Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
belan #202047 üzenetére
Ez mind szép és jó, de én a miértre voltam kivàncsi.
Valószínüleg sem a robotdínós sem a vadnyugati téma nem jött be annyira mint a zombis. (korcsos) Így viszont felesleges hasonlítani mert màs vilàgban jàtszódnak. Azt megtudom érteni hogy zombis OW jàtékok közül most a DaysGone a legjobb.
Miért kàr hogy nincs Boxra?
Megvennéd mégegyszer tök feleslegesen? -
válasz
Carlos Padre #202037 üzenetére
Ha tegyük fel egyikkel sem játszottam még, akkor előbb a The Witcher 3-at vagy a Days Gone-t érdemesebb kijátszani? Azért érdekel, mert mindkettőre igaz ez, vagyis akkor mi az ajánlott sorrend közöttük?
-
-
belan
addikt
válasz
Igen open world játékba nagyon ütős lett a daysgone .💪
-
S e t h
nagyúr
válasz
Az előbb végeztem, fitymálva nézem mivel lehetne játszani és semmihez sem fűlik a fogam.
-
felixo
őstag
válasz
+1
Én kb. 1 hónapja kezdtem el Days Gone-t (nem kapkodom el, néha játszok 1-2 órát), de azóta más játékot el sem indítottam, pedig pár játékkal félbe vagyok ... és nem is igazán érdekelnek. -
ProEvoFan
nagyúr
-
törölt tag
Arena MM-ben 15000 a Red Dead Redemption 2 fémtokkal, ha érdekel valakit. Ilyenkor bánom meg ha Day 1 megveszek valamit.
-
Deck
titán
válasz
saelin #202014 üzenetére
Látod ebben is teljesen egyetértek veled és jó, hogy ugyanúgy látjuk. Van pár játék amivel játszani se tudok emiatt. A borítókon és teszteken jobban mutat a szebb grafikás kép mint, hogy 60fps-el fut. De látod, hogy sokaknak ez már fps huszárkodás és nekik a 20 is bőven elég. Azért 2019 van már, szóval azért ne.. PS5-öt nagyon várom már emiatt
-
válasz
Themes #202017 üzenetére
Vagyis csakis a Sony support-ján keresztül próbálkozz, mivel ha bankon vagy PayPal-en keresztül vonatod vissza a tranzakciót, akkor örökre búcsút mondhatsz a fiókodnak és minden rá történt eddigi digitális vásárlásodnak. A tranzakciótól számított 14 napon belül jelezd nekik a szándékodat, és időarányosan vissza adják a kérdéses összeget. De mindenképpen jelezd, hogy oda kéred ahonnan le is vonták, és ne a Wallet-edet töltsék fel.
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Levette az éves díjat a ps plusz ➕ de én nem szerettem volna. Vissza lehet valahogy igényelni, vagy szerezni? Van valami mód rá
-
válasz
kicsako #202013 üzenetére
Mondjuk ha van rá lehetőség, akkor érdemesebb lehet egy mobilnetet megosztani a konzollal csak a licencek ellenőriztetése végett (másodlagos konzolon óránként kell egyszer netkapcsolat). Pl. ha DIGI-s a pajtásod, akkor most ingyen kihozhat egy SIM kártyát amivel nem kerül semmibe a mobilnet.
-
saelin
veterán
Egy picit most elrontotta a kedvem megint a Nioh... Visszatértem több játékba is a mai nap, és percek kellettek mire megszoktam megint a 30 lockkot. Komolyan mondom jó lenne, ha a nextgenen minimum lenne a 60 Fps. Tudom, ez minden új konzolnál előjön és már unalmas, de iszonyat jó lenne. A szomorú valóság pedig az, hogy mindig a minimum játszható értékekre törekednek és nem prioritás a nagyobb frame, hanem a minél impozánsabb látvány. Csak azért mégis jó lenne ilyen téren is végre ugrani egyet, mert ez a 30 képkocka/sec már az ősidők óta velünk van, noha tudnánk többet.
-
PeAdam
tag
válasz
Carlos Padre #201999 üzenetére
Akkor én be is köszönnék
2 hete vettem PS4 Slim-et a már sokan emlegetett okok miatt. Hónapok óta csak ültem bambán a fullos PC előtt és nem volt egy épkézláb játék, amit elindíthattam volna. Konkrétan nekem a Witcher 3 óta (ami lassan 5 éves játék) nem volt egy értékelhető Pc-s cím ami megütötte volna a mércét. Pár hónapig vártam, reménykedtem, hátha esetleg a RDR2 Pc-s megjelenéséről érkezik egy pontos dátum, vagy legalább valami szivárogtatás, közben jöttek a Days Gone, Last of Us part 2 meg a Death Stranding hírek, videók, egyik nap felkelve nekem is betelt a pohár. Ébredés után elmentem a helyi konzol szaküzletbe és hazavittem egy gépet a Pókemberrel és a The Last of Ussal. Csak azt sajnálom, hogy nem korábban vettem meg. Mindkettő hatalmas élmény, pótolom a többi címet is még idén remélhetőleg
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Lenne egy érdekes kérdésem. Nekem és haveromnak is van ps4. Jelenleg homolunk. Viszont néha olyan helyre megy a ps-el ahol nincs internet, és vissza kell aktiválnia elsődlegesként a saját accját hogy tudjon játszani a saját játékaival. Ilyenkor utána ugye nincs netes elérése, így ha a netes felületen deaktiváljuk az elsődlegességet, akkor neki megmarad minden mivel net nélkül nem jut el hozzá az infó. én pedig újra tudom aktiválni az ő accját hogy tudjak játszani a játékaival. Ez így működik ugye? Nem bannolnak érte?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest