PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla M40 12/24gb moddolása játékhoz (TitanX(M) / GTX 1070 szint)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
neo-geo
aktív tag
Jobban jársz, ha veszel egy használt gold fülest 10-15 ezer forint között, és akkor lesz két fülesed. Vagy veszel Ebay-ről ugyanennyiért egy [sticket], de ugye akkor csak egy fülesed lesz.
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN

Bencus88
veterán
csinike

Tatyla
őstag
Nagyon durva a hang és ráadásul kevertek hangfájlt a Sony Gold fejhallgatóhoz, még a fejem bubja is libabőrös volt 😂
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 http://www.twitch.tv/tatyla74 / https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bghistvan
senior tag
Köszönöm, kipróbálom!
Már miért tennék ilyet? Direkt ezért vettem ZVR2-t, és nincs is semmi gond a 4K HDR-rel.
<-ƘƘ->

törölt tag
Az addig szép és jó NEKED!
De én még a vr hajnalán vettem horror áron és rádaásul ritkán használom,szóval kellene valami megoldás rá...
Nehogy azt mondjátok adjam el 70% bukóval és vegyek v2 mert tökön szúrom magam...
Csak van valami alternatíva...
[ Szerkesztve ]

Mike
veterán
nem egy nemzetközi multi
de hagyjuk, nincs kedvem erről vitatkozni senkivel, főleg ha alapból azt hiszi hogy a másik idióta

Rigormortiis
addikt
Simán megéri a teljes árát. Csak az alapsztori 60-70 óra, plusz az endgame tartalom.
Más: Emlékszem, 2 éve a Tesco bakizott, amikor pár héttel a Battlefield 1 megjelenése után meghirdették 10 rúgóért a játékot. Volt is cikkezés belőle, hogy csak simán bakiztak, viszont mivel kiment a szórólap, nem vonhatták vissza, és az egész készletet ki kellett ennyiért árulniuk.
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
Moby fórumtársnak van tapasztalata vele, javaslom, hogy őt keresd meg e kérdésben.
<-ƘƘ->

Bazsi1987
őstag
Ott vettem meg én is 4 nap telt el a megjelenéstől. 😁

Rigormortiis
addikt
Én türelmetlen voltam, és premierkor megvettem. Mondjuk EA játékot premierkor többet soha. Egy-két hónap múlva úgyis fél áron fogják adni. BF3 óta mindig megvettem őket premierkor, premium passal, aztán most a BF1-nek már olyan gyorsan zuhant az ára (premiumnak is), hogy elég volt. Imádom őket, de pár hónapot tudok vele várni.
Amúgy amikor jött a hír a Teszkós BF1-ről, már tudni lehetett, hogy nem vonhatják vissza, és mindenki azt hitte, hogy áruházanként 1-2 darabot kitesznek majd, oszt' kész. Ehhez képest volt olyan áruház, ahol 10-15 darab sorakozott a polcon platformonként. Szóval biztos van valami törvényi szabályozás, de lehet, hogy a webshopokra más vonatkozik.
Apró adalék a Dragon Quest témához, hogy a Battlefield 1 óta a Dragon Quest XI volt az első játék, amit full áron vettem. És megéri.

marilllyo
veterán
Tényleg! Nekem is így lett meg a BF1. Nem akartam megvenni, de a keszthelyi tesco is kapott belőle bőven. Annyiért meg elhoztam...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

NyMRooD
őstag
Ha kapsz egy mailt arról, hogy megkapod annyiért (tehát ez nem a rendelés fogadásáról küldött mail, hanem amit általában másodjára küldenek) akkor utána ha jól tudom kötelesek oda adni annyiért.
PS5 | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

seniman
addikt
Én bizony bevártam most 1500-ért a store-ban.Persze előtte szemfülesen bezsákolgattam az aktuális ingyenes dlc-ket,gondolva arra hogy egyszer nekem is lesz béeffeggyem.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

Zoltn
senior tag
Van egy csomó ilyen headset-es hsz. Egy kérdés ötlött fel bennem. Mi a különbség ha egy BT-s fejhallgatót használok, vagy egy sima fejhallgatót a kontrollerbe dugva. A kábel?
"Music is your only friend. Until the end!"

Lackooo84
veterán
Holnap jön a Spider-Man new game+
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

Deck
félisten
Jöhetne valami új nehézség is. Nagyon nagyon könnyű a játék sajnos
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

marilllyo
veterán
Jön valami ultimate nehézség. Trófeát is ad érte, ha végigtolod rajta.

Wesder
félisten
Aki platinàzta annak most elveszik a platinàja?
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.

EczkE
addikt
A platina megmarad de nem lesz mar 100% a trofea lista.
Asszem mindenféleképpen!

marilllyo
veterán
Nem. De a 100%-hoz a dlc-ket is le kell tolni. Ahogy itt látni...
Egyébként nem gondolnám, hogy veszélyes lesz az ultimate nehézség. Abból kiindulva, hogy a játék normalon kb nevetségesen könnyű...talán az ultimate lesz, ami tényleg egy egészséges kihívást ad majd.
[ Szerkesztve ]

törölt tag
Aki ezután szeretné platinázni, annak az új trófeát is teljesítenie kell? Hogy szokott ez lenni a játékoknál?
szerk: gondolom nem és külön számolja a dlc trófeát
ui2: köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]

v!ct0y
veterán
Lesz egy külön sor a dlc-nek.

marilllyo
veterán

törölt tag
Hú de jó,hogy kűlföldi PS4 fórumokat kell túrnom ahhoz,hogy végre szakmai infóhoz juthassak hozzá.
Az utóbbi 30 Hsz. nem szól másról csak a BF1 ,hogy ,hogy megérte meg Spidermann új kalandjairól....
Szerintem lassan át kellene nevezni ezt a topikot//ps4 játék topiknak//.

Deck
félisten
A nehéz is nevetségesen könnyű volt
[ Szerkesztve ]

Deck
félisten
Sokan vagyunk és a PlayStation 4-be mindegyik belefér. Mit kell problémázni? Jó, hogy nem csak arról lesz szó ami téged érdekel.
Azt ugye tudod, hogy a vesszőket szavak után kell rakni és nem elé? Bár a külföldi se semmi hosszú ű-vel
[ Szerkesztve ]

RangerFox
Topikgazda

marilllyo
veterán
Nézd... ha valaki tudja a választ a kérdésedre, az több mint valószínű, hogy beírja neked. De nem sok értelmét látnám annak, hogy most 22-en beírjuk ide, hogy "bocs...de nem tudom". Egyébként is írták, hogy kérdezd meg Moby-t. ... Szvsz én is tőle kérdezném ezt meg.

Rigormortiis
addikt
Hát inkább ez légyen a téma. Fasza is volt, amikor a pro megjelenése előtt leginkább csak a játékokról ment a diskurzus. Mert ugye mindenkinek ugyanolyan vasa volt. Mivel ez egy konzol. Aztán ahogy jött a népszerűség, jött a sok pc-s tag (no offense), jött a pro, azóta csak a miérthangos, hányefpées, milyenpasztáthasználjak téma megy. Mondjuk az akkori topiklakókból kevesen is maradtak.
Most meg már az is csípi egyesek szemét, hogy a játékokról pofázunk.

törölt tag
Írtam egy csomót de véletlenül frissítettem és az egész eltűnt
Úgy,hogy no komment. ha nektek így megfelel,hogy a sok blabla között elveszik minden infó ami valóban a ps4 hez kapcsolódna akk. nekem is el kell ezt fogadnom

Deck
félisten
Van kereső rész, semmi sem veszik el.
Egy PS4 topikba a játékokról van szó? Jesszus, hova jutunk..
Az mindenesetre tény, hogy nagyon sok az off hozzászólás az utóbbi időben, amiknek pedig lenne külön helye: PlayStation tulajok OFF topikja Ha most visszapörgetek párszáz hozzászólást, nagyjából a fele off téma.
A Slime draws near! Command?

törölt tag
Ha only ps játék lenne a téma akkor ez rendben is lenne.
De már lassan tudom az összes fórumtársról,ki ,mit ,mikor,hogy platinázott ki.
Holott a t@kömet se érdekli.
Nade ez már csúnyán Off..
[ Szerkesztve ]

Deck
félisten
Hülyeség.. Elfér itt minden ami a ps4-hez kapcsolódik. Ps4-nél is a játék a lényeg, ez egy játékkonzol.
Amúgy meg ez a topik: Fórumok - Konzol játékok - PlayStation 4
[ Szerkesztve ]

seniman
addikt
Ilyenkor mindig arra kell gondolni,hogy van még lejjebb.Lásd szabvány kérdések:
-kinek milyen hangos a pro?
-pro vagy slim?
-milyen tévét vegyek?
-mi lesz a következő havi plus játék?

Deck
félisten
-kinek milyen hangos a pro?
Mint a mosógép.
-pro vagy slim?
Pro
-milyen tévét vegyek?
Jót
-mi lesz a következő havi plus játék?
Black flag
A topik zárható.
[ Szerkesztve ]

marilllyo
veterán
Sajnos szerintem ebben most nincs igazad. Engem pl. nem igazán tud mozgatni a Bloodborne téma, pedig 3 naponta előjön, hogy kit/mit/hogy kell megölni. Néha elolvasom...néha nem. Fejből megmondom kinek milyen ps-e van, kié mennyire hangos...kinek szokott elsötétedni...ki utálja a xim-et...és ki nem.
De ez a ps4 fórum nem értem van és nem csak nekem... Ne olvasd el, ugord át...ne vegyél róla tudomást. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk válaszolni a kérdésedre...de fejből nem tudom. Hülyeséget meg egyikünk sem akart volna írni. Google meg mindenki számára elérhető.
Mi lesz veled / veletek, ha kijön az RDR 2?
Mindezt természetesen abszolút barátságos hangnemben...
[ Szerkesztve ]

EczkE
addikt
Jezusom, RDR2. Egy hetnyi hszt kell majd atugranom, elore felek.
Sajnos nem erdekel a jatek, de megjelenestol semmi masrol nem fog szolni majd kb a topik.
Es majd valaki megemliti hogy van neki kulon topik de valakinek nem tetszik ez a javaslat mert itt is elfer a sok hsz, stb stb stb.
Asszem mindenféleképpen!

törölt tag
Főleg, hogy a dedikált RDR2 topikba 10 nappal a megjelenés előtt sincs még spoiler gomb...tehát nem is lehet beszélgetni majd ott róla (jelenlegi keretek között, de majdcsak rak oda jogosultságot az egyik mod) normális keretek között

marilllyo
veterán
Na mondjuk ebben igazad van. A God of War-ral kapcsolatos gondolatok (noha van külön topikja) szerintem megfértek itt is.... de ez az RDR2 ez egy túlságosan bőséges téma ahhoz, hogy itt beszéljük ki. Szóval szerintem ilyen érintőlegesen oké...de a "hogyan kell tehenet fejni a játékban" kérdéseket tényleg célszerűbb ott feltenni.
[ Szerkesztve ]

Def26
félisten
Én egy új call of juarezt várok tőle.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Mike
veterán
Lacikám ha tudnád, hogy a sword art online mennyire bejön nek

seniman
addikt
"Fejből megmondom kinek milyen ps-e van, kié mennyire hangos...kinek szokott elsötétedni..."
Végül is.....pár kattintás az az excel tábla.

Mike
veterán
Slimem van, semmi hangja nincs
Milyen játék kell, nem számít, amit akarok a sony leakciózza, csak győzzem pénzzel

Deck
félisten
A promnak sincs hangja.
Amúgy pont úgy voltam mint te. 2 éven keresztül lassan.. Most minden játékom digitális és közel vagyok a 100 játékhoz..

Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
hibátlan kábeles netkapcsolat mellett "Jelentkezz be a PS networkbe" felirat...
Mi lehet a gond Szerintetek?
...és főleg a megoldás?
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2
- Hú-ha! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -60% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 8/256 FHD IPS 9Hó NBD Gari