PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sonar:] CFW Xiaomi hőmérséklet és páratartalom mérőre
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [8th:] Szakadjon rátok az ég!
- [Re:] [lolller:] Mikor mehetünk bárhova?
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
KD6-3.7
őstag
Végeztem vele 1 óra alatt. Minden rendben ment. Másodjára csináltam, először volt a ventilátor és hűtőborda takarítás is + kapott hirtelen MX-2-t, de maradtak a gyári padok.
Most újrapasztáztam az APU-t és kapott új padokat. Marha jó az a kis spatula íze a tubus végére, gyönyörűen el lehet oszlatni vele a pasztát! Pikk-pakk kész lettem vele.
Első indításnál megállt bennem az ütő, mert nem csatlakozott a netre, na mondom valamit elbasztam a WiFi chip körül, de rájöttem, hogy elment a net valamiért globalisan, szóval router restart és most már jó.
Köszönöm még egyszer a tanácsot és segítséget mindenkinek itt is és a privátban íróknak is!
OnePlus 7 Pro / PlayStation 4 Pro / Hisense 58A7100F

saelin
veterán
Mostanában a PSN néha ledobál minket network error-ra hivatkozva. Ilyenkor elszáll a party chat és az adott multis játék is kidob. Az érdekes az, hogy net az fixen van és a PS4 sem jelez hogy elment volna a net, csak ezt a network error-t írja, de a Store megy és a PS4 hálózati tesztje is azt mondja minden ok. A coop társam vagy 5km-rel arrébb lakik és a szolgáltatója is más, de ő is elég gyakran tapasztalja kb ilyen heti szinten. Más nem tapasztalt valami hasonlót?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

icemad
veterán
Játék függő is lehet a dolog. Múlt héten én pl az ubi szervereivel szenvedtem. Persze az globális probléma volt. Downdetector.com honlapon checkold le.
Az élet egy nagyon szar videojáték, de baromi jó a grafikája...

Frod
őstag
Játékfüggő.
Pl egy Divisoion 2 session előtt mindig újraépítem a netkapcsolatot, esetleg le is nyomom 10 perce a routert, mert tuti meghülyül alatt mindig, és kivág. ¯\_(ツ)_/¯
Míg máshol semmi gond.

GEIL
őstag
Sziasztok !
Még egy gyors kérdés:
Van ez az "elsődleges PS4" megjelölés dolog......ha pl inicializálom a mostani gépet és eladom....akkor törlődik ez az elsődleges PS4 beállítás, vagy a PS4 fiókjaink maradnak ehhez a konzolhoz jelölve ?
pl hozok egy másik gépet és arra belépünk, akkor azt be tudnánk jelölni mint elsődleges PS4 ?
Talám érthető hogy mi a kérdés...
[ Szerkesztve ]
i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX960 ------ PS4 Slim ----- Xbox One S ------ Huawei Mate10 Pro

saelin
veterán
Azóta jön elő ez mióta van ez az új party chat rendszer. Rocket League-ben is volt hogy így kivágott valakit a party-ból csak úgy random. Gondolom később majd javítva lesz.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Inicializálásnál elvileg automatikusan törlődik az elsődlegesség. De ha véletlen úgy marad, akkor Account Settings > Device Management > PlayStation Consoles > Deactivate All. Amúgy mivel profilonként csak egyetlen PS4 lehet elsődleges, ezért ha egy másikat állítasz be, akkor a mostani konzolod deaktiválódik.
<-ƘƘ->

GEIL
őstag
köszi !
i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX960 ------ PS4 Slim ----- Xbox One S ------ Huawei Mate10 Pro

Tdizsolt
senior tag
Szia!
Megkérdezhetem honnan/mennyiért szerezted be a motyót a művelethez? Illetve mennyire kiadós? 1 alkalmas, vagy marad bőven belőle? Köszi előre is!
Psn ID: Tdizsolt

KD6-3.7
őstag
Mivel multizik most a jónép itt PS4-en?
Unom már a BF5-öt, Warzone-t sem birom túlzottan.
Srácok, segítség kellene!
Valaki próbálta-e, hogy ac valhalla ps5-ös lemez működik-e ps4es gépen?
Nem találgatásokra vagyok kíváncsi, hanem aki konkrétan próbálta, vagy tud egy linket, ahol ezt megerősítik!

wesder
veterán
Biztos hogy nem működik.
Einhorn az Finkle.
Nem működik a PS5 játékok kódja PS4-en, másrészt pedig az újabb lemezformátumot sem ismeri a PS4 lemezolvasója.
<-ƘƘ->

F-ECT$
félisten
Be ne tedd mert lehet hogy nem tudod majd kiszedni!
Dive ever, work never.

wesder
veterán
Alul van egy csavar, azzal mamuàlisan ki lehet szedni a beragadt lemezt.
Einhorn az Finkle.

vargalex
félisten
Ez egyébként elég bénán van kitalálva. Ha van PS3-ad is (abból akár több is lehet), akkor is csak együtt tudod deaktiválni őket.
Alex
Igen, és a PS5 is deaktiválódik. De nem muszáj itt a honlapon csinálni, csak akkor ha már nincs más mód.
<-ƘƘ->

Mezcal
addikt
SWBF2, Apex Legends, Warzone.
Xiaomi Mi 9T Pro 128GB

marilllyo
Topikgazda
Pont valami multi mókát keresnék én is. Nekem a BF V kimaradt és most már egyetlen ismerősöm sem nyomja. :/
Nekifeszültem egy Arkham Knight platinának. Annyira melós, hogy talán húsvétra fogom befejezni.
Az SW Squadronst egyszerűen nem tudtam elkezdeni. Kipróbáltam, de valahogy nem húzott be. :/ Nagyon demotivált vagyok játékok terén.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Tdizsolt
senior tag
GTA 5 forever...
Psn ID: Tdizsolt

tothjozsi96
őstag
Kiégtél, mindent is platináztál.

KD6-3.7
őstag
Se a GTA5, sem a RDR Online része nem érdekel. Nekem túl nagy a szabadság vagy nem is tudom mivel magyarázni. Battlefield V nagyon bejött, azzal sokat játszottam Xboxon és PS-en egyaránt. Battlefront II is úgy ahogy ki lett maxolva multiban elég sok karakter, jármű. Warzone hype elkapott mikor megjelent, akkor még boxon nyomtuk a haverokkal, de most megint előszedtem, de nem köt le. Egyikben sem vagyok pro csak egy sima középmezőny.
Jöhetne egy új BF igazán!

gyuromoj
veterán
Ha minden igaz, ősszel érkezik az új BF.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020

HaZsolt
őstag
A problema a kovetkezo. Interaktiv jatekban ahol nem tudok pauset nyomni szeretnem elmenteni a videot. De ilyenkor feljon a menu es nem tudok mozogni addig amig a negyzettel nem mentem el. Hogyan lehet hotkey lenyomasaval elmenteni? A 2* lenyomott share gombbal nem mukodott mert az nem a visszamenolegesen mentett gameplayt menti hanem onnantol kezdi felvenni... Ti hogyan mentitek?

Wlac
Ármester
Tarts egy kis pihenőt, időnként nem árt kiszállni a mókuskerékből. Vagy ha minden áron PS-ezni szeretnél, akkor olyan kategóriájú játékot próbálj, ami kívül esik a szokásos érdeklődési körödön. Nekem például nem jönnek be a japán cuccok és annyira a hack and slash sem, úgyhogy beszereztem a Nier: Automatát.
Amúgy ha valaki új fajta multi élményre vágyik, az próbálja ki a The Last of Us-t. Lopakodás orientált, ezért eléggé egyedi, és hiába csak egy PS3-as játék remasterje, azért eléggé ütős még mindig.
"Locking the vault door now. Goodbye."

itroh
tag
Én újra elővettem a Hunt:Showdown-t, hát nem mondom sok sikerélménnyel de hihetetlen hangulata van még mindig

Gery9112
őstag
Jason Schreier cikke a Cyberpunk megjelenéséről és a játék fejlesztéséről, amit a fejlesztőkkel készített interjúkból készített. Azért akármennyire is szeretem a Witcher 3-t és tisztelem a készítőket miatta, a vezetésnek komolyan át kell gondolnia a cég jövőjét.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
Erdekes cikk. Az itt leirtak alapjan csoda, hogy ennyit ossze tudtak hozni launchra. Sokat elmond, hogy a devek szerint 2022-re lettek volna kesz. Es általában a fejlesztok mindig alabecsulik a feladataikat. Tolni kellett volna ezen es kihagyni a ps4/xone gepeket. Csak hát ugye a vezetőség...
[ Szerkesztve ]

FunPro
senior tag
Simán lehetne csinálni egy légikatasztrófák típusú műsort az ilyen esetekből.
Szerintem a legnagyobb hibát a dátum bejelentésén követték el. Attól a pontól nem volt visszaút.
"Sanity is a state of mind that you believe in, sanity"

RZozo
aktív tag
Kb. 1 hónapja használok egy PS4 Pro-t, jelenleg játszom a TLOU Remastered játékkal, 4k HDR TV-re megy a kép, hang egy házimozi erősítőre irányítva (bitstream). Közbe van iktatva a PSVR kis doboza a HDMI jel továbbítására. Valami oknál fogva állandóan kéri a játék indításánál a HDR beállítást és a gép elfelejti a hangtovábbítás beállítását is, azt is újra kell állítani. Hol tudom véglegesíteni ezeket a beállításokat, hogy ne kelljen minden egyes indulás után ezeket újra állítgatnom?
A PSVR már ZVR2? És ha HDMI-vel van bekötve, akkor a házimozi erősítő is tudja a 2.0-t? A Beállítások > Hang és képernyő > Videokimeneti beállítások > Videokimeneti beállítások alatt mit mutat, mi az ami támogatott? A Videokimeneti beállítások alatt tudod bekalibrálni a HDR-t is, igaz nem valószínű, hogy ez összefügg azzal amit a játék kér beállítást. Az audioeszközöket az Audiokimeneti beállítások és az Audioeszközök alatt tudod állítgatni.
<-ƘƘ->

Szejko
friss újonc
Segítséget kérnék!PS4 Fall Guys játékot megvettem(6000ft)a gyerekeknek.Kettő hétig játszottak vele.Most nem enged belépni a játékba(előjön egy ablak vásárolják PS+előfizetést)és én itt mega kattan.PS+nem akarok.Kérdés mi a rákot csináljak?

balazs025
aktív tag
Hát, hogy nem akarsz venni ps plust az nem jelent semmit. A fall guyshoz szükséges, anélkül nem lehet vele játszani. De legalább most éppen akciós az éves 13.500 Ft-ért.
[ Szerkesztve ]

Nirvatti
tag
Rákot ne.
A Fall Guys tipikusan olyan játék, amit csak online lehet játszani. Ehhez szükséges PS+.
Így ha nem veszed meg a PS Plus-t, akkor nem fogsz tudni játszani vele.
Jelenleg amúgy pont akciós a storeban a Plus, ha nincs aktív előfizetésed.

wesder
veterán
Vegyél PS+-t. Ez nem azon múlik hogy akarod-e vagy sem.
Einhorn az Finkle.

oliwire
őstag
Játszik még itt valaki Ghost of Tsushima Legends-et vagy Modern Warfare Coop-ot? Kedvem lenne kicsit coopozni valamilyen játékban, de amikor random dob össze emberekkel, nem mindig sikerül az összhang. Gold fülesem mikrofonját sem használtam még ki igazán.

oriic
HÁZIGAZDA
Még 2017-ben lett bejelentve, idén állítólag megjelenik. (shoot ’em up fanoknak lehet érdekesebb)
Live-Die-Respawn

Szejko
friss újonc
Ok de akkor miért lehet megvenni pénzért külön (amikor PS+nál ingyen van)és miért lehetett jáccani vele.Egy kicsit furcsa számomra.

wesder
veterán
2020 Màjusban volt ingyen PS+-szal. Most 2021 Januàr van. Erről a vonatról sajnos lekéstél.
Einhorn az Finkle.

balazs025
aktív tag
Véletlenül nem relndelkeztél az alatt a két hét alatt ps+-szal? Mert az ingyenes trial pont 14 napos és ha az lejárt azután nem tudsz vele játszani, viszont addig meg tudtál.
playstation-nél (és xbox-nál is) a multi-hoz előfizetés kell, ez a játék multi-nak számít.
[link]
- PS Plus required for online play
- Online play required
[ Szerkesztve ]
Eladó: Fractal Design Node 605 HTPC ház

Szejko
friss újonc
Balazs025 ez egy logikus magyarázat lehet.Lehet rá lett nyomva az ingyenes PS+ ra.Akkor marad a gyerekeknek a Gazdálkodj okosan

F-ECT$
félisten
Hány évesek? Más játékokhoz nem kellene majd a plus? A hozzá járó játékok nem érdekelnek? Tényleg sok az a havi 1200 Ft?
Dive ever, work never.

Szejko
friss újonc
A fortnite-tal miért tudnak jáccani?Amugy én nem vagyok nagy gemer nézzétek el ha hülyeséget kérdezek
A Free to Play játékok esetén ingyenes a multi.
(#268443) F-ECT$: A Plus előfizetés havi 2.700 Ft és nem 1.200. Vagy pedig most egy évre 13.500 Ft, de ezt az összeget egyben kell kifizetni.
<-ƘƘ->

koncsik
veterán
Ahhoz pont nem kell PS+, talán Apex-hez sem. Gyors keresésre ezek az online, de ps+-t nem igénylő játékok.

Szejko
friss újonc
Eddig nem kellet de had kérdezzem meg melyik játékokhoz kell PS+
Lényegében ami multis játék fizetős és nem ingyenes (vagyis nem Free to Play), ahhoz kell Plus előfizetés. De minden játék esetén az adatlapon írja, hogy mi kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->

icemad
veterán
Nem kérdezel hülyeséget. Én is azt tudom mondani, hogy éves előfizetést kell venni. Ahhoz viszont kaptok havonta 2-3 játékot is. Hosszabb távon szerintem megéri. Főleg most az akciós áron. Ha így számolod és a két gyerek is játszik vele, akkor fejenként havi kb 600 forint, és ebben benne van a multi és a 2-3 ajándék játék. Ez kb 2-3 tábla csoki.
Az élet egy nagyon szar videojáték, de baromi jó a grafikája...

Szejko
friss újonc
Köszönöm uraim a hozzászolásotokat meggyőztetek.

GEIL
őstag
Beetetés, ízelítő, kedvcsináló, mézes madzag....azért lehet játszani vele. ennyi.

WhiteWalker
veterán
Még jó hogy fentebb azt írta valaki hogy behúzható...
Hiába veszem meg ott , nem tudom a kódot beütni amcsi bank kártya vagy US paypal nélkül. Valamelyiket kéri egyszer aktiválás elött.

EczkE
addikt
Khm...
Asszem mindenféleképpen!

marilllyo
Topikgazda
Hát...tudod az a fura, hogy nem érzem magam kiégettnek ilyen téren. Totál vágyom valami újra, valami izgire. Egy BF6 tudna felpörgetni nagyon, vagy valami ilyesmi. Inkább az a bajom, hogy végére értem a PS4-nek. Minden játékot végigjátszottam, amit akartam. A backlogomból is már csak olyanok maradtak, amik ilyen "meh"... Jó mondjuk válogatós vagyok! Lehet, hogy ez a Cyberpunk tört meg egy kicsit. Üresség maradt utána.
#268453 EczkE: Te még "élel"? Ezer éve nem is beszéltünk. Azt tudom, hogy te BF V-t toltad. Nyomod még?

EczkE
addikt
Akkor nem nezed a baratlistad, mert kb minden nap jatszok vele.
Asszem mindenféleképpen!

marilllyo
Topikgazda
Hmm... Lehet! És fogsz is, ha megveszem? Jó nekem az 1200 Ft-os EA play-es változat? Ad valamivel többet, ha a komplettet veszem meg?

Bogyi007
veterán
Ps3 konzolon amin Uk régió a főprofil, el lehet intézni azt hogy Ps Now előfizetést vesz cimborám?
Jelenleg csak ez az egyetlen konzol van amin a profilja managelhető. Más Playstation konzolja nincs, Ps4 Pro már eladva, Ps5 esélytelen beszerezni, így a Ps Now használata lenne számára kézenfekvő dolog - a Walletban van is neki 10 fontja. Viszont Pc-n a profilba bejelentkezve nem tud még 1 hónapos előfizetést sem venni...
Van megoldás vagy hagyjuk az egészet és várjon a Ps5 beszerzéséig?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html

Setzka
tag
szia még mindig dobál? engem 10 percenként ledobál és már nagyon idegesítő
CyPress

FIREBLADE78
addikt
Van néhány ps2 eredeti játékom. Ezek mennyit érhetnek? Sajnos volt vagy 2-3 szatyorral,de költözés után elkeveredtek anno. Érdemes inkább megtartani x évig?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon ikx, BMW F15

RZozo
aktív tag
A PSVR már ZVR2. HDMI-vel van bekötve. Erősítő egy Denon AVR-X2500H, ami HDMI 2.0-t tud. PS4 a PSVR be onnan is PSVR gyári HDMI 2.0 kábellel az erősítőbe. Erősítőből HDMI 2.0 kábel TV-be. Ez rendben is van, TV-n is (LG B9) minden rendben.
Az a furcsa, hogy a PS4 beállításokban mindent beállítottam már többször is, képet, hangot, de mégis időnként elfelejti a gép és újra kell állítamon. Pl. hangnál látom az erősítőn kiírva, hogy újra PCM lett bitstream helyett.
A HDR beállításokat pedig újra el kel végeznem azokban a játékokban, amelyekben mér elvégeztem. Pl. TLOU és HZD.
Mindig szorgalmasan újra beállítok mindent, de most már egy kicsit unom, hogy nem jegyzi meg.

EczkE
addikt
Amig ki nem jon a 6 addig tuti jatszok meg vele. Hogy melyik verziot erdemes megvenni passz.
Asszem mindenféleképpen!

oriic
HÁZIGAZDA
Itthon nem tudom hányan szeretik a Monster Truck témát, de azért bedobom:
Monster Jam Steel Titans 2 - Announcement Trailer
- Március 2.
Live-Die-Respawn

perge666
addikt
Nincs valami nagy áruk.
Szerintem ez sosem lesz olyan áremelkedés szempontjából mint a 80-90-es évek játékai,de ki tudja.
“ Doki, figyeljen! Nem kell más, csak egy kis plutónium. “

TCr
veterán
Szia,
Milyen lett a hangja a gépnek így, hogy megcsináltad?
War has changed.

FIREBLADE78
addikt
Akkor megmarad a géppel együtt. Csak kart kéne vennem hozzá. Aztán majd 20 év múlva eladom . Lehet belőle gond,hogy jó sok éve be sem lett indítva?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon ikx, BMW F15

penge111
őstag
Én ha jól tudom ezek a cd-k azért idővel tönkre mennek, nem?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Sajnos de. Havernak van egy kupac ps2-es jateka ami allto helyében tonkrement, nem olvassa mar oket egyik gep sem :(

KD6-3.7
őstag
Egyáltalán semmi!
Hétvégén több óra BF5, Warzone és Anthem (Ez utóbbi már törölve is lett, nem jön be) nagyon közel hajolva - kb bedugtam a fejem a szekrénybe - lehetett minimalis, nagyon minimalis HDD és alig-alig venti hangot. Kanapéról hangtalan. Tényleg nem túlzok, semmi.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Canon EOS 1300D + Canon EF 50mm 1:1.8 II objektív ( CSERE ON! )
- Eladó Dune HD Pro 4K Plus médialejátszó
- HP ProBook 450 G3 • ASUS X556U • HP Compaq 15 • hibásak • sérültek • indul/nem indul • i5 i7 • 8GB
- HP Elitebook x360 830 g6 hibatlan,karcmentes ,gari 2022.12 ho-ig.+ajandek HP taska.bp11 moricznal
- 2.5" tesztelt, hibátlan IDE (laptop) HDD-k vegyes méretben eladók