Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Meddig is tart a béta?
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
melega
őstag
10 év múlva szerintetek kapható lesz a Playstation 4 mostani játékokkal?
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Rainbow Six Siege Beta Code:
7JM3-N8N2-2TBRAki kapja.
(#62004) melega
Adj egy időgépet és megmondom neked.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
Ronam
addikt
Van nekem is egy Rainbow Six Siege Beta kódom, sajnos nem lesz időm a hétvégén tolni.
E45T-PQN8-3CFB
-
addikt
Megjött nekem is a béta kód, 10 perc alatt le is töltötte.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Wlac
Ármester
válasz gyuribácsi88 #61988 üzenetére
Lassan jönnek a cuccok a PSN-ről. Mit tudok tenni, hogy ne legyen hangos közben a gép?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
zoltannagy
aktív tag
Csak nekem vannak szerver gondok a rocket league játéknál? 0players
[ Szerkesztve ]
-
vzoltan
aktív tag
ha weben beadtam a kodot a redeem reszhez, utana hogyan kerul fel a jatek ps-re?
-
xenom0rph
őstag
Elkezdem letölteni a siege bétát, aki benne lenne bármifélé csapatos játékban vegyen fel a lent látható néven és/vagy írjon itt privátot. Köszi!
halahala
-
aizen92
addikt
válasz gyuribácsi88 #62009 üzenetére
ugyanez itt is, pick-pack leszedte.
De ez a matchmaking valami katasztrófa.
Alpha teamet megkeresi, majd UTÁNA párosít és keres Bravo teambe...........
Megőszülök, mire talál megfelelő párosítást.
persze a cod és bf-hez szokott emberek, 25 másodperc után lelépnek és az egész kezdődhet előről, amig nem találsz 4 olyan embert aki képes várni.10 perc alatt bejutottam jó ez.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
boost
addikt
Kapkodjatok érte: H96M-R8N9-4HK9
-
banana_joe
tag
nem leszek gépközelbe 7végén úgyhogy én is bedobom a közösbe
4AEC-PPN6-LC34
PSN: bananosjoe84
-
boost
addikt
Amazon akció osztrák, németországban dolgozó olvasóink részére:
PS4 1TB, Fifa 16, MGS PP Stealbook változat, 400€.
http://konsolenschnaeppchen.de/schnaeppchen/PS4_1TB_inkl._FIFA_16_Steelbook_Edition_amp_MGSV_The_Phantom_Pain_Steelbook_Edition_fuer_404_EUR_inkl._VSK/51552/orchicalos: szebb, mint gondoltam. Csak még mindig félek, hogy a gameplay nem öregszik jól, és béna lesz a 2-2 ellen lövölde, mikor a mai gen már 10-12 ellenfélt is képes lekezelni.
-
Telda
addikt
Hali!
Van nekem egy régi PSN ID-m, viszont nem tudom milyen email cím tartozik hozzá.
Meg lehet ezt valahogy nézni? -
-
A`rpi
addikt
válasz vzoltan #62027 üzenetére
Írd be újra a kódot, esetlen azzal a fiókkal lépj be, amivel a kódot is felhasználtad a bétának ott kell lenni.
Illetve tudod itt is ellenőrizni:https://account.sonyentertainmentnetwork.com
Jobb alsó sarok media fül: -
marilllyo
veterán
Hardline framerate szinten milyen a BF4-hez képest?
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Van RS siege beta kodom, de nem engedi letolteni psn-rol a jatekot.
Vagy valamit nem jol csinalok? -
Kakaduku
senior tag
válasz marilllyo #62003 üzenetére
Én tegnap próbáltam ki. Játszottam vele pár órát, de az első benyomásaim nem túl fényesek. A matchmaking system siralmas. Alig talál társat és ha talál is, akkor rengeteget kell várni rá. Maga a játék jó lenne, de kell hozzá egy olyan csapat, ahol lehet kommunikálni, mert egyébként csak egy Fps, TDM játékmóddal. Szóval nálam már tegnap este törlésre került a jték, de ma felkeltem és gondolkoztam rajta, hogy fel kéne ismét tenni, hátha lesz itt valaki akivel tudok party-ban játszani.
-
VirDan
aktív tag
Olvasgatva az utóbbi kommenteket olyan jó érzés fogott el. Mert azt gondoltam hogy az én 30 évemmel jócskán fölözöm a PS4 fórum tagjait. Mint kiderült nem Véleményem szerint is, aki ebben nől fel, vagy csak szimplán érdekli a játék világ, végig kíséri az életét. Én sem tartom gyerekes dolognak. A gyerekesség az nem ebben fog megnyilvánulni. 1989'-95' között üzemeltettek Anyumék egy "kocsmát". Hétvégente disco volt, hétköznaponta sima kocsma ééés, persze játékgépek Itt kerített hatalmába igazán a játékvilág. Igaz előtte volt Atari (fekete doboz) , és valami kis fehér gép, aminek tekerhető "rúd alakú" joy-ai voltak.
98'ban lett a PS-em,(megbabonázott)majd PS2. A Medal of Honor: Allied Assault hatására 2003-ban a PC felé vettem az irányt. így ment egészen 2014 októberéig, miután újra a PS(4) mellett döntöttem. És Jól
Igaz most adtam el De szerencsére jön 9.-én az új Nathan Drake bundle.
Úgy döntöttem hogy a CUH-1216A-s gépből egyből kiveszem a vinyót , és lecserélem egy 500GB-os SSHD-ra. 2-3 játék fog pörögni egyszerre úgy is.
Hát nehari a kis regényért, csak leírtam[ Szerkesztve ]
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha hiányzott eddig valakinek.
Jön a Twitch app PS4-re.
Live-Die-Respawn
-
marilllyo
veterán
Tehát még egyszer...
Ha én telón redeemeltem az R6 betat akkor a gépet bekapcsolva akkor tutira ott lesz a library ba? Melózom és letöltetném a párommal mire hazaérek. Store neki bonyolult lenne.[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
válasz marilllyo #62045 üzenetére
Elméletileg ott kell lennie a játéknak a library-ban. Töltesd le, este várok mindenkit RS bétára. Tegnap is fent voltam, csináltam party-t is, csak b*sztatok jönni.
d3tox1c: Attól függ milyen kulcsod van hozzá. Olyan amit a RS honlapján kell először regisztrálni és utána kapsz egy kódot a Store-hoz, vagy az már megtörtént, csak nem tudod redeem-elni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bandi0000
nagyúr
fifa fail teljes játék is ilyen trágya? Bár hülye kérdés, mert demo volt nem beta sajnos
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest