- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
-
marilllyo
veterán
válasz
eladogeppc #155028 üzenetére
Nem véletlenül töröltem ki az előző hszed!
-
saelin
veterán
válasz
eladogeppc #155039 üzenetére
Azért nem válaszolhatunk erre mert akkor helyeselnénk a warez játékokat is. Amúgy meg nem éri meg, max alkatrész árban.
Nem tudod frissíteni a rendszert, a játékokat és semmit sem, így semmi értelme annak a gépnek. Főleg hogy a legtöbb játék olyan bugosan jelenik meg day1, hogy giga patchek kellenek a játszhatóvá tételéhez.
-
törölt tag
válasz
Akkor elmondom. Minden, a warezzel összefüggésbe hozható hozzászólás, kérdés, legyen szó játékról, hardverről, törésekről, leírásokról, tanácsról, kutyafaszáról, tiltott.
Full stop.
-
törölt tag
válasz
3L1T3 #155027 üzenetére
Kár lenne eladni, jó kis konzol az. Most, hogy így a generáció vége felé észbe kapott a Microsoft, hogy content miatt vesznek az emberek konzolt, és bevásárolt gyorsan 5 stúdiót, van remény, hogy 2-3 éven belül elkezdenek érkezni a címeik. Lehet, hogy az már új az Xboxra, de az is lehet, hogy az új Xbox egy "backward compatibility only" masina lesz. Így semmiképp nem kéne az X-től megszabadulni.
-
toompa
őstag
válasz
Miért nem érted hogy ezeket a kérdéseket inkább máshol tedd fel? Itt ez tiltott!
-
Roland18x
tag
A mostani Days of Play akcióban egyik boltban sincs az új 2018-as Wireless Gold Headset? Mindenhol csak a 2014-es modellt látom.
-
3L1T3
addikt
válasz
Carlos Padre #155025 üzenetére
Fu rohanok és eladom az X-et, jobb lesz PS4 Pron laggolva BFV-el játszani.
Fura világ lehet egyesek fejében! Akinek meg Xbox-a van csak rossz ember lehet. Lassan már rasszizmus kategóriáját súrolja ha valakinek van Xbox-a is?
De meggyőztél, nem akarok kimaradni a buliból, holnaptól csak PS-em lesz.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
kriszpontaz #155012 üzenetére
Lettek így ezzel páran az E3 után ahogy látom. Most, hogy az Xbox Two érkezése kvázi hivatalos 2020ban, hogy alaposan megelőzzék a 2021re várt Playstationt, lemásolva az Xbox360 sikerét, így ezzel a húzással az Xbox X mégjobban értékét veszíti. Ami szerintem most nem jön be, mert akinek a konzol ereje számít az már úgyis váltott, akit meg inkább a játékok érdekelnek, azok meg kivárnak az új PS megjelenéséig a döntéssel. A Sony úgysem hagyja, hogy unatkozzon a tábora, a legütősebb címek pont ebben az átmeneti időszakban jönnek, és amekkora troll a Sony, az új Xbox bemutatásakor bejelenti, hogy a hamarosan érkező új konzolján megjelenésekor elérhető lesz az összes PS4re megjelent játék és vége is a shownak.
-
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy GTA5 beállításai elvesztek a gép rebootolása után? Én tegnap kezdtem el játszani vele, de egyből online-t szerettem volna, viszont a prológust akkor is meg kell csinálni.. Na most a prológus után egyből mentem is online játszani, viszont ma megint a prológus fogadott, hogy muszáj megcsinálnom.. Ez mi? -
Gombinyó
őstag
válasz
kriszpontaz #155012 üzenetére
Nem akarok flémet indítani, tök jó gép az X. Egyszerűen a játék felhozatal. Nagyon sokat Forza Motorsportoztam a 3. rész óta, ez az egy tartott mostanáig az Xbox mellett. Mostanában viszont már hónapok óta nem vettem elő a 7. részt, a PS-en pedig vannak olyan exkluzív címek amik mozgatják a fantáziám.
toompa: Köszi!
-
front3r
őstag
válasz
gyuromoj #155000 üzenetére
Minden ennek az irányába mutat. Pl. a TLOU2-nek nincs megjelenési dátuma, de ott a Death Stranding is.
Addig meg nem szokták kiadni az új konzolt, amíg a first-party címek meg nem jelennek.Na meg ugye kellene az új konzol launch-ára is valami belsős címet villantani. Annak se 2-3 év a fejlesztése, de valószínű titokban már csinálják.
pomk: Miféle csalódás, meg cinizmus???? Nem jött volna át? Megdöbbentő, hogy milyen profik a ND-os srácok, erre akartam utalni. Egyáltalán ki tud csalódni ND játékban?
-
Gery9112
őstag
A Bethesdanál a Skyrim Very Special Edition előzetes megemlítését hiányoltam (de igaz semmi se lehet tökéletes). A Devolver Digital kamu E3 előadása után szerintem ez a trailer bekerült a top pillanatok közé. Látszik, hogy ők az EA "befektetők E3" előadása után a Bethesda figyeli a játékosokat, mémeket és kedveskedtek egy ilyen videóval.
-
negyedes
addikt
válasz
kriszpontaz #154880 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite + Dark Souls + 64GB + Gyári tok + Skull&Co Gripcase
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest