PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] [TheLázs:] Miért?
- [Re:] [borg25:] Milgram-kísérlet a mindennapokban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
WaterWave
veterán
jófajta
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

bAtt001
addikt
Kell neki 4-5 óra, hogy megszokd a környezetet és a mechanikákat, utána nem ereszt

Zsinder
aktív tag
Azaz. Nem is kamu mert rendeltem egyet és már hívtak, hogy mehetek érte.

WaterWave
veterán
én most beszéltem a bolttal, én holnap mehetek a gépért, igaz nem ezért amit linkeltél
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

Zsinder
aktív tag
Mire esett a választás ha szabad kérdezni?

SMartin-HU
tag
Sziasztok.
Mekkora a max HDD kapacitás, amit kezel a PS4?
Kinőttem az 1TB-ot
Előre köszönöm!
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”

Gyulus76
aktív tag
Én egy külső 4 TB-ost kötöttem rá. Most 2 TB-nyi játék van rajta, a belsőn meg csak aminek muszáj ott lennie.

WaterWave
veterán
battlefront 2 bundle pro

SMartin-HU
tag
Jó ötlet!
Köszönöm
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”

SMartin-HU
tag
Milyen USB portok vannak rajta?
A hivatalok oldalon annyi van hogy 2db USB 3.1 ...... de 3db van rajta és így abban sem vagyok biztos, hogy 3.1
Besz@rás, de már meg is érkezett az amazon.com-ról vasárnap délután rendelt Skyrim-es VR csomag.
Egyetlen hátránya, hogy a tápkábel USA szabvány, de ugyanaz mint a konzolé, egyes notebook-oké vagy régi rádiómagnóé, szóval ilyenem az van.
<-ƘƘ->

Scholes9
nagyúr
Állítólag az a Zelda

Bobbysolo
tag

tomek1
csendes tag
Köszönöm az infót, egyet berendeltem én is

wolf13
senior tag
Szerintem is jobb a Zelda. (nem szarkazmus).

eisento
addikt
nalam is ez volt multkor. fogtam kitoroltem a paypal-t a psn accountombol vartam 3-4 napot es ujra probaltam, fogta levont 1500ft-ot amit utana rarakott a store-os egyenlegemre azota mukodik is, tegnap vettem meg a knack 2-ot meg a last of us-t aztan rajottem hogy a 2500ft-os last of us az ps3 verza szoval azt buktam... de a fasznak sincs kedve most lkezdeni baszakodni hogy teritsek vissza...
Realme GT Master Edition | PSN ID: HUN_Ejzi
+1
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

kriszpontaz
veterán
Én most se Paypallal, se bankkártyával nem tudok fizetni. Mindig hibát dob. OTP. Eddig tudtam vásárolni. Pont most nem tudok.
Basszus kár volt az alzás akcióra rárepülni.

libus
őstag
Jó ár!
Csak az a dilemma, hogy pénteken nem-e lesz e még ennél is olcsóbb a Pro, mert sok helyen van 113-116k között, s ha ezeken a helyeken csak 15-20% -os árcsökkenés, akkor ennél is jobb áron lesz kapható.
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Poco X4 Pro 5G

A`rpi
addikt
"dd-wrt-vel teljesen ugyanaz a hiba. kezdem azt gyanítani, hogy a szolgáltató tűzfala/modeme megfog valamit NAT esetén, de már nem tudom milyen irányba menjek :/"
Ha router nélkül nem produkálja a hibát, akkor ott nem a net-tel van a gond.
[ Szerkesztve ]

Zsinder
aktív tag
Jogos, bár szerintem azok alapból mutyis árak lehetnek, inkább kifizetek 5 ezerrel többet de nyugodtabb leszek mert őket ismerem.

Peetey91
senior tag
Na tegnap kezdtem a Bloodbornet idáig tetszik nagyon, de tény, hogy elég izzasztó. Három kérdés fogalmazódott meg bennem:
1. A blood echokat érdemes elverni vitality strength stb fejlesztésre, vagy esetleg másra is lehet költeni? Illetve ha meghalok ezek elvesznek (majd visszaszerzem), de a többi loot amit találok azok megmaradnak jól vettem észre?
2. Új armort, fegyvereket majd találok, vagy venni lehet valahol?
3. Pontosan mi lesz a “területek” célja? Nagyjából az elsőt már körbejártam, találkoztam egy bosszal is aki persze leszopatott, azt kell majd elpusztítani? Valamint ha megöl akkor mindig full az elejéről kell nekifutni a területnek, boss előtt nincs mentés ha jól láttam.
Köszi
1. a: érdemes statfejlesztésre költeni
1. b: jól látod
2: találsz is, meg vehetsz is majd
3: annyi a cél, hogy végigdaráld magad mindenen. vannak shortcutok amiket meg kéne találnod, és akkor hamar eljutsz újra a bosshoz.

Peetey91
senior tag
Köszönöm nyomom is tovább!

Nayrobi
őstag

kovsol
félisten
Van akinek a router a limitáló? Egy rakás szar a PSN sávszélje. Más eszközzel 450-470Mbit/s megy át nekem a routerrel. Sima UPC -s router amit a nethez adnak. Bárcsak ez lenne a limitáló
May the Force be with you!

WaterWave
veterán
psn-nek ennyire rossz lenne a sávszéle?

Scholes9
nagyúr
Az.

bandi0000
nagyúr
mér nagyon sokszor meg lett beszélve, hogy a PSN szervere nem torrentként működik, nem az összes felhasználó tölt fel és le, hanem csak a szerver tölt fel és azt használja mindenki
Xbox One: bandymnc

Scholes9
nagyúr
Az tényleg nem piskóta, grat
Bocs, dupla Meló és edzés után már kicsit lassabb az agy
[ Szerkesztve ]

szasanyi
félisten
Affenébe... akkor azé' nem megy nálam a torrent.
Az a jó abban ha nem tudjuk hova tartunk, hogy oda bármelyik úton eljuthatunk.

Bogyi007
veterán

neato3loco
senior tag
Kösz az infót. Meg is leptem magam vele.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
Köszi, megpróbálom én is majd.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

BoC1ka
senior tag
Nagyon hianyoltam a regi autokat. Veeeegre
YNWA

oriic
HÁZIGAZDA

kentucky
őstag
időkorlátos?

oriic
HÁZIGAZDA
Nem, elvileg a tolókocsis rész végéig lehet kipróbálni.
Live-Die-Respawn

james001
veterán
A rohadt életbe az a GT Leauge jól hangzik... Lehet mégse adom el a játékot
"The stars have died and the heavens go up in flames"

Syberian
csendes tag
Ez tényleg nagyon jó akciónak tűnik, ezen remegek már előző hét óta, hogy hátha early bf-kor akciózzák de nem, most meg ez. Már csak azon gondolkodom, hogy várjak-e péntekig a bf miatt vagy ne,pedig már összeállítottam a csomagot + 1 kontrollerrel és a Knack játékkal, hogy tolhassuk az asszonnyal
PS store-ban a black friday meddig tart ?

raziel01
veterán
Lol. Legalább az azutáni kuldit belerakhattak volna.

mcwolf79
veterán
Na jól értem, hogy jön a sokak által hiámyolt "karrier" mód a GT Sports-hoz
Alakul ez
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X ; GT: Mcwolf79xy

SH4D0W2011
őstag
Nagyon az van, hogy lehet elcsábulok.

Yasofix
csendes tag
A videojatek.hu-n a PRO verzió jelenleg 100e.
Szerintetek pénteken ez még csökkenhet???
Lenovo Vibe Z2 Pro -> Oneplus 3

Scholes9
nagyúr
Az akkor nagyon ez eleje, persze több, mint a semmi. Amúgy érdemes lemezes változatot venni belőle aztán ha végig viszi az ember el tudja adni. Én is így fogok tenni. Nem rossz játék, kb az 1/3-nál járok. A shooter része nagyon rendben van, grafika is pazar, optimalizáció is jeles, hang kiváló 5.1-ben. De számomra egyszer végig játszós szerintem
[ Szerkesztve ]

gyuribácsi88
addikt
Persze, csak aznap 130K lesz az ára, át lesz húzva, és alá lesz írva hogy 99K akciósan, csak most, a fekete pénteki akció keretén belül.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

WaterWave
veterán
szerintem marad ennyi....

WaterWave
veterán
én holnap megyek a ps4 pro bundle battlefront 2 gépért...

bordi10
senior tag
Gran Turismo Sport - Day 1 Edition - 8990 huf
Tőlük vittem el múlt 7en az utolsót ugyanennyiért early BF akcióban, most rendelhető, de ha megérkezik ennyiért best buy, pláne a mai GT Sport bejelentések tükrében (meg anélkül is)
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch4 Classic Silver 46 mm | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10