- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
hommeros #17042 üzenetére
Nah a kv-t megkaptam tőled,így csak rágyújtok.
(egy iq tesztet odadugnák azért elé,h legyen mire rajzolnia.Mást úgyse tudna vele kezdeni..Már régóta szörnyülködöm,h milyen világ lesz itt,ha ez a sok iq-betyár felnő.......
)
Def26
örülnék ha láthatnám,mert akkor legalább gépközelben lennék.de napok óta nem volt rá időm.(energiám a meló után.)
-
Def26
félisten
Azóta valakinek volt ilyen nfs reklám? [link]
-
hommeros
őstag
Szerintem vicces, főleg, ha észreveszed az iróniát benne
Vagyis, hogy pont nem az X1-et hypeolja.
Def26 Nekem a kinectes rész azért tetszett. Pedig nem vagyok már fiatal. Az amcsi marketing kb ilyen szinten adta el a kinecktet. Látod azokat az embereket, milyen boldogok a kinecktel?
-
hommeros
őstag
-
boost
veterán
Valaki mondja már el, ha eddig eladtak 5.8M WiiU konzolt (vgchartz), akkor egyszerre, egy hónapon belül, játékmegjelenés (hype-os) nélkül miért adnának el még 2 milliót?
Nem fognak, hónap végére örüljünk, ha lesz ez 6millió.(Heti szinten átlag 40ezret adnak el, nem ünnepes hónapokban). PS4 meg már most lekörözte a 6milliójával (vgchartz). Ezt a háromszor annyi WiiU van itthon, mint PS4 dumát a srác már a WiiU szobában is elsütötte, de nettó faszság. Ha nemzetközi szinten beelőzött a PS4, akkor nemzeti szinten is. Sőt, a WiiU piaca igazából nem Európa, ellentétben a PS4-el, hanem Amerika, tehát feltételezhető, hogy nálunk kevesebb WiiU van, mint PS4.
-
-
gianni85
veterán
na igen megváltoztak a körülmények a Nintendo meg nem tudta elsütni ugyanazt még egyszer. Azért remélem picit feltámad még a gép, jönnek rá még jó játékok, és csökkentik az árát, mert nagyon vennék már egyet... csak nem ennyiért amennyiért manapság vesztegetik
(#17031) FragStaR
összehozhatta egyedül is... boxon is láttam már itthon ilyen "elvetemült" embereket. Ehhez már kell egy kis fanatizmus. Én imádok játszani...de még akkor se érnék el ilyen "eredményt" ha megnyerném a lottó ötöst és nonstop játszhatnék (az megint más tészta, hogy nem is játszanék nonstop akkor se)
-
Madwe
nagyúr
válasz
gianni85 #17035 üzenetére
A wiivel eladtak kb 2x annyit mint ps3ból, x360ból külön külön de játék már alig fogyott rájuk. Viszont akkor be tudták találni a casual gémereket, csak játékvásárlásra nem tudták befogni őket
Viszont a wii u koncepciója is eleve erőltetett, valamint a casual réteg manapság már nem vesz konzolt, mert ott a telefonja tabletje s neki annyi elég... HC-bb réteget pedig már rég elvesztették, elég nagy bajban is vannak e miatt manapság. Én személy szerint nagyon sajnálom, elég ha csak az avatáromra néztek
BTW nem hiszem hogy wii u-ból több fogyott volna itthon, hiába régebb óta kapható... Ugye ps4ből elment már 6 millió, míg wii u-ból kb 3 fog... " A futó pénzügyi év végéig, 2014. március 31-ig a Wii U-ból a friss előrejelzés szerint mindössze 2,8 millió darab fogy összesen, szemben a korábban várt 9 millióval - a Nintendo még három hete is kitartott amellett, sikerülni fog a 9 millió példány eladása."
-
ndave92
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #17033 üzenetére
"Wii U 3000"
Annyian megvették azt a sz*rt?Na jó, nem bántom, de a fasorban sincs a többihez képest.
Pedig szeretem a Marios gammákat, azon nőttem fel!Meg van még pár értelmes játék rá, de akkor is...
-
-
ndave92
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #17031 üzenetére
Elég durva. Gondolom mennyire elfoglalt napjai lehetnek.
-
Ismeri valaki a mayomka gyereket ezt a rankot egyedül hozta össze vagy többen játszanak? [link]
-
Madwe
nagyúr
AC4 most 30 dollár amazonon ps3ra! Március végéig pedig él az upgrade lehetőség 10 dollárért, uh 40ért már be is lehet szerezni ps4re, én így teszek
-
faham
aktív tag
Végre ad hiba üzit... Azt mondja nem jó a Postcode :/
-
Def26
félisten
Megy.
-
faham
aktív tag
Nah bent vagyok megadtam a kártyám adatait és az utolsó lépés után most egy 5 perce csak tölt a csíkocska Ez normális?
Van játékom de neten akartam vele játszani -
-
Tegla80
addikt
-
gianni85
veterán
No comment, mennyien mondták h ez a PSN már nem az a PSN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PS5 digital edition dobozában, 1 év garanciával AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest