefoglalóban ezt a titan one cuccot. (egér+bill.)
Battlefield-hez, cod-hoz mennyire lenne értelme annak, hogy egér+bill. használatát jobban előnyben részesítse egy player, mint a kontrollert?
Esetleg valakinek személyes tapasztalat ezzel a két játékkal kapcsolatban?
(nem szeretnék váltani kontroller-ről, de ismerős érdeklődik tőlem, hogy itt ps4-en is olyan baromi jó lenne-e az irányítás, mint pc-n?)

marilllyo
veterán
Az a baj, hogy a ps4 nem natívan támogatja az egeret és a billentyűzetet, hanem úgy emulálja az egészet. Nem az igazi. Nekem Ps3-hoz volt egy FragFx-em. 2-3 próbálkozás után el is adtam. Akkor jó, ha te pc-n lassú egérsebességgel játszottál. A gyorsat nem bírja rendesen lekövetni és átlós mozgásokat kicsit darabosan adja be.
De persze mint írtam ezek PS3-mas tapasztalatok. Lehet, hogy 4-hez már jobb cuccok vannak...de nem hinném.

Sirandrish
legenda
Többször olvastam már hogy lehet valami alvó állapotba rakni a gépet és letölti a cuccot? Vagy akár ki is kapcsolhatom meg ilyenek?
Ez hogy is vagy mit is?

A`rpi
addikt
Csodát nem kell tőlük várni.
Ami ott linkelve van, az az összes tapasztalat a termékről.

n000rbi
senior tag
1. Settings\Power Saving Settings\Set Functions available in Rest Mode\Stay Connected to the Internet pipa be
2. elindítasz egy letöltést, aztán főmenüben hosszan PS gomb és Enter Rest Mode
Le fogja tölteni, felinstallálja, de ki nem kapcsol a gép, marad Rest mode-ban. Fontos, hogy Rest modeban ha lehet, ne áramtalanítsd a gépet, mert nem használ neki.
(ha az 1. pontban bepipálod a Keep Applications Suspended-et, akkor bármilyen játék közben is lenyomhatod Rest mode-ba a gépet, ha megint bekapcsolod, onnan folytatod a játékot, ahol abbahagytad)
[ Szerkesztve ]

Sirandrish
legenda
Köszönöm szépen, beállítottam.
Ilyenkor gyakorlatilag mi történik? Kikapcsol, de mégis letölti a cuccost?
Tehát lényegében alvó módban lesz
[ Szerkesztve ]

A`rpi
addikt
Ilyenkor gyakorlatilag mi történik?
Memóriában marad minden betöltött adat, és a segédprocesszor elvégzi a letöltés telepítéshez szükséges feladatokat. Olyan mint számítógépen az alvó állapot.

Sirandrish
legenda
Aztat írtam én is

RunnyJuggler
aktív tag
Hogy lehet egy játékot rondábbra csinálni, mint az elődjét? Az Absolution xbox360-on sokkal szebb volt

Wlac
Ármester
Szerintem nem. A motor ugyanaz, viszont itt van élsimítás stb. Nem beszélve arról, hogy ez a pálya elég szürke, ellenben az Absolutionben domináltak a természetes és mesterséges fények, amik plusz hangulatot is adnak. Nem sokkal szebb, ezt elismerem, de hogy rondább lenne, az azért erős túlzás.
"Locking the vault door now. Goodbye."

N@idia
őstag
Nem csak 360-on volt szép,de pc-n is!! Az uj hitman egyenesen ronda a fejek azok nagyon csúnyán néznek ki épp ma néztem egy béta gameplay videót ... Vicckategoria ez a játék
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

kevepapa
aktív tag
Egy absolution remastered-re sztm beneveznék, marha jó volt az a játék.

Madwe
nagyúr
Pont most olvastam egy hitman pcn dx12vel így meg úgy tud többletterhelés nélkül extra dolgokat megcsinálni cikket, nem értettem az egészet, mert sztem látványban semmit nem tud felmutatni, sőt...

Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok valami belépő szintű kormányt+ pedált PS4-hez?
Bearer... Seek.. Seek..Lest..

Nayrobi
őstag
Thrustmaster T150. Ennél lejjebb ne add.

MdewC
nagyúr
Nekem nagyon adja, baromi jól néz ki.
praise the Lord then finesse / best daddy player in fifa history

tothl
addikt
+1 Ráadásul a gépem Destiny Edition -os és az is baromi jól néz ki !
[ Szerkesztve ]

kiki22
senior tag
Sziasztok!Uj gepet szertnek venni es a regirol lementeni a dolgokat,h minden visszatudjak allitani.Az volna a kerdesem eleg ha az online lehetoseget hasznalja az ember?

Remi1234
aktív tag
Mire kijön a játék megunom a felét
PSN ID: RemiFungus

kevepapa
aktív tag
Azért az gigantikus szivatás, hogy a plants vs zombies garden warfare ps plus elofizu nélkül el sem indul!!! Én marha meg lecsaptam rá a 80%-os kedvezmény miatt...(facepalm)

bandi0000
nagyúr
Ki jött már a DL following nem? Valaki valamit róla? Kicsit stabilabb lett e az fps?
Xbox One: bandymnc

A`rpi
addikt
Nem teljesen értem a kérdésed.
Odáig tiszta hogy szeretnél mindent lementeni, ennek a menetét itt találod: [link]
"online lehetoseget hasznalja az ember?" Ez alatt mit értesz?

kiki22
senior tag
Koszi.gondoltam fellehet loni a szemelyes beallitasokat felhobe majd visszatolteni.Es ha monjuk kulso merevlemezre mentem akkor formazza az egesz lemezt a ps?

A`rpi
addikt
Felhőbe csak a játékállások kerülnek.
Fentebb linkelt írást tanulmányozd át, ki fog számodra minden derülni.

Zanik
addikt
Dolgoznak a patch-en a Firewatch PS4 verziójához: [link]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

N@idia
őstag
Egy kicsit Off téma PC-re is megjelenik a Quantum Break még hozzá egy időben az Xbox One-os megjelenéssel Április 5-én Azért elég durva lesz a gépigénye a játéknak...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

kiki22
senior tag
Köszi.Amugy a hitman betat mikor lehet tolteni?Online storbol rendeltem de meg nemlehet tolteni.

taki01
őstag
Tegnap nekem is megjött a ps4-em és nagyon király főleg az uncharted collection.

Tatyla
őstag
Kérdés azokhoz akiknek alap Dying light volt és most csak a following dlc-t vették meg, abban is benne van így a grafikai tuning?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 http://www.twitch.tv/tatyla74 / https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

marilllyo
veterán
Tuningoltak egyáltalán? Nem láttam yt-n összehasonlító videót.

crue
őstag
Ráadásul Inter processzor kell hozzá, de szerencsére jó az AMD is.

Tegla80
addikt
Az a gaz,h meg mindig nem vettel ps plus-t.
Ez nem ps3 es itt igenyli a gep,h meglegyen,mert soxor fogsz meg belefutni hasonlokba.
1jatek ara,igy sztem boven belefer....nekem spec uk van es 17600volt dec hoban a hosszabbitas,de kell a gephez igy koltottem ra.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok