PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Neoteric
addikt
Nem beszélve arról, hogy ilyen backward compatibility nekem nem is kéne.
Van hogy 10-15fps-re is bezuhan.. Akkor már inkább a PS Now.
PSN: ne0teric_sAN

marilllyo
veterán
Ez akkor lett volna menő dolog amikor megjelent a PS4. Most már...ennyi idő után...engem hidegen hagy. Azok a régebbi címek amikkel esetleg játszanék még úgyis jönnek remasteredbe....
Meg engem most már kb. totál hidegen hagynak a régi gamek....inkább erre jöjjön még több klassz cím. Azért vettem meg az új gépet.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

EnterR
veterán
PSN ID: marquuard

EnterR
veterán
GamerTech-nél kapható Witcher 3 magyar nyelvű? Van lehetőségem megvenni, de előtte szeretnék róla megbizonyosodni.
PSN ID: marquuard

boost
addikt
Ugyanez van PS3-PS4-re is? Ja nincs.
https://ski.ihoc.net/

oriic
HÁZIGAZDA
Na úgy tűnik nem biztos hogy lesz 2016-ban The Last Guardian.
Live-Die-Respawn

PandaMonium
őstag
Csak azért megy a fikázás mert XBone feature, ha PS4-re lenne mindenki azt nyomná, hogy "még csak bétában van", "patchelni fogják", "nem szabad egy játék alapján példálózni". Ha meg szólni mer érte valaki akkor jön a lincselés.
What I cannot create, I do not understand

aizen92
addikt
ahj..... Nem is értem, miért számítottam másra.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

gyuribácsi88
addikt
Rég láttalak, jó hogy újra itt vagy
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

tepenzed
őstag
nem is értem miért várják az a túl hypeolt ótvar játékot ennyien, amiről kb 0 infónk van meg egy 1 perces hulladék gameplay

Neoteric
addikt
Nem csak ennél az egy játéknál csinálja amúgy, de perpill ez az egy értelmes cím van ami benne van a kínálatban, többi mind ilyen noname semmi. PS4-en ott a Now, oda csak f@sza net kell..

törölt tag
A psnow nem egy backward compatibility. Azt is bérelned kell, amit korábban már esetleg megvásároltál.

Neoteric
addikt
Ja, havi $15, cserébe játszhatsz a kínálatban szereplő 100+ játékkal orrvérzésig. Nem is tudom melyik éri meg jobban..
De engem igazából PS Now se érdekel, ahogy már írták fentebb a fontosabb címek úgyis jönnek / jöttek remastered verzióban. Ez a backward compatibility megjelenéskor lehetett volna ütőkártya, de akkor is max normális framerateekkel és kínálattal. Hiába van meg neked pl Mafia 2, ha nincs benne a listában.

tepenzed
őstag
jó lenne a ps now persze, ha használhatnánk az euban

RunnyJuggler
aktív tag
En is biztos kiprobalnam. Mondjuk akkor ha mar kifizetem a honapot, akkor ki is kell hasznalni...

törölt tag
Hogy is volt a mondás pont ezen az oldalon a lejátszóról? Örülni kell neiki, hogy van. Ez nem kerül 15$-ba egy one tulajnak, sőt, pont 0$-ba kerül(akinek megvan a játék korábbról), így aztán a "melyik éri meg jobban" kérdés konkrétan értelmezhetetlen. Pont annyira, mint az ütőkártya. Ez nem ütőkártya, csak egy plusz dolog, amit a one tulajok megkapnak. Ha akarják használják, ha nem nem. Ottvan. Benne. Ugyanígy volt az előző genben is: nem futott minden játék azonnal, folyamatosan kerültek bele a kompatibilitási listába.
Amikor éppen adnak, ráadásul ingyen, és azt a másik oldalról szakértik (legyen szó épp bármelyik oldalról), az mindig valahogy büdös

törölt tag
Én kipróbáltam. Bárki kipróbálthatja egy usa accal, 7 napig ingyen. Technikailag kifogástalanul működik, a minősége...hát az olyan amilyen. Streaming. Használni pont annyira nem fogom ezt sem, mint a kompatibilitást, minden letoltam mindenhol a maga idejében, és teszem ezt most is, szal a múltba már nem révedek ilyen felhozatal mellett De egy demonak mindenképp jó, és mint mondtam, ez egy szolgáltatás, méghozzá kvázi eszközfüggetlen: az usákok már nyomhatják a samsung tévéken is. És én is kipróbáltam a psTV-n is, megy ott is, de az árazás csak ps4-en ilyen kellemes. A kisgépeken már komoly tétel 1-1 cím bérlése, és ott havi előfizu nincs is sok gamával.

RunnyJuggler
aktív tag
Na akkor lehet, hogy kiprobalom. Mondjuk a stream minoseg eleg gyenge.
Siman egy usa acc-al lehet hasznalni? Nem kell kartyat beaktivalni?
[ Szerkesztve ]

törölt tag
De, kell neki egy kártya, méghozzá egy usa bankkártya. Épp itt ajánlották nekem az entropay-t, azzal oldottam meg én is.

RunnyJuggler
aktív tag
Es ez hogy mukodik? En is kiprobalnam.

törölt tag
Csinálsz egy entropay accountot egy virtuális visa kártyával, és feltöltesz rá 5$-t (ennyi a minimum amivel létre lehet hozni). Ezt a virtuális visa-t már elfogadja a psnow is.
[ Szerkesztve ]

RunnyJuggler
aktív tag
Nem lehet megoldani feltoltes nelkul? Mondjuk 5$ mar egy menu a mekiben.
[ Szerkesztve ]

tepenzed
őstag
de mi értelme usa accon ps now-t kipróbálni? PS now szerverek amerikában vannak, még ha át is enged a network testen, rohadtul fos lesz a minőség/ping
[ Szerkesztve ]

törölt tag
Semmi baj nincs vele. Leteszteli a cucc a kapcsolatod, bőven a zöldben vagyok 25 megás nettel.
(amúgy amikor az itt terjedő google dns-eket állítjátok be, azzal minden szarért amerikai szervert fog feloldani nektek)

törölt tag
Nem. De az 5 dollárod megmarad a virtuális kártyán, vehetsz belőle hambugert a neten

törölt tag
Amúgy lemértem, 5-7 megát eszik a cucc. A latency sem volt gáz, sőt...jobb, mint remoteplayen.

Neoteric
addikt
Ha ezt a featuret hozzák a konzol megjelenésekor normális minőségben és mennyiségben, hidd el h sokak szemében döntő dolog lett volna, aka ütőkártya.

Pöttön
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani egy boltot (lehetőleg magyart) ahol lehet előrendelni 20th Anniversary Edition DualShock 4-et?
A sport a legjobb kikapcsolódás...

tuki2200
senior tag
Egyébként mar megy UK profillal is, ugyanis mar megy az európai ps NOW is ( egyenlőre csak angollal) es ez "megeszi" a magyar Visa-MasterCard-ot is nem kell szórakozni virtualitassal

tepenzed
őstag
fura, nekem az uk profilomnál egyáltalán nem látszik se storeban se libraryban a ps now, csak usa accon mutatja

marilllyo
veterán
GTA V mentéseimet odaadhatom másnak? Be tudja importálni és tud rajta játszani?

tepenzed
őstag
nem

marilllyo
veterán
Kár ....azért köszi!

oriic
HÁZIGAZDA
The Technomancer alfa játékmenet videó
Live-Die-Respawn

törölt tag
Mert zárt béta keretében működik az eu-s psnow jelenleg, amire már nem lehet jelentkezni.
[ Szerkesztve ]

bandi0000
nagyúr
Na gyerekek van kedve valakinek ebéd után mondjuk 2-3 körül egy fifa bajnoksághoz? Legalább 4 ember jöjjön össze, és stip stop a Real
Xbox One: bandymnc

cyberkind
nagyúr
Az Xbox One kotrolerre rendelt kontrolfreek, jó a PS4-esre is, vagy oda rendelnem kell egy másikat?
Konkrétabban: van egy Vortex-em az Xbone kontrolerre, és azt akarnám rárakni ha úgy van.
[ Szerkesztve ]
Paranormal Cocktivity

ForRedGlory
félisten
Nem jo ra. Ha olcson adod, nekem jo lesz
[ Szerkesztve ]

Tuomas
addikt
Kicsit később nem jo? Akkor tudnék csatlakozni
Stip-stop ő full mindegy
[ Szerkesztve ]
We were here

bandi0000
nagyúr
7-8 ? 5 kor igazi focizok

Tuomas
addikt
A 7-8 tökéletes Azt is a realban?
We were here

donceleger8
őstag
Amerikai profilomon kipróbáltam a ps now-t, de Számomra felejtős a cucc. Hiába a 120-as net, az F1 játszhatatlan volt. Ezért egy ft-ot nem fizetnék.
Amúgy amint kipróbáltam a játékot, bekerült a játék a főoldalra. Majd ezt a játékot a magyar profilommal is sikerült elindítani. De inkább remastered játékokat, illetve új verziós játékokat érdemes venni. Jövő hónapban végre F1 2015!!!!!
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

bandi0000
nagyúr
Ha összé tudjuk hozni akár

optikal
tag
Srácok lefagy a konzolom játék közben és csak a ps gomb reagál de csak a kikapcsolás jön elő és ha rámegyek akkor csak 2-3perc után kapcsol ki. Mi lehet a gond? white edition tavaly októberben vásárolt ha ez számít
PSN:Optikal89

Tuomas
addikt
Milyen játék közben fagy le? Hányszor csinálta? Mindig egy adott játéknál, vagy több játék közben is fagyott?
We were here

optikal
tag
Ma kezdte és 2x csinálta a GTA-nál de kipróbálok más játékot is aztán írok.
PSN:Optikal89

Tuomas
addikt
Jól van, ha más játéknál is, akkor garanciálisan nézesd meg. Ha csak annál az egynél, akkor próbáld meg törölni, és újra telepíteni.
[ Szerkesztve ]
We were here

gyuribácsi88
addikt
Nekem a GTA az egyetlen játék ami le szokott fagyni.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

mrhitoshi
veterán
GTA lefagy?
Én eddig egyszer találkoztam fagyással, a Witcher 3-nál. Valami nagy gond van amúgy vele, mindegy, de az összes eddigi játéknál sosem találkoztam ilyennel PS4-en.
(#53001) Neoteric: Na már megijedtem, hogy valami forradalmi szoftveres emulálást találtak fel. Ezek szerint nem, szar ugyanúgy, mint eddig is, csak valamivel fel kellett pörgetni a piacot.
PS4
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok