PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2023
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Jack Hunter:] YouTube a háttérben,reklámmentesen.Így:
- [Re:] [potyautas:] Buszon
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
penge111
őstag
OMG! Baldurs's Gate 3 Larian Stúdió csinálja, szerintem hatalmasat fog szólni! Remélem azért később konzolokon is tiszteletét teszi
Na, szevasztok, lejárt a munkaidőm! Szép hosszú hétvégét mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Azt nem tudom, hogy van-e időlimit, de nem muszáj beváltani a kódot egyből.
Ráér mondjuk 2 hét múlva is.
Samsung Galaxy Z Fold3 5G, Samsung Galaxy Watch5 pro titan, Ps5, Nintendo Switch

gyuromoj
veterán
Ha megint lesz ilyen akció, dobjál már PÜ-t légy oly szíves.
(#202999) Rambovits
Ha jól tudom, 1 év a "szavatossága".
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020

alratar
őstag
Nem hiszem, hogy lejarna a cucc.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

Gigicuci
senior tag
Lehet, hogy már volt téma de hol lehet megvenni a Days of Play akció keretében 9.990-ért a Days Gone-et?
mert a weblapon felsorolt minden hivatalos partnernél drágább. Elég nagy köcs*ég ez így. :/

hombre[EU]
addikt
Elírás lesz. 40 dollár/euro/font mindenhol
Life, Uh, Finds A Way

Deck
félisten
Rendeltem egy kontrollert is.. Nem mintha nem lenne elég de nem tudom otthagyni csak 11k..
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

KaitouP
veterán
Kontroller kiállítást tartasz vagy mi a fene?
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder

fausto
őstag
Én felhívtam a supportot, le akartak pattintani, hogy hívjam a boltot, de nem engedtem, mivel az ő akciójuk és ők promózzák. Úgyhogy abban maradtunk, hogy ma még visszahív, mi ezzel a helyzet. Amúgy valószínűleg elírás, de egy telefont megér.

Deck
félisten
Nincs olyan gondom, hogy lemerül és kábel kell mert mindegyik töltőpadon csücsül. L3 elég hamar kikophat ha sokat nyüstöli az ember így felváltva játszok mindegyikkel. Meg ha probléma is lenne van másik és akkor nem teljes áron kell beszereznem. 11k elég jó ár érte
Majd lövök egy képet mennyi van
[ Szerkesztve ]

ImACeltic
őstag
Tud valaki számokat, hogy emelkedett-e a PS4-es játékok eladása itthon a magyar feliratozás miatt?
Gamer(PS5, PC), sport fan.

zbundy
aktív tag
Remélem így van, mert akkor talán folytatják ezt a tendenciát ps5re is

Deck
félisten
Remélem. Már csak emiatt is előrendelem őket mindig.

Wesder
félisten
Azt hittem azonos akciók vannak, mindkét oldalon, de tévedtem mert odaàt most csak 30€. Tudom ettől neked nem lesz jobb. :/
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.
Amennyit en hallottam (szamok nelkul) annyi, hogy elegge kevesen (alig 1-2 ezer plusz peldany )veszik meg mindig a magyar feliratos jatekokat PS4re. (Is) Konkretan meglepetes volt az is hogy Death Stranding kap feliratozast.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn

Deck
félisten
Nem fog éhen halni a Sony ha mindig lesz
Gondolom lemezen. Digitális magyar piacról szinte semmi infó nincs.
A Slime draws near! Command?
Hja igen ez kimaradt. Én lemezesről beszéltem ofc.
Live-Die-Respawn

Carlos Padre
veterán
De az inkább csak lemezes eladás nem?
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Nayrobi
őstag
Valami olyasmiről volt szó korábban, hogy a hazai sony a marketing pénz egy részét a feliratozásra költi, és ezért kapjuk a nagyobb címeket és néha pár kisebbet magyarul, mert ez nekik reklám. Ezért van sokszor az, hogy a külföldi storeban nincs felirat, mert az európai képviseletnek nincs sok közé ehhez az egész dologhoz.
Sziasztok,
Tudom buta kérdés...
Megvehetem a store-ból is az akciós éves PSN Plus-t?
Tehát annak ugye nincs jelentősége, hogy magyar az accountom?
Köszönöm
Először a külsőt nézem meg, de a belső sokkal fontosabb. (Takács István - kerékpárszerelő)

Deck
félisten
Meg. Magyar storeba is akciós.
[ Szerkesztve ]
(#203024) BoneDragon válasza nylontacsko (#203022) üzenetére

BoneDragon
veterán
Nem értem a kérdést, de igen megveheted, akármi is legyen az.
(#203025) nylontacsko válasza BoneDragon (#203024) üzenetére
Oké.
Csak miattad
Először a külsőt nézem meg, de a belső sokkal fontosabb. (Takács István - kerékpárszerelő)
Köszönöm szépen.

Silenzio
addikt
Lehet azóta kivették a MGS4-et, most csak a HD Collectiont láttam és a Rising-ot.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Deck
félisten
Probáld ps-en. Ha akkor se jó nézd meg a fizetési beállításod, adataid stb.
Destroy All Humans! Remake Reveal Trailer. Úgy látszik idén sok lesz a metál az E3-on
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Elvileg a fizetési beállításokon nem változtattam (többször is vásároltam már korábban).
Konkrétan a konzolról még eddig nem vásároltam (csak webről), de akkir csak az marad.

Deck
félisten
Weben én sokszor futottam hibába de ps-en még nem.

gjanner
tag
Sziasztok! Ma reggel leszedtem a havi PS+ játékokat és lakat van rajtuk. Semmi máson, csak ezen a kettőn... van ötlet hogy ez mitől lehet?
Köszi!
Nézem.
Természetesen igazad lett
A gépen azonnal sikerült a vásárlás.
Eddig ezzel nem volt gondom, de akkor innentől marad ez a verzió.
Köszönöm

Deck
félisten
Szívesen

hitchins
őstag
Koszi!!

Mrdevil
addikt
Usan mikor kezdődik a days of play? Pl Anthem csak Magyaron akciós egyenlőre.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

szabeska
addikt
Itt nagy a pöri, úgyhogy itt is felteszem a kérdést, hátha...
Tömören a probléma:
3 eszközöm van: pc (hdmi 2.0), ps4 pro, UE50MU6102
Ha megy a pc, és ennek a képe megy a tv-n, és a háttérben a ps is be van kapcsolva, akkor 10-30 másodpercenként színes, torz csíkok jelennek meg a képernyőn egy pillanatra. Ugyanez nincs jelen, ha a ps képe van előtérben, és a pc megy a háttérben, ezzel soha nincs semmi gond.
Érdekesség: csak akkor van ez, ha a hdmi uhd color be van kapcsolva mindkét eszközhöz. Kikapcsolni nem fogom, mert kell mindenhez. (Talán a cpu gyenge 2 uhd jel kibocsájtásához? Letilthatná igazán az éppen háttérben lévő eszköz kimenetét, ha nem kell, mert úgysem az az aktív)
A hdmi kábeleim: egy Audioquest Pearl, és egy Club3D ami drágább is az előzőnél, mindkettő jó minőségű, de felcserélve is kipróbáltam őket azért.
Köszönöm az ötleteket előre is, hátha másnál is volt ilyen!

james001
veterán
Nagyon sok gond van ezzel a Darksiders 3-mal
Nem tudom másnak mennyire laggol,de az enyém borzasztóan,olyannyira hogy már néha élvezhetetlen a harcolás benne,mert egyszerűen nem tudok rendesen kitérni a támadások elől,annyira beakadozik... Ez főleg akkor idegesítő,ha vagy 5en rádugranak... Sima PS4-en játszom,nem Pro,nem tudom ez mennyire "befolyásolja" a dolgot,ha csak ez a gond akkor mondjuk ez elég szomorú,hogy ha nincs Pro-m akkor nem élvezhetem a játékot
Plusz ez lehet csak személyes gondom,de nem értem minek raktak a játékba "Dark Souls elemeket",hogy pl ha meghalsz elveszted az összes soul-odat és újraspawn-ol minden ellenfelet... És ugye csak akkor tudod visszaszerezni ha visszamész oda ahol meghaltál és felszeded újra.
De még írhatnék pár dolgot,pl amit már említettem az előző DS3 hszemben,hogy igazából semmi rejtett ládák,páncélok stb nagyobb "nyeremények" nincsenek a játékban amikért érdemes lenne felkutatni minden sarkot... Persze vannak fegyver fejlesztési dolgok,de ennyi...
Próbálom szeretni a játékot de eddig kissé csalódás... Ha a sztori nem izgatna akkor már rég ment volna a kukába,de kíváncsi vagyok hogy hova vezet az egész történet,mert ez az egyik erőssége a Darksiders szériának,az érdekes sztori.
[ Szerkesztve ]
"The stars have died and the heavens go up in flames"

Mrdevil
addikt
Már elindult usan is látom.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

Deck
félisten
Pro-n nincs gondom vele, jól fut bár lehetne jobb persze..
De nem akad, nem laggol, nem halok meg emiatt.
Az, hogy kicsit elment a játék a DS irányába megértem ha zavar de én szeretem ezt benne. Ez ugye ízlés kérdése.

KaitouP
veterán
Belengettek egy új Parasite Eve pletykát, OMG, please Square Enix, jöjjön az az új PE.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
Ez ugyan csak kerülőmegoldás, de ha hosszabb időre átváltasz a PC-re, akkor érdemes lehet pihenő üzemmódba tenni a PS-t. Ha letöltési feladat van, vagy csak pihentetnéd kis időre a játékot, akkor ez teljesen jó, és addig nincs kimeneti képjele a konzolnak.
<-ƘƘ->

james001
veterán
Nincs bajom a Dark Souls játékokkal,sőt attól hogy én béna vagyok hozzájuk szeretem a világát meg a "stílusát",csak nem értem miért kell már lassan minden hack n slash játéknak arra "hasonlítani"?
"The stars have died and the heavens go up in flames"

belan
addikt
Hát van vele gond az biztos darksouls stílus nem igazán áll neki jól , de összeségében én élveztem , de régebbi részek jobbak voltak .
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

szabeska
addikt
Köszönöm, egynek jó lesz

Deck
félisten
Nem minden játék akar arra hasonlítani de jól áll neki szerintem. Nagyon jó ez a fajta játék stílus.

hombre[EU]
addikt
Nagyon helyes, de elōbb a ff remake és a babylon's fall-t hozzák már
Life, Uh, Finds A Way

Dvix
senior tag
Sziasztok!
Én zsákoltam az Alzán egy Alpine green kontrollert. Jó árakkal dolgoznak, amit észrevettem, hogy elő lehet rendelni az Until Dawn készítőinek új játékat ajándék Directors Cut DLC-vel!
, csupán 8200 pénzért! Boldog Days of Playt! lol!
[link]
[ Szerkesztve ]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.