PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
törölt tag
Én meg OpenTTD -zek perpill, ráérek alt+tabolni

syler123
addikt
A The Last of Us remastered nem másolja fel magát, simán lemezről megy? Pár mb-ot feltett, letöltött egy kis update file-t és ennyi. Forog a lemez ezerrel. A GOW közben nem is hallom, itt folyamatosan forog. Nem lehet rákényszeríteni, hogy másolja fel?

sxxorp
őstag
& hombre[EU], Ulthanito, 30z.Samu: köszönöm az inputokat, szép kezdő pakk lenne, de főleg mohó, ennyi időnk nincs, az első körös szűkítést követne kell egy másiknak! Van Spiderman, HZD, és Detroit, ebből az utóbbi 2 még original csomagolásban + EA Access, józanabbul nézve hónapokra elég ez is (+ még X360-as restancia: LA Noire fele, Mass effect, Read Dead R 1...).Ha jól sejtem azért a Karácsony előtti időszakot érdemes kihasználni beszerzésre. Van ami kizárólag jóáras local coop miatt került be de a többség válogatást igényel, nem lesz könnyű. EA Access után 4k maradt az accounton Pár nap latt dönteni kell, hogy akarok-e még kuponozni Store-zsetont.
A Witcher 3 alapmű a GOTY nagyon fontos?
Érdekes, hogy ennyien támogatjátok az Evil Within-t, egy kis borzongás is jó lenne.
Dishonored is lopakodós, ha jól emlékszem, a Thief-fel versenyez.
Ha már verseny Gran Turismo is jó lenne vs MotoGP, Asetto (és az itthoni Forza X360-ra)...
Nehéz lesz
[ Szerkesztve ]

30z.Samu
félisten
Nyugi, a Sony sűrűn szokott akciózni, nem kell mindet egyből megvenni, ha nem érzed szűkségesnek. Ráadásul itt PH-n is árulnak használt lemezes játékokat elég jó áron.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna

Deck
félisten
A Witcher 3 esetében igen fontos a GOTY!
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Shamat
aktív tag
Minden játék kötelezően másolódik fel a winyóra. Adj neki időt...
DEAD LIKE ME

freeknight
őstag
Ha pörög akkor még nem másolta fel, a háttérben is dolgozik. Sok olyan játék van, amivel tudsz már játszani telepítés közben is.
Ha végez, le fog állni.

30z.Samu
félisten
Aki érdekelt: Dragon Ball FighterZ - Broly (DBS) Vs Broly (DBZ) Gameplay (English/Japanese)【60FPS 1080P】
Szerintem badass karakter, csak kár, hogy a DBZ Broly-nál lényegesen kisebb lett.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna

hombre[EU]
addikt
Life, Uh, Finds A Way

syler123
addikt
Shamat, freeknight: Köszi! Az a baj hogy nem jelezte az értesítéseknél hogy másolna, aztán gondoltam csak megszívtam és végig forogni fog, közben meg le fog állni Megnyugtattatok.
[ Szerkesztve ]

SityiSXT
őstag
Assetto Corsát ne vegyél - pocsékul sikerült a konzolport.

fausto
őstag
Hátha valakit érdekel: tegnap óta, jövő hét hétzfőig ki kapott egy trial-t a VR-os Firewall Zero Hour, store-ból tölthető!

Bogyi007
veterán
Magyar profilra kaptam ünnepi téma kódot, de az angol főprofilhoz is fel tudtam használni - szerintem nincs angol vagy magyar kód ebben az esetben...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

Chalez
őstag
Karácsonyi téma kuponkód az első privátban jelentkezőnek átadó!

Chalez
őstag
Elkelt!

Schweini
tag
Most nézem egy hete ez 6k volt most meg már 21.
Na majd következő akciónál beruházok rá. Ehhez pénzért kell megvenni a karaktereket külön, vagy fel is lehet oldani őket?

30z.Samu
félisten
Sajnos csak vásárlással, kivéve SSJ Blue Goku és SSJ Blue Vegeta, őket Zeniért is meg lehet venni. Vagyis amikor indult a játék, akkor így volt.
Sic Parvis Magna

Schweini
tag
Akkor lehet inkább megvárom a DBZ Kakarotot. Ez így annyira nem bejövős.

Steve1207
addikt
Szerintem amióta megjelent most volt a legjobb ajánlat rá az első karakter pack-kal 7-ért, mert amúgy is 6 körül mozgott eddig az alap.
Más: se szó se beszéd a South Park-om visszautalták, semmi értesítő előtte, meg is van a hónap csalódása Tuti valaki előttem lecsapott rá, ezek a nyavajas kereskedok ezeket lesik...
.

Schweini
tag
Ha lesz még ilyen leárazás a karakter packos verzióra, akkor lehet lecsapok rá, de maga az alap így nem éri meg nekem.

raggg
senior tag
Benne van.
szerk.: közben leesett hogy az új RPGre gondolhattál, bocsi
[ Szerkesztve ]
ragklaatPS

Steve1207
addikt
Ugyanígy voltam vele, simát nem akartam
.

RolEnD_
tag
Ha valakinek még lenne karácsonyi téma kódja és nincs rá szüksége, nagyon megköszönném ha elküldené privátban!

STC Speed
őstag
Sziasztok,
Az mitől van, hogy cod:mw nél 2gb os patch jött és 1 óráig tart mire feltelepíti. Haveromnál ugyanez, és már sokadik javításnál Még a letöltés lejön pár perc alatt, de utána a másolás.....

Baltazár123
senior tag
üdv, abban segítsetek nekem, hogy ha VR-re szeretném használni a playstation-t, mert a gyerekekek most ezért vannak megőrülve és a 4e ft / órát kicsit sokallom most már, főleg, hogy nemhogy leszoknának róla, egyre inkább tetszik nekik, úgyhogy inkább beruházok.
Kell ehhez, szükséges pro gépet venni vagy az alap gép is viszi a VR játékokat?
Tudom, hogy jobb a pro, de ha nincs különösebb előnye VR-ben, akkor nem szívesen ruháznék be rá, mert 4k tv-m sincs még, meg jövőre jön a next gen, a legkisebb befektetéssel szeretném megúszni egy használt pakk is jó. kösz a tanácsokat előre is.
[ Szerkesztve ]

Dreimus
senior tag
Megeshet, hogy újra csomagolja a teljes játékot és a ki/betömörítése a játéknak tart sokáig a gépnek.
Más. Tegnap én is ahogy írtam a None Available üzit kaptam a kód helyett, az űrlapot kitöltöttem, majd jött ma az üzenet a support-tól, hogy küldjek fotót vagy a teljes üzit válaszba el, majd nem sokkal ezelött kiküldték újra az emailt, mely már tartalmazza a kódot Tehát aki nem kapott annak sajna zaklatnia kell a support-ot.
VR-re érdemesebb a Pro, élesebb és kevésbé recés a kép mint Slim-mel. De alapvetően viszi az összes PS4 a VR-t, és a teljesítménnyel sem lehet gond.
<-ƘƘ->

fausto
őstag
Szia,
Én alap, fat ps4-gyel használom és teljesen élvezhető.
Nekem is pótolták a hiányzó 20%-os kódot. Gyakorlatilag kiküldték újra ugyanazt az emailt, csak most már benne van ez is.
<-ƘƘ->

EczkE
addikt
Nalam a Battlefield V szokott rettento sokaig masolgatni.
Asszem mindenféleképpen!

Deck
félisten
A COD frissítések ilyenek.. Majd megszokod
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Tegla80
addikt
SSD es jobb lesz picit.
Amugy szoktam gondolkodni mikor nezem es varom,h vegezzen,h ez most akkor hdd-nel es nem pro gepnel akkor mennyi is,mert azert igy sem egy pillanat.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®

james001
veterán

EczkE
addikt
Ha eddig kibirtam akkor ezutan is kifogom. A PS5-ben ugyis SSD lesz.
Asszem mindenféleképpen!

james001
veterán
Ennek örömére van nekem is egy kódom ehhez a karácsonyi témához,küldj privátot és dobom is át.
Amúgy sry a dupla hsz-ért,csak most néztem hogy küldött egyet a Sony,és már kifutottam a szerkesztésből. Amúgy egyem a szívüket,a Póki platináért lósz.rt se küldtek,de ezt azért megkapom
"The stars have died and the heavens go up in flames"

Bogyi007
veterán
Póki platináért én sem kaptam mai napig semmit se...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

Zoleee83
addikt
Nekem múlt héten 10 percen belül villant a platina után a mail, ahogy a Days Gone-nál is.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

mttssz
senior tag
Unnepi tema kod:
Köszi, vittem.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)

Tegla80
addikt
Most erre mondjam azt,h nekem nincs is platinam(lathatod ha megnezed),de van hzd platinaert jaro temam. Neztem 1nagyot meg rohogtem egy jot ,h akkor ezt most miert is kaptam ,de aztan bevaltottam.
Sony® & PlayStation®

Steve1207
addikt
Rájöttem miért volt ilyen nehéz... amikor kijátszottam anno a simát átnyomtam legnehezebb fokozatra és úgy maradt
(#225040) Tegla80: én még nem kaptam egy platináért se semmit, soha. Ezekkel az akciós mailekkel se találnak meg.
[ Szerkesztve ]
.

saelin
veterán
Hopp, most találkoztam az Ashen c. játék trailerével. Ezt lehet be kellene húzni decemberben... Coop soulslike játék. vagy a majmos survival game... Amelyik jobb lesz technikai oldalról az fog győzni nálam (legalábbis launch-kor).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

saelin
veterán
Nekem erről a szóról mindig a "bikáskodás" jut eszembe.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

hombre[EU]
addikt
Nem tudom magyar acc.ra érvényes-e,próbáljátok ki: 10% kód:
Life, Uh, Finds A Way

gangstagergo
aktív tag
Végül kaptam én is Ünnepi kód:

S e t h
nagyúr
Köszönöm szépen!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

S e t h
nagyúr
Neked is köszi!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

ProEvoFan
nagyúr
Ha valakinek nem kell a 10-20%os kedvezmény kupon magyar profilra, egyet szívesen elfogadok.Köszi!

30z.Samu
félisten
Én látom, hogy a PlayStation-től jött mail, felcsillant szemmel kattintok a promóció fülre, erre csak a 25. születésnappal kapcsolatban kaptam levelet. Bár lehet olvassák a fórumot és úgy vannak vele, hogy Nekem most már azért sem küldenek semmit, black list-re Velem. Még jó, hogy Yagami Light nem dolgozik a cégnél.
Sic Parvis Magna