Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bétaville
senior tag
válasz
gangstagergo #208048 üzenetére
Ez a játék rpg akar lenni?
-
gangstagergo
senior tag
-
malystryx
senior tag
válasz
hombre[EU] #208043 üzenetére
Közben leesett, félreértettem, csak melózom és nem tudtam reagálni. Attól tartok ebben a formában ez nem lehetséges, nincs benne osztott képernyős lehetőség sajnos.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Plágium, amit írni fogok, de kicsit hasonló stílus az IOS-re most megjelent Sky: Children of Light. Ha van lehetőséged rákukkantani. A Journey és a Flower fejlesztők csodás kezei közül kikerült játék. Ezért néztem rá én is. Hát rég verettem telefont merülésig játék miatt ( sose ). Ingyenes.
-
RangerFox
veterán
válasz
koncsik #208040 üzenetére
7db, egyenként 1-1,5 órás challange tombot tartalmaz, plusz ruhákat és fegyvereket. Ha szereted a felfedezős részét a játéknak, akkor mindenképp. Habár a játék nagy része a felfedezésről szól (olyan 70%-ban, a maradék harc csak), szóval lehet kicsit soknak fogod érezni a végére.
-
Mike
veterán
hm, nem lesz nagy érvágás a nyári vásár. ami kell és akciós az mind ráér később is, előbb azokat kéne befejezni amit már megvettem
amire meg lenne hangulatom, az meg nem akciós
pl. oureolyan kéne mint a Rime. Legyen történet, logikai feladványok, és kelljen mászni, ugrani, de ne ebből álljon az egész. Megnéztem a Submerged-et, de negyon nem jön be a grafikája, elnagyolt a mozgás, az épületek meg csiricsárék
A Rime-ben igaz hogy nincs a kissrácon textúra, de a mészkő épületek nagyon szépek
Még ott a Tales of Brothers de félek a kétkezes irányítástól -
Zolibacsi88
aktív tag
Egy 1000-es Erzsébet utalványt megèrdemelne, aki összerakta ezt a banner és a háttér dizájnt.
-
.LnB
titán
Tuti, hogy valami nem kerek ezzel az EA Access-szel. 14 óra van hátra, és még mindig tök kuss van róla. Vagy az EA nem akarja annyira reklámozni?
Néztük előbb a fiammal az NFS Payback-ket a The Crew2 mellé. A Payback-ből kipatchelték a mikrotranzakciókat meg a grindfest-tet? Vagy ugyan olyan mint megjelenéskor volt?
-
malystryx
senior tag
válasz
hombre[EU] #207997 üzenetére
A For Honorral én elég sokat játszom, rengeteg lehetőség van. Aki a barátlistádon van meghívhatod egy csapatba jómagaddal és azt eldönthetitek, hogy 1v1 játszotok egymás ellen, ezt lehet "vérre" menően, vagy csak szimpla gyakorlással; mehettek egy csapatban 2v2-t másokkal, ez a Brawl; vagy esetleg a többi játékmódban (Breach, Dominion, Battle, Deathmatch stb. versus AI és versus Playerek ellen. Gyakorlatilag az a lényeg hogy meghívjátok egymást és utána azt választotok amit akartok. Sőt, még a sztori módot is lehet coop-ban. Ezek amiket leírtam egészen biztosan megtehetők az alap játékkal, a DLC-k hiánya miatt lehet hogy néhány pálya ill. karakter nem elérhető, de ha csak gyakoroltok, akkor azokkal is lehet ill azokon a pályákon is lehet elvileg csapatni. Remélem segíthettem és érhető voltam.
-
RangerFox
veterán
válasz
Zolibacsi88 #208025 üzenetére
Lassan a végére érek, nekem nagyon tetszik, gyönyörű játék. Még a Season Pass-en is elgondolkoztam, az is kapott egy -50%-os kedvezményt...
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
PainKiller13 #208026 üzenetére
Valóban kosárban már hozzáadja az activation fee-t.
-
PainKiller13
őstag
válasz
Zolibacsi88 #208002 üzenetére
Regelj tedd kosárba és akkor már számol beváltási díjat. Vettél is vagy csak nézegeted?
-
sp8787
addikt
válasz
Zolibacsi88 #208023 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #208014 üzenetére
Azért na. Nem egy souls harcrendszer(ahogy egyéb ikonikus ow rpg-k sem,mint pl. a MassEffect, Skyrim,Zelda), de ha van eszed akkor formálhatod magadnak a gameplayt olyanra,hogy legyen benne kihívás. Ha kimaxolod a jeleket perszehogy OP leszel. 3x játszottam végig story miatt,utoljára Death Marchon egy gatyába alchemy buildel és nem volt sétagalopp
-
Carvus
senior tag
Azért Hellblade: Senua’s Sacrifice [link] se volt még ilyen olcsó: 3.571 HUF...ennyiért ajándék szerintem!
-
sp8787
addikt
válasz
Zolibacsi88 #208017 üzenetére
Melyiket, amelyik most 7K HUF? Ez vmi Januari jatek ha jol nezem.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Nem néztem még fel, remélem az új Tomb Raidert nem adják sz@ré’ hugyé’.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #207998 üzenetére
Nem nyert, Nekem a lemezes kiadàsok nem léteznek.
Hombre
Én biztos nem. -
Nayrobi
őstag
-
Xaels
félisten
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
PainKiller13 #208000 üzenetére
Érdekes, nekem 16$.
-
Deck
titán
válasz
Carlos Padre #207998 üzenetére
Egy vicc vagy komolyan írtad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest