PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla M40 12/24gb moddolása játékhoz (TitanX(M) / GTX 1070 szint)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
vzoltan
aktív tag
en nem fikazom a multit, csak oriasi lemaradasom van, es nem tudom hozni azt a szintet h sikerelmenyt nyujtson.
[ Szerkesztve ]

perge666
veterán
Online mókát én sem csípem,meg azt sem hogy fizessek azért hogy "béreljek" játékot.
Pár éve volt PS3-on PSPlusom,elég jó játékokat adtak akkoriban(nagyobb címeket) de ha x ideig nem fizetsz elő,akkor az addig megkapott játékok is elúsznak....
Marillyo : Én játszom a Driveclubot,de offline.
[ Szerkesztve ]
“ 𝓓𝓸𝓴𝓲, 𝓯𝓲𝓰𝔂𝓮𝓵𝓳𝓮𝓷! 𝓝𝓮𝓶 𝓴𝓮𝓵𝓵 𝓶𝓪́𝓼, 𝓬𝓼𝓪𝓴 𝓮𝓰𝔂 𝓴𝓲𝓼 𝓹𝓵𝓾𝓽𝓸́𝓷𝓲𝓾𝓶. “

Fkris
őstag
En szoktam tolni meg a DC-ot!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...

Tegla80
addikt
Ja-ja,sztem is megeri az arat es nem (csak)a multiert fizetunk.
amugy meg ho kozepe van,igy akar ki is fejthetned bovebben a velemenyed.....
Sony® & PlayStation®

A`rpi
addikt
Pont ezt mondja a kolléga, ha CO-OP-oznál valakivel, ott éppen tudnál érvényesülni, barátoddal közösen kellene "számítógép" ellen menni.
PVP, amikor játékos, játékos ellen megy az más kérdés, de oda is csak türelem kell, 5-10 óra alatt ráérzel, utána hellyel közzel tudsz érvényesülni.
Szóval egy próbát megér, első az hogy legyen egy partner, ha ez megvan, utána nincs megállás.
(#60959) Attila VÁC
Tökéletes élményt nyújt Sony Gold fejhallgatója, egyedüli hátulütője hogy a törésre hajlamos.
Ha sok kidobni való pénzed van vehetsz valódik 7,1 fejhallgatót, én nem javasolom.
Két fejhallgatót vásároltak itt többen, ezeket véleményezték is itt tudsz róla olvasni: [link]
Ha engem kérdezel, minőségi, de pénztárca barát megoldás, egy átlagos HI-FI fejhallgató vásárlása.
Sennheiser HD 407- fejhallgatót javasolom, egyedüli hátulütője, nincs beépített mikrofon.
[ Szerkesztve ]
Vannak single küldetések, amikhez kell DLC, de azok nélkül is el lehet szórakozni a játékkal, annyi hogy nem lesz teljes az élmény. El kell dönteni, hogy mennyit akar rászánni az ember Én úgy voltam vele, hogy megvan az alap, elvijutok benne ameddig lehet bármiféle DLC vétel nélkül és ha még mindig játszanék vele, akkor megveszem az upgrade-t és kész.
A Slime draws near! Command?

tepenzed
őstag
pve részben a story miatt cask megvenni semmi értelme,nagyon rövid. Aki kedveli a PVE-t annak raidolni,strikeolni,arénázni is kell, már pedig ezekhez iszonyatosan ajánlott az új dlc, minek régi itemekért járni?

Scholes9
nagyúr
Eszméletlen jó a Last of Us szerintem is. Viszont nálam egyszer kijatszos.

Scholes9
nagyúr
Én játszom. Egyelőre csak offline. Nekem nagyon tetszik. Ahogy olvasom most lett igazán jó a játék.
[ Szerkesztve ]

marilllyo
veterán
Bezony!
Pl. egy BF4-et sosem ajánlanék egy kezdőnek. Bár aztán...ha végigpörgeti valaki a single-t legalább a kontroller gombjainak kiosztása az magabiztosan megy.
De pl. kezdőknek jó pl. egy ilyen Tomb Raider: Temple of Osiris szerű játék. Baromi jó coop-ba....de single-be egyáltán nem kötött le. Nem mellesleg ingyenes PS+ játék volt ugyebár.
Tény és való....egy BF4-es....lespawnolok-lelőnek...lespawnolok-lelőnek egy életre el tudja venni az ember kedvét a PvP-től.
De haverokkal még az is vicces lehet. Ismerősöm is 0,4 -es KDR-nél nem tudta feljebb nyomni magát...aztá rájött, hogy van C4 meg tankok.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Tegla80
addikt
Itt elered azt ami mar volt a plus-ban[link],igy lathatod ha pl a ps3 as reszet nezed,h boven volt mar nagylelku is a Sony es a Plus is az evek alatt.
Viszont ez nem ilyen beleugrok es megkapok mindent abban az x honapban amig van gepem .....foleg nem az AAA cimeket.....ha ezt varod akkor most szolok,h nem igy lesz.
Regota PlayStation-t hasznalok es 2012 juliban csatlakoztam a Plus hoz .Azota mindent bezsakoltam.....nameg vettem Vitat is.(arra kb 7x jatekom lett kozbe ingyen,igy csak jatszanom kell.)
Szoval osszetetten gondolkodva nagyon jo dolog a plus,de par honapra beugrani es AAA cimeket varni butasag sztem.
Sony® & PlayStation®

Attila VÁC
csendes tag
Szia.
Köszönöm.
Olvastam. Egy kicsit igen én is tartok a töréstöl.
Nekem is számít az ár csak most spórolnak annyit hogy meg vegyem.De kétely is van bennem.
Ez olyan amikor valaki mondja NE VEDD MEG mert rossz,de te akkor is.
Csak szeretem volna 7.1 hetset et.
Hogy mennyi pluszt ad.
Meg annyi hogy után hetset ek amik vannak pc re az nem jó ps4 re ügye?
Üdv Attila
,,attól hogy a szavakat nem írom le helyesen, még kevesebb nem vagyok nálad"

F.B.I.
veterán
Most fogok vásárolni valamelyik, olcsóbb Turtle Beach vezetékes fulesbol, amik elég jó áron mennek most az 576-ban, majd írok róla.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

Attila VÁC
csendes tag
Szia.
Nekem az ellenkezőjét csinálta.
Soha sem játszottam online senkivel.
Amikor meg lett a ps4 em ez volt a leg első játék BT4amivel mások ellen nyomtak.
Akkor találkoztam leg először a (vér pistikel ).
Simán szét kaptak,de én akkor kat-tán tán a játékra.
De ahogy írtad el is tugyák venni az ember kedvét

marilllyo
veterán
Mondjuk nekem multiban a Driveclub rendszere nagyon bejön. Tetszik az, ha valaki béndzsázik, vagy lemegy az útról, vagy megugrik a pingje akkor átvált szellemautó módba. Nem teszik tönkre az egész versenyt. Ebből azért tanulhatnának az NFS részeket készítő cégek.

A`rpi
addikt
Előre is köszönöm, más írását is nagyon szívesen beteszem az összefoglalóba.
(#61012) Attila VÁC
Ennek örülök, akkor előnyökkel hátrányokkal tisztában vagy.
Rossznak nem mondanám, garancia van rá ha véletlen eltörik, kérdés az mi lesz ha letelik a garancia és utána törik...
[ Szerkesztve ]

Kakaduku
senior tag
Mint már jeleztem én vevő vagyok multis (akár co-op, akár pvp) játékokra. Sajnos jelenleg nincs Destinym, DC-m, de jön a Battlefront, a Division és majd akkor.
Battlefieldet nem akarok már venni, ráadásul megvan pc-re, Destiny számomra szerepjátéknak néz ki, amire sajnos nincs időm, hogy cuccokért, meg hasonló kiegészítőkért harcoljak.
[ Szerkesztve ]

Kakaduku
senior tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből, de gondoltam megosztom veletek, akit érdekel:

marilllyo
veterán
Ja hát Battlefront alap. Arra leszünk itt egy páran úgy érzem.
Én megvettem a BF4-et is. Felesbe haverral 1.800-at megért.
Na Division az engem is érdekel...bár ott is az a gond, hogy 2 havonta jön róla ki valami...és minden alkalommal csúnyább.
Meg hát azért Ubisoft...tud meglepetéseket okozni.
Viszont a RS béta kulcsot köszi. Feltéve ha kapok.
NFS bétáról nincs hír? Tudom, hogy lesz...csak, hogy mikor?!
[ Szerkesztve ]

gyuromoj
veterán
The Last of Us 2 - elszólták magukat a fejlesztők a folytatást illetően
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020

glspeter1
őstag
Jöheeeeet!
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

marilllyo
veterán
Ez a 2016 bizony nagyon jó címekkel kecsegtet. Az idei évben csak a Battlefront lesz instant get. ...Na meg a Hardline volt sajnos...
Na de jövőre...
Új Uncharted...
Új Battlefield
Egy valagnyi ígéretes Ubisoft cím. Ghost recon, For Honor...
Aztán ott lesz ugye a Guerillának a Horizon is...
Talán a Lou 2 is jön...
Még egy Alien Isolation 2-t bejelentenének és infarktust is kapnék...

Kakaduku
senior tag
For Honor...
Ha meghallom toporzékolva várom, bár nem sok infónk van róla, de ezzel kapcsolatban olyan vagyok mint egy kisgyerek. AKAROM!!!
Én már jelentkeztem a Siege bétára és kaptam is hozzáférést, szóval egyeztethetünk ez ügyben is.
Akkor a Battlefrontra össze is szervezhetnénk egy kis csapatot, illetve utána a Division-re is. Ahogy az kiderült az eddigiekből co-op lesz egy kis pvp-vel fűszerezve.
[ Szerkesztve ]

marilllyo
veterán
Egyébként az Ubi baromira megmozgatta magát...ömleszti a címeket. Aminek örülünk...de én úgy vagyok az Ubival, hogy "hiszem ha látom"...

Kakaduku
senior tag
Nekem eddig bejöttek a megérzéseim a játékokkal kapcsolatban. Amiket eddig megvettem a nagy "tömeg" közül, azokat nem bántam meg, szóval továbbra is hallgatok a megérzésemre. Van egy listám, hogy mi kell. Azon csak akkor változtatok, ha valami olyan hír jön.

konikan
aktív tag
Nem is tudom. Kotakun volt anno egy cikk erről, hogy egy szinkronszínész is elszólta magát ezzel kapcsolatban, és azt boncolgatták, hogy akkor érdemes lenne-e egy második részt kihozni, amiben kiderül pl., hogy vannak még immunis emberek és meg se annyira "last of us", vagy Joel és a többiek elő és/vagy utótörténete lehetne. Egy szó mint száz, a vége az volt, hogy szerintük izzadságszagú lenne. Piaci szempontból mindenképpen befutna az első rész sikerét meglovagolva, ha csak feleannyi innováció kerül bele, mint az elődjébe. Szvsz. a csúcson kellene abbahagyni, nem feltétlenül lenne jó egy második rész, bár egy különálló második résznek, ami csak az adott univerzumban játszódna, az még jöhetne
szerk.
Szóban forgó cikk:
[link]
[ Szerkesztve ]
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"

Pöttön
őstag
Kizárt hogy a Lou 2 2016-ban kijöjjön.
Az majd legjobb esetben is csak 2017 vége szerintem.
Egyébként lehet hogy lesznek még nagy exlusive címek 2016-ba.
Október 27-én lesz a Paris games week, erre állítólag kifog vonulni a Sony. (elméletileg ezért hagyták ki az idei Gamescom-ot)
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...

marilllyo
veterán
Jah mondjuk ha jövőre jön az U4 akkor...jah...egy évben csak nem dobják piacra azzal.
Hát van pár frencsájz a Sony-nál amit lehetne tovább vinni. Valami a Quantic dream-től esetleg.

gyuromoj
veterán
God of War, de abból csak 2018 környékén lesz valami.
Plusz jön a Remastered valami két PS3 exkluzív játékból, 2in1 csomagban.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020

andro93
aktív tag
Gran Turismo 7 is jövőre jön ha minden igaz.

cyberkind
nagyúr
Biztos vagy te ebben?
3 éve se fejlesztenék teljes gőzzel a 7-et, de örülnék én is.
Paranormal Cocktivity

pomk
őstag
Router téma.
Digi 100-as netem van, és egy TP-link TL-W340G routerem. 54M wireless router. Ha jól gondolom jelenleg csak félgázon megy a netem.
[ Szerkesztve ]

JenciHUN
aktív tag
PSN-en még annyival se...borzalmas hogy a Destiny-s 17 gigás patchet mennyire nyögve akarta leszedni 240 megás nettel...

Tegla80
addikt
kozben latom,mar erdeklodsz router-es topicban.....
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®

konikan
aktív tag
Hasonló dilemmám volt nekem is anno. Ó, milyen jó lenne az 1000-es DIGI net....aztán ahhoz routert venni, meg a lakásban a tekintélyes mennyiségű utp kábeleket lecserélni CAT6-ra....sok lenne, így jó lesz ami van.

killer095
őstag
Lenne egy kérdésem, látom itt állandóan a modelszámokról beszéltek van valami különbség teljesítményben a modellek közt ?
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
Teljesítményben nincs, fogyasztásban van, a legújabb sorozattal ~30W-tal kevesebbet fogyaszt áltagosan, valamivel halkabb, ellenben jobban felmelegszik.
A Slime draws near! Command?

basel00
tag
Srácok nyomja majd vki a MGS online?

konikan
aktív tag
MGS Online még nem is üzemel
Idézek, hogy jobban értsd a kérdését: majd
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Madwe
nagyúr
6 elvileg azért lett olyan felemás, mert a 7re készültek, s a 6 eleve úgy épült fel h használható legyen a 7ben sok anyaguk. tekintve h pl 5höz képest mekkora szintbeli visszaesés volt,s mert majd megőrülök már egy ps4es gtért, remélem ez tényleg így volt

cyberkind
nagyúr
Én már sok lelkesedést veszítettem azzal hogy itt is használják a Ps2-es felturbózott textúrákat, lehetne olyan minőségű ez a rész mint a Forza 6, az eszméletlen jó lett.
Paranormal Cocktivity

Attila VÁC
csendes tag
Srácok nálatok is a MGS V ben el állító dot az irányítás ?
Mert a BF 4 ben nekem át álitodot minden.
Kérdés a játékban át állítottam mindent.
Csak a kocsiból vagy tank repülő külső intézetben nem tudok oldalra nézni kamerával külső nemzetben.
Azt hol kell még át állítani.
Bocsi a tudatlanság ért.

A`rpi
addikt

lajkaa
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég újra elkezdtem destinyzni új accal. Akinek van kedve vegyen fel.
Psn: lajka89
További szép estét.
Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!

Pöttön
őstag
Arról a két remasteredről lehet tudni több infót, hogy mi lesz?
GoW 1-2?

A`rpi
addikt
GOW 1-2 nem lenne logikus.

Scholes9
nagyúr
Fuck yeah. Azt hiszem talán a legjobbkor vettem a gépet. Most jönnek majd csak az igazán nagy gammák

Pöttön
őstag
Feltéve ha alapjaiban újra irják a játékokat, és olyan, olyasmi látványvilággal hoznák ki mint a GOW3.
Akkor ugyan olyan lenne gyakorlatilag mint az Uncharted Nathan Drake Collection az összes rész egy színvonalon lenne.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2
- Hú-ha! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -60% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 8/256 FHD IPS 9Hó NBD Gari