Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Lenne egy érdekes kérdésem. Nekem és haveromnak is van ps4. Jelenleg homolunk. Viszont néha olyan helyre megy a ps-el ahol nincs internet, és vissza kell aktiválnia elsődlegesként a saját accját hogy tudjon játszani a saját játékaival. Ilyenkor utána ugye nincs netes elérése, így ha a netes felületen deaktiváljuk az elsődlegességet, akkor neki megmarad minden mivel net nélkül nem jut el hozzá az infó. én pedig újra tudom aktiválni az ő accját hogy tudjak játszani a játékaival. Ez így működik ugye? Nem bannolnak érte?
Köszi! -
PeAdam
tag
válasz Carlos Padre #201999 üzenetére
Akkor én be is köszönnék 2 hete vettem PS4 Slim-et a már sokan emlegetett okok miatt. Hónapok óta csak ültem bambán a fullos PC előtt és nem volt egy épkézláb játék, amit elindíthattam volna. Konkrétan nekem a Witcher 3 óta (ami lassan 5 éves játék) nem volt egy értékelhető Pc-s cím ami megütötte volna a mércét. Pár hónapig vártam, reménykedtem, hátha esetleg a RDR2 Pc-s megjelenéséről érkezik egy pontos dátum, vagy legalább valami szivárogtatás, közben jöttek a Days Gone, Last of Us part 2 meg a Death Stranding hírek, videók, egyik nap felkelve nekem is betelt a pohár. Ébredés után elmentem a helyi konzol szaküzletbe és hazavittem egy gépet a Pókemberrel és a The Last of Ussal. Csak azt sajnálom, hogy nem korábban vettem meg. Mindkettő hatalmas élmény, pótolom a többi címet is még idén remélhetőleg
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
saelin
veterán
Akkor nem én vagyok béna. Mint korábban írtam az a baj, hogy korlátozottak a fegyverek skilljei és így nem olyan smooth farmolni amritát, meg nem is hatékony. Ami meglepett, hogy Alpha létére teljesen rendben van.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Egy picit most elrontotta a kedvem megint a Nioh... Visszatértem több játékba is a mai nap, és percek kellettek mire megszoktam megint a 30 lockkot. Komolyan mondom jó lenne, ha a nextgenen minimum lenne a 60 Fps. Tudom, ez minden új konzolnál előjön és már unalmas, de iszonyat jó lenne. A szomorú valóság pedig az, hogy mindig a minimum játszható értékekre törekednek és nem prioritás a nagyobb frame, hanem a minél impozánsabb látvány. Csak azért mégis jó lenne ilyen téren is végre ugrani egyet, mert ez a 30 képkocka/sec már az ősidők óta velünk van, noha tudnánk többet.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MODERÁTOR
válasz kicsako #202013 üzenetére
Mondjuk ha van rá lehetőség, akkor érdemesebb lehet egy mobilnetet megosztani a konzollal csak a licencek ellenőriztetése végett (másodlagos konzolon óránként kell egyszer netkapcsolat). Pl. ha DIGI-s a pajtásod, akkor most ingyen kihozhat egy SIM kártyát amivel nem kerül semmibe a mobilnet.
-
Wesder
félisten
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Levette az éves díjat a ps plusz ➕ de én nem szerettem volna. Vissza lehet valahogy igényelni, vagy szerezni? Van valami mód rá
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
MODERÁTOR
válasz Themes #202017 üzenetére
Vagyis csakis a Sony support-ján keresztül próbálkozz, mivel ha bankon vagy PayPal-en keresztül vonatod vissza a tranzakciót, akkor örökre búcsút mondhatsz a fiókodnak és minden rá történt eddigi digitális vásárlásodnak. A tranzakciótól számított 14 napon belül jelezd nekik a szándékodat, és időarányosan vissza adják a kérdéses összeget. De mindenképpen jelezd, hogy oda kéred ahonnan le is vonták, és ne a Wallet-edet töltsék fel.
-
Deck
titán
válasz saelin #202014 üzenetére
Látod ebben is teljesen egyetértek veled és jó, hogy ugyanúgy látjuk. Van pár játék amivel játszani se tudok emiatt. A borítókon és teszteken jobban mutat a szebb grafikás kép mint, hogy 60fps-el fut. De látod, hogy sokaknak ez már fps huszárkodás és nekik a 20 is bőven elég. Azért 2019 van már, szóval azért ne.. PS5-öt nagyon várom már emiatt
[ Szerkesztve ]
PS5
-
törölt tag
Arena MM-ben 15000 a Red Dead Redemption 2 fémtokkal, ha érdekel valakit. Ilyenkor bánom meg ha Day 1 megveszek valamit.
-
consono
nagyúr
Szerintem a PS5 sem fog megváltást hozni, a fejlesztők nem fognak fix 60 fps-re optimalizálni mindent. Továbbra is az áll-leejtő grafikára mennek majd rá szerintem. Főleg ha 4k HDR-ről beszélünk.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ProEvoFan
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
válasz Carlos Padre #202037 üzenetére
+1
Én kb. 1 hónapja kezdtem el Days Gone-t (nem kapkodom el, néha játszok 1-2 órát), de azóta más játékot el sem indítottam, pedig pár játékkal félbe vagyok ... és nem is igazán érdekelnek.Redmi Note 9
-
seniman
veterán
-
S e t h
nagyúr
Az előbb végeztem, fitymálva nézem mivel lehetne játszani és semmihez sem fűlik a fogam.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz S e t h #202041 üzenetére
Nyomom én is, és baromi jó tényleg. Viszont engem nem taglózott le annyira mint a RDR2.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
belan
addikt
Igen open world játékba nagyon ütős lett a daysgone .💪
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Wesder
félisten
válasz belan #202044 üzenetére
Leírhatnàd pàr mondatban hogy mivel ad többet a Days Gone, mint màs normàlisan összerakott openworld jàték.
Szerk.
Rögtön sejtettem hogy nem kapok normàlis vàlaszt.rumkola
Akkor most ez egy jó dolog, vagy ezt anno a Sony nagyon elszúrta?[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
belan
addikt
válasz Wesder #202046 üzenetére
Mert ps exkluzív cím azért 😂 . Én minden percet élveztem a játéknak , rdr2 is nagyon jó volt meg horizont is de ezeknél a játékoknál már untam a mellékküldetéseket meg gyűjtögetni vallókat . A daysgone meg nem untam meg egy percre se ! Normális válasz ?
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
MODERÁTOR
Ha tegyük fel egyikkel sem játszottam még, akkor előbb a The Witcher 3-at vagy a Days Gone-t érdemesebb kijátszani? Azért érdekel, mert mindkettőre igaz ez, vagyis akkor mi az ajánlott sorrend közöttük?
-
belan
addikt
válasz belan #202047 üzenetére
Rdr2 pontosan ezért csak a fő küldetés csináltam egy idő után ami nagyon jó volt ! Daysgone meg platina is lett szerintem ez mindent el mond ! Kielégítő válasz 😄 kar boxra nincs ilyen játék !
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz belan #202047 üzenetére
Ez mind szép és jó, de én a miértre voltam kivàncsi.
Valószínüleg sem a robotdínós sem a vadnyugati téma nem jött be annyira mint a zombis. (korcsos) Így viszont felesleges hasonlítani mert màs vilàgban jàtszódnak. Azt megtudom érteni hogy zombis OW jàtékok közül most a DaysGone a legjobb.
Miért kàr hogy nincs Boxra?
Megvennéd mégegyszer tök feleslegesen?[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest