PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
ldave
nagyúr
Kár, hogy az alja fekete maradt
A Slime draws near! Command?

Blaise
veterán
Nekem továbbra is a szürke batmanes a tuti

Nescafé
őstag
Akit érdekel witcher 3 DLC elérhető.
[ Szerkesztve ]
Apple , LG OLED55CX3LA , PS5 , CFI-1016A , Asus RT-AX82U , Garmin Forerunner 255 Music

WaterWawe
őstag

Tuomas
addikt
Felmerült még egy kérdés bennem az akciók kapcsán. Szezon nyitó/záró akciózások szoktak lenni a store-ban, amikor tömegesen áraznak le, nagy arányban játékokat? Gondolok itt olyanra mint a steam summer sale, meg winter sale meg minden ilyen egyéb sale
We were here

Neoteric
addikt
Ez érdekelne engem is, tavaly volt valami? (usa store)
PSN: ne0teric_sAN

Tegla80
addikt
1ertelmu,h itt is +probaljak leszedni az ember gatyajat sot,ha nincs unnep akkor is akcioznak(hetente)....szoval mindig tolnak valamit,h legyen mire koltekezni....(persze,ha van mibol)
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®

A`rpi
addikt
Bundle
Alapjáték + valamilyen extra, leírásban van benne mit tartalmaz.
PSN rendszerint csak PSN-ről beszerezhető játékok. (lemezesen nem)

Tuomas
addikt
Jaa na akkor én a kérdést most jó alaposan félreértettem
We were here

Permet Elek
senior tag

mrhitoshi
veterán
Inkább a Silent Hills-et hozták volna ki.
PS4

Gebriel
veterán
En meg remenykedek.

mrhitoshi
veterán
Iszonyatos baklövés az egész. Lehetett volna egy egész komoly exkluzív címet kihozni, erre meg... És a Sony-t hidegen hagyja, ez a legdurvább az egészben.
PS4

oriic
HÁZIGAZDA
Most már hivatalos:
Live-Die-Respawn

k4rL^
senior tag
Until Dawn Gameplay, majdnem ugyanaz a rész, mint a régi videón is.
[ Szerkesztve ]

ldave
nagyúr
Eh, motion kontroll nem így kéne, ennek semmi értelme.
A Slime draws near! Command?

marilllyo
veterán
Ez az Until Dawn ez ilyen Heavy Rain szerű játék lesz?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

törölt tag
Hát, egy 2-300 órára ismét meglesz az elfoglaltságom

k4rL^
senior tag
Olyasmi, de mivel ez egy horror játék, még kevesebb interakció lesz, kevésbé érdekes történettel. Heavy Rain meg a Beyond Two Souls legalább kicsit misztikus volt.
Ez egy B kategóriás mozi lesz inkább, mindig pár választási lehetőséggel.
Majd jó lesz $20-30-ért BlackFriday körül.
[ Szerkesztve ]

marilllyo
veterán
Hmm. A Heavy Rain volt életem legnagyobb "gamer élménye " . Megvolt a Beyond two souls is de...a story okés volt viszont mint játék nem.. Alig kellett a kontrollerhez nyúlni plusz a döntéseidnek sem volt sok súlya...

varadigabor
senior tag
PayDay 2 szándékozik valaki meg venni?
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
(#52022) RunnyJuggler válasza varadigabor (#52021) üzenetére

RunnyJuggler
aktív tag
Ha le lesz akciózva.

Djuree
félisten
na ez jó hír, a bloodborne nem jött be, ez a világ nem szimpi, középkor kell lovagokkal nekem!
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

törölt tag
Háppedig minden jel szerint meglehetősen bloodborne-os lesz ez is
[ Szerkesztve ]

Djuree
félisten
ehh..
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

PandaMonium
őstag
Ez eleg reszletes velemeny volt..
Szerintem jol nez ki, bar en jobban birtam az eddigi stilust. Igazabol majdhogynem lenyegtelen, ezekkel a jatekokkal nem a grafikaert jatszik az ember.
What I cannot create, I do not understand

törölt tag
Hát azért a Bloodborne hihetetlenül szép. Ráadásul eléggé kétarcú a világa, mert van egy szelidebb, meg egy vadabb aspektusa(bloodmoon előtt és után).

tarti19
senior tag
Grafika esetleg, másban nem igazán.
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19

PandaMonium
őstag
Errol valtozoak a velemenyek. Szerintem is szep (es valoban tetszik, ahogy megvaltozik a vilag a bloodmoon-os resznel), de sokak szerint itt a forumon ami Far Cry vagy Crysis grafikanal lejjebb van az mar csunya. En csupan annyit mondtam, hogy jobban orultem volna ha a Dark Souls szeria maradna a Dark Souls stilusnal, de fene se tudja, lehet jobb lesz igy. En bizok a From Software-es fiukban.
What I cannot create, I do not understand

törölt tag
A képekről meg lehet mást is itélni? Másban eleve nincs most sem komolyabb különbség. Kevesebb cucc a BB-ben, meg gyorsabb, meg nincs pajzs(van, de nem kell). Hótugyanaz a mechanika. Az egyik oldalon pajsz van, a másik oldalon puska. De pont ebben viszont lesz változás az eddigiekhez képest:
"Dark Souls III will feature a new system called “Sword Fighting Arts,” and several attacks that fall under this category are “Rush In,” a sacrifice attack which causes the player damage but also deals massive damage, and another one called “Circle.”

törölt tag
A leakelt képek alapján csodálatos lesz az is. Nem azért, mert kicsit BB-s, nekem eddig bármit csinált a From, az atmoszféra lehengerlő volt. Ráadásul nekem ez a vona, amit a BB meg DaS3 képvisel sokkal közelebb áll a DeS-hoz, ami nekem mindig egy kicsit közelebb állt hozzám.

Tuomas
addikt
Ez a Bloodborne egyre jobban felkelti a figyelmemet
We were here

marilllyo
veterán
Nekem is. De két hét múlva jön a Batman. Most már megvárom.

törölt tag
From játék volt előtte? Ha nem, akkor gatyesz felköt, ezek nem press(X)towin játékok
(de segítek szívesen, van nagyonjó wiki is hozzá, kitartás kell hozzá, meg önuralom).

Tuomas
addikt
From? Az mit jelent?
We were here

Tuomas
addikt
Hmm a batman-el úgy vagyok, hogy nem tudom Már játszottam vele, de nem fogott meg teljesen. Viszont lehet, hogy később még adnék esélyt neki. Ez az új most egy tök új rész lesz, vagy a korábbiak folytatása? Mert ha utóbbi, akkor már nem vágok bele
We were here

törölt tag

Wlac
Ármester
From Software a készítők neve. Igen, hülye név... de vannak hülyébbek. A Batman pedig folytatás.
"Locking the vault door now. Goodbye."

Tuomas
addikt
Jaaa, még nem
We were here

törölt tag
Ez mindenkinek maga dolga, de ezt én sosem értettem. Van játék, amit nem toltam de érdekel, hozzá tudok jutni olcsón(mert nem day1), meg van a day1 jó drágán, akkor utóbbit kell tolni, mert az drága
Hámér?

Tuomas
addikt
Igen, én is szoktam várni néhány hónapot, amíg olcsóbb és akciós lesz Addig tolok mást
We were here

Tuomas
addikt
Köszi!
Akkor ez a batman is kimarad Nem hiszem, hogy nekiállok végigdarálni az összes korábbit
We were here

törölt tag
Az nem baj Nagy levegő, éééés...

törölt tag
Nem kell végigdarálni. Bármelyikbe eddig bele lehetett állni a korábbiak ismerete nélkül is.

Wlac
Ármester
Mert szimplán az a cím érdekli. Ha most jelenne meg a The Last of Us folytatása, mindent eldobnék és a megjelenés után percekkel már azt tolnám, még akkor is, ha lenne sok olyan cím, ami még hátravan.
"Locking the vault door now. Goodbye."

Tuomas
addikt
Akkor még meglátjuk Mondjuk én ilyen mass effect szintű folytatásból indultam ki, ahol a sztori (sőt még a karakter is) az előző részre épült
Aztán be lehetett fejezni úgy, hogy a döntéseidet dobhattad ki a kukába
We were here

törölt tag
Akármelyik címet nézem mostanában, amik érdekeltek, és elképesztően jók lettek, mindnél arra jutok, hogy várni kellett volna. Szénné játszottam a bloodborne-t mire kireszelték frankóra, a witcher3-al nemhogy várnom kellett volna, de nem is ps4-re kellett volna megvennem (mostmegmár annyi időm van benne, hogy nem veszem újra boxra).
Oda jutottam mostanra, hogy egyetlen, amit meg merek már venni day1, azok ezek a noskill, nongame 6 órás retkek, amiket két nap múlva el tudok adni 2k buktával, de ami jó, meg megtartok, meg kimaxolnék, meg nagyra tartok, azt inkább megvárom, míg kiadják "teljesben". a húszszerért bétateszteléstől lassan agyfaszt kapok. Oké, pl. a nótit nem így ismerjük, de a játék nem romlik meg. Pont ugyanaz lesz 1 hónap múlva, ami day1(csak hibamentesebb). Játékot meg nem hagyok félbe egy másikért. Olyanba bele sem kezdek.
[ Szerkesztve ]

Tuomas
addikt
Neked van boxod is? A one?
We were here

törölt tag
Ja. De ez itt nem az a topik
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok