Hirdetés

2023. június 10., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#201001) Woodslave válasza penge111 (#201000) üzenetére


Woodslave
nagyúr

azt én pc-n nyomtam imádtam a arkham night már nem volt akkora szám nekem most de jó játék nagyon :K meg annyira talán nem openworld vagy legalábbis nem akkora :K

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#201002) Carlos Padre válasza l.skywalker (#200980) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Közönséges ssd lesz, csak 4GB DDR4 memórián keresztül a memóriabuszra lesz bekötve közvetlenül a gyors elérés érdekében a hírek szerint. Aztán majd meglátjuk hogy is van ez pontosan.

Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#201003) .LnB válasza AxBattler (#200999) üzenetére


.LnB
titán

A jó cuccok eladják magukat, egy bizonyos mértékig. De sajnos így sem produkál majd olyan eladásokat, mint az agyonreklámozott tucatszarok.
Sebaj, én örülök nekik!

Homo Ludens

(#201004) l.skywalker válasza Carlos Padre (#201002) üzenetére


l.skywalker
félisten

Köszi. Mondanám, hogy most már tisztul a kép, de lehet, hogy amikor kiderül akkor rájövök, hogy még jobban összezavartál :D

De majd utánanézek kicsit jobban ;)

Viccet félretéve, akkor valamennyire megértettem a metódust.

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#201005) saelin válasza Carlos Padre (#201002) üzenetére


saelin
veterán

Aham. :R Erre kíváncsi leszek mostmár.

Más:
My Time at Portia kapott egy jókora update-et. Bekerült egy csomó új feature, qol és fix. A legfontosabb ezek közül a games peed, mert így már állítható milyen gyorsan teljen az ingame idő.

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#201006) marilllyo


marilllyo
veterán

Rage 2

Többször is említettem, hogy nagyon várom már a Doom-ot és erre a Rage 2-re egy ilyen citrompótlóként gondoltam... aztán a marketingvonatra sikerült felülnöm és úgy vártam mint a Messiást.
Eleve nem szoktam lemezes játékot venni, pláne nem Day1.. ezt most sikerült és hát jól bele is futottam ... megint.

Ez a játék sajnos egy nulla így. Gyakorlatilag semmi más nincs benne, mint kipucolni bázisokat, területeket. A sztori annyira érdekes volt, hogy a harmadik átvezetőt már skippeltem. (Pedig nem szoktam). A kampány küldetések egy kaptafára épülnek. Odamész valahova, agyonlősz mindenkit, interactolsz valami panelt...megint lősz majd leadod a küldit. Nincs benne egy lopakodós küldi, nincs benne egy küldetés se, ahol autókat kellene használni (pedig van autó, repülő..minden), se bázisvédés, se time trial... SEMMI.
Ha vége a sztorinak akkor pedig marad...na mi?! SEMMI. Mész pucolod ki a területeket és örülsz...

A gunfight nagyon jó és fluid, de ez így önmagában azért kevés. Továbbá ez a DOOM arena mivoltának jól állt... de egy open world játékban baromi kevés. A fegyverek jópofák de kb kettőt használsz végig.

Kicsit olyan volt nekem mint a Shadow of Mordor. Ha nem lennének trófeái, akkor gyakorlatilag nem tudsz benne mit csinálni. A trófeáknak hála egy minimális kis feladatot kapsz. Megfűszerezi az egészet. Ad egy kis time trial race-t, különböző trükkös fegyverhasználat, képességek használata stb.. Rém könnyű egyébként. Egy guitar hero kontrollerrel is gond nélkül platizható.

Na most jön a poént! Ennek a játéknak a platinája volt 22 óra 04 perc a számomra. Ebbe beletartozik egy olyan trófea is, amiért végig kellett nézned az egész térkép minden egyes POI-ját egytől-egyig, drónokat keresve. 30-at kellett összeszedni belőlük, guide nincs hozzá ugyanis full random, hogy hol jelennek meg. Úgy enbloc nem sokkal több mint 30 van az egész játékban és jól el is vannak rejtve. A zümmögésük alapján lehet kiszúrni, hogy az adott placcon van-e vagy sincs. A különböző területeket pedig nem a létező leggyorsabb utazási móddal (helikopter izé) tettem meg, hanem a mini tankkal, mert farmolni kellett vele a killeket egy másik trófeához. A 22 óra 70%-át ez tette ki. Magyarán a sztori kb. 6 óra alatt lepörgött. Egy open world játéknál.... Egy teljes árú open world AAA fps játéknál.... Ha nem trófeázol, akkor 20k-ért vettél magadnak 6 órányi monoton lövöldözést.

Hála az égnek nem teljes áron vettem. Kedvezménnyel kaptam a deluxe változatot frizbivel... stb. De biztos nem lövöm el a deluxe kódot. Megy fel jatekaimra így 'szt jóvan. Nem érdekel igazán már a roadmap sem. Jövőre benn lesz PS+-ban az hót zicher...

3/10

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#201007) Peace válasza .LnB (#200987) üzenetére


Peace
veterán

XVI. Fejezetnél járok. Félek, hogy ma véget ér. :'(

(#201008) .LnB válasza marilllyo (#201006) üzenetére


.LnB
titán

Már vártam. Láttam tegnap, hogy megvan a palt. Reggel már kerestem is, hogy vajon megírtad e már. :)

Szörnyű azért ez így, és te jól le is írtad. Már az is durva, hogy internet szerte lehúzzák. És általában az ilyen ismertebb címek esetén elnézőek is a nagyobb oldalak. Itt is ez van, de ha tisztában vagy ezzel, akkor tudod, hogy például az IGN.hu 6 pontja, reálisan ér 3-at ahogy te is írtad. Mondjuk az IGN.com 8 pontja q**anagy wtf?! :D

Egyébként örülök magamnak, hogy az utolsó pillanatban meghátráltam. Kevésen múlt, hogy megveszem.

Egyébként tele vele az apró. Reálisan ez egy 4-5 ezres játék.

Szerezz egy A Plague Tale: Innocence-t magadnak.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#201009) Deck válasza marilllyo (#201006) üzenetére


Deck
félisten

Ekkora *ar lett aztán, hogy írták, hogy nincs szüksége a játéknak coopra mert, annyi tartalom lesz benne, hogy csak na.. Pedig azzal még menthették volna a menthetőt.. 21k ezért.. Nagyon vicces :D

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#201010) .LnB válasza Peace (#201007) üzenetére


.LnB
titán

Egyszer minden jó dolog véget ér. :)

Homo Ludens

(#201011) Nayrobi válasza marilllyo (#201006) üzenetére


Nayrobi
őstag

Akkor jöhet a driveclub vr, nekem tegnap dobta fel a platinát. Ha kell help, szólj.

(#201012) Peace válasza .LnB (#201010) üzenetére


Peace
veterán

De kezdődhet valami új!!! Nem tudom, hogy Observation-be bele merjek-e vágni Chaosbane-ig..... :U

(#201013) saelin válasza .LnB (#201008) üzenetére


saelin
veterán

Én nem adok a pontozásra már régóta, se user score-ra, úgyis mindenkinek más az ízlése, tűrőképessege játékok terén. Nézek róla trailer-t, aztán gameplay-t és olvasok pár tesztet, de a pontokat kb figyelembe sem veszem. Persze azt megnézem, hogy épp miért húzza le valaki vagy magasztalja fel. Kiderül belőle egy pár dolog.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#201014) .LnB válasza saelin (#201013) üzenetére


.LnB
titán

Én adok, csak sok más szempontot is figyelembe veszek egy egy pontozást látva. Nem olyan egyszerű ez nálam, hogy meglátom a metacritic pontszámokat és az alapján döntök. Rengeteg dolgot figyelembe veszek, de nem tudom ezt leírni. Függ sok dologtól, és játéktól függően eltérő.

Na mind1, ez most úgy fog tűnni, mint ha ez lenne az én misztikus szuperhős-képességem. Pedig csak ítélőképességnek hívják röviden. :D

Homo Ludens

(#201015) penge111 válasza marilllyo (#201006) üzenetére


penge111
őstag

Látod ezt nem értem, végig olvasva azt érzem a leírásod alapján, hogy ez egy kalap sz*r kb. Akkor nem értem miért platináztad. Ok írtad, hogy maga a trófeavadászat ad neki egy kis lökést, de ezt se értem, ha valami nem tetszik, pláne írod már el is nyomogatod az átvezetőket is, akkor minek. No, mindegy nem vagyunk egyformák... Én biztos nem vesződnék vele, ha ilyen szinten nem jön be egy játék, valószínű a felénél el is köszönnék tőle. Nem támadásnak írtam, csak nekem ez fura :R Egyébként köszi a beszámolót!

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#201016) Carlos Padre válasza l.skywalker (#201004) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Itt van némi friss infó a devkitről.

Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#201017) .LnB válasza penge111 (#201015) üzenetére


.LnB
titán

Pedig pont így a legérthetőbb. :)
Két külön dolog az egész. Egyrészt ott a platina neki, az mindig a fix pont. És ott van maga a játékélmény, az a változó. Így a cicus most is örül, mert ha szar is a játék, legalább könnyű platozni. :D

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#201018) saelin válasza .LnB (#201017) üzenetére


saelin
veterán

Mondjuk milyen mentális erő kell ahhoz, hogy olyat platinázz amit nem is szeretsz. Én a kedvenc játékaimat sem vagyok képest addig húzni.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#201019) penge111 válasza saelin (#201018) üzenetére


penge111
őstag

Na erre mondtam, hogy nem vagyunk egyformák. Nálam a platina azt is jelenti, hogy az a játék nagyon kiemelkedő, vagy valami megfogott benne annyira, hogy platkózzam. Nincs sok ilyen játék számomra, és félek nem is lesz :B

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#201020) Woodslave válasza penge111 (#201015) üzenetére


Woodslave
nagyúr

ebben egyet értek. Mondjuk ha nem tetszik nagyon (de fizettem érte ;] ) akkor legalább végigviszem, de kizárt lenne hogy alár +1 órát töltsek csak emiatt a platina trófea miatt

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#201021) marilllyo válasza .LnB (#201008) üzenetére


marilllyo
veterán

(#201008) .LnB: Nagyon sok meleget kap a "pestismese". Nekem annyi elég volt, hogy valaki azt írta, hogy olyasmire kell készülni mint a Hellblade-nél. Szóval az KELL és meglesz. Ez eldőlt. ;)

(#201009) Deck

Itt ez a kép melyen jól láthatóan megjelenik az egyik ps ismerősöm neve...a kép közepén. Én meg néztem mint John Travolta az ismert meme-n, hogy ez wtf... Lehet lesz benne később coop és ez annak a "csökevénye"? Nem is értem egyáltalán. Rá is írtam a srácra és azt mondta ő is találkozott már ilyennel.

(#201011) Nayrobi : Jó, hogy mondod mert akartam is kérdezni. Megy majd pm.

(#201019) penge111 : Maga a gameplay jó...csak nincs mit csinálni benne. Tartalom az, ami nincs benne. Ezért írtam oda, hogy a trófik legalább adtak neki valamit, amiért volt értelme játszani. Más különben 6 óra és "kuka" az egész. Ami egy tízenezres játéknál eléggé érvágás...

Még egyszer csak, hogy tisztázzuk. Nem az a rossz ebben a játékban, amit kapsz. Hanem az...amit NEM!

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#201022) Peace válasza marilllyo (#201021) üzenetére


Peace
veterán

Ha olyasmi lenne, mint a Hellblade, akkor már töröltem volna a ge*ibe!!! :DDD Szerencsére nincs köze hozzá a játékmenetnek és a harcnak!!!!!!!!!!!!!

(#201023) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Napi ps4 hírek.
A PlayStation 4 még legalább 3 évig teljes körű támogatást kap
Fejlesztőstúdiókat vásárolhat fel a Sony

(#201006) marilllyo
Grat!
Ahogy mondod.PS+ban jó lesz...

[ Szerkesztve ]

(#201024) Deck válasza ProEvoFan (#201023) üzenetére


Deck
félisten

Hajrá Sony! Ha felvásárolják az Insomniac-ot utána jöhetne is egy Avengers exkluzív játék PS5 nyitócímnek (természetesen ami PS4-en is futna) :R

[ Szerkesztve ]

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#201025) bAtt001 válasza Bétaville (#200995) üzenetére


bAtt001
addikt

Héten kezdtem el én is, hallottam róla, hogy sok benne az autókázás de ez azért már túlzás amit az első másfél órában csináltak szerintem... :U Minden puzzle-höz, harchoz kb az a hülye autó kell, remélem ez változni fog később mert ez nagyon elveszi a kedvem jelenleg.

(#201026) marilllyo válasza Peace (#201022) üzenetére


marilllyo
veterán

Itt maga a "lélektani utazás" vagy mifene... amire gondoltam párhuzam terén a Hellblade-del.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#201027) tboy93 válasza mttssz (#200988) üzenetére


tboy93
nagyúr

Megy majd tovább ofc. :K

(#201023) ProEvoFan
Ennek örülök, így tényleg megérte még idén is befektetni a Pro-ba.

(#201028) Carlos Padre válasza marilllyo (#201021) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Vagy csak xboxos csökevény, a Forza Horizon is ezt csinálja.

Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#201029) saelin válasza Peace (#201022) üzenetére


saelin
veterán

Én a Hellblade-es hasonlatot inkább a linearitására használtam. Szinte ugyan az a recept fedezhető fel benne. Kis stúdió, AAA minőségű játék, kötött játékmenet, meglepően jó cselekmény. Nem sok ilyen jut eszembe a Hellblade-en kívül.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#201030) .LnB válasza marilllyo (#201026) üzenetére


.LnB
titán

No no no. Én is írtam Hellblade hasonlatot. De akkor tisztázzuk.

Nem a "lelki utazás" a hasonló a kettőben. Csak az, hogy egy kisebb játék, iszonyú minőségben elkészítve. És a meglepetésszerűségük, hogy mindkettő szinte a semmiből jött. (Mondjuk a Hellblade-re jobban figyeltünk a Ninja Theory végett.) Mindkettő egy eddig szokatlan, egyedi ötletet valósít meg kiválóan.

Amicia és Hugo nem olyan "absztrakt" lelki utazáson megy keresztül mint Senua. Ne ezt várd el a Plague Tale-től.

Homo Ludens

(#201031) penge111


penge111
őstag

Ezt anno játszotta valaki, Folklore, ez Ps3-as cím volt, szintén kevésbé ismert, felkapott. Csak a fenti két játékról nekem mindig ez a kis kincs jut eszembe, méltánytalanul elfelejtett, és anno kevés rivaldafényt kapó cím volt, pedig ps ex! Egy felturbózott változat jöhetne belőle!

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#201032) Bétaville válasza marilllyo (#201006) üzenetére


Bétaville
senior tag

Hát jól beleválasztottál. :(

Ahogy LnB írta vegyél meg egy A Plague Tale: Innocence-t. :K

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512, Samsung Galaxy Watch5 pro titan, Ps5, Nintendo Switch

(#201033) Peace


Peace
veterán

Biztos mocskos jó az a Hellblade, rohadtul bejött a hangulata és a látványvilág, de a szájbavert harcok nagyon felk*rtak. Sokadik halál után ment a levesbe. Kapott még egy esélyt 1,5 évvel a megjelenés után, akkor is a harcon vérzett el nálam és kukáztam. Ha nem szórakoztat valami, hanem felidegesít, akkor az nekem nem kikapcsolódás. Béna vagyok. :DDD ;)

[ Szerkesztve ]

(#201034) Mike


Mike
veterán

jó gusztustalan lett a ps store ezzel az új fehér, egyáltalán nem odaillő sávval

(#201035) bandi0000 válasza Peace (#201033) üzenetére


bandi0000
nagyúr

pedig bot egyszerű a harcrendszere, próbálj ki egy souls játékot

Xbox One: bandymnc

(#201036) .LnB válasza bandi0000 (#201035) üzenetére


.LnB
titán

Hellblade:

Főleg úgy, hogy szinte meg lehet benne állítani az időt harc közben. :D Nem is értem mi nehéz azon.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#201037) Peace válasza bandi0000 (#201035) üzenetére


Peace
veterán

Nem, köszönöm!!!!!!!! Volt "szerencsém" DS1, DS3, BB, Sekiro játékokhoz......nem kérek belőlük!!!!! :P

(#201038) penge111 válasza bandi0000 (#201035) üzenetére


penge111
őstag

Na én meg itt megörültem, hogy jó kis kihívás lesz a harcrendszere, nem csak a sztorija jó :U

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#201039) markknight


markknight
veterán

Hát ez a Nioh 2 alpha elég érdekes. PS3-ra is kiadják majd?

(#201040) hhenry válasza markknight (#201039) üzenetére


hhenry
őstag

Nem

(#201041) wierra válasza Deck (#200973) üzenetére


wierra
senior tag

Mi a véleményed a Nioh2 alpha-ról?

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#201042) Woodslave válasza markknight (#201039) üzenetére


Woodslave
nagyúr

ezt most komolyan kérdezted? Melyik a legutolsó ps3 játék? Nem tudom azért kérdezem jelennek még meg játékok?

ja trollololol? :D

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#201043) Deck válasza markknight (#201039) üzenetére


Deck
félisten

Nagyon vicces. Grat!

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#201044) Tyler Durden válasza penge111 (#201019) üzenetére


Tyler Durden
őstag

Nálam ugyanez. Ha a játék nem ragad magával, akkor esélytelen, hogy annyi időt eltöltsek vele, hogy meglegyen a platina. Ezeknél letolom a sztorit és utána vissza se nézek.. /Mondjuk az olyan szar játék ritka, amibe belekezdtek, de kénytelen vagyok abbahagyni. Próbálom elejét venni ennek a megfontolt vásárlással/

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#201045) hhenry válasza Woodslave (#201042) üzenetére


hhenry
őstag

Fifát még kiszokták adni

(#201046) Woodslave válasza wierra (#201041) üzenetére


Woodslave
nagyúr

én nagyon keveset játszottam vele még, és persze hülye példa jön. ha valaki szereti az Eddát akkor nem biztos hogy tetszik neki Pataki mulatós cd-je, szóval pont egy Edda lemezt akar. Ez meg az. Egyelőre sok újdonságot nem tudtam felfedezni, azon kívül hogy több karaktert lehet majd csinálni meg a kard szelleme helyett/vagy mellett te változol át yokai-á.

harc ugyanaz, grafika slimen hd-ben akció módban ugyanaz, mondjuk lehet túl sötétre vettem mert alig látok valamit ezt majd korrigálom. De tényleg ezt 10 perc után írom, lehet lesz valami bomba meglepetés.

Nem tudnám megmondani, hogy mit várnék amúgy a Nioh 2-ik részétől de nem is én csinálom :D

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#201047) Deck válasza wierra (#201041) üzenetére


Deck
félisten

A Nioh 1 továbbfejlesztett változata de csak olyanokon változtattak amitől mégjobb lett. Vannak újdonságok benne: [link]
A grafika kb mint az 1-be de ha bekapcsolod a HDR-t akkor szebb és jobb. Persze nálam akció módba fut (fix 60fps). Persze lehetne kevesebb rece így is.. Vagy picivel jobb grafika..
A gameplay jó, gyors is + a zene továbbra is nagyon jó, sőt jobb.. Alig várom, hogy megjelenjen :C

Woodslave: Menj már el az első bossig aztán írd meg ha leverted.. ;]

[ Szerkesztve ]

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#201048) Woodslave válasza Deck (#201047) üzenetére


Woodslave
nagyúr

miért az mit változtatna azon ami leírtam? Majd behívok egy ilyen kék revenantot. Biztos egyedül nem fog menni

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#201049) Deck válasza Woodslave (#201048) üzenetére


Deck
félisten

Az ég világon semmin se változtatna :D

PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

(#201050) markknight válasza Woodslave (#201042) üzenetére


markknight
veterán

Igen, trollololol. Ránéztem és így bazze :D

Amúgy a fifa 19 kiment ps3-ra.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.