PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
icemad
nagyúr
Passz. Viszont az már nem újdonság. Kannibál Holocaust című filmet láttad?

belan
addikt

Mr X
veterán
Uhh, rémálmaimban se jöjjön elő...
Carlos Padre:
Mindegyik része.
[ Szerkesztve ]
PS4 Pro és Xbox Series S cserélhető Xbox Series X-re

Carlos Padre
veterán
Far Cry megvolt?
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Frod
addikt
Grat!
Hálaég nekem annyira nem volt szívatós, mint ahogy a guide írta, ott talán valami 20M-t írt, nekem elég volt összesen ~6M körül költeni, mert néha sima beszélgetésért is adta ezeket a pontokat amik szükségesek a trófeához.
Do you see the white shadow?

Deck
félisten
GG! 2-be már nem lesz ez a trófea. Tudom hiányolni fogod
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

belan
addikt
Nekem se volt azért annyira mert 15 pont hiányzott kB az el vitt, 5,6 millió pénzt kB. Deck nagyon fog hiányozni.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

james001
veterán
Grat.
Én még az első bosson se tudtam továbbjutni (az égő hajón).
"The stars have died and the heavens go up in flames"

felixo
őstag
Üdv !
Egy gyors kérdésem lenne :
Ha haverom megosztja velem az accountját, akkor én a Ghost of Tsushima (ő már előrendelte) Deluxe Edition-t ugyanúgy le tudom tölteni, előtölteni ? Illetve én is megkapom a pre-order cuccokat ?
Redmi Note 9

saelin
veterán
Mikor először játszottam vele nekem is volt vagy 1,5-2 óra mire tovább jutottam. Acél idegek kellenek az ilyen játékokhoz.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

30z.Samu
félisten
A telhetetlen papzsákja, nem elég hogy tud vele játszani még pre order ajándék is kell neki.
Sic Parvis Magna

.LnB
titán
Cyberpunk anine a Netflixre! igaz, csak 22-ben.
Homo Ludens
Hát a GITS animéjük után félek, az Altered Carbon sem volt top, de az legalább nézhető volt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

oriic
HÁZIGAZDA
Trigger minőség lesz, szóval nem aggódok.
Live-Die-Respawn

.LnB
titán
Ja, ez jogos. Az a GITS...
Homo Ludens

consono
veterán
Szerintem a GiTS animének csak az eleje volt nyűgös, amíg megszokta a szem, utána már vitte a sztori a hátán. Én legalább is mérges voltam, hogy csak egy fél szezont kaptunk...
"In God we trust. All others must bring data"

belan
addikt
Volt több boss is ami elsőre is meg volt lényeg jó ritmus érzék a rutin meg azért a farmolasi is sokat segít. Meg jó nemoria is kell hozzá. Persze azért így se egy könnyű játék azért voltak részek benne ami nekem is fel adta a leckét főleg a utolsó dlc. De a mondás így szól gyakorlat teszi a mestert.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

hombre[EU]
addikt
alanah pearce q&a cyberpunk2077->[link]
hátha valamit megtudunk a gameplayrōl,mert ez a media editor nem az volt nagyon rejtegetik azt az új gunplayt/melee-t
Life, Uh, Finds A Way

Edgar2621
őstag
Én úgy tudom a pre-order cuccokat csak egy fiók kapja meg, a megosztott és home-olt fiókok nem.
XO: Gollami26

Frod
addikt
Épp most jött az értesítő róla, hogy a jelenleg nagyon jóáras Control után a Season Pass is kapott egy -40%os akciót július 9-ig.
Do you see the white shadow?

Deck
félisten
Igen.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

oriic
HÁZIGAZDA
De ennek semmi köze GITS-hez. Trigger csinálja, Netflix csak a stream felületet adja.
Live-Die-Respawn

Bogyi007
veterán
Nálam is a (helikopteres) Inverz beállítás a bejövős.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

jupp008
senior tag
Végre valaki (aki szintén fordítva gondolkodik).

Bogyi007
veterán
Sógi üvöltözik is miután utánam játszik a konzolokon... :-)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

Zoleee83
addikt
Miért nem saját accounttal játszik?
Gondolom profilhoz van kötve a beállítás. Én nem szeretném ha az accountommal más is tolná, keservesen összeszedett trófeák vannak
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

Carlos Padre
veterán
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

S e t h
nagyúr
Reggeli székelés közben jó olvasmány volt, köszi.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

_drk
őstag
Egyáltalán van értelme a gaming világban karaktereket felépíteni?
Egyedül a Balrog van előttem hogy néz ki.
Pedig itt forumozok, követek több gaming oldalt is, de mostani előadásokon egyik ember se volt ismerős.

sp8787
addikt
Hat se ebben ,meg meg megneztem egy masik hasonlot, nem merik elmondani azt ami teljesen nyilvanvalo annak akinek van szeme ,hogy mennyire gyenge/gagyi a combat/gunplay.

ImACeltic
őstag
Csináltam egy szavazást kíváncsiságból, hogy a nagy átlag milyen eredményt produkál.
"Hogy tetszett a The Last of Us Part II története? (A szavazás hitelessége érdekében csak azok szavazzanak, akik végigjátszották a játékot, vagy teljes egészében végignézték a sztorit.)"
Gamer(PS5, PC), sport fan.

.LnB
titán
Csak ide tetted be a szavazást? Szóval máshonnan nem fognak jönni szavazatok? Bár mindegy is, mert tudjuk, hogy járnak ide sokan, akik csak azért is fognak szavazni, hogy lehúzhassák az eredményt. :/
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

ImACeltic
őstag
Spoiler csopiba is betettem.
Gamer(PS5, PC), sport fan.

.LnB
titán
Okés, érdekel majd az eredmény, de én még nem szavazhatok.
Homo Ludens

hombre[EU]
addikt
az elejét néztem azért (burkoltan?) elmondta,hogy a párbészedéken,storyban,menüben kotorászáson van a hangsúly a gameplay ilyen közepes meg az npc rendszer sem nōtt fel pl rdr2 szintjére...engem az lepett meg,hogy azt állította az a build amit próbáltak még mindig nem volt kész (hiányoztak átvezetōk stb) és még mindig nagyon sok bug van benne
Life, Uh, Finds A Way
(#252036) frankdelgado válasza Carlos Padre (#252027) üzenetére

frankdelgado
őstag
Pár dologgal nem értek egyet. pl.:
ゲームに親しんだ世代なら、それはプレイステーション(PS)だろう。2013年に発売したプレイステーション4はゲーム、映画、音楽とあらゆるエンターテインメントが交差し、VRなど最新テクノロジーとも融合する。
és
そして、稼ぐ。リーマン・ショックで痛手を負ったソニーの復活劇。その原動力はプレイステーションだった。新生ソニーで最も売れているエレクトロニクス製品はテレビでもスマートフォンでもなく、プレイステーションだ。2018年、2019年度は半導体や金融を抑え、稼ぎ頭に台頭。2020年度は年末商戦に最新機「プレイステーション5」の発売を控えるビジネスの端境期にあたるが、それでもネットワークサービスが生み出す安定収益でコロナ禍に見舞われたソニーグループをリードする。
しかし、プレイステーションがものづくりの側面から語られる機会は少なかった。生産現場には関係者でさえ立ち入りを制限してきたからだ。

predakon
őstag
tehát neked újdonság a google fordító funkciója, jobb felső sarokban keresgélj
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA

.LnB
titán
Na jó, ez jó volt.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

modflow
veterán
グーグル翻訳者!

.LnB
titán
日本でうまく機能することすら知りませんでした。 私はびっくりしました。
Amúgy nekem ezt pl pont rosszul fordítja vissza magyarra.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

frankdelgado
őstag
Igyekszem!

sp8787
addikt
Ez a csaj azt se merte kimondani csak feligmeddig burkoltan ,hogy szerinte a Sekiro-ba kellene easy mode.
A Skillup-on azert meglepodtem de valojaban nem kellett volna. Az elozo review-janal is nagyon erzodott mar mennyire elfogult es mar elore elhatarozta ,hogy vmilyen szinten negativra hozza ki a veget.
Nem ertem miert nem lehet elmondani/leiirni ,hogy ebben egy nagyon nagyon....nagyon es meg sokkszor nagyon gyenge BL-hez hasonlo combat van.

frankdelgado
őstag
Ja, hogy nem tudtok japánul és a Google fordítót használjátok....ééértem...

Szabi®
addikt
Én a kyokushin karatén tanult japánnal álltam neki fordítani.

hombre[EU]
addikt
'cos of internet ha leírod/kimondod kiragadják-pastelik-spammelik és megy a sz@rkeverés...ez egy nagyon jó game lesz csak gyenge lesz az akció(nem is azon a hangsúly,sōt én pl. stealthben el is fogom kerülni)...mint egy reddead, de attól függetlenül egy nagyon jó élmény
Life, Uh, Finds A Way

Zoleee83
addikt
Jaja, a CP-t nem az akcióért fogjuk szeretni ahogy a Witcher 3 sem ebben a legerősebb (béna lovaglás Sanyival a vak lóval), hanem a történet mesélésben. Brutál sok infót kaptunk a világról amit a 20 perces Jutu' videóban is mutogattak.
Nagyon várom, egyre inkább kedvet kaptam hozzá.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

RangerFox
Topikgazda
Azért mégiscsak egy action rpg lesz, és az nem elhanyagolható rész, hogy gyenge lesz az akció... Olyan kétarcú játéknak tűnik gameplay és grafika terén is. A world/character design, az rpg elemek nagyon jók, a vezetés meg hangulatos. Cserébe a gunplay és közelharc gyenge. A grafika terén meg a modellek kidolgozottsága nagyon impozáns, open world játékhoz képest az animációk is szépek, a motion blurt is nagyon jól eltalálták. Cserébe előző generációs (jelenlegi) technológiák gyermekbetegségeitől szenved a játék. Ráadásul ordít a ray-tracingért, de még egy képkockát se mutattak belőle. És mindemellett már a játék korai szakasza is hemzseg a bugoktól. Ebben a formában nem győzött meg a játék, persze ez változhat a megjelenéshez közeledve.
[ Szerkesztve ]

hombre[EU]
addikt
én is jobban örülnék,ha minden téren kiemelkedō lenne, de ez van...én a skyrimot is imádtam, na ott is volt probléma rendesen
Life, Uh, Finds A Way

marilllyo
veterán
Nem láttam oricselli posztját róla. Lemaradtam lehet....vótmá
Felújított változtatot kap a Need for Speed Hot Pursuit 2010
Részemről a régi Most Wanted után ez az abszolút legjobb rész. Mondhatni a második legjobb NFS rész, ami valaha készült.
A Mw lenne a legtutibb, de az már kapott egy xbox 360 exkluzív remastert... Szóval nem hinném, hogy foglalkoznak vele.
Mindegy...most örülünk Vincent! Instant GET! Ez tényleg egy jó nfs rész. Nulla sztori, stock kocsik, élvezhető rabló-pandúrosdi. Nem mellesleg számomra az egyetlen NFS rész, aminek élvezhető volt az online része.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok