Hirdetés

2023. június 2., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#199001) SH4D0W2011 válasza MdewC (#198999) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Nekem vagy 2 napja nem volt bekapcsolva, de vannak bajok.

(#199002) MdewC válasza SH4D0W2011 (#199001) üzenetére


MdewC
nagyúr

Köszi!

A pittyegést egy restore settings megoldotta, de a networksbe nem tudok bejelentkezni továbbra sem.

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / best daddy player in fifa history

(#199003) SH4D0W2011 válasza MdewC (#199002) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Hát ez nem jó hír (mármint a bejelentkezés probléma), nekem most lesz hétvége, aztán szomorú leszek, ha nem tudok játszani. :O

(#199004) danielgalaxy válasza MdewC (#199002) üzenetére


danielgalaxy
aktív tag

Nálam ugyanez. Net van, de a PSN halott, és se YouTube, se HBO GO nem megy. Amikor kapcsolom ki, akkor meg csak nem akar leoffolni, majd hosszú idő után kettőt pittyen és leáll. Másfél éve van meg a PRO, de ilyet még nem csinált. A játékok mennek, de semmi más.

[ Szerkesztve ]

(#199005) .LnB


.LnB
titán

The Order: 1886

Rövid. Nagyon. 6-7 óra lehet kb. Leírom én is, mert tényleg az. Ha esetleg valaki nem hitte volna el az elmúlt 4 évben. :) Reggel leültem vele játszani, játszottam egy ideig. Majd este megint leültem játszani vele egy kicsit, és egyszer csak vége lett.
Ezt a játékot senkinek nem ajánlom megvételre 2-3000 ft-nél többért. Erre tényleg úgy kell gondolni mint egy blockbuster mozifilmre, annyit is szabad rá áldozni anyagilag. Megértem azt a dühöt és utálatot amit azok érezhetnek, akik ezt teljes áron vették. Ez a játék tökéletes PS+ havi ingyenes játék lenne. (Nem tudom volt e már plus-ban.)
Ha viszont valaki hozzájut 3 ezer forint alatt, az nem fog nagyon bánkódni. Sőt, elég kellemesen fog szórakozni. Ugyanis ebben a játékban rengeteg potenciál lakozik. Sajnos nagy része ennek kiaknázatlan is marad. De így is egy nagyon jó kis szórakozás a végigjátszása. Direkt nem titulálom jó játéknak, mert a játékidő nagy része átvezető animáció. A gameplay meg teljesen átlagos lövöldözés.
Az élmény teljesen filmes. És a grafika is. Ezt muszáj kiemelni. Brutális ahogy kinéz! Olyan atmoszférát teremtenek ezzel a külsővel, hogy teljesen bele tudja magát élni a játékos abba, hogy a viktoriánus Londonban sétálgat. Kivéve az éjszakai esős jeleneteket. Ott valahogy nem remekel a játék.

Lerí a játékról, hogy itt valami gebasz volt a fejlesztéssel. Ez a játék nem ilyen rövidre lett tervezve. Egyrészt a mitológia ami ki lett találva köré az pazar és sokkal többet rejt. Nagyon ötletes, egyedi, tényleg az ember többet és többet szeretne megtudni a játék világáról.
Olyan az egész tényleg mint ha a teljes játék demo verziójával játszanánk. A történet is olyan.. Egy sokkal nagyobb dolog kezd kibontakozni benne. Mi meg csak egy apró részét ismerjük meg belőle, és egyetlen szálat zárunk le benne. Egy elég jelentéktelen szálat.
És a legutolsó jelenet?! Fel van vezetve a folytatás, teljesen nyíltan.
Itt vagy a Sony pénze, vagy a Sony türelme fogyott el. De a karomat teszem rá, hogy egyszer csak meg lett elégelve a fejlesztés és odacsaptak az asztalra, hogy tessék megjelentetni a játékot.
Nem tudom mibe került volna ezt a játékot teljes valójában megjelentetni, de ha ez bekövetkezett volna, a generáció egyik legjobbja lett volna. Olyan címekkel emlegetnénk együtt mint az Uncharted 4, a God of War. Mert akkora potenciál lakozik benne, hogy az hihetetlen!

Ahogy az ősi (Besenyő) mondás mondja:

"Komp akart lenni, de nem komplett"

Én a játékot szallasi007 fórumtárunktól kaptam ingyen. Nagyon szépen köszönöm neki ezúton is, igazán hálás vagyok. Nem kis bosszankodástól mentett meg, hogy nem kellett fizetnem érte. Én ezzel a lendülettel adom is tovább penge111-nek. Aki reményeim szerint egy szintén rátermett fórumtársunknak fogja tovább adni. Hátha van még rászoruló itt köröttünk aki még nem játszott vele.

Homo Ludens

(#199006) .LnB


.LnB
titán

Na nézd meg oriic, tegnapelőtt írtam neked, hogy nem kell gratulálni a Persona 5 miatt, erre mi vár ma reggel az emailjeim között? Ez: [kép] :D

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#199007) Deck válasza .LnB (#199006) üzenetére


Deck
félisten

Grat hozzá :R

(ez a játék nagyon távol áll tőlem így soha nem fogok játszani vele de az biztos, hogy egy jó játék :) )

[ Szerkesztve ]

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#199008) oriic válasza .LnB (#199006) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na tessek. :DD

Hja es grat Orderhez is. ;]

Live-Die-Respawn

(#199009) Woodslave


Woodslave
nagyúr

minden platinához jár amúgy téma? Eddig még egyet sem platináztam, (mondjuk a surge állt a legközelebb ;] ) de a days gone-ban gyakorlatilag 1 olyan trófea kell amit mondjuk csak emiatt csinálnék meg. (mármint nem a téma hanem a platina) Bár a témákat se nagyon szeretem, de hátha a days gone alatt az a zene szólna :o :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#199010) madkiller


madkiller
őstag

[link] Ez jó kábel lehet Prohoz? Valaki próbálta esetleg?

(#199011) Djuree


Djuree
félisten

üdv!

metro exodus magyar feliratos?

I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

(#199012) Wesder


Wesder
félisten

The Surge-ben a CREO vàzat lehet upgradelni? Az most MK I-es. Az első pàlyàròl összeszedtem az Angel szettett (MK II) és a Core szintem 45-ös jelenleg.

[ Szerkesztve ]

Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#199013) Deck válasza Woodslave (#199009) üzenetére


Deck
félisten

Nem jár mindenhez. Néha csak USA only.

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#199014) Woodslave válasza Wesder (#199012) üzenetére


Woodslave
nagyúr

lehet. Két upgrade van. :K Az egyiket csak úgy találod, a második meg sztoriban kapod/szerzed ahogy tetszik.

Átfogalmazva igazából nem upgrade hanem egy fejlettebb változatát találod :D

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#199015) penge111 válasza .LnB (#198868) üzenetére


penge111
őstag

Jó kis leírás volt a játékról, tökéletesen átadtad, amiről szól ez a játék, és figyelemfelkeltő. Hátha többen rákapnak itt is a jrpg-re... Mondtam neked a Persona 5 és a DQ 11 egymással karöltve a jelenlegi generáció legjobbjai ebben a műfajban. Ezektől már csak régebbről vannak jobb címek (pl. Persona 4, FF VII, X stb.)

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#199016) .LnB válasza penge111 (#199015) üzenetére


.LnB
titán

Nekem a Persona 5 összességében sokkal jobban tetszett mint a DQ XI. A DQ XI egy aranyos játék. Aranyos, fordulatos történettel. De nem bocsájtom meg neki az endgame tartalmat..

Homo Ludens

(#199017) #10186752 válasza Deck (#199007) üzenetére


#10186752
törölt tag

Én vagy háromszor nekifutottam, van benne vagy 40 órám, mégsem vitt rá a lélek, hogy befejezzem. Pedig nagyon akartam szeretni, nagyon tetszik is a képi világa, meg a sztori, a palace-okon kívüli történések, de a palace-okat utálom benne, meg az egész harcot. :(

(#199018) penge111 válasza bbdzyx (#198882) üzenetére


penge111
őstag

Annyi mondjuk, hogy az ember sok jó történettől fosztja meg magát, de mondjuk azzal valóban nem lehet mit kezdeni, ha maga a stílus, ábrázolásmód taszítja az embert. Én azt vallottam, hogy a komolyabb jrpgk történetéhez képest a nyugati rpgk köszönőviszonyban sincsenek. Azért mára változott ez, de nem sok játék közelíti, vagy haladja meg történetileg a szintjüket (nálam csak a Mass Effect sorozat, és a Witcher 3).

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#199019) .LnB válasza #10186752 (#199017) üzenetére


.LnB
titán

Az miért van, hogy pont a három nagy souls gamer írta be csak eddig, hogy nem bírja/bírná végigjátszani ezt a játékot?! :D Lassan csak Woodlslave marad ki. De ő bármit képes szerintem végigjátszani, aminek a címének nem W a kezdőbetűje, és itcher a vége. :)

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#199020) Woodslave válasza .LnB (#199019) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:C a Witchert hamarabb fogom és ez ígéret ;]

mivel név szerint is megszólítottál mert a nagy ds gamert nem veszem magamra mielőtt vki beírja hogy nem is egyedül vittem végig ;] :D :P

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#199021) Deck válasza .LnB (#199019) üzenetére


Deck
félisten

Semmi rosszat nem akartam a kommentemmel. Elismertem, hogy szép munka a platina és tudom, hogy egy remek játék annak akit érdekel és szereti az ilyet. Attól még, hogy nekem személy szerint nem jön be egy játék, eltudom ismerni ha az jó :)

sp8787 még nem írt rá semmit. Vagy átsíklottam felette? ;]

[ Szerkesztve ]

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#199022) consono válasza penge111 (#199018) üzenetére


consono
veterán

Nekem a történetükkel sohasincs bajom, de a jrpg-k harcrendszerét ki nem állhatom... Mindegyik ott vérzik el nálam :( Már nem is próbálkozom ...

Mondjuk az is lehet, hogy valami krízist élek át, mert épp letörölni készülök a Divinity-t, annyira felcsesz a játék. Már kiröhögött a gyermek, hogy mi van velem, mert tudja, hogy RPG rajongó vagyok... Mondjuk mióta vége lett a Witcher 3-nak nem volt olyan, amivel őszintén jót játszottam volna...

"In God we trust. All others must bring data"

(#199023) .LnB válasza Deck (#199021) üzenetére


.LnB
titán

Félre ne érts, én se! Csak mosolyogtam egyet. Ez vagy csak furcsa véletlen, vagy nem tudom.. :)
Sokaknak nem jönnek be ezek a játékok, ez van. Én a DQ esetében leírtam erről a véleményem.

De-de, ő írt elsőnek azt hiszem. :D

(#199022) consono A Witcher sok mindent megváltoztat, és kvázi helyre rakja az embert. :D

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#199024) Kendek válasza madkiller (#199010) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nem próbáltam, de kifejezetten a PS4 Pro-hoz van ez a kábel (PlayStation 4 4K UHD HDMI Kábel), szóval erősen csodálkoznék ha nem lenne jó hozzá. :)

(#199011) Djuree: Sajnos PS4-en nem tartalmaz magyar feliratot.

<-ƘƘ->

(#199025) penge111 válasza consono (#199022) üzenetére


penge111
őstag

Melyik Divinity-t? A Divinity Original Sin 1 vagy 2-t? Én az egyet kipörgettem, nagyon tetszett, bár a története nem volt valami nagy szám, a második részét meg nyárra tartogatom, azt Witcher 3-al emlegetik egy lapon!

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#199026) .LnB


.LnB
titán

A héten szerintem nekiállok az inFAMOUS: Second Son-nak. Nagyon rég óta megvan már. És a First Light is. De valahogy sose volt hangulatom ahhoz a főszereplő gyerekhez.
Most a Dishonored 2-t napolom el egy kicsit, attól sokat várok.

Homo Ludens

(#199027) Woodslave


Woodslave
nagyúr

szerintetek van bármi értelme ennek a database rebuildnak egy alig fél éves gépnél?

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#199028) Mike válasza .LnB (#199006) üzenetére


Mike
veterán

na, befejezted? :)

(#199029) Kendek válasza .LnB (#199026) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Az inFAMOUS-t én is most kezdem majd el mert nálam is kimaradt eddig. Sokan azt írták, hogy összességében jobb is mint a pókember, ezért is keltette fel az érdeklődésemet. :)

<-ƘƘ->

(#199030) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

PSN nem kicsit szarakodik.Remélem nem hackelték meg a rendszert :(
Ahogy visszaolvastam látom nem csak nálam kaki.

(#199031) .LnB válasza Kendek (#199029) üzenetére


.LnB
titán

Az meglepne, ha annál jobb lenne. :U Mondjuk örülnék neki, mert az tényleg azt jelentené, hogy jó.

(#199028) Mike: Be, még pénte szombat hajnalban.

Homo Ludens

(#199032) mttssz válasza .LnB (#199019) üzenetére


mttssz
senior tag

Ha ez segit en is souls gamer vagyok es imadom a personat eddig. :D Karacsony ota van meg a PS, eddig ez huzott be leginkabb. :D

(#199033) Kendek válasza Woodslave (#199027) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ha sima merevlemez van a PS-ben, és sok frissebb játék van telepítve, plusz úgy érzed, hogy eléggé dadogós a menü, akkor lehet, persze. De arra számíts, hogy ilyenkor a kezdőképernyőn létrehozott mappák törlődnek, és a tartalomelemek elrendezése is visszaáll.

(#199031) .LnB: Pedig többen is ezt írták róla, de nyilván egyénfüggő is ennek a megítélése. :)

<-ƘƘ->

(#199034) sutyesz96 válasza madkiller (#199010) üzenetére


sutyesz96
őstag

Felesleges. Ha a gyárival problémák vannak, akkor elsődlegesen nem a HDMI-ben kell keresni a hibát.

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#199035) penge111 válasza mttssz (#199032) üzenetére


penge111
őstag

Ha ez segít én jrpg/rpg fanatikus vagyok és végigtoltam a legtöbb souls játékot (DS3 épp most megy) :DD

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#199036) Woodslave válasza Kendek (#199033) üzenetére


Woodslave
nagyúr

nem variáltam semmit eddig alap téma elrendezés minden. Csak amíg nem olvastam utána azt hittem ez újratelepítés mármint alaphelyzetbe áll és van pár mentésem amit sajnálnék :C :W :D . A days gone miatt kipróbálnám, mondjuk már tök mindegy mert végigjátszottam, de még akarom nyüstölni kicsit.

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#199037) Gery9112 válasza .LnB (#199031) üzenetére


Gery9112
őstag

Az Infamous tényleg nagyon jó, bár szerintem se nem jobb se nem rosszabb játékmenet szempontjából a pókembernél. Egy nagy hibája van, amit már előtte is írtak, hogy a főszereplő Delsin egy ellenszenves, beképzelt p*csfej.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#199038) Kendek válasza Woodslave (#199036) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

A játékok futását egyáltalán nem befolyásolja, tényleg csak annyi, hogy ha dadogósabbá válik a PS menüje, akkor azon segít valamelyest. De ha SSD vagy SSHD van a konzolban, akkor már túl sokat nem jelent.

<-ƘƘ->

(#199039) donceleger8


donceleger8
őstag

Na akkor most mi is a helyzet a psn networkkel?
Csak mert internet van, a státusz oldalon all services are up and running szerepel.
Laptopon pl be tudok jelentkezni a fiókomba de ps-en nem. Ilyenkor mi a baj?

Ebben a pillanatban jó lett.

[ Szerkesztve ]

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#199040) Woodslave válasza Kendek (#199038) üzenetére


Woodslave
nagyúr

akkor emiatt nem csinálom meg a menü nem dadog legalábbis amíg belépek és elindítom a játékot nem veszem észre.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#199041) sutyesz96


sutyesz96
őstag

Razer Kraken Console Edition van valakinek? Lenne pár kérdésem..

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#199042) #10186752 válasza .LnB (#199019) üzenetére


#10186752
törölt tag

Elismerem, hogy szépen össze vannak rakva ezek a perszónák, meg lehet őket kombinálni, stb., de engem teljesen hidegen hagyott. Nyomtam mindig az automatikus támadást, és alig vártam, hogy vége legyen a harcnak.

Egyszerűen nincs meg benne az érzés, ami a soulsborneiro-ban. odamegyek és lebaszom!

(#199043) marilllyo válasza Kendek (#199029) üzenetére


marilllyo
veterán

Hát jobbnak nem mondanám. De abszolút kellemes csalódás volt. Mondjuk ilyen téren mindkettő, mert a Spiderman-hez sem fűztem nagy reményeket, amekkora Marvel fan vagyok... ;] nem

Egyik ismerősöm fogalmazta meg jól az Infamous SS / FL játékokat. Egy ilyen kis délutáni rágógumi.

A legnagyobb bajom az SS-el, hogy noha két oldalról is végig lehet vinni a kampányt.... igazából csak a "jó" oldalra van kidolgozva. Az átvezető-animációk javarészt ugyanazok és hát baromi weird volt az elérzékenyülős jelenet a testvéreddel úgy, hogy egyébként egy tömeggyilkos-mészáros vagy a rossz oldalon játszva.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#199044) gamegod


gamegod
senior tag

én is újrakezdtem az Ordert. hangulata szerinten nagyon rendben van.

OnePlus 8T / PSN: gamegod0893

(#199045) Deck válasza marilllyo (#199043) üzenetére


Deck
félisten

Itt is a SW Kotor-okat tudom felhozni. Lehettél benne jó és gonosz is, nő és férfi is, mások csatlakoztak attól függően milyem vagy, más videók is voltak akkor. Persze végig vittem mindet rengetegszer de sose voltam jó.. ;]
Manapság hasonlók miért nem készülnek?

[ Szerkesztve ]

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#199046) tboy93 válasza Deck (#199045) üzenetére


tboy93
nagyúr

Basszus azt de imádtam. Meg se tudom számolni, hogy az évek alatt hányszor játszottam végig. Utoljára tavaly, androidos tableten :D

(#199047) Deck válasza tboy93 (#199046) üzenetére


Deck
félisten

Nagyon jól sikerült Andoidra, kár hogy a második rész nem fog jönni.
Ennél csináljon az EA jobb játékot.. Sok sikert nekik.. ;]

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#199048) _drk válasza Deck (#199045) üzenetére


_drk
őstag

Le van egyszerűsítve.
Meg jó drága lenne annyi tartalmat bele tenni egy játékba.
Nem hiába nincs is kihívója évről-évre a ps ex címeknek.

(#199049) .LnB


.LnB
titán

Ez "gyönyörű"... Írok itt a The Order 1886-ról véleményt. Aztán most nézem, hogy a játék 2.40:1-es képarányban fut. Nekem ez fel sem tűnt a végigjátszás alatt. :U :((( Nem baj, hogy ilyen képarányű, a cink az, hogy erre án utólag lettem csak figyelmes.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#199050) marilllyo válasza _drk (#199048) üzenetére


marilllyo
veterán

Jó mondjuk ez még azért a PS4 éra elején készült és hát valljuk be...akkoriban még korántsem volt ennyire pozitív a PS exkluzív címek megítélése. Ettől az Order-től sem voltak elájulva az emberek, se Killzone-tól, se a Driveclubtól, Knack, LBP3... Talán az Uncharted 4 volt az első cím, ami odab*szott a generációnak. Aztán a Horizon Z.D.... és igazán a GOW / Detroit / Spider man trió volt nagyon erős.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.