PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
hombre[EU]
addikt
Respect annak az embernek aki felelōs volt ezért az apróságért a FarCry5-ben [link] kár,hogy ekkora játékra ilyen kevés jut
Life, Uh, Finds A Way

törölt tag
Kèpes voltam végignézni.
Mi ezzel a baj?

Madwe
nagyúr
Szerintem pedig akinek fontos a magyar nyelv, az támogassa ezt a tendenciát azzal, hogy hivatalos magyar kiadást vesz.
(Mondom ezt ugy h neke, nem magyar a fő profilom - bár ami,or ps3 csináltam nem is létezett magyar store - de nekem nem szempont a magyar nyelv, ha van akkor is angolt választok)

Carlos Padre
veterán
Semmi. A random dalok a tábortűz mellett az egyedüli értékelhető dolgok benne.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

erahurka
nagyúr
Mondjuk ezt is olyan tipikusan kretén Sony módon sikerült. Csak magyar régiós lemezeken és digitális játékokon van magyar felirat, UK Store verzióban már nincs. Ha meg valaki kint él de benyomná a magyar feliratot rohadjon meg.
Madwe: nem hiszem hogy ne tudna statisztikát bekérni a Sony arról, hogy világszinten hányan tolják magyar felirattal. Innentől meg ha kielégítő a szám, akkor igazolva van a dolog. Teljesen felesleges, vásárlókat szivató és összezáró dolog hogy pl. az UK Pókemberre nem lehet utólag se letölteni a magyar nyelvi csomagot.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/mozinaplo/

Carlos Padre
veterán
Nekem eddig egyedül a Detroit-on nem volt magyar felirat, nem is értettem.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

törölt tag
Szint úgy.

Madwe
nagyúr
Én úgy gondolom ez nem a sony, hanem a sony magyar forgalmazójának a projektje - ezért is írtam. Ha ez mégsincs így, s globális projekt lenne igazad lenne, de amennyiben ez egy magyar forgalmazói kezdeményezés, akkor meg nem

Ramoskaa
aktív tag
Még mindig a borítóra gondolok csak, de a Detroitra tényleg igaz ,hogy nem tartalmaz magyar feliratot míg angol Spider-man és God of war-nál igen????!!!
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!

törölt tag
Gow Tartalmaz (Német verzio)
Míg Detroit nem ,ugyan itt.
[ Szerkesztve ]

felixo
őstag
Szerintem jó dolog, hogy bele teszik a játékokba a magyar nyelvet. Az alap szavakat gondolom mindenki tudja és érti, de mikor vannak átvezető részek, ott már azért elég jól kell a nyelvet tudni, hogy az ember megértse és értelmezze. God of war-ban ugye van magyar felirat és még így is sokszor figyelni kell, mert elég gyorsan írják a szöveget.
Redmi Note 9

laci1117
tag
Pókember DLC-ből melyiket érdemes megvenni? Melyik adja a legtöbb pluszt és élményt? 3x 2500 Ft-ot nem szánok már rá. De egy DLC még belefér
A 3 együtt egy komplett kis történet. Nem érdemes szerintem külön megvenni, de ha mégis úgy döntesz akkor az elsőt, a Cicásat mert úgy van sorban és talán az úgy ahogy le van zárva.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

marilllyo
veterán
Hát szerintem akkor inkább engedd el. A DLC-k időtartama egyenként karcsú ~2 óra. Önmagában egyik sem ér semmit mert, ahogy írták egy külön történet három felé szedve. Vagy vedd meg az egészet és akkor azzal elbíbelődsz egy napot vagy engedd el.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Nayrobi
őstag
A detroit, beyond, thats you, frantic és knowledge nem tartalmaz magyar feliratot uk storeban, a többi igen, illetve a chimparty kérdéses, az nincs meg így nem tudom.

laci1117
tag
Köszönöm srácok!

Peace
veterán
December 21-én 4000-re volt leárazva a 3 DLC. Hamarosan biztos ismét lesz ilyen.

laci1117
tag
Annyiért behúzom akkor legközelebb! Meglett a platina és totál ürességet érzek...

oriic
HÁZIGAZDA
Ott van mind az 532 db. Ha premium előfizető vagy, nem tiltottad le véletlenül magad?
Live-Die-Respawn
Szerintem a moderálásra gondolt, mivel törölve lett nem egy hozzászólása. Írtam neki privátban.
<-ƘƘ->

Ramoskaa
aktív tag
Nincsen nekik raktáron, legalábbis a collectorból

Gebriel
veterán
Elég furcsán megy a hsz-ek törlés néha.
Legutóbb egy fórumtársra tett megjegyzést, és firtatta a moderálását. Arra egyből úgy válaszoltak, hogy egy politikus is bele lett keverve, amire meg ment a személyeskedés...
<-ƘƘ->

WaterWave
veterán
Vagy ha nagyon finoman akarjuk írni, aki közelebb van a tűzhöz, az hamarabb kap enni
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

xkoti
senior tag
Urak egy érdekes kérdésem lenne csak kíváncsi vagyok kivitelezhető-e
Szóval a lényeg az, hogy szeretnék egyedi "skin-t" csinálni a ps4 slim-re viszont én template-t sehol sem találtam ami a silmhez jó lett volna csak fat-re volt.
Igen tudom van olyan oldal ahol lehet venni matricákat akarom mondani skineket de nagy része nem tetszik és egyedit szeretnék amit én készítek.
Egy template-ből lenne a legegyszerűbb dolgozni de mint mondtam nem találtam.
(vagyis de csak közel 10k amit én azért sokkalok )
A kérdésem ezzel kapcsolatban esetleg tudtok templatet vagy hogy hogyan is oldhatnám meg ?
KO

sutyesz96
őstag
Ugye, ezt én is észrevettem..
Szóval a nevem innentől inkább kuss, és majd más próbál rávilágítani a delikvensre..
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.

hombre[EU]
addikt
Másnál is problémás a letöltés? Rest mode-ban nem töltött, most pedig a leállított (pause) frissítést nem folytatta hanem az elejétōl kezdte újra letölteni
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way

Ramoskaa
aktív tag
Sziasztok! Még egy kérdésem lenne most a Detroit : Become Human kapcsán. Végigjátszottam és platinázni akarom. Jelenleg úgy csinálom ,hogy ami elmaradt ott mentés nélkül visszamegyek a fejezetre. Viszont van olyan platina ,ami elvileg, ami szerintem több fejezetből tevődik össze.
Pl.
I'LL BE BACK Connor died and returned at every opportunity before reaching the end Connor
HAPPY FAMILY Kara, Alice, and Luther are together at the end
Ha egy bizonyos fejezetet elkezdek és rámentek akkor az utána lévő fejezeteket törli?Tehát nem tudok lépkedni az utána levő fejezetek között?
Köszönöm ! Ismét !
[ Szerkesztve ]

seniman
addikt
Persze,mi mentünk a levesbe,de a napi 100 a témához abszolút nem kötődő hozzászólása az helyénvaló a delikvensnek.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

marilllyo
veterán
Na srácok! Erre ki emlékszik? El is felejtettem mennyire gyönyörű....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Sziasztok, AC Originsből melyik változatot megvenni a mostani akcióban? (store: sima/deluxe/gold)
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Deck
félisten
Amelyiket gondolod.. Oda van írva mit tartalmaz
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
Értem, köszönöm, ezt felfedeztem magamtól is Csak nem tudom, mit gondoljak.
Arra lennék kíváncsi, hogy a véleményetek szerint az egyes verziókban bennfoglalt tartalmak mennyire érik meg a jelen pillanatban nem túl nagy árkülönbséget, különös tekintettel az extra küldetésekre.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Deck
félisten
Vegyes lesz. Kinek éri meg kinek nem. Szerintem megéri season passel együtt venni.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

Wesder
félisten
Az Odyssey verziót ajànlom belőle. Mondjuk nekem 8€ volt a fullos kiadàs Origins-ből. Annyit biztos megért.
erahurka
Szerintem meg rohadtúl nem kötelesek szàmontartani hogy UK-ben vagy bàrhol màshol hànyan szeretnének magyarul jàtszani.
[ Szerkesztve ]
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

erahurka
nagyúr
És a magyar Sony nyilván arra szórja a pénzt amire kedve tartja Nyilván le kell jelenteniük a központ felé hogy sikeres-e a projekt. Ok ők nyilván a magyar eladások változását jelentik le, de a központ meg figyelhetné ettől hogy globálisan mennyivel többen futtatják magyarul a programjaikat. Vagy ezek tényleg azt hiszik hogy UK store-ban csak britek vásárolnak? Lehetne ennyi eszük.
https://www.instagram.com/mozinaplo/
(#190036) wesder: az Odyssey verzió már megvan egy szép órával (akcijós BF körül)

Wesder
félisten
Jàrt hozzà óra?
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

RangerFox
Topikgazda
Jók a dlck is hozzá, de teljes élményt ad az alapjáték is. A deluxe-on kívül mindegyik megéri a pénzét.

BoneDragon
veterán
Szerintem azt is vett bf alkalmaval, durva lenne ha jarna hozza ora.

RangerFox
Topikgazda
Járt a deluxe editionhöz AC-s óra. Kék színű, asszem.

Chrakatoa
tag
Sziasztok!
Van egy német régiós accountom ami elsődlegesnek van beállítva a gépen illetve van egy magyar régiós is. Kérdésem a következő lenne, sajnos nem találtam sehol erről infót így inkább rátok hagyatkoznék. Van egy magyar nyelvű spiderman játékom, ha a német accounton megveszem hozzá a dlc-t akkor tudok vele játszani a magyar accountot (azon vannak a mentéseim és azt folytatnám)? Ugyan ez lenne a kérdésem Horizon zero dawn dlc-vel kapcsolatban is. Olvastam hogy nem mind1, hogy milyen régiós maga az alapjáték csak horizon esetén eleve nincs magyar így gondolom az európai változat, nem pedig régiós . Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban. Kérdésre válaszolva hogy miért nem a magyarral veszem meg, azért mert a némethez van feltöltő kártyám.
Előre is köszönöm a segítséget!
Köszi,
Amúgy ez volt az, csak majdnem féláron...
[ Szerkesztve ]
Mindkét játék esetén megegyeznek a magyar és a német digitális és fizikai változatok meg a DLC-k. Szóval a magyar Pókemberhez és HZD-hez jó lesz a német Store-ból vásárolt DLC, és a megosztással sem szabad, hogy gond legyen.
<-ƘƘ->

BoneDragon
veterán
Na jo ezt nem gondoltam volna.

Chrakatoa
tag
Köszönöm a segítséget! Teszek vele egy próbát!

bagyulajuve
addikt
Megvettem a PES2019-et hogy kicsit focizgassak, erre a Juventus nincs benne. PM Black and white vagy milyen néven fut. Így el is ment a kedvem tőle, vissza lehet váltani a játékot, mert ez így nekem átverés?

pulffy
őstag
Jó kis dal és jó kis game. Így most lehalgatva tényleg gyönyörű.
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok