PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Wesder
félisten
Az màr régen rossz, ha hangoztatni, meg bizonygatni kell hogy xy-nak jobb mint màsnak.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

.LnB
titán
Homo Ludens

Wesder
félisten
Amennyit én anno Spyro-val jàtszottam, az maradt meg hogy kihívàs nincs benne, mint a Crash-ben.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Gigicuci
senior tag
Előrendeltem a Kingdom Hearts 3-at, nem bírtam neki ellenállni. A második preorderem..kezdek elgyengülni... várja még valaki rajtam kívül nagyon? Szerintem az egész család a kanépn fog gubbasztnai ha belököm.

Deck
félisten
+1. Ez teljesen így van. Nem m1, hogy milyen az a 4k hdr tv
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

törölt tag
Arra való...

törölt tag
Nekem nem Olyanom van szal nem tudom de az ár mindig méretfüggő is..
[ Szerkesztve ]

törölt tag
Dehogy nem volt abban kihívás
Vagy te ennyire pro vagy?
Én sokat szívtam mindkettővel anno.
[ Szerkesztve ]

NyMRooD
őstag
Az OLed-et megértem, de a QLed egy túlárazott parasztvakítás ami csak azért létezik, mert a Samsungnak kellett valami az OLed ellen, de a közelébe sem ér (jól tükrözi ezt a neve is), félreértés ne legyen ips és va ellen tökéletes lépés lett volna egy értelmes felárral (és meg is érné), de - közel - OLed árban mérik, szóval szvsz felejtős (persze kisebb méretben - most már - lehet kifogni ips/va áron is, úgy viszont jó vétel).
PS5 | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

törölt tag
"Szegény ember " OLED je.
Hát nem tudom nekem tökélefesen megfelel (most már)
Legalább a max fényerőm embertelen
Oled re nem volt 1 Mill. ebben a méretben csak a fele, amúgy Oled lett volna.
[ Szerkesztve ]

Deck
félisten
+1 Nagyon fasza a Qled tv. Inkább ez való játékra mint az oled, na meg a hdr ugye.. Be sem éghet..
[ Szerkesztve ]

törölt tag
+1 Meg a Somogyiak tartsanak már össze
Amúgy én simán elcserélném OLED re de csak is Qurva sok garival a beégés miatt!..
[ Szerkesztve ]
Én 250-et sajnálok 1 TV-re kiadni... ez 150 volt még amikor vettem, oké szép lehet ez is: [link] de nekem tv-re a 250-300 már sok... .
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!

Mike
veterán
pacsi!

Mike
veterán
én nevetni szoktam. mint ahogy most is

törölt tag
Én a retró Fan os linkjén konkrétan hangosan felnevettem
Vajon honnan jönnek ezek neki?
[ Szerkesztve ]

NyMRooD
őstag
Hát igen, a méret sokat nyom az áron, de már tavaly előtt karácsony környékén (én akkor vettem a sajátom) volt 400-500k körül oled és a qled is abban a kategóriában játszott (azonos méret mellett). Akkor sajna qled nem volt 300k alatt így maradt az ips (az ő hátrányait jobban viselem mint egy va-ét). Majd most a microLed
PS5 | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Kingdom Hearts 3-om hasonló minta a Dragon Quest XI?
Samsung Galaxy Z Fold3 5G, Samsung Galaxy Watch5 pro titan, Ps5, Nintendo Switch

Wesder
félisten
Bevallotta hogy agyilag zokni, de nem baj mert mi így szeretjük.
[ Szerkesztve ]

.LnB
titán
Félreértettél te valamit. Max anyagilag zokni.
De tényleg, mikor írtam én, hogy az vagyok?
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

Wesder
félisten
"Persze én se vagyok ám a nap 24 órájában ilyen dinka, de ezt itt lehetetlen lenne már bizonygatnom. "
Jó nem "agyilag zokini" de aki ennyire fàrasztó az ép elméjű nem lehet. Tudom, mert én is az vagyok.

dinostaRR
tag
Valakinek nincs egy fölös meghívója anthemre?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]

Mike
veterán
hát nem

tretyak
aktív tag
Anthem bétáról vélemény? Én csak YouTubeon néztem, de nem értem, hogy ez miért nem Mass Effect 4 lett - kék befejezés, új kör a reaperek ellen (hogy ezért mennyire haragszom még mindig...), egy normális párbeszéd rendszer, 15-20 óra single. Online és endgame content mehetett volna ME3 mintára raidekkel feldobva - ott egy jól felépített univerzum, ami helyett kitaláltak egy n+1edik sci-fit.

xkoti
senior tag
Nekem inkább warframe meg destiny kombó a játék
KO

Gigicuci
senior tag
Nem tudom. Soha nem játszottam egy korábbi résszel sem, de most a karakterek megvettek kilóra.
Ha sikerül vele játszani akkor élvezetes.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Rage47
veterán
de mindent megtesznek azért, hogy csökkentsék a játékosbázist... így nem sokáig fog élni a játék
(#185025) tretyak amúgy ezt úgy hirdették, hogy demo, nem béta, szóval a már kész játékból csíptek le egy darabot, nos így sikerült
[ Szerkesztve ]
6 héttel előtti build. De szerintem a szerverek a ludasak sok gondban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

xkoti
senior tag
Sajnos a masina nem bírta el a pc Viszont haver gépén már ment
Mutatnia kell valamit a játéknak és remélem nem lesz olyan mint a destiny 2 vége
KO

MAGUS7
tag
Sziasztok! történt már valakivel olyan hogy magától letörlődött egy játék ? konkrétan nekem a rainbow six siege tűnt el csak úgy,tegnap még játszottam vele,lekapcsoltam a gépet,aztán ma már sehol,tölthetem újra,ami elég kellemetlen,mivel a netem elég ergya a játék meg sok giga,eddig ez az első hogy ilyen történt velem.
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11

Executioner
tag
Tényleg nincs már fent vagy csak a kliens nem látja?
Exec

dvd24
senior tag
Velem már volt ilyen az Elder Scrolls Online-al. Letöltöttem újra és azóta jó, de nem sikerült rájönnöm mi okozta.
Viszont találtam neten precedenst arra, hogy mással is megtörtént. Legtöbben arra tippelnek, hogy azért történik ilyen, mert valami hiba csúszik a rendszerbe egy patchelés közben, de amúgy passz.
Remélem többször nem jön elő ilyen.
[ Szerkesztve ]

flegos
senior tag
Szevasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Elszeretném adni a PS4 Slim 1TB konzolomat. Erre vonatkozólag elolvastam pár szekciót az "Mileőtt kérdezel olvasd el"-ben. Vagy elsiklottam felette vagy nincs benne ami engem érint.
A konzolon 6 játék van, egy lemezről lett telepítve, a többi mind online letöltött. Szeretném ha a következő tulaj játszhatna azokkal a játékokkal, viszont azt sem szeretném, hogy az adataim, vagy a fiókom megmaradjon rajta. Mi a teendőm?
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
(Jöhet privátba is, hogy feleslegesen ne szaporítsuk a fórumon a szót)
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen

Wesder
félisten
Semmi. Nem lehetséges.

proly01
őstag
Ebben az Anthem -ben lesz kampány is vagy ez teljesen az online ra van kihegyezve?
....Pr:)ly....

hombre[EU]
addikt
Öcsém bent volt demoban, azt mondta az Andromeda gunplayt megtámogatták permanent repülés/lebegéssel, a sztori és a lore-tól sokat nem kell várni (párbeszédek alapján), de nagyon szép legalábbis PC-n. Szerintem a Division 2 jobb befektetés hosszútávon
Szerk.: Nem beta volt, demo! A végleges játékot reprezentálja+a megjelenés utáni patchek
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way

sp8787
addikt
Azt nem mondanam ,hogy rossz de ,hogy pl. a Desiny-hez kepest egy hurkale az egesz action resz az biztos.
Ismetlem nem rossz de nagyon nagyon tavol all a jotol.

Grande Ale
őstag
A Ps-hez való kontroller elromlott, felfelé húz. Hol lehet gariztatni? Kb fél éve lett véve a csomag.
[ Szerkesztve ]

MAGUS7
tag
Remélem én is hogy csak egyszeri eset,a bugok meg a toxikus társak mellé még pont ez hiányzik tegnap jött új időszakos esemény,de frissíteni nem kellet,amúgy Pro gépem van,előtte 1 évig Slim volt,ott nem találkoztam ezzel.
Executioner annyi szabad helyem is lett,mint amekkora a játék volt,csak a megvásárolt játékok között mutatta,hogy megvan,először megijedtem hogy az egész eltűnt,vásárlással együtt,lemezesen vettem volna,úgy nem igazán gond,de a komplett kiadás digitálisan elég olcsó volt.
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11

Deck
félisten
Így van, mi Somogyiak tartsunk össze

xkoti
senior tag
Szia sajnos az nem lehetséges.
Mielőtt eladod természetesen egy gyári visszaállítást mindenféleképp csinálj.
KO

flegos
senior tag
Köszönöm a válaszokat!!!
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen

Chris Kiki
senior tag
A Fallout 4 GOTY verziónál hogyan lehet előcsalogatni a DLC-ket, mert nekem nem adja, ki van szürkítve mind
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

james001
veterán
Elkezdtem a Mad Max-et mert már régóta csücsül a gépen,és eddig nagyon jó.
Resi 2-re nincs most keret úgyhogy ki kell húzzam valamivel fizuig
"The stars have died and the heavens go up in flames"

Nescafé
őstag
Fizukor akarom én is megvenni a resident 2-őt.
Apple , LG OLED55CX3LA , PS5 , CFI-1016A , Asus RT-AX82U , Garmin Forerunner 255 Music
Sztori lesz amit játszhatsz egyedül is akár, de coopban az igazi

xkoti
senior tag
Szintén nálam mondjuk a Lords of Fallen pörög
KO
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok