Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
-
30z.Samu
félisten
válasz
Walter_White #189043 üzenetére
Én imádom ezt a sorozatot, szerintem idén kijátszom őket megint.
Aztán reménykedem hogy a kövi konzolban lesz BC, mert későbbiekben is előkapnám ezeket.
-
törölt tag
válasz
Walter_White #189043 üzenetére
Nekem sajnos a rém bugyuta történet és a faék egyszerűségű harcrendszer nem olyan, ami ne tűnne fel egy idő után. Sőt, annál jobban.
Meg az, hogy ki a franc meszelte fel fehérrel a lakatlan szigeten azt, hogy merre kell menni.
-
Woodslave
félisten
válasz
markknight #189042 üzenetére
ezt már fel akartam vetni, hogy ebben mi a ráció? Nincs anyagköltség, terjesztés stb. Ok a store-t fenn kell tartani de akkor se nagyon értem miért drágább a store mint a lemezes
-
Walter_White
senior tag
Hát... csak ennyi a reakcióm...
így Uncharted 1-2-3 kijátszva és most a 4 vége fele tartva... (már egyezkedek a Lost Legacy kapcsán is PH-n - azután Zero Down Complet - Spider Man - hétvégére bekészülök
) PC-re miért nincsenek ilyen igényesen kidolgozott játékok...
U4-nél az a karakterkidolgozás elképesztő, a táj, történet... először zavart célzásnál az a 30 FPS korlát, de megszokható és utána már fel sem tűnik... -
penge111
addikt
válasz
nemorino #189023 üzenetére
3000 forintnál beremegett a kezem rendesen... akárhol olvasom mindenütt azt írják a konzolos rész élvezhetetlen lett a töltési idők miatt. 100%-on van amúgy már a játék magyarosítása, még tesztelés és hamarosan élesedik, ideje lesz az öreg laptopomat játékra fognom 3 év után
"Pár töltőképernyő" már csak ha egy kis házba is benézel, akkor is töltő képernyő van
Nem akarok 100 óra játékidőből 30 órát a loading képernyő bámulásával tölteni
-
marilllyo
veterán
válasz
markknight #189038 üzenetére
Anakiiin! Yeah... EA ide vagy oda....azért ez a Battlefront 2 igenis rendben van. Battlefront 2-nek a legnagyobb hibája egyébként a Battlefront 1 létezése....
-
-
wolf13
őstag
Just Cause 4 -ben tudja valaki pontosan hogyan lehet megszerezni a black hand skystriker?
Néztem pár videó , s szinte mindenki a küldetés befejeztével megkapta.
Én már rég megcsináltam, és még mindig nincs meg, Esetleg ez kiadáshoz kötött ? Vagy máshoz? A 3 ba ugye ez DLC formájában jött , ezért kérdezem.
-
Djuree
félisten
válasz
BoneDragon #189033 üzenetére
előfordulhat az is. megvenni nem veszem meg, de jól nézett ki. olyan destiny szerű volt hirtelen.
-
Djuree
félisten
hú komoly ez az anthem, néztem videót belőle. tetszik.
-
Sziasztok!
Jól látom, hogy az AC Originsben nincsenek trófeák?
-
b.daniel
senior tag
Délután 4 korultol valaki(k) Anthem? Többen nagyobb poén ahogy láttam
ID: barkodani93 -
Xaels
félisten
Ha valakit érdekel az Anthem, akkor kb. 1óra múlva indítom.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Carlos Padre #189020 üzenetére
Én már többször is kivettem belőle
Félek tőle, hogy nem jönne be -
törölt tag
Elég jó akciók vannak, de nem tudom mit vegyek mert egyszerre úgyse tudom mindet játszani, mire meg sorra kerülne lehet még olcsóbb lenne
-
Nayrobi
őstag
-
nemorino
tag
válasz
S e t h #189009 üzenetére
Az elsőben jobb a sztori (csak eszméletlen rövid), jobbak a karakterek (a búvalbaszott főszereplő és a szétvarrt lány még mindig jobb a második túlontúl kaliforniai bagázsánál) és jobb a multi. A másodikban jobb a grafika és sokkal jobb a játékmechanika. Nekem összességében az első jött be jobban.
-
S e t h
nagyúr
Olyan olcsó most a Watchdogs, az első rész nem is nagyon érdekel, nem tudom a másodikra mennyire szedték össze magukat a srácok, érdemes egyáltalán foglalkozni vele?
Megoszlanak a neten a vélemények róla. -
-
Gery9112
őstag
Masszív leépítés az EA melbourne-i stúdiójában
Nem csak játékok terén majmolják az Activision-t.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #188998 üzenetére
Ami a Metrot gyalúlja az csak is a Stalker lehet majd
Ne bántsátok már szegény Killzone-t teljesen f@sz@ az még .Most is végigtolnám csak elajándékoztam közben.
Tudod mit vegye meg tolja neki ,azt ha nem tetszik akor én majd szívesen átveszem tőle ha Magyar o. megyek a nyár közepén
Kicsit bánom h nincs már nálam hiányzik a polcomról és a killzone gyűjteményből -
Domaximus
tag
válasz
WhiteWalker #188998 üzenetére
Enis csak ezeket tudom ajanlani amit irtal en minden fpsel toltam es singleplayerek kozul nem igazan van jobb.
TF2 volt nemreg asszem 1600ft korul storen na annyiert az a game ingyen volt.
-
Gery9112
őstag
válasz
Polllen #189000 üzenetére
Ennyi erővel a Battlefield V is megjelenhetett volna a Red Dead Redemption 2-vel egy napon, hiszen az egyik western a másik meg ...hát nem az.
Az Apex lehet, hogy műfaj szempontjából nem egy kategória de sokkal nagyobb hírverést keltett azzal, hogy kvázi a semmiből, ingyenes játékként jelent meg mint az Anthem dollármilliókból agyonhypeolt Blomkamp kisfilmjével megtámogatott Early Access valami. Továbbá a játék technikai és tartalmi oldalon is hadilábon áll, míg az Apex amit nyújt azt nagyon jó minőségben hozza. Ha van valakinek 2-3 órányi szabadideje játszani nem biztos, hogy egy félkész, tartalom nélküli valami elé fog leülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- PlayStation 5
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- További aktív témák...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest