PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [hcl:] Nem létező 128x64-es LCD meghajtása Arduinoval
- [Re:] A következő felhőd otthon lesz
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Mr.Csizmás:] Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- [Re:] [fererencz89:] Nem állhatok meg a saját házam előtt autóval??
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Lalikiraly:] Amazfit bip 3 okosóra. (Nagyot csalódtam)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Sefter
veterán
Semmi, jó cím mindkettő...csak más liga mint a fentiek
Psn ID: sefter_hun

toompa
őstag
Jól kifogtad a selejteket. De örülök hogy jó vége lett! .)

erahurka
nagyúr
Az átlátszó tech cuccokról mindig a Gameboyom jut eszembe, ami másnapra tele volt hangyákkal
https://www.instagram.com/mozinaplo/
az az igazság, hogy kiválóan megvan a platform gt nélkül is. van 2 nagyon jó racing game, ami az árkádosabb és a simesebb igényeket kielégíti.
[ Szerkesztve ]

marilllyo
veterán
Azért a Forza 3 Horizon -ra irigy vagyok nagyon.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Adam_Shepard
addikt
Nagyon szép a lootod! Majd jól kibeszéljük a játékot!
Bearer... Seek.. Seek..Lest..

Nayrobi
őstag
Én is pont ugyanezt, vagy valami hasonlót írtam attól függetlenül, hogy rohadtul várom már az új részt.

japunk
aktív tag
Sziasztok!
Lehet valami baja a Slim gepemnek ha allvannyal hasznalom? Gondolok itt az optikai meghajto hibasodasara, hutes csokkenesere stb.
The owls are not what they seem.
Miért? Próbáltam céges xboxon, és semmivel sem nyújt többet a driveclubnál.

Asbee
veterán
Sokkal sokkal többet nyújt a driveclubnál, de totál más a kettő. Nincs értelme összehasonlítani.

zsuha
aktív tag
Én pc-n játszok vele, a digitalis verzio play anywhere-s, win 10 es xo alatt is játszható. Ha van egy közepes pcd, simán megveheted.

marilllyo
veterán
Azért egy jó open world autós játék az nagyon kéne ps4-re. Erre gondoltam.

phgergo
tag
Barki akar keres jatekostarsat, vagy tudnek csatlakozni egy csapathoz ne fogja vissza magat, vegyen fel nyugodtan. Nickem: funk3nman_ Bf cod paragon siege es nagyon sok mas jatek is megvan.
Cooler Master MasterBOX MB520 RGB ASUS ROG Strix B450-F Gaming AMD Ryzen 7 2700X Box Be Quiet 600W Pure Power 80+ Gold ASUS Radeon RX 5700 XT KingStone 16GB (2x8) 3200MHz HyperX Predator SSD Evo 860 250GB / WD 2 TB Blue Asus Rog Gladius 2 Yenkee Fejhallható

Lefty
addikt
Nem igazan, ha a hozzavalo allvannyal hasznalod. En is allvannyal hasznalom a gepet.

Gebriel
veterán
Crew nem jó?

marilllyo
veterán
Jujj!
Nem... Sajnos

HaZsolt
őstag
Nagyon nem.

ben800
aktív tag
Sziasztok
Tudom hogy ez az egymilliomodik ilyen kérdés viszont dilemmában vagyok
Adott ez a samsung KU6000
televízió valamint egy lg 43uh 661v
Kérdéslaystation 4 slim-hez melyik ajánlatos jobban ??
Az lg-t szerettem volna,viszont a samsungot most relatív olcsón megrendeltem telekom-tól.
Az írják a samsungnak igen alacsony az input lag-ja,valamint media markt-ban sikerült szemügyre vennem és igen szép képe van,viszont azt írják róla hogy csak 60hz-es amit kicsit keveslek.
Az lg megéri azt a felárat,vagy a +40hz különbséget a valóságban nem fogom észrevenni filmeknél,valamint játékban ??
Válaszokat előre is köszönöm

dinostaRR
tag
Játék terén a válaszidő a lényeg ha azt írják róla, hogy alacsony akkor jó. A többi dologgal elfognak küldeni tv-s topikba
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - PSVita - Huawei Mate 10 Pro]

andro93
aktív tag
Mivel a játékok max 60 fps-sel futnak konzolon, gondolom elég lesz nekik a 60 hz is.

FullGas
aktív tag
Én csak annyit fűznék hozzá hogy 200 ezer forint alatt nem sok értelme van "UHD" tv-t venni. Tapasztalat, nekem egy LG 42LF652V van, idén ősszel haverék meg vettek szintén LG UHD-t kb azonos összegért. Megmondom őszintén minden tekintettben jobb a kép minősége az én alap FULL HD tv-mnek. Csak jól hangzik hogy már ennyiért is lehet kapni, de gyakorlati haszna és látványbeli különbség nem ebben az ár kategóriában fog megmutatkozni.

gianni85
veterán
Nem próbáltad eleget na nem azért, nagyra tartom a driveclub-ot, de a fh3-nak már grafikában se kell szégyenkeznie. Minden másban meg már az fh2 is odapörkölt.

törölt tag
Hát ez elég érdekes kérdés, mert amit én kaptam a Pro-hoz azzal volt 4K, de nem ment vele a HDR. De a többiek visszajelzése alapján ez egyedi eset, másnak ment.
Vettem hozzá egy "nemgyagyi" kábelt 5000-ért és most már minden ok! (azon kívül hogy VR-procin keresztül megint elvész a dolog annak az 1.4-es csatija miatt, de ezt nem kérdezted)

kola99
tag
Hali
na végre megjött a Samu 60ks7000-es /365k volt szállítással/
az érdekelne ,hogy ugye van 4 HDMI:
1. ( STB ide Set Top Box, vagy Bluray )
2.( PC/DVI )
3. ? (általános?)
4.(ARC ide külső erősítő,vagy házimozi)
Tehát a PS4PRO-t melyik HDMI-re ajánlott kötni , 2. vagy 3. ?

törölt tag
Valószínűleg az ARC-on kívül mind tök egyforma, ezek csak gyári elnevezések az egyes bemeneteknek, simán át lehet nevezni őket... Legalábbis SONY/Pana vonalon átnevezhetőek.
De ha nem akarod az ARC-ot kihasználni, akár oda is kötheted...

A`rpi
addikt
"Hali
na végre megjött a Samu 60ks7000-es /365k volt szállítással/
az érdekelne ,hogy ugye van 4 HDMI:
1. ( STB ide Set Top Box, vagy Bluray )
2.( PC/DVI )
3. ? (általános?)
4.(ARC ide külső erősítő,vagy házimozi)
Tehát a PS4PRO-t melyik HDMI-re ajánlott kötni , 2. vagy 3. ?"
Elvileg kaptál a televízióhoz használati utasítást, ebben informálódj.
Játék módot érdemes lenne szintén aktiválni az alacsony input lag érdekében.

Neoteric
addikt

erahurka
nagyúr
Szerintem tök mindegy melyikbe dugod, csak ahogy Árpi mondta, aktiváld rá a játék módot az alacsonyabb input lag érdekében.
Az ARC-os annyiban tud többet, hogy tud rajta kiküldeni a tévé hangot.

kola99
tag
kaptam hozzá magyar nyelvű útmutatót 13 oldalas,de erről nincs szó benne ,azért kérdeztem.
de köszi a segítséget ,akkor beállításoknál kell majd aktiválni thx.
[ Szerkesztve ]

japunk
aktív tag
Köszi a választ. A hozzá való, hivatalos állvánnyal használom a gépet.
The owls are not what they seem.

ben800
aktív tag
Köszönöm szépen a választ mindenkinek !

Roland861010
addikt
Nállam a játékmód azt írja a megfelelő sebesség eléréséhez a tv ronthat a játék minőségén ez, hogy lehetséges ?
Samsung S21 FE + GW 5PRO Lte

Roland861010
addikt
Nekem ez a Tv nem kellene remélem te nem csalódsz benne de ,hogy egy 400k tv ne tudja a 4k-t hibátlanul ki használni és hogy szürkés feketéje van azért ide vagy oda az SUHD a másik meg ,hogy alap tv adás is képes meg akadni ami elég zavaró!

A`rpi
addikt
"Nállam a játékmód azt írja a megfelelő sebesség eléréséhez a tv ronthat a játék minőségén ez, hogy lehetséges ?"
A képjavító eljárások erőforrás igényesek, ezáltal növekedik a feldolgozáshoz, majd a kép megjelenítéséhez szükséges idő, ezért nagyobb általában véve az input lag.
Ha játék módba kapcsolod a televíziódat, kvázi magát a képjavító funkciót tiltod, így kevesebb lesz az input lag, viszont a képjavító eljárásokat részben, vagy akár teljesen egészében tiltja a játék mód, ez márkánként, és modellenként is változhat.
Ha az alapértelmezett képjavító eljárások számodra megfelelő reakció időt produkálnak nem feltétlen kötelező játék módba kapcsolnod a készüléked. Szóval maga a játék mód opcionális, ha nem zavar a lag maradhat minden kapcsolva is.
[ Szerkesztve ]

Roland861010
addikt
Lehet rá lesek mennyire jó dolog ez !Multiban van kimondottan előnye nem vagy még sporjátékoknál.

A`rpi
addikt
Minden játékban profitálhat belőle a felhasználó, ahol a reakció idő számít.
Ettől függetlenül ahogy mondottam, ha az alap beállítások számodra nem zavaróak, nem feltétlen kell erőltetni a játék módot.

sz.atesz89
tag
Valahol meg lehet azt nézni összesen hány órát futott a gép(PS4)?
[ Szerkesztve ]
PSN: szuhi

LoganCelebra
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topicba kellene írnom,így először ide írok.
Nemrég beszereztem egy Dual Shock 4-et, vezetéknélküli "vevő"-vel,PC-re!
Nos bedugom az USB-t,klappol minden. Letöltöttem ezt a programot ami Xbox joysticknak érzékeli a DS4-et,de a játékon belül,ha megnyomom a nyilat,egyszerűen nem 1 egységgel megy jobbra-balra,hanem kettővel..Ez mitől van és hogyan lehetne orvosolni?

A`rpi
addikt
"Valahol meg lehet azt nézni összesen hány órát futott a gép(PS4)?"
Nincs rá statisztika végfelhasználók számára. Következtetni HDD futott óráiból lehet, vedd ki a HDD-t kösd számítógépedre, és ott ellenőrizd HDD diagnosztikai programmal, ilyen például a HDSentinel.
Mielőtt kiszereled a meghajtót a PlayStation 4-ből,
az adatokat helyezd biztonságba.
[ Szerkesztve ]

Deck
félisten
Ps4 Slim vs Ps4 Pro
Ha nincs olyan tv-m ami tudja a HDR-t akkor elég a slim is? Slimek elég jó árban vannak.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

A`rpi
addikt
"Ps4 Slim vs Ps4 Pro
Ha nincs olyan tv-m ami tudja a HDR-t akkor elég a slim is? Slimek elég jó árban vannak."
Persze hogy elég, idáig is az volt, meg ezután is az lesz számomra.
Egyébként volt akit 1080P-s megjelenítőn is meggyőzött a PRO: [link]

Deck
félisten
Ezek szerint jobb a pro. Csak drágább is. Köszi szépen akkor inkább a prot kéne vennem.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

kola99
tag
vagy veszel egy használt sima ps4-et /ami most sok van és olcsó, a pro -ra váltás miatt/
és ha rászánod magad a HDR tv vételre,akkor váltassz PRO-ra.
/jövőre valamikor ,sztem még jobban is jársz ha tényleg megjelenik a Sony oled tv olcsósítva /
[link]

erahurka
nagyúr
A HDR-t pont támogatja a Slim is, meg a régebbi szériák is.

zsuha
aktív tag
Sztem attól függ mennyit jatszanal, meg mennyit szánsz rá. Ha 25+ játékot megvennel, meg sokat multiznal, alapvetően sokat jatszanal, akk pro.
Én csak az exclusiveok miatt vettem, full hd tvm van, nekem a slim instant get volt 2 hete.
[ Szerkesztve ]

JanR
addikt
En 4K HDR kepes TV melle vettem Slim gepet. Egyaltalan nem bantam meg. Sot a Pro gep araert vettem (1TB-s valtozatot), 3 jatekkal, 2 joystick-val es jovore veszek 1 eves elofizut, igy eri el a Pro arat.. A Last of Us es az Uncharted 4 all leejtos igy is.

capafog23
őstag
Aki játszik BF1-el azt kérdezném benne vagyon pl egy conquestbe, vége az adott pályának rányomok hogy kilépés és tölt vagy 10 percet a játék de nem történik semmi. Aztán úgy kell ps menüből close aplikésön aztán elindítani újra. (az a probléma hogy multiból nem dob vissza a főmenübe)
Ennek így kell működnie?

m3ss
veterán
sajnos igen
www.facebook.com/bekojozseffoto

törölt tag
Miért, abban nincs 4k-nyi pixel? Ezt a nincs látványbéli ökörséget hagyjátok már.
a 200k-s tévé fullhd-ban is fos, meg 4k-ban is, cska utóbbin jobb felbontásban fog futni egy pro. És szebb is lesz ezáltal, nem kevéssel.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Thinkpad X13 Gen1 13.3 FHD IPS Ryzen 3 PRO 4450U 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, gar
- ÚJ GAMER PC "V52" - Ryzen 7 3800X - 16GB RAM - RTX 2060 SUPER - 240 SSD - 1TB HDD - 2 ÉV GARANCIA
- ÚJ GAMER PC "V50" - i5-9400F - 16GB RAM - NVIDIA 1660 SUPER - 240 SSD - 1TB HDD - 2 ÉV GARANCIA
- ÚJ GAMER PC "V44" - Ryzen 5500 - 16GB RAM - 2060 SUPER - 240 SSD - 1TB HDD - 2 ÉV GARANCIA
- Használt garanciális Redmi Note 10 Pro 6/128 szürke