PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Carlos Padre
veterán
PH az uj reddit
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

erahurka
nagyúr
Jöhetnek az IGN cikkek! God of War 2 release year is confirmed on a Hungarian forum by a random user who has nothing to do with the gaming industry
https://www.instagram.com/mozinaplo/

30z.Samu
félisten
Kratos entered to the Hungarian history.
Sic Parvis Magna

erahurka
nagyúr
Atreusszal valójában a csodaszarvast vadászták le, így kiirtották az egész magyar mitológiát. Mivel nem volt szarvas, mindannyian északra mentünk a Finnekkel, a Kárpát-medence környéke meg egy egységes (tehát 200 helyett csak 199 részre szakadt) szláv állam.

stilo18
addikt
Ilyenkor szerintem már forgatőkönyv, látványtervek, karakter stílusok megvannak, a programozás fázis indul... De ez csak tipp részemről.
#PS5#C9/QN95#GalaxyS21#SSArctisPro+DAC#Aonic50

Viper26
nagyúr
Ezzel nem lesz gondja a PS4-nek?
Egyébként Judgment-et próbálta valaki? Ismerkednék a japán világgal / hangulattal, így beszereztem, de kipróbálni csak este tudom majd.
iPhone 14 | AW S8

vonSux
senior tag
Szép mentés, jár a fagyi!

RangerFox
Topikgazda
Nem, de érdekel majd a beszámolód. A Yakuza játékokat nagyon szeretem, de például most próbáltam ki a Sleeping Dogsot, és nem annyira tetszik. Kb minden hiányzik belőle, amiért a Yakuza játékokat szeretem...

Viper26
nagyúr
Én két napja húztam azt be kb 600 HUF-ért (PC).
Majd írok róla pár sort Yakuza-t sosem próbáltam, így új lesz a világ / hangulat.
iPhone 14 | AW S8

erahurka
nagyúr
A Judgement eléggé Yakuza klónnak tűnik, én agybajt kaptam a Kiwamitól, de ezt a Judgementet majd én is megveszem kicsit olcsóbban, mert ha jól láttam van benne angol szinkron.

rumkola
veterán
áááá
évtized kommentje!!!

Viper26
nagyúr
Van és itt legalább jól is sikerült.
Judgment Review "Buy, Wait for Sale, Rent, Never Touch?"
iPhone 14 | AW S8

penge111
őstag
Vasárnap a végére értem a Borderlands 2-nek, semmi különösebb elvárásom nem volt. Ps+-ban ingyenes ebben a hónapban, így mondom rápróbálkozok. Nagyon-nagyon pozitív csalódás volt a játék. Kellemes, fps játékhoz képest jó történet. Elborult humor, irgalmatlan mennyiség loot. Rengeteg megszerezhető skin, nagyon jó zenék. Számomra egy negatívum volt csupán, hogy a végére már herótom volt a sok unalmas mellékküldetésből, de találkoztam itt is pár agyeldobóssal (pl Tina teapartija). A melléküldiket pedig muszáj csinálni, mert különben lassan a főküldetés szintje alá kerül az ember, én a végére csak lvl 26 voltam, hát kínszenvedés volt az utolsó boss így. Még vasárnap az egyik DLC-t- a kalózosat kipörgettem, teljesen rendben volt az is. Még van 3 story dlc, ezek közül olvasatom szerint a Tiny Tina sárkányos DLC mindent üt, még az alapjátékot is, szóval erre még ellocsolok 8-10 órát. A többi DLC-t elengedem lehet. Ebbe a játékba szerintem 200 órát is el lehet lazán tölteni, a coop része is nagyon jól megvan oldva, aki nem próbálta, hajrá, mondja ezt egy olyan ember, aki nem igazán rajong az fps játékokért.... Wowosként kicsit felcsillant még a szemem, hogy Raid Bossok is vannak, ezt még lehet megnézem szintén
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

30z.Samu
félisten
Köszi az élménybeszámolót. Én is behúztam, de nem néztem még rá.
Sic Parvis Magna

RangerFox
Topikgazda
Ne hagyd ki a Mr. Torgue's Campaign of Carnage-t se. Az is nagyon jól sikerült, nem is olyan hosszú.

oriic
HÁZIGAZDA
Raid bossokat is megnezned?
Akkor meg 100 oranyi fejlodest es farmolast javaslok.
Live-Die-Respawn

penge111
őstag
Majd ne felejtsd el behúzni az ingyenes UHD textúra packot, ami Borderlands 2-höz van, mivel a Handsome Collection tartalmazza, így kompatibilis vele, nagyon durván kicsinosítja a játékot! Az is igaz, hogy 1-2 másodperc míg gyorsan felrakja a textúrákat ha betöltöd a játékot, vagy új területre tévedsz. Eleinte ez zavart, de a végére megszoktam.
@oriic: teeeee, én az ős wowon nevelkedtem, egyedül lesolozom lvl 30-as szinten Na jó, akkor ezt sajna elengedem...
[ Szerkesztve ]

30z.Samu
félisten
Jó, hogy szólsz! Köszi!
Sic Parvis Magna

rumkola
veterán
.
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
Rosszat mondtam?
Terramorphous-hoz volt szerencsem anno. Nem mokolt karakterekkel lehetetlen kategoria volt nekem, aztan egyszer egy ismerossel meg randomokkal meglett. De soha tobbe, azr megfogadtam.
szerk: ok, latom smilekat, elobb meg csak egy pontot lattam hszben.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn

Mike
veterán
végre vmi, amiben nem kell lőni

Peace
veterán
Engem is beszippantott rendesen, 23-as szinten bohóckodok jelenleg. Állítólag most hétvégén egyik ismerősömet egy 73-as boss-hoz hívták be party-ba. Azért oda lehetne még fejlődni.

rumkola
veterán
nem,
tökéleteset mondtál
egy idő után túl nehéz lesz a játék a megfelelő fegyver hiányában, sajna kikerülhetetlen a mókolás 70 felett

Mike
veterán
meggyőződésem, hogy volt egy kis vita életmód kérdésben, a lopósok, ügyeskedők mentek délre, akik szerint ez meg bűn, északra

penge111
őstag
Mondjuk vannak érdekes dolgok loot esés szempontjából, nekem kb lvl 12-15 szinten esett egy legendary gránát, 5k sebzéssel, egy jó darabig nagyon durca voltam vele
A Sleeping Dogs-ot én nagyon szerettem PC-n, 2x is végigtoltam anno.
Most a hétvégén a Heavy Rain-t fejeztem be, a sztori egész kellemes volt, voltak igen erős pillanatai a történetnek, ahol komolyan izgultam a karakterek sorsa miatt. A vége is meglepett, nem erre számítottam. Ami viszont kiidegelt, az az irányítás. Hogy ez milyen katasztrófa A kamerakezelés is gyötrelmes, nekem nagyjából ilyen 10-15 évvel ezelötti játékok jutottak róla eszembe, nagyon rossz volt irányítani a karaktert. Nem tudsz futni, nem látod hova mész, mindenben elakadsz... A tömegen átverekedni magad a karakterrel rémálom.
Remélem a Beyond és a Detroit egy picit jobb lesz ebből a szempontból.
Ezt hogy a fenébe csináltad, most kezdted

VTom
addikt
Az én tippem a Last of us 2. Eléggé húzó cím lenne, hogy eladják vele az új gent, gondolom natív 4K 60fps-t tud majd az új konzol, szebb textúrákkal, kevesebb töltési idővel.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

30z.Samu
félisten
HA lehet hinni a pletykáknak, az még idén jön.
Sic Parvis Magna

Deck
félisten
Jövő év eleje.
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE

30z.Samu
félisten
Ámen!
Sic Parvis Magna

Helmoras
őstag
Pont ez a kérdés merült fel bennem, régi szép idök amikor ennyi idö volt játszani 😊

sting2
addikt
A TLoU II, olyan régóta készül és szerintem PS4 devkiten, hogy bármilyen Pimp-et is kap , azért egy kissé Last Gen. szagú marad..
Simán új Killzone-t jósolok inkább, na az nagyon adná sokaknak.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

törölt tag
Szerintem a TLoU II eddigi videók alapján már nextgennek hat Az egy új szint lesz a mostani legfullosabb játékokhoz képest.

Carlos Padre
veterán
Azt mondták, hogy még lesz egy új IP a Guerillától egy esetleges következő Killzone előtt, aminek azért lehet keresztbe tett a HZD sikere.
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

gamegod
senior tag
ez a gen is KillZone-nal indult. sztem a kövi nem. Mondjuk egy InFamous vagy Resistance?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893

VTom
addikt
Lehet, hogy pont azért készül ilyen sokáig, mert megvárták az új gent, és megpimpelik rá.
De ez csak az én tippem a tippjátékban

hombre[EU]
addikt
HZD2 lesz console launch után (kb1éven belül) ezt már a színész csaj elkotyogta és utána jöhet az új multiplayer ip, amirōl pletykálnak [link]
Life, Uh, Finds A Way

Peace
veterán
Beváltottam a neten fellelhető összes shift kódot és akkor úgy szoktam lila cuccokat nyitogatni magamnak 2-3 szintenként, hogy legyen normális sebzésem.

30z.Samu
félisten
Meg lesz új Fifa meg új CoD...
Sic Parvis Magna

hombre[EU]
addikt
Merész tippek
Life, Uh, Finds A Way
(#205042) Carlos Padre válasza hombre[EU] (#205041) üzenetére

Carlos Padre
veterán
A remény hal meg utoljára

VTom
addikt
Meg Half life 3

Scholes9
nagyúr
Az inkább a Zelda Breath of the Wild lesz Sokan túlértékelik a Witcher hármat.
[ Szerkesztve ]

30z.Samu
félisten
Azt mondták, hogy már haladnak vele, csak előtte még megkapja a CS az UE motort.
Sic Parvis Magna

F_Peter
őstag
A Zelda nálam egyedül a képivilága miatt csúszott el. Tudom hogy sokaknak tetszik, de engem sajnos zavar a stílusa.

Imilenni
addikt
Megjelent a Heavy Rain PC-re, remélem jön is a felirat hozzá
Azt állítják hogy nem csak átportolták, hanem normális PC verziót kaptunk.
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.

.LnB
titán
Sekiro-ban az az Ogre az boss? Mini Boss? Vagy csak egy sima mob? Mert most addig bírtam. nincs nekem kedvem ezzel vergődni.
Homo Ludens

eisento
addikt
Sziasztok.
Van esetleg valakinek tapasztalata playstation store es erste bankkartya vagy virtualis kartyaval?
Elfogadja?
Jelen pillanatban otp webkartyat hasznalok de meg fogom szuntetni es az erstehez megyek at.
Koszi a valaszokat!
Realme GT Master Edition | PSN ID: HUN_Ejzi
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok