- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
A repetitív az kevésbé jellemző, nem Assassins Creed jellegű. Elég tempós, nekem hard-on néhány boss nem volt épp könnyű az Asylum-ban. A bunyók meg begyakorolva még jobbak lehetnek, de én végigvittem úgy hogy nem volt épp begyakorolva, emiatt nem mindig tudtam mit csinálok, de úgy is élvezetes.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Archttila
üzenetére
Nagyon jó harcrendszert hozott be, tudtommal ez volt az első játék (Batman AA), ahol ezt a freeflow rendszert alkalmazták, ezt átvette a spiderman biztosan, de szerintem a brotherhood/revelations AC-k is ebből meríthettek.
A világ olyan, amilyen, ha a képregények / TAS, esetleg a filmek bejöttek akkor szereted, ha nem, nem. Nekem talán a city jött be leginkább, meg persze újdonságként az AA, a Knight-ot elismerem, és szívesen játszom, de az számomra már kicsit remix érzés.
Repetitivitás nem nagyon jellemzi, főleg az újabb részeket. Az első részben még unalmassá válhatott a sok predátor küldetés, mert azokat az NPC szuperkütyüket csak a későbbi részekben hozták be (vagy ott hozták be hamarabb) amik miatt nem lehetett minden pályát ugyanúgy megcsinálni.
-
-
Game78
tag
[link]
EA egy év 7500 ft -
Game78
tag
Persze mindegyikkel játszottam már, de most visszatérő ps4- es vagyok Xboxra megvolt most kellett psre is főleg ennyiért.
A mass effect nálam ingyenes, EA féláron van egy év 7500 Ft azt is tartalmazza azt is.02.27- ig tart az akció, inkább 7500, mint 3800 csak azért
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Game78
üzenetére
most emiatt ránéztem a másik legendary grade trilógiára (mass effect) és az is le van árazva erősen, nem kellet volna

batmanekkel játszottál már, csak ide is megvetted, vagy most lesz az első kör?
-
Game78
tag
Sziasztok!
[link]
Ennyiért én nem hagytam ki, 3 rész Batman+bővítmények. -
james001
veterán
Sziasztok!
Ha esetleg van akinek megvan a Sebastian Loeb Rally Evo játék,az tudna segíteni egy trófeában? Szeretném majd platinázni,de van egyetlen egy multis trófea benne,csak egy pályát kell lenyomni benne,ennyi az egész.
-
Abban ugyan mi lehet a poen, hogy PS4/Hungary régióra szűrve ez az egyetlen játék van az adatbázisban, és pont ez?
-
fausto
addikt
Köszi mindenkinek

-
-
fausto
addikt
Hello,
Rendelnek egy Skyrim VR játékot, a borító német, a száma CUSA-08933. Ez alapján meg lehet állapítani, hogy van-e rajta angol hang/felirat?
Köszi előre is
-
AxBattler
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
-
Vladi
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A gépek nagyjából tartják a 40k-s induló árat, onnan indulnak felfelé. Jah kis felfelé szivárgás van. A játékoknál meg lefelé tendálás.
újra kék?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
..hát nem bírtam ki. Kb 15 év után vagyok újra kék. A GT7 érdekelt. Aprón találtam egy szinte patika Pro 7216B-t tök jó árban (mintha mennének felfelé árban a gépek?!) elvileg ez az utolsó kiadás volt ha jól olvastam. Hangja nem vészes, pedig kényes vagyok rá, de még tetszik is ahogy "dolgozik". Kellemes üzemi susogás. Eladó szerint volt korábban pasztázva takarítva, így azzal sem kellett foglalkozni. Nyúztam, több napon át ment hiba nélkül. Kicsit paráztam mert a GT7 demo kicsit optimalizálatlan volt (döccent), a teljes frissített játék már rendben van.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez inkább FHD konzol mint 4k.
Van olyan cím amit ez a konzol tényleg elvisz 4k-ban?
Boost mode ér egyáltalán valamit?!Kontrollert újítanám fel teljesen. Analógok, gombok stb, érdemes vagy inkább újat?
Kaptam hozzá egy utángyártott Spartan Aspis 4-et is, baszki rohadt jó. Vez nélkül nem bír sokat (igaz sokáig nem volt használva), kábelen hibátlan, de fogásra nagyon rendben van. A GT7 után vadászom most a lemezes játékokat, fillérekért van minden.
-
Archttila
veterán
Nekem is rajta volt anno az elso PS1-es demo lemezemen, rengeteget elovettem, de valahogy akkor soha nem fogott meg annyira, hogy meg is vasaroljam. Kesobb ez valatozott, igy az utolag megjelent cimekkel egyutt parat potoltam, sot Vita-n is jatszottam vele.
Omega collection-höz egy kis kiegeszito: a VR elmeny elkepeszto! nalam az egyik kedvenc PS4-es VR cim
a jatek ritmusa, a sebesseg erzet... valami hihetetlen magaval ragado elmeny. Ez es az Astro Bot: Rescue Mission szerintem meg ma is boven megerik az árukat, foleg akciosan.
-
PTM
senior tag
Engedelmetekkel átlinkelem a PS5 topikból a beszámolómat, hogy nészerüsítsem ezt a feledésbe merülő, de szerintem bitang jó játékot (gyűjteményt):
Wipeout Omega Collection -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Oldman2
üzenetére
Én úgy szoktam csinálni, hogy váltás előtt a menüből kikapcsolom a merülő kontrollert, majd utána kapcsolom be a másikat. Olyankor ha jól emlékszem, nem is kéri be a felhasználót, egyszerűen megy tovább minden (vagy max. bekéri, de nem nyavalyog, csak rá kell bökni az userre egy X-el)
-
Srácok,
Valaki vezessen már be a több kontroller használatának rejtelmeibe...
Van egy PS4, két kontrollerrel.
Használom az egyiket, lemerül.
Átváltok egy másikra, erre bekéri hogy ezt az új kontrollert melyik felhasználóval akarom használni, miközben jelzi, hogy az előzőt egy másik felhasználó használja, megadok egy másik felhasználót, erre átvált arra.
Mi ebben a logika? Mit nem értek? -
laskr99
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ingyen is lehet csinálni, ha valakinek van tört gépe
-
FIREBLADE78
addikt
Tényleg anno vettem ilyen kártyát. Emlékszem vagy 20e Ft volt. Szerintem nincs meg
. -
laskr99
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha van 2 memókártyád, az egyikre tudsz rakni egy moddolást, ami utána mindent enged, kb mint egy szoftver frissítés, csak itt tört szoftverre frissítesz. Utána tudsz hálózaton játszani(gépről megosztasz egy mappát és onnan töltöd a játékokat, vagy HDD-ről is, vagy akár írt lemezt is eszik.
-
Vladi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha fated van akkor nagyon sok opciód van. softmod amit itt ajánlanak a srácok. játszhatsz usb-ről, hdd-ről vagy "memória kártyáról."

Jó oké... hálózati meghajtóról is.
namegpersze van egy oldman blogod is.
-
laskr99
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Freemcb és ha esetleg fat gép akkor hdd, korlátlan játék
-
Tothgera30
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
70-ért vitték el az öcsém Cuh-7216-osát.
-
Vladi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Inkább jácc vele. Nem tudjuk mi lesz 10 év múlva.
Egyébként itt a helyi gamer boltban - ami inkább ilyene steve store
- 8000 ért vettem ps2 kontrollert zsír újat. -
válasz
Zsolesz 79
üzenetére
Dehogy. PS4-en csak ps4 lemez megy.
-
Vladi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha konti sincs, akkor pláne. Nagyon sok van még eladó. Gondolj bele, 155 milliót gyártottak, ennek hány százalékát használják még aktívan? Ezért olcsóak. Venni jobb most mint eladni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ps1? semennyit... kivéve ha bontatlan dobozos. Akkor kapsz érte egy ps5 játékot.
a ps2 ha nem tökéletes max 10-15 K.a 4pro 50-60 között mozog, hozzávalóktól függ. Nézd meg a hardveraprós hirdetéseket.
-
FIREBLADE78
addikt
14 prot mennyiért lehet most eladni? Csak porosodik.
Van még egy ps2 is
. Ps1-em elhagytam valahol anmo. Na az pénzt érhet -
csabi98
tag
Sziasztok.
Adott egy Ps4 pro (7216b széria)
Az összes játékomat végigpróbáltam rajta (kb. 20db) vegyesen vannak azaz van köztük lemezes és digitális is.
Felfigyeltem rá,hogy csak a Need for speed Heat-nél csinálja a videóban hallható jelenséget a konzol. (Ez a játék digitálisan van meg és a meghajtóban sem volt ekkor lemez sem.)
3 hete volt teljesen kitisztítva,újrapasztázva és hővezető lapkázva illetve ekkor kapott 1 1Tb ssd-t is.
Az említett jelenséget pár napja észleltem.
Mi lehet ez? Link az említett jelenségről.https://drive.google.com/file/d/1KGX8Xj_Oltp9PcfbXrdaOCPGE70HuXvW/view?usp=drivesdk
Köszönöm a segítséget előre is!

-
Wlac
Ármester
válasz
Zsolesz 79
üzenetére
Nem működik. Egyébként mi a játék neve?
-
interstate76
addikt
válasz
Zsolesz 79
üzenetére
Nehéz eldönteni, hogy direkt offolod szét a topikot, vagy képtelen vagy egy kis netes keresgélésre.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Oldman2
üzenetére

De mennyire oldscool már, hogy szöveg és nem videó.

arrggh... milyen már. jó oké, parasztgyerek látott már ps4-et életében.
-
-
Vladi
nagyúr
Az mit jelent ha a kontrolleren játék közben a vilgítás átvállt kékről sárgára. azt olvastam, hogy töltés de nincs bedugva.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Zsolesz 79
üzenetére
ps1 nem működik ps4-en, csak ha megcsinálták a csomagot strore ba.
Viszont a ps3-on minden eredeti ps1 cd működik.Vagy pc-n játszol vele emulátorral példuál a duckstation programmal. Ps1-et elég könnyű emulálni nem igényel erős pc-t.
-
Zsolesz 79
friss újonc
Ok köszi szépen

Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- BestBuy ruhás topik
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. 
Azt hittem ezek felmennek. Kontroller viszont nincsen hozzá