PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Algieba:] Tavasz a kertben
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
tDr1v3r
veterán
Köszi srácok!
Nem rossz, bár nem tudom elképzelni hogy hogy renderel ki két perspektívára a gép... lehet ezért kapott 900p-s cap-et az AC Unity is, hogy maradjon erőforrás a vendég "kiszolgálására"?
最低だ、俺って。// PSN: nokedli-chan - Xbox Live: tDr1v3rHUN

nismoka
addikt
A 900p-t az xbone miatt kapta.

tDr1v3r
veterán
Én a SharePlay-es kooperatív mód miatt inkább el tudom képzelni, minthogy amiatt... ez az 1080p dolog elég nagy marketingerejű, ez a vitaelkerülős dolog inkább meh szöveg a részükről.
[ Szerkesztve ]

nismoka
addikt
Az nem elég bizonyíték hogy sok xbone game 900p, a ps4 meg1080p?

k4rL^
senior tag
Nem amiatt kapta, ez az egész SharePlay egy feljavitott Remote Play, ez a streamelés helyett van, tehát ha SharePlay-t használsz akkor nem tudsz twitchre közvetiteni. Amennyiben másabb az az extra input feldolgozása a vendég részéről, ha ketten mentek, de az is inkább a nettől fog függni.

kovsol
félisten
Az az 1ms az nem az input lag amit a monitornál megadnak. Csak úgy megjegyzem.
May the Force be with you!

tDr1v3r
veterán
Oké, de én a kooperatív módra gondoltam, nem arra amikor szimplán csak átadja az irányítást a host. Nem tudom elképzelni hogy teljesítménycsökkenés nélkül megoldják azt hogy két ember együtt tol egy játékot... mindkét perspektívára kéne renderelnie hogy ez sikerüljön. Nem?
Az egész ACU-ra ez van ráhúzva hogy mekkora social meg mittomén. Mondjuk a játék érdekel azt megjegyzem, de E3 alatt ezt magyarázták hogy úgy építették ki hogy kooperatív is legyen egyben.
[ Szerkesztve ]

Neoteric
addikt
Szerintem coop csak ott lesz ahol működik a local coop is, pl fifa, lego játékok, stb, így nem jár semmilyen teljesítmény csökkenéssel.
PSN: ne0teric_sAN

Elderath
őstag
Teljesen más rendszer az egész. Semmi köze hozzá...
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

optikal
tag
Tudott valaki játszani a mai nap? Ma még egy percet sem tudtam a PSN végett....
PSN:Optikal89

gyuribácsi88
addikt
Nálam teljesen jó, most fejeztem be a destiny-t.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

blackydan
senior tag
sajnos nalam sem megy, be sem tudok lepni a psn-be azt hiszem ma mar nem lesz destiny szamomra

wannnabeees
aktív tag
1-2 hét és meglesz a 42"es tv amit lentebb linkeltem azon tényleg nextgen élmény lesz
addig meg jovanez
edit:
Az előbb a Fifa 15 pöppet felb@szott. Bedobás...játékosom odamegy, nyomom hogy dobja be...erre leejti és befut a pályára helyezkedni. Mintha átadta volna másnak a dobás lehetőségét, de senki nem jött érte.
Szépen ketyegett az idő és bármit is csináltam nem történt semmi. Maradt a kilépés
Első bugom konzolon.
[ Szerkesztve ]

GazRic
senior tag
Ma másodszorra hal le a PS4-em, mitóa a 2.0 van.
Alig lehet indulásra bírni utána ...
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

tarti19
senior tag
Akkor jó. Nélam minden gamma lakat alá került, szétfagyott a psn minden accounton
Okés, íhvom havert aki belogol az accountommal, mert megosztva vettünk pár digitális gammát s nála store, haverok is online státuszban. Mondom ez 10
Most erre mit lehet mondani
amúgy ilyenkor mi van restore license a primary accounton?:
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19

optikal
tag
Akkor megbolondult a PSN f@sza...Remélem holnap helyreáll minden...

k4rL^
senior tag
Lehalt a PSN, nem csak nálad van a hiba. Szépen lassan kidobja azokat is akik még bent vannak.

Tatyla
őstag
Knackel coopoztunk share playel teljesen elfogadható és élvezhető volt, persze vissza tette nekem a vendégnek 720p-be, párszor kicsit megakadt meg bekockasodott de nem számottevően...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 http://www.twitch.tv/tatyla74 / https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tarti19
senior tag
coop alatt kaphattok trófeát?
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19

Tatyla
őstag
Míg játszottunk nem kaptunk de nem hiszem
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 http://www.twitch.tv/tatyla74 / https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

optikal
tag
[The PlayStation Network is currently: Offline.]

Csillag01
aktív tag
Mar nagyon unalmas ez a psn lefagyas. Nem ezert fizeti senki.
Egyetlen atombomba tönkreteheti az egész napodat.

haddent
addikt
Hát még a kommentek milyen unalmasak... Most komolyan világvége, hogy este 8-kor (merthogy egész délután shareplayeztünk, játszottunk stb..) az update napján (/ miatt) leálltak a szerverek? Próbálok nem bunkó lenni, de akkor ne fizess. Ha ennél is rosszabb a helyzeted akkor meg van alternatíva szerencsére.
[ Szerkesztve ]

Elderath
őstag
Hetente 2-3 alkalommal van gond ezzel a szarral és ez így megy hetek/hónapok óta. Nem a kommentek unalmasak, hanem az hogy a sony nem tesz semmit azért, hogy normális online szolgáltatást nyújtson. Teljesen inkompetens a banda online szolgáltatás terén
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

Csillag01
aktív tag
Kepzeld el en 8ig dolgoztam ,es igen alig vartam hogy jatszak online. Egyebkent eleg gyakran van behalva. Attol mert teged nem zavar mast meg lehet. Ja hat ez nagy megoldas h ne fizess elo. Nem inkabb nekik kene vmi szinvonalat elerni? Mind1
[ Szerkesztve ]

ForRedGlory
nagyúr
Igen, vilagvege, mert tudod vannak, akik dolgoznak es csak este ernenek ra jatszani. Plusz jogos a felvetese, nem ezert fizetett senki sem. Akkora hulyeseget mondtal, hogy megerdemelnel egy DDOS tamadast

k4rL^
senior tag

d3tox1c
senior tag
En kb 5 perce rendeltem meg az LG42LB650V tv-met.
2-4 nap a szallitasi hatarido,nagyon varom mar.
Nem is igazan jatszok,a regi 40es hd ready Toshiban nem az igazi, 720p max,meg 1080i.
Szoval,
gondolom lesz egy kis kulonbseg
(faxa,megint varakozas,de legalabb ennek bnom is orul, johetnek neki a 3D rajzfilmek )

Csillag01
aktív tag
Elnezest h egy fizetos szolgaltatas miatt megmertem szolalni mert ossze fossa magat hetenete 2x minimu.
Gondolom ha azaz internet szlgaltatod vagy a hbo elofizetesed hetente megszakadna orakra te oromtancot jarsz...

haddent
addikt
Nyugodtan Én elhiszem, hogy bosszantó de ettől nem lesz jobb azért azt remélem ti is érzitek. Akinek ez nem megfelelő változtasson, vagy várjon hogy változtasson a Sony. De itt, ettől nem változik semmi.
Hetente 2-3x dolog pedig egyszerűen nem igaz. Biztos van akinek nem, de ne általánosítsunk. Utoljára 2 hete volt gond.
Egyébként egy kis fejtörő a hater -eknek: hány ps4 fogyott eddig? És hány XO? Akkor arányaiban melyiket könnyebb megrogyasztani úgy, hogy egyszerre lép be mindenki? Ettől függetlenül ez így nincs rendben persze, csak egy más megközelítés.
[ Szerkesztve ]

Neoteric
addikt
Én pont ugyanazt néztem ki, de aztán ma megláttam ezt, és elment tőle a kedvem.. lehet inkább kicsengetem a különbözetet és a Sony lesz.
PSN: ne0teric_sAN

Csillag01
aktív tag
Van itt vkinek bluetooth speakere? Ossze lehet parositani a ps4-el esetleg? Akinek mukodik legyen szivess valaszoljon. Koszi

gyuribácsi88
addikt
Nálam délután is ment a psn, meg most is hibátlanul megy, pedig a kettő közt ki volt kapcsolva. Biztos valami sony bérenc special edition csomagba van berakva az ip címem.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

wannnabeees
aktív tag
ha megjött és kipróbáltad, akkor egy röpke összefoglalót rittyenthetsz, hogy milyen az egész (játékok, 3d ... stb)
nagyon megköszönném

ForRedGlory
nagyúr
Reg volt tema. Rendelt valaki innen kontrolfreeket? Gondolom hivatalos oldalrol lehet csak. Mennyi az atfutasi ideje, illetve mi a helyzet a vammal?

HaZsolt
őstag
Sonyt javasolnám én is, jól összetud majd dolgozni a PS4 és a TV. A 7**-as széria egy nagyon jó széria, jobban járnál vele.

d3tox1c
senior tag
Rendben, de jobb lesz, ha kb. egy het mulva irsz egy privit, nem biztos hogy eszemben lesz
Temakat hol talalok?
(tudom, valaki linkelte mar, de most az sincs meg)

BabMester
senior tag
Nekem UK profillal megy a multi, ha atlepek US-be letolteni az ingyenes Battle Island-et nemtudja mert karbantartás, visszalepek megint jo...

kiki22
senior tag
Sziasztok!youtube appnal lehet valahogyan felbontast allitani?

optikal
tag
Srácok játszik valaki Plants vs Zombies:GW-t ? Csak mert megbolondult a játék...Belépek a játékba lvl1 vagyok a főmenüben pedig 41 ami eredetileg is vagyok
Bár ez lehet a karbantartás végett is...
Helyre állt a dolog.
[ Szerkesztve ]

AliceWake
HÁZIGAZDA
Miután frissítettem, simán beengedett a PSN. Előtte nem hagyott bejelentkezni.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.

Garada
őstag
Megkérdezem mivel egyáltalán nem vagyok megelégedve a hazai árakkal ki merre veszi a játékait és hol próbál meg jó áron hozzájutni?Példának okáért egy teljesen megbízható eladó most 8k-ért árul destiny játékot és azért az már tényleg egy nagyon jó ár főleg hogy nálunk a használt szekcióban mennek ennyiért a játékot jobb esetben.

Cyberpunk
félisten
Valaki nem akar Share Play Drive Club, hogy kipróbálhassam? Amúgy kontrolleres írányítása milyen?
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

mfranky
őstag
Nálam a Destiny kuka most, kidobott a szerver pàrszor...psn meg frissítés utàn egyből kuka volt, most néztem meg...még annyira nem muzsikál tökéletesen...
Egyébként ha egy facebookot meg tudnak oldani, hogy 365 napból 360-at menjen tökéletesen, akkor Sonyéknàl mi a probléma?? Mire szàmítanak ilyenkor, h lehetnek túlterhelve szerverek?
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

BabMester
senior tag
Úgy vettem észre, mindig az elérhető legjobb minőséget tölti be, ha lassú savszelt érzékel pedig 1-esevel lejjebb veszi amíg nem lesz folyamatos a lejátszás

Herczi
senior tag
Én most kapcsoltam ki a gépet, vagy egy órát toltam a Bf4-et.
Latom felkerült a fehér/fekete FC4 és a GTA PS4 boundle is a kínálatba.
EDigital ban pedig 129.900 a fehér DC boundle
[ Szerkesztve ]

kiki22
senior tag
Köszi

tDr1v3r
veterán
Erre gondoltam én is hogy egy sima sima splitscreen lesz (elvileg a Lego-k ilyenek, nem játszottam még velük), de nem tudom hogy hogy fogják kivitelezni pl. az E3-on említett FC4-nél azt... nekem nagyon úgy tűnt hogy teljes képernyősen gondolták. Akkor meg a stream-elős mivolta érdekes... na mindegy, majd meglátom ha kijön a játék, biztos tesztelik majd ilyen aspektusból is.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Mobilfox tok/kábel bazár iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2