PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] [TheLázs:] Miért?
- [Re:] [borg25:] Milgram-kísérlet a mindennapokban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
törölt tag
Azok a boltok szoktak ilyet csinálni, ahol nem valósidejű a raktárkészlet. És nem akar a visszautalással, sztornoszámlával szopóskodni. Ha van kiküldi, ha nincs...

Pubilol
tag
Én évek óta csak SZÉP kártyára kérek mindent, nyaralás, éttermi kajálás pár hónapig, plusz 1-2 sportcipő. De én is jobban örülnék olyannak, amivel tudnék garázdálkodni a MM-ban

RangerFox
Topikgazda
Azt hiszem, az egyik kontrollerem kontakthibás lett, akadozik a töltése, ha megmozdítom a kábelt. Valakinek van tapasztalata, hogy mennyibe kerül a javítása?

saelin
veterán
Nem tudom lehet én vagyok helikopter, de én sehol nem látom hogy online bankártyás fizetés. [link]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

SH4D0W2011
őstag
Szerintem terméktől függhet. Most próbából kosárba dobtam egy 1.500 Ft-os feltöltőkártyát, van Készpénzes fizetés a futárnál, Bankkártyás fizetés a futárnál, Online bankkártyás fizetés, Online PayPal fizetés, meg Cofidis.

A`rpi
addikt
Ha ebay, vagy aliról szoktál rendelni akkor csak egy kis alkatrészt kell cserélni. (Értelemszerűen alverziónak
(CUH-ZCT1, stb...) megfelelő lapkára lesz szükséged.)
Mindenek előtt én tannék egy próbát más töltőkábellel is.
[ Szerkesztve ]

saelin
veterán
Csinált egy log filet de nem lettem tőle okosabb. Neten találtam egy böngészőben futó gampad testert és ott tisztán látszott, hogy az R2 a jobb analógot is húzta balra. Néha ha megnyomtam az R3-at, akkor kisebb értékeket mutatott. Csináltam OW-ban egy videót róla. Ha valakit érdekel később belinkelem.
Az új kontroller kb kedden lesz itt. Addig megpróbálom ritkán használni azt a gombot...
Viszont külön érdekes, hogy alig használom az R2-t. Kicsi kezem van, ezért első dolgom mindig rendszer szinten megcserélni az R1-R2 és L1-L2 gombokat. Most két éves a kontrollerem úgyhogy olyan nagyon öregnek sem mondanám. Nézek majd neten pár videót és kiderítem miért csinálja. Ha olyan, akkor megjavítom és megírom ide, hogy mennyire volt nehéz a javítása.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

seniman
addikt
A zongoralakk fedelű gépeken nem minden esetben segít a pasztázás,legalábbis a zaj tekintetében.Az APU-nak persze jót tesz.
(#159003) RangerFox
Ebayen pár dollár az aljzat,csak be kell azonosítani,mert legalább háromféle van.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

pulyka jocó
senior tag
Köszönöm

ProEvoFan
nagyúr
Ebayről rendelt már valaki egy hónapos ps+ előfizetést 1-3 euróért? Pédául.
Ennyire olcsón kicsit kamuszaga van.

törölt tag
2 x 14 days trial account will be sent.
LOL

EnterR
veterán
Az ördög a részletekben rejlik.
PSN ID: marquuard

gianni85
veterán
még 500ft-ig vennék is 14 napos kódot, de mindegyik csicska accountot árul

ProEvoFan
nagyúr
Jaja, közben jobban utánaolvastam.Ezek csak új accountra jók.

oriic
HÁZIGAZDA
Jo hat ennyi erovel regisztralok mindig uj accountot es ott a free trial.
Live-Die-Respawn

penge111
őstag
Mennyi idő tettél a Diabló III ba, lehet nem használt neki, hogy a R2 folyamatosan nyomva van tartva a másodlagos skill miatt
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

törölt tag
Ezek nem új accountra jók, hanem konkrétan accountok. Az ingyenes 14 napos triallal. Gyak. 1 dollárért megcsinálja helyetted a regisztrációs procedúrát.

allein
addikt
Értem. És akkor mit javasolsz, ne foglalkozzak a jelenséggel?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

Badlof2k
senior tag
Nincs is annyi ideje folyton csak dolgozik amugyis
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
Új paszta és rendes takarítás nyilván nem ártana már neki. De ha nem zavar, hogy úgy süvít mint egy hajszárító, akkor jó így is.
<-ƘƘ->

allein
addikt
Pont az van, hogy zavar szerintem nincs rendben. Na akkor intézkedem
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

KaitouP
veterán
Nem úgy kellett volna. Feltelepíted az ScpToolkit-et, vele a kontrollert (Ha Win 8 -nál korábbi OS -ed van akkor X360 kontroller drivert is, ugyanis a rendszer így ismeri fel a DS3/4 -et), aztán miután az telepítve van, a Windows beállítások játékvezérlők résznél meg tudod figyelni a működést gombonként, X,Y,Z tengely mozgást.
Egyébként szerintem 15K kidobása helyett szimplán csak szét kellett volna szedni a kontrollert, a hibázó részt meg cserélni, lehet olcsóbban megúsztad volna. Persze, a te pénzed.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

gyuromoj
veterán
Horizon Zero Dawn: Complete Edition - 19,99$ USA Store
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

RangerFox
Topikgazda
Köszönöm szépen neked is és seniman-nak is a választ! Rákérdezek, hogy mennyit kérnek a javításért, ha irreális összeget mondanak, akkor megcsinálom magamnak, de ha nem sokkal többért, akkor lehet ráhagyom a szervizesre, nincs kedvem 3 hetet várni, amíg megjön az alkatrész. (Meg kicsit félek is a szétszedéstől, Ps4-et szedtem már szét, kontrollert még nem..)

A`rpi
addikt
Nem nagy ügy, sok videó van a neten. Nyugodtan neki ugorhatsz, de ha helyben valaki, 1 000 - 2 000 forintért vállalja, akkor ne habozz.

Lackooo84
veterán
Az igen nálunk kb. a dlc annyi.
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

Lackooo84
veterán
Nekem is ilyen problémám volt, ahogy letettem a kontrollert pl. az asztalra, nem töltött. Amit csináltam, hogy az usb csatiban levő középső izét egy vékony fogpiszkálóval óvatosan kicsit középre igazítottam, azóta jó. Szerintem előbb próbáld meg ezt.
[ Szerkesztve ]

gyuromoj
veterán
DLC külön 9,99$, szóval elég jó ár.

Bogyi007
veterán
Lewis Hamilton tavalyi autója is ott lesz a Gran Turismo Sportban
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

bagyulajuve
addikt
amúgy miért van az, hogy itthon sokszor drágábbak a játékok (is)?
elvileg ez központi dolog, tehát simán adhatná ugyanannyiért (csak az adóban lenne különbség)

3L1T3
addikt
Na erre kíváncsi leszek. Bár azért kicsit félek is tőle, főleg a hangtól!
(#159030) bagyulajuve
Központi árazás van, és az árfolyamot is vedd figyelembe.
[ Szerkesztve ]
• Forza Ferrari •

Carlos Padre
veterán
+ a különböző adókat.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Lackooo84
veterán
Nagy bullshit, nálunk a store-on sok minden alapból 2x annyiba kerül usához képest, pl. TLOU ott $20 akciósan $9.99, nálunk 12k, akciósan 6k, valahogy nincsenek szinkronban az árak nemde?? Vagy 100% az ÁFA? De egyébként rengeteg játék féláras euhoz képest. Aztán van pofájuk nagy betűkkel akciózni sokszor, h 50%, ja köszi, usában az az eredeti ára.... Új játékoknál nincs ekkora difi, de ott is elég szép ezres különbségek vannak forintban. A lényeg, hogy ott x hónap után drasztikusan leviszik a játék árakat, míg itt marad közel az eredeti ár akár egy év után is...
[ Szerkesztve ]

saelin
veterán
Nincs benne statisztika így passz. Amúgy meg tutira az Overwatch ölte meg. Valamiért mindig erősebben nyomom ott a gombot...
Badlof2k
Hagyjatok már!
[ Szerkesztve ]

3L1T3
addikt
Pedig központi árazás van. Az európai piacot kint Párizsban árazzák. Ez ugyan így van az MS-nél is.
• Forza Ferrari •

Lackooo84
veterán
Én worldwide gondoltam. De igazából amíg nem régiózáras a gép engem nem érdekel, megveszem us store-on. De sajnos ez így tök átverés az eu vásárlók felé. Nem is értem ilyet hogy tehetnek meg, hogy valamit 2x-es áron adnak itt, mint ott...

gyuromoj
veterán
Világelső áfánk, plusz ugye a bitang erős JMF(jó magyar forint)

Lackooo84
veterán
Fenét. Kezdjük ott, hogy ezeknek 1 dollár = 1 euró. Aztán ami ott $10 itt 20 euro lesz... mert ők megállapítják....

A`rpi
addikt
Mivel nem jótékonysági szervezet egyik se, így az árat ők diktálják profit orientáltság szempontjából, minél nagyobb hanszot szeretnének hosszútávon, ezzel is bebiztosítva magukat. Én arra tudok gondolni hogy, USÁban nagyobb a verseny így ott árveseínnyel történik vásárló "fogás".

mike1334
veterán
Euban bruttó ár van kiírva, USA-ban nettó. Ott még arra számolja rá az áfát államtól függően.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

3L1T3
addikt
Az alapvető gond ott kezdődik ami a lokalizációt is érinti.
Sony és az MS is elég sok pénzt elkér azért, hogy a platformján megjelenhessen a játék. Ezért fér bele a SONY-nak az újabb belsős címek lokalizálása mert magának nem fizet.
A digitális játékoknál is a kiadók valamilyen összeget azért szeretnének kapni, gondolom az európai árakban benne van az is, hogy szeretnék hazavinni a pénzüket az USA-ba és nem bukva azon.
• Forza Ferrari •
Odakint kisebb az adóteher mindenen szinte... szóval nem véletlen hogy olcsóbb is.
Ott más a filozófia... sok kicsi sokra megy + magad felelőssége és ura vagy, nincs akkora visszaosztás... EU meg inkább a másik oldal... próbál minél több pénzt megfogni és újraosztani minden szinten, ezzel mindent "egyenlőbbé" tenni mindenhol.
Ennek ez az ára, több dolog is rárakódik az árra amit a kiadó szeretne.
Az EU-n belüli árazás támadható lenne elvileg, hisz elvileg egységes árazás és szolgáltatás kell legyen mostmár minden online szolgáltatásnál... így itt is. Ezért nincs is nagy diffi alapból. A kedvezmény meg már saját hatáskör... ez van. Rossz végén vagyunk a szivarnak néha.
És erre jön még rá a valuták kockázata, amit mindig beépítenek a rajtkor. Ami szintén rádob nem kicsit.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Lackooo84
veterán
Olyan államban "élek", ahol nincs tax.

Nayrobi
őstag
Ahogy látom a tlou hazai legalacsonyabb ára 4090 volt a storeban, az nincs olyan messze a 10 dollártól ha rádobod az áfát és számításba veszed a forint erősségét. De amúgy tényleg szomorú, hogy kint egy átlag amcsi ezért dolgozik úgy 45 percet, idehaza a magyar meg egy fél napot. Na de ez már más téma.

saelin
veterán
Nem volt az kidobás. Egyetlen egy kontrollerem van és mindig gondoltam rá hogy jó lenne egy második. Tiszta felelőtlenség tartalék kontroller nélkül mulitzni!
Meg ha úgy döntök hogy megjavítom (nem áll tőlem messze az ilyen), akkor is egy hónap mire ide ér az alkatrész. Addig meg nem akarok ezzel együttélni.
De ha már szétszedem én tuti moddolni fogom. Láttam egy videót ahol ilyen mágneses csatlakozású volt az analóg kar. Egy olyat el tudnék képzelni.

Lackooo84
veterán
Ez is mi, hogy a PS4 Pro drágább most, mint 2 éve premierkor volt...

kriszpontaz
veterán
Kisker nyerészkedés.... jobban mutat ha ebből van sále. 135-öt könnyebb 115-re engedni ,minthogy eleve annyiért adják . Nem gondoltam volna hogy felfelé megy az ára ahelyett hogy lefelé kúszna.
[ Szerkesztve ]

wolf13
senior tag
Pár hónapja vettem meg én is USA store-ból a TLoU-t, ha jól rémlik 7.99$.
Viszont amin csodálkoztam, hogy benne volt a Behind DLC. Nem tudom, hogy magyar storeból veszem, akkor is meg kaptamt volna ?
Megnőtt a kereslet mivel a PC master race piac behalt...
De előbb utóbb ezis visszaáll. Meg azért voltak komoly akciók és lesznek is... a listaár sosem mond semmit semmiről lassan.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m