- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuribácsi88 #91048 üzenetére
De, csak leszedtem újra, haverokkal tolni kicsit jobb volt, de megint csak felcsesztem rajta az agyam. Viszont tudtam vonatozni, aminek semmi értelme nem volt amúgy, csak előre-hátra mentünk, közben meg befoglalták a többi pontot.
-
-
marilllyo
veterán
Na most volt szerencsém kipróbálni a BF1-et. Hát 64 playerrel szerintem nagyon rotyi a framerate. Viszont ezen a sivatagos pályán 2x ennyi játékos is elfér. Nem győzött meg.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Uj vagyok a témában. Egy olyan kérdésem lenne hogy akadnak-e hátrányai annak ha használt ps-t szeretnék venni?
-
SenorDave
tag
Je újra él az oldal.
-
Sirandrish
legenda
Ma raktam be elsőnek a meghajtóba az UC4et...beolvasta, telepítette is, és amikor újra beteszem a lemezt akkor is egyből beolvassa, mert látja hogy mi van a gépben. Csak mikor indítanám akkor kiírja hogy nem tudja olvasni.
Megpróbálom áttörölgetni, hátha.. -
Elims
veterán
Csabee,N@idia: Köszi szépen!!Max.(!) 10perc.
Madwe: Màr pàr jàtéknàl tapasztaltam,hogy màsabb youtube-on.A sniper-t majdnem így hagytam ki...
Tegla-nak Köszönhetem,hogy meglett!! :-)Szerk.: Ezt nem küldte el pàr òràval előbb. :-/////
Kipròbàltam a jàtékot. Köszi!! :-)Fireblade: Az is sok érte.Szokott lenni 15e-ért,nézz szét.
-
eisento
addikt
válasz
Sirandrish #91029 üzenetére
sztem probald meg a lemezd egy vices zsepivel attorolni vagy ruhaval majd szarazra torolni hatha, nekem volt hogy egy kis szosz volt rajta kb 2mm es azert nem olvasta be a lemezt hulyen hangzik de megtoroltem utana semmi baja nem volt, ha a tobbi lemezt viszi akkor nem hinnem hogy a geppel van baj. esetleg egy jatek letorol majd ujra feltelepit lemezrol ha felmegy nem hiszem hogy az olvaso a ludas.
-
HAX
tag
Köszi A`rpi és Alien83 ezt jó tudni.
Már nyomom is a GOW3-mat, van egy kis lag de szokható.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Sirandrish #91026 üzenetére
Fordítsd fejjel lefele a konzolod 30mpre kikapcsolt állapotban. Hülye voodoonak hathat, de van akinek bevált
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #91026 üzenetére
Akkor nem is biztos hogy a konzolod a ludas, meg lehet szervíz után sem fog működni az az 1 játék.
PS3-on is volt ilyen 1-2 embernél ha rákeresel a fórumon, mindnél más játék, másnál meg ment rendesen!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Adam_Shepard #91024 üzenetére
Nem..
-
Alien83
senior tag
válasz
Sirandrish #91022 üzenetére
Sony.
06 1 677 7317
Hétfőtől-péntekig, 09:00-17:00 között beszélhetsz velük.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #91022 üzenetére
Es mas jatekokkal is csinalja ezt?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #91015 üzenetére
Akkor ennyi..kaksi az olvasó?
Telekomtól vettem a masinát..őket vagy a Sonyt kell értesítenem gari ügyben? Bár gondolom hogy a Sonyt.. -
A`rpi
addikt
"Szóval ha most egy PS Now-os regisztrációhoz hozzáadom a bankkártyám a trial kipróbálásához és utána törlöm a rendszerből a bankkártya adatokat akkor ugyan azt a bankkártyát hozzá tudom csatolni majd a Magyar régiós PSN regisztrációhoz?"
Több PSN ID hez is hozzá tudod adni ugyan azt a bankkárt.
Szóval ebből a későbbiekben nem lesz problémád. -
Twistee
csendes tag
Szeptemberi plus-os jatekok mikortol lesznek ingyenesek?
-
Sirandrish
legenda
válasz
MarcusFenix #91017 üzenetére
Garis persze
-
MarcusFenix
újonc
válasz
Sirandrish #91015 üzenetére
Ezekszerint mégsem tökéletes az olvasó....mehet gariba ha még garis.
-
HAX
tag
A bankkártya adatokat ha kitörlöm PSN-ből azt valamilyen szinten megjegyzi a rendszer vagy teljesen "elfelejti"?
A problémám az lenne, hogy a leendő PS4-hez Magyar régiós PSN regisztrációt szeretnék használni, néha becsúszna pár digitális vásárlás is, viszont amíg várom a PS Slim megjelenését addig itthon gépről kitolnám a PS3 exkluzívokat PS Now-on keresztül amihez ugye bankkártya adatokat kell megadni plusz ehhez szükség van egy "megfelelő" régiójú PSN regisztrációhoz is.
Szóval ha most egy PS Now-os regisztrációhoz hozzáadom a bankkártyám a trial kipróbálásához és utána törlöm a rendszerből a bankkártya adatokat akkor ugyan azt a bankkártyát hozzá tudom csatolni majd a Magyar régiós PSN regisztrációhoz vagy valamilyen problémába fogok ütközni? (Pl.: megkapom a rendszertől azt a hibaüzenetet, hogy ez a bankkártya már használva lett egy másik fióknál.)
Lehet hülyeséget kérdezek de nem értek ehhez a részéhez igazán.
-
Sirandrish
legenda
Hála egy kedves barátomnak, végre hozzám került egy UC4.
Betettem a gépsasba..észlelte az új verziót, amit le is szedett majd fel is telepített.
Indítás után viszont kiírja hogy nem tudja olvasni a lemezt és bezárja a játékot.
Néhány lemez kiadás után sikerült elindítani, de az olvasó ilyen 2-3 seces intervallumokkal csak próbálkozik, majd leáll..felpörög majd leáll.
A lemez makulátlan, és az olvasó is tökéletes minden egyéb lemezes játéknál.Ötlet?
-
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78 #91010 üzenetére
Most làtom a kérdesed.
Csak a hasznàlt hirdetésekből.Szerintem(!) nem ér 20e-t.Boltban meg 20 fölött van. -
Dambi
csendes tag
válasz
FIREBLADE78 #91010 üzenetére
Ha a goldra gondolsz,a gamertechnél akciós pl.Nagyon gondolkodok a vételen én is.De ahogy olvasgattam,panaszkodnak a kevés bassra.Pár ezressel megtoldva már ott a Turtle Beach 400.Az klasszisokkal jobb.Ha van ezekkel valakinek tapasztalat,szívesen veszem.
-
Elims
veterán
Csabee,N@idia: Köszi szépen!!Max.(!) 10perc.
Madwe: Màr pàr jàtéknàl tapasztaltam,hogy màsabb youtube-on.A sniper-t majdnem így hagytam ki...
Tegla-nak Köszönhetem,hogy meglett!! :-) -
FIREBLADE78
addikt
Sony headsetet hol érdemes venni?
-
Bad Pritt
félisten
Trackmania Turbóval játszik valaki? Így hogy eltolták a GTS-t kéne valami split screen autós hülyülés.
-
Elims
veterán
Most a konzolvilàgnàl a tom clancy's the division - sleeper agent edition + az uncharted 4 - libertalia collector's edition 30e/db. (Szerencse,hogy utòbbit a megjelenésekor nem sokkal dràgàbban vettem -a tanàcsotok utàn (ipon-tòl)-.)
A division-on nagyon gondolkodom,de nem tudom,hogy van-e annyira jò,hogy megérje.
Ha vkinek megvan,nem tudnà velem megosztani share play-ben?Max.10perc lenne és nem is én irànyítanàm. (Tudom erre nem sok esély lesz....az ilyesmit itt nem sokat szeretitek.. Tisztelet annak a talàn 2embernek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Baldur's Gate 3
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest