PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla M40 12/24gb moddolása játékhoz (TitanX(M) / GTX 1070 szint)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Woodslave
nagyúr
annyiért se. Tudom már ez lesz a norma nem is azért mondtam. Ahogy olvastam 12 óra a játék, persze lehet még utána is, de magamról tudom hogy a sztori után nulla motivációm van ezekhez a játékokhoz (lehet 24k ezt megváltoztatná )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

oliwire
őstag
Akkor érdemes megpróbálni a TLOU2-t? Olyan vegyes véleménnyel voltak eddig róla az emberek.
A sztori annyira nem rossz, ha valaki egy kicsit jobban belemélyed, rengeteg információ lejön a karakterekről a végére. Valószínűleg nem olyan jó mint az előd, de ha vizuális élményre vágysz és meg szeretnéd nézni hogy a mit hoztak ki ebből a masinából, én mindenképpen ajánlom, hisz a Ghost of Tsushima, és a God of War mellett ez mindenképpen érdemel egy dobogós helyet.
[ Szerkesztve ]

S e t h
nagyúr
Ps tulajként nem játszani a TLOU-val olyan mintha vennél egy tehenet, de nem eszel húst, nem iszol tejet.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Wlac
Ármester
Nálam ez volt az év játéka. A negatív hangok a sztorit kritizálták (ami amúgy szerintem zseniális), viszont a gameplay-be aligha lehet belekötni (már ha valaki szereti a lopakodós, taktikusabb vonalat).
"Locking the vault door now. Goodbye."
Ha az első részével játszottál és tetszett, akkor szerintem nem kérdés, hogy érdemes végigjátszani a folytatást is. Ugyan nem fogja teljesen ugyanazt az élményt adni, mert nem is akarták, hogy ugyanarról szóljon, de összességében egy jó játék. Tényleg vannak benne kissé fura dolgok és döntések, de ha bele tudod élni magad, akkor elég hatásos ez is.
<-ƘƘ->
Emelem a tétet, se a Last of Us-szal, se a God of Warral nem játszottam.
A Slime draws near! Command?

consono
veterán
Kipróbálni nem érdemes Végig kell játszani! Nem véletlenül mondom ezt, az első 1-2 óra után nem biztos, hogy lejön mennyire jó is a játék...
"We are the middle children of history. Born too late to explore earth, born too early to explore space."

erahurka
nagyúr
A videojátékgyártás istenei végre értelmet vertek a fejlesztők fejébe
Remélem az az automata mentés nem fél óránként van
https://www.instagram.com/mozinaplo/

Woodslave
nagyúr
nem. Egyáltalán nem rémlik hogy ezzel bajom lett volna. Mondjuk egy boss fight halálnál gyakorlatilag az ajtónál indulsz újra. De ha normálon játszol akkor nem is nagyon jellemző hogy sokszor meghal az ember. Nekem annyi bajom volt csak már írtam is hogy "fárasztó" lehet a nyomasztó hangulat miatt. Szóval ilyen max 2 órát bírtam egy huzamban.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

erahurka
nagyúr
PC-re tevezem beszerezni, úgyhogy ha nagyon nyomasztó lesz, majd lerántok valami modot

Wesder
félisten
Szégyeld magad!
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.

oliwire
őstag
Nyitott vagyok, akkor amint lesz egy leárazás, veszem is a TLOU Part 2-t
köszönöm mindenkinek a hozzászólást
Megvolt, és most? Vagy folyamatosan kéne magam szégyellni?
A Slime draws near! Command?

eeXaa
őstag
GT Sportban hogy lehet hozzájutni a Lambo V12 Vision hoz? Hiába megyek a brand centralban a Lambo oldalra, nincs ott ahogy a többinél. A storban is néztem az add on oknál de ott sincs. Hol találom?
[ Szerkesztve ]

frankdelgado
őstag
hasznáttan 8-10 makiért meg tudod venni a lemezest...tavasszal meg agyonra akciózták mindenhol.......

eeXaa
őstag
Durva hogy az amerikai piac nagyívben tesz a ps exkluzívokra. Ez is árulkodó jel a jövőre nézve.

Wesder
félisten
Vagy mivel ez egy 2021 àprilisi PS4 lista, aki akarta màr kijàtszotta őket.
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.

eeXaa
őstag
akkor EU ban miért más a helyzet?

Wesder
félisten
Attól hogy ott egy TLOU II még nem lesz màs a helyzet. Ezeket a one & done jàtékokat nem veszik elő minden hónapban.

Beniii06
őstag
Ott volt pénz Day 1 megvenni a játékokat és ott van Now is. Az EU-s listában rákeresve 1-2 címre mind 2020-ban jelentek meg, 2021-re pedig már bőven túl vannak a ~40 órás játékokon, míg itt EU-ban megvárjuk a féláras leárazásokat szerintem.
"Got any other secret weapons?"

Wesder
félisten

eeXaa
őstag
Hatalmas a szegénységben élök száma az usában. Tehát ott sem különb mint európában... Szerintem egyszerüen csak nem érdekli az amcsikat a ps exkluzívok.

zkxdn
őstag
Kivéve a pókmalac

Wesder
félisten
Érdekli őket a többi is, csak ő annyira ügyes volt hogy az àprilisi listàból kikövetkeztette hogy mégsem.

Beniii06
őstag
Kivéve amikor megjön az éves adó visszatérítés egy összegben. Akkor rögtön el is költik az emberek általában műszaki cikkekre.
Egy hónap alapján nem lehet valós adatokat leszűrni, csak találgatni, de írhattam volna azt is, hogy több idejük van/volt játszani vagy jobban pörög a használt lemezes piac, az ugye nincs benne a listában.

RangerFox
Topikgazda
Ne nyomd fullba a kretént

erahurka
nagyúr
Nem jártok eleget a filmes topikba hogy ennyire felveszitek eeXaa kommentjeit.

EmThor
addikt
Valkyria revolution ingyenes a store-ban, vagy legalabb is 10p az volt, en mar nem talaltam meg, keresesre se dobja ki, de a dlc-k ott vannak es ugy latom ingyenesek, vmi tévedés lehet.
Addig húzták a Now bevezetést Sony-ék, hogy inkább vettem tegnap egy PS3-at. Na most ezzel nagyon jól jártak, mert a használt játékokból sok bevételt fognak látni

erahurka
nagyúr
Regisztrálsz egy brit profilt és ott a now

Wesder
félisten
Nem mindenki akar több profilt magànak.
A trófeáim meg külön profilon lesznek?

erahurka
nagyúr
Abba bele se gondoltam

penge111
őstag
[link] Szerencsés voltál, amúgy a Valkyria Cronicle-t kipörgettem ps3-on nagyon kellemes és egyedi játék! Ez nem tudom milyen lett.
Ui: gyorsan utána olvastam, elég gyenge spinoffja az eredeti játéknak, de ingyen azért meglestem volna...
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

gyuromoj
veterán
Get ready for PlayStation’s Celebration of the community with Days of Play 2021
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020

zkxdn
őstag
yeey
jöhetnek a témák meg a pénzköltés az akciós játékokra
Az Ubisoft ismét eltolta a Skull & Bones megjelenési időszakát. A jelenlegi tervek szerint a következő gazdasági évben, azaz valamikor 2022. április 1. és 2023. március 31. között várható a megjelenése. [link]
Live-Die-Respawn

Wlac
Ármester
Tudom, hogy már volt párszor téma, de jelenleg hogy áll az SSD használat sima PS4-en? Van egy felesleges 480GB-s Kingston A400-asom, amivel nem tudok mit kezdeni. A PS4-ben egy 2 terás 7200 RPM-es HDD pörög. Amikor beleraktam, még öcsémmel osztoztunk a gépen, totál más játékstílusokat szerettünk, úgyhogy mindig tárhely hiányában voltunk, azonban ez már egy ideje nem így van, és aktívan 2-3 játék pörög csak. Lenne bármilyen érezhető hatása az SSD-nek a gépben akár a rendszer szintjén?
Most, ha például Uncharted 4-ben rögzíteni akarok valamit, akkor kb. 20 mp-ig abba kell hagynom a játékot, mert a Share gomb hosszú nyomása után dög lassan jön elő a menü, és még utána is várni kell, mire engedi a videó mentését (addig ki van szürkítve az opció).
Igazából a kérdés az, hogy érdemes-e feláldozni a 2TB-ot a 480GB oltárán?
"Locking the vault door now. Goodbye."
Ha már egyszer adott a felesleges SSD, akkor egyértelműen megéri belerakni. Van neki jótékony hatása, a rendszer szintjén is. De a lényeg, hogy nem szükséges feláldoznod a nagyobb tárhelyet, mert USB porton rákötve tovább használhatod mint külső vinyó. Igazából átmeneti tárhelyként a legjobb, amivel épp játszani szeretnél, azt előtte áthelyezheted az SSD-re.
<-ƘƘ->
En beraknam. Ugy hallottam, hogy a texture poppingon is segit valamennyit.

ImACeltic
őstag
Elég sokat, Jedi Fallen Order-nél PS4 Pro-n a kb 10 mp alatt betöltődő textúrák SSD-vel 2 mp alatt betöltöttek, valamint sosem állt meg a játék tölteni játékmenet közben.
Gamer(PS5, PC), sport fan.

Beniii06
őstag
Pont ugyanilyen SSD-t raktam bele, igaz pro-n, de már indítás után is van különbség. HDD-vel a storeban és a library-ban is várni kellett amíg az ikonok betöltődnek(tehát a rendszer is gyorsabb), SSD-vel pedig szinte minden gondolatmenetre működik. A játékok töltési ideje is kb. fele annyi átlagban. Ajánlom a cserét, a HDD pedig egy jó USB-s külső házban maradhat csatlakoztatva a géphez.

AxBattler
félisten
Crucial BX500-ast (480GB) raktam Slim-be, simán megérzem a töltéseknél.
3-4-5 nagyobb + több kisebb játékhoz tökre elég ennyi tárhely szvsz.
Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Crucial 2x8GB 3200Mhz DDR4, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....................................................... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
"Battlefield 2021 will be available for "current gen and next gen", according to EA CEO Andrew Wilson." Fura a megfogalmazás, de a lényeg, hogy jelenlegi és előző generációs gépekre is jön az új Battlefield.
Live-Die-Respawn

ImACeltic
őstag
Andy McNamara írt egy sejtelmes tweetet:
"I am seeing concerns about the cross generation news today around Battlefield, and I would ask that you kindly wait for more details. Just because one thing is true doesn’t mean another can’t be."
Gamer(PS5, PC), sport fan.

Lackooo84
veterán
Magyarul deesphit nem valós nextgen cím lesz az se.
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84
Egyebkent siman lehet meg az hogy Dice kisebb csapattal csinaltatja a prevgen verziot, kurrens gen meg sokkal jobb lesz. (Bar ketlem)
Live-Die-Respawn

penge111
őstag
Van itt olyan aki játszik vagy játszott a FF XIV MMORPG-vel? Ugye most Heavensward kiegig lehet játszani ingyen, lvl 60-ig. Megéri belevágni, úgy olvastam baromi jó sztorija van a játéknak, és hát jrpg rajongóként gondoltam végig megyek rajta. Egyedül is elboldogulok a főküldi szállal? Van valami jó kis oldal ami összefoglalja a dolgokat, ha magyar az szuper lenne, de angol sem baj. Ugye nem kell ps+ így hozzá? Ps5 update mit hozott?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Mobilfox tok/kábel bazár iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2