Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
4K, 120 fps...én boldog leszek az atomstabil 60 fps-el, gyönyörű grafikával és 1440p-vel.
49" 4K tv-m van és a sima PS4 felbontása egyáltalán nem zavar. Nem érzem azt, hogy a pixelektől kifolyik a szemem, a szövegek is olvashatóak. Pár hónapja vittem végig megint a Last of Us-t, mert elsőnek még a 24"-os monitoromon toltam. -
KaitouP
nagyúr
Uhh na ami itt megy, az megérne egy kerekasztal beszélgetést.
-
Technikailag adott a lehetőség most is a fix 60 FPS-re, csak a legtöbb esetben nem élnek vele a játékfejlesztők. Erre nem nyújtana megoldást az, hogy ha azt hazudnák, hogy márpedig ez 60 és nem 30. Értelme sem lenne, hiszen nem azért rosszabb a 30 mert számként feleannyi mint a 60.
-
-
válasz
Imilenni #235625 üzenetére
Ez az egész a játékfejlesztőkön múlik és játékonként változó lesz, a Sony csak a lehetőséget adja meg. Eddig jobbára a minél szebb grafikára mentek rá, és a minimálisan elfogadható futási sebességre. A Pro-nál pár játék esetén adott a választási lehetőség a szebb grafika (vagyis magasabb felbontás) és a jobb futási teljesítmény (vagyis a magasabb FPS) között. Szerintem ezt fogják továbbvinni, de egészen biztosan nem lesz tiltott a 30-as limit.
-
Sefter
veterán
-
Imilenni
addikt
Egyébként ennél lesz gyengébb kicsit a PS, vagy még jön egy erősebb box és annál?
-
ProEvoFan
nagyúr
Majd felébrednek.
4k30 fps.
Később, mikor kiismerik a hardvert, talán lesz AAA játékokban 4k/60 fps.
Vagy tényleg leszarják a grafikát és rámennek a magas fps számra.Remélem nem ez lesz az irány.De én bízok a sonyban, hogy megmarad konzolnak és odateszi magát az ex gyártásában, mint ahogy tette eddig is és akkor megtudjuk mekkora erő rejlik a ps5ben.Amivel egyet értek, az a "nem jelentettek még be semmi hivatalos infót" hozzáállás már kezd idegesítő lenni.
-
ProEvoFan
nagyúr
120fps? Ja, PS4es grafikával vagy low grafikán 4Kn.
-
Deck
titán
Lassan deje a PS5 infóknak már.. Semmit se tudni. Kb.
Új xbox: "120 fps Support: With support for up to 120 fps, Xbox Series X allows developers to exceed standard 60 fps output in favor of heightened realism or fast-paced action.
Infók: [Microsoft reveals more Xbox Series X specs, confirms 12 teraflops GPU
More specs and performance hints for the next-gen Xbox
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Motoros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Ps5 slim
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest