PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
oriic
HÁZIGAZDA
Fene tudja. Gaikai árulkodó lehet.
Live-Die-Respawn

N@idia
őstag
Nem bánnám,ha végre bejelentenék az új GOW-ot
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

Elderath
őstag
Majd 2016os E3on talán...
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

Djuree
félisten
ez mit jelent hogy primary account?
egy accountot veszek amin a játék van és ha játszani akarok azzal kell belépnem?
vagy ez rendes játék mintha store-ból venném és csak az én accomé?
nem vágom....
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

bandi0000
nagyúr
veszel egy acc-ot amin van a játék, és megosztod gondolom magadnak róla a játékot, persze senki se garantálja hogy a tulaja nem fog jelszót módosítani
Xbox One: bandymnc

Djuree
félisten
ja értem, hát akkor felejtős, nem éri meg ez a mókolás, inkább adok érte pár ezressel többet.
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

Tegla80
addikt
Itt 30$ es sajat accon lenne,mert ez csak kod. (US accra jo)
Innen tobben is vettek mar kodot,es mukodott is nekik ....
Sony® & PlayStation®
Jelszót is fog módosítani, itt egyszer belépsz elkezded a töltést library-ból, majd rögtön kilépsz és tolod a saját accountal, szopás akkor van ha nincs psn(ez nem biztos) vagy ha beszarik a vinyó vagy vinyó csere van vagy letörlöd véletlenül a vásárolt acc-ot. De jah ennyit nem ér a rizikó.

Djuree
félisten
magyar accom van, erre sajnos nem jó.

PandaMonium
őstag
Regisztrálsz egy US accot, ott beírod a kódot, beállítod a fiókot primaryra és kész vagy, tudsz játszani a magyar accodon vele.
What I cannot create, I do not understand

Gijon
senior tag
Na milyen a kormány? Próbálgattad?

Tegla80
addikt
Nekem meg UK-n van a Plus igy ez a Fő accom es ezen jatszom.
Ettol fuggetlenul van US es HU is amin ugyan ugy tudok vasarolni ....ezek mind "primary"-nak vannak beallitva es igy elerek mindent az UK-n.
En mindig is azt mondtam,h kell a 3 acc.....
Csabiapu73
dobozaban pihen......
DC re nemtom magam ravenni.....Katilla lehuzta anno es En hiszek neki.
PC lesz majd amire befogom,de valamit ki kell talalnom ,mert ennek mas a felfogatasa,mint a G25-nek.... szoval a proba meg varat,de En nem aggodom,mert a joy-tol ez mar sokkal jobb lesz mindenkepp.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®

Jhonny06
veterán
Jó magyar accra, már több primary account-ot vettem gond nélkül (dragon age, dying light, the order) és magyar accom van.

Djuree
félisten
These codes must be redeemed at one of the following websites using a US Sony Entertainment Network account
Elbeszéltek egymás mellett. Más a redeem code és más az account ebay-ről.
[ Szerkesztve ]

Madwe
nagyúr
Ez biztos nem. Ez 4 játékból 1et válassz akció, mely csak az usaban van
Írja is a linket az oldalon:
http://www.playstation.com/en-us/inside-playstation/events/2014/ps4-4games1pick/
(#45015) sittes79 Valóban az ebayesre gondolhatott, de nem arra jött a válasz
[ Szerkesztve ]

Djuree
félisten
ja mostmár látom én is.

Jhonny06
veterán
Amúgy keress rá, hogy nba 2k15 ps4 digital, 8k-ért van egy csomó helyén primary account.

Djuree
félisten
nézegetem, majd lehet benevezek egyre. ebből nincs használt sehol, ha meg van majdnem bolti új áron. vagy ennyire jó, vagy nem sokan szeretnek kosarazni. még a 2k14 is drágán megy...

tarti19
senior tag
Az a DC már mostanra szinte teljesen teljesen kész DC lett.
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19

oriic
HÁZIGAZDA

haddent
addikt
Jaj.

Gijon
senior tag
Az alsó felfogató elég jól tartja. (Nem volt kedvem csavarozni) Ha gondolod share play-en megosztom, hogy ki tudd próbálni.

Elderath
őstag
Legalább olyan jónak néz ki, ha nem jobbnak, mint az injustice storymódja.
(#45025) Rigormortiis válasza kosztya2025 (#44992) üzenetére

Rigormortiis
addikt
Jajj, a Shipwreck Islandon kprruptálodik a mentés! Keress rá guglin, van rá megoldás
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5

whYz
addikt
Lejart a ps plussom erre a sony kuldott egy vouchert, ha befizetek a plussra akkor ad 2 honapot ingyen, fasza.
Valaki tudja ez meddig ervenyes? Megvarnam a mostani vagy a kovetkezo plussos jatekokat.
[ Szerkesztve ]

hakydakillah
senior tag
Azt nem tudjatok mikor jelentik be a marciusi ingyen jatekokat? Valahogy nem remlik, hogy ennyire elszoktak volna huzni, mint most.

delibab
senior tag
Nem a hónap első szerdája???
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
(#45029) PandaMonium válasza hakydakillah (#45027) üzenetére

PandaMonium
őstag
Múlt hónapban azt hiszem 29-én jelentették be őket.
Letölteni pedig minden hónap első szerdájától lehet őket.
What I cannot create, I do not understand

tarti19
senior tag
Nincs elhúzva, csak most 2 nappal beljebb vagyunk a szokottnál.
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19

Jhonny06
veterán
Igen, én is néztem sajnos. Valószínűleg nem sokan veszik meg és kicsi a használt piac belőle. A 2K14 asszem a CorvinKonzolban van használtan elég jó áron és azt tovább is tudod adni. Csak akkor már inkább a 15 kéne
[ Szerkesztve ]

mrhitoshi
veterán
Silent Hills jöhetne már.
PS4

hakydakillah
senior tag
Ok, koszonom a valaszokat :-)
Amugy ebben a genben miert lett ennyire halott a ps eye es Kinect? Mikor kidobtak elozo genre, pakoltak, hogy azoke a jovo meg ilyenek, es hogy eros konkurensre talalt a nintendo.
Ertem en, hogy erosen tuloztak, de rengeteg jatekot adtak ki rajuk, melyek kozott azert volt jopar, amivel a csaladdal, haverokkal jol elvoltunk - Kinect sports, adventures, vagy ps3-on a let's party stb.
Most meg csak a playroomot latom, es nagyjabol ennyi. Mindket ceg ezek szerint kiadott ket felesleges kutyut, Microsoft meg raadasul az elejen ra is eroltette a jonepre...

Madwe
nagyúr
Mert már az előző genen is hatalmas bukás volt, csoda hogy egyáltalán kijöttek vele szerintem De amint lesz nagyobb bázis, biztos lesz erre is hasonló. Előző genben 6x ennyi embernek volt már ps3/xbox 360a, nyilván ott több kamera is került vásárlásra, jelenleg meg nagyon kicsi a piac...

mrhitoshi
veterán
Szerintem azért, mert egyelőre nincs értelme. Ha kijön a morpheus, akkor eltudnék képzelni egy félhaptikus felületet játékoknak. Na az már állat lenne. Remélem nem kukázták, azért teljesen az ötletet.
(#45036) orichalcos: Sajnos.
[ Szerkesztve ]
PS4

oriic
HÁZIGAZDA
Az meg odebb van.
Live-Die-Respawn

hakydakillah
senior tag
Ez igaz. Olyan erzesem van tenyleg, mintha a kameras projekteket kukaztak volna, es most mindenki VR szemuvegeken dolgozik. Csak kar, hogy a konzol 3x arat varjak el ertuk.

Madwe
nagyúr
Semmilyen ár nincs bejelentve, mit feltételezgetsz itt kérem szépen ?

hakydakillah
senior tag
Jo talan tuloztam, de voltak mar morpheus, oculus rift es baratai iranyarak. Abbol azert sejteni lehet, hogy tobb 100$-ra szamithatunk.

Mrdevil
addikt
Ez jó. Most beszéltem a Sony szupportal egy ügyben,( 814-4800 ) csöng a telefon, felveszi a gép, mit mond be?
"Örömmel tájékoztatjuk, hogy idén decemberben megjelenik a Playstation4 készülék, rendelje elő most, hogy ne maradjon le róla! "
Ezek tényleg még itt tartanak, arra lusták, hogy kivegyék ezt a pár sort? Röhej, komolyan mondom.....
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

Elderath
őstag
lol
Ez mindent elmond kb a magyar sony supportról :/
(#45042) kosztya2025 válasza Rigormortiis (#45025) üzenetére

kosztya2025
tag
Hát, egy napi keresgélés után sajnos úgy tűnik a hiba még mindig létezik:
http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/TOMB-RAIDER-PS4-Error-CE-34878-0-Fix-Prevention/td-p/42845245/page/4
A megelőzésről tudok, de mi rá a megoldás?

Thodeus
aktív tag
A Morpheus-hoz a kamera is kelleni fog.

VirDan
tag
Hy kollégák! Tud valaki infót mikor teszik közzé a márciusi PS plus free games listát?
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN

oriic
HÁZIGAZDA
Senki nem tudja egyelore.
Live-Die-Respawn

Gebriel
veterán
Milyen monitort ajánlanátok a PS4-hez?
Vagy érdemesebb lenne már inkább egy kisebb fajta tv-t venni
[ Szerkesztve ]

Neoteric
addikt
Attól függ mennyi a keret.
PSN: ne0teric_sAN

RunnyJuggler
aktív tag
Én ezt néztem ki magamnak.
Persze ez azzal jár, hogy kell egy HDMI-DVI átalakító és csak kontrolleren tudsz hangot csatlakoztatni.

Syz
senior tag
Külföldi fórumokon sokat várnak a Spotify-tól az emberek, talánez is megoldaná a problémáimat Feltéve ha kikerül onnan a "background" szó
Megjött a Last of Us, eddig bejön.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok