PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] A következő felhőd otthon lesz
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Mr.Csizmás:] Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [fererencz89:] Nem állhatok meg a saját házam előtt autóval??
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Lalikiraly:] Amazfit bip 3 okosóra. (Nagyot csalódtam)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Jack Hunter:] Van veszélyesebb a büntetőfékezésnél? Van.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
danielgalaxy
aktív tag
Mi a töknek minden játékba zombi? Ehh... Komolyan. :l
[ Szerkesztve ]

törölt tag
Nálam meg kábelen ment mindig is, és ugyanúgy akadozik a hang

Tegla80
addikt
Nah ezt is megeltuk ,h egy ps plus altal adott jatek miatt valaki szabit vesz ki a bekerulesekor,h jatszani tudja.
Sony® & PlayStation®

Shamat
aktív tag
A kontrollered V2 és be van állítva, hogy "Communication method: USB cable"?
DEAD LIKE ME

törölt tag
Nem a kontroller van kábelen, hanem a gép...

Nayrobi
őstag

törölt tag
Atyaég. Hogy néz ez ki ??
Ezek szerint félig valódi volt a múltkor kiszivárgott Amazonos kontroller.
Live-Die-Respawn

saelin
veterán
Ez tényleg nem valami szép...
Tegla80
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Xaels
félisten
Neee Ez borzalmasan néz ki és erre vártam a Pro vásárlással
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

dunc
nagyúr
Kövezetek meg, de nekem nagyon tetszik!
Ízlések és pofonok, de szerintem jól néz ki, passzol a játékhoz.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Shamat
aktív tag
Azt vágom, ezt arra írtam, hogy nekem is akadozott a hang, amíg meg nem jöttek a v2 kontrollerek, amiknél beállítható, hogy ne Bluetooth kommunikáljon. Azóta egyszer sem akadt meg...
DEAD LIKE ME

Schweini
tag
Múltkor említette valaki , hogy mennyire gyengék a Sony limitált kontrollerei és ez sajnos itt is látszik.
Nincs pénz jobbra, vagy ennyire fantáziátlanok?
Szerintem bármelyik God of War rajongó jobbat csinálna 5 perc alatt.
#oriic 143008: Én sem hittem el akkor, de csak azért mert túl egyszerűnek tűnt. Nem gondoltam hogy tényleg csak ennyi plusz lesz rajta.
[ Szerkesztve ]

3L1T3
addikt
Íj de fura, nekem se tetszik!
• Forza Ferrari •
Érdekes, hogy EU blog nem ír árat, US blog szerint 399 dollárba fog kerülni a csomag.
Live-Die-Respawn

WaterWave
veterán
Nekem se jön be, pedig szeretem a bundle gépcsomagokat... Nem tetszik.... Viszont a játék már megjelenhetne.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

Xaels
félisten
Az rendben van, hogy a Leviathan Axe mintáját vitték fel de... Inkább nem mérgelődöm rajta, inkább veszek egy sima feketét és felmatricázom.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

seniman
addikt
Giccsparádé. A PS3 GoW kontrollere ízlésesebb volt.A PS4-ek között még mindig a Destiny:Taken King kivitel meg a Taco Bell-es aranysapkás az egyik legszebb.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

törölt tag
Nade nem mindegy mire van állítva, ha vezeték nélkül van használva?
Oric: egy nullával
[ Szerkesztve ]

WaterWave
veterán
Nah ez már egy fokkal jobb
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

marilllyo
veterán
Az mindegy mert a ps kábelen van és ha megy letöltés akkor akad. De pl iPhone csak a jelenlétével is ki tudja készíteni.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Nescafé
őstag
Sziasztok
Bloodboorne online vagy offline van valami különbség?
Apple , LG OLED55CX3LA , PS5 , CFI-1016A , Asus RT-AX82U , Delonghi Ecam 290.61SB
A mai gyerekek már értik a digitális ajándék fogalmát
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

CsonkaImo
addikt
Én nem vettem észre, pedig nekem is a zsebemben vagy mellettem van az iPhone. Sőt van, hogy 3 iPhone van a szobában és akkor sem akad a hang. Wi-Fi forgalom is van ilyenkor rendesen, mégsem produkálja.

prokxy
veterán
Van igen, Online esetében bejöhetnek más játékosok, ill. a földön találsz kis írásokat egy borítékszerűben, amolyan tanácsok, menj be az oszlop mögé, ott a loot, készülj, jobbra lövész, stb...
GoW kontrollerre: nekem a 2nd cuccom silver,rakok rá egy matricát és máris megvan a GoW limited! Pont így néz ki.
A konzol pedig sztem borzalom, de kinek mi tetszik...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Nescafé
őstag
Köszi
Apple , LG OLED55CX3LA , PS5 , CFI-1016A , Asus RT-AX82U , Delonghi Ecam 290.61SB

-FLY->
őstag
Bejöhetnek játékosok azt jelenti, hogy ellened is? Ha éppen jobban olvassa a játék kód sorait, mint te, akkor órákig szopat egy sima enemy köntösében?

prokxy
veterán
Összefoglalót érdemes elolvasni: link
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

belan
addikt
Ez borzalmas .
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

törölt tag
Dehogy. Csak meg kell találni neki azt a környezetet, amibe beilleszkedik.
Mondjuk a nagyanyám horgolt abrosszal letakart képcsöves tévéje alatt absz. nem lenne zavaró!

seniman
addikt
Hát a Bloodborne nálam egyelőre nem bejövős.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

belan
addikt
Meg szalona hagyma ))))abrosz mellé.))
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

Bad Pritt
nagyúr
A mai napig nem hiszem el, hogy ennek az embernek ez az anyakönyvezett neve. Pedig de.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

ProEvoFan
nagyúr
Nálunk ez így megy: "Akkor nézzük meg Jézuska/Nyuszi hozott e valamit a ps4 könyvtárba"
Ugyan úgy örülnek neki, mint a kézzelfogható ajándéknak.
Ok, ha rokonnak, barátnak, stb... szeretnél venni ps4 játékot, akkor ott tényleg jobb a dobozos játék.Ezért kár, hogy nincs gift vásárlási lehetőség a rendszerben.
[ Szerkesztve ]

saelin
veterán
Amit még mindig nem tudok megérteni hogy miért? De miért? A PSN néhány dologban úgy el van maradva, hogy az ihaj!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

mad1
veterán
Ne szemetelj ! = Steam

ProEvoFan
nagyúr
Ami kapható már abban nincs vr?
[ Szerkesztve ]

törölt tag
Amikor berakod a kosárba?

TazLeacher
nagyúr
Nincs, az majd frissítéssel érkezik.
Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Atomgeszi
veterán
Vicc, hogy digitálisan kétszer ennyibe kerül..
Pár mátyásért bevállalnám. Funolni nem lehet rossz, de szerintem hamar megunható.

TazLeacher
nagyúr
Én végigjátszottam PS1-en, megvettem a HD-t PS3-ra (ott is végigtoltam), úgy gondoltam elég volt. De a VR támogatás miatt behúztam PS4-re is. Hozzáteszem £12 volt.
[ Szerkesztve ]
Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

rio92
csendes tag
Nagyon örülök az e havi Plus játékoknak. Ratchet & Clank humoros hangulata egyből meggyőzött, kellemes esti kikapcsolódás lesz a jövőben...majd a Bloodborne után ...ami egyszerűen zseniális, sokkal jobban szimpatizálok vele mint a Nioh-val, már az első fél óra után. Nem is értem miért nem játszottam vele már korábban. Szóval Kedves Sony, le a kalappal, maradjon meg jó szokásod a jövőben is.
PSN: RioBeast92

marilllyo
veterán
Az oké csak PS-en ilyen nincs egyelőre.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

törölt tag
Kulcsos oldalakról, innen-onnan azért lehet venni kódot is

leslieke
Jómunkásember
Nekem mindig ott az iPhone de gondot még nem okozott.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Használt garanciális Redmi Note 10 Pro 6/128 szürke
- Dell Precision 7530, 15.6" FHD IPS, i5-8300H (8 v.mag), 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, gar
- Apple iPhone 11Pro 64GB Ezüst/Normál állapotban/83%-os akkumulátorral/1 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Piros / Normál állapotban /2023.08.15-ig Apple garnaciával
- Honor 20 Lite 128GB Fekete / 3 hónap garancia / Normál állapotban