PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Lackooo84
veterán
Ordas nagy kamuuuuuu.
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

tepenzed
őstag
"A hivatalos partnerek tartanak sale-eket ugyanúgy ott lehet majd kedvezményesen vásárolni, valamelyiküknél visszaszámláló is van a honlapon. mint pl.: "konzolok szervize"(itt azt kecsegtetik h 65k ért adnak egy PS4 500Gb-ot, azt szeretném bezsákolni )"
Hol látsz te ilyet? se visszaszámlálót, se akcióra vonatkozó cikket nem látok

erahurka
nagyúr
Sokatmondó hogy már vagy a harmadik Sony kamu listát látni, de még senki sem linkelt kamu Microsoft konfos képet
https://www.instagram.com/mozinaplo/

RangerFox
Topikgazda
A sony-ét minden évben megszellőztetik. Érdekes, hogy a decemberi Ps Experiencét nem.
[ Szerkesztve ]

james001
veterán
Kamu mert a Ghost of Tsushima rosszul van ráírva meg van ahol kilóg a zárójel a vonalból
"The stars have died and the heavens go up in flames"

gyuromoj
veterán
Amazonon kívül, van olyan oldal, ahol tudok venni 10 dolláros feltöltőt?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Dvix
senior tag
Itt a hivatalos honlap és a "partnereink" fülben meglátod a magyar cégeket. Kicsit trükközni kell a ggogle keresővel de ezen honlapokon valóban találtam hirdetést erről.
[link]
Itt vannak az akciót hirdető felületek, természetesen még nincs ajánlat rajtuk.
[link]
[link]
A konzolvilag visszaszámlálós felülete valóban csak kezdeti stádiumban lehetet
További partnerek mint mondtam a hivatalos honlapon. Ők még nem tettek ki semmit.
[ Szerkesztve ]

30z.Samu
félisten
Van rá 5 napjuk...
Sic Parvis Magna

bobby45
tag
ez az akció csak a kiegészítőkre/játékokra vonatkozik? gépekre nem?

tepenzed
őstag
akkor arra a slimre le is csapok majd.
[ Szerkesztve ]

Dvix
senior tag
mint látod a "konzolok szervizében" lesz a sima PS4 500Gb-ra! Meg a PS4 PRo-mellé plusz választható játékot kínálnak. ÉS lesz egy limitált Days of Play kékben egy sima limitált Slim gép.
(#153010) tepenzed Ne vidd el előlel hé!
Próbálok PC-s létemre a "dark side"-hoz is tartozni ezzel az akcióval.
[ Szerkesztve ]

consono
veterán
Érdekes ez a mi szebb dolog. Én most fejeztem be másodjára az Uncharted 4-et, elsőre nagyobbat ütött a látványvilág, mint most a Witcher 3 után. Szerintem a Witcher karakterei valósághűbbek voltak, főleg a szemeik. Vagy mivel az fantasy, könnyebben elhittem Mindenesetre az UC4 az egyik legjobb élményt adta még így másodjára is, látványos is, szórakoztató is, el is gondolkodtam, hogy miért nincsenek ilyen sorozatok a TV-ben. Mondjuk lehet, hogy vannak, de nem nézek TV-t...
"In God we trust. All others must bring data"

gianni85
veterán
nem rég takarítottam, és nálam is hangosabb lett először. Vagy fordítva raktad vissza az x-alakú lefogatót, vagy/és rossz minőségű pasztát használtál. Én végül vettem új arctic thermal pad-et, meg mx4 pasztát és talán ugyanott vagyok, mint tisztítás előtt
Vagyis azóta csak a god of war-t próbáltam - ami eléggé fel tudta kavarni a gépet - illetve a rise of the tr-t ami még aránylag kussban tartotta.
Sajna nincs mit tenni, egyszerűen szar konstrukció a ps4, de szerencsére engem annyira (már) nem zavar

saelin
veterán
Én ha elég tökös lennék akkor azt csinálnám amit Moby. Kár hogy nem dokumentálta hogy mit hova forrasztott vagy kötött be.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

seniman
addikt
A gyári ventikábelre kötötte a plusz ventit.De ha rákérdezel,biztos elárulja.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

szzoo
tag
A leakelt játékok között mi ez a "Socom: Coalition"? Ez lenne az új IP?
Ha nem, akkor remélem fake a lista. Olyan alapvető egy jó Sony konferenciára az új IP, mint Microsoftéra az új kontroller

törölt tag
Képekkel nem, de leírtam itt részletesen

RangerFox
Topikgazda
A SOCOM egy már létező franchise.

Mrdevil
addikt
Aki esetleg lát jó áron éves HUN PS plus tagságot szóljon, köszi.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

Talala
senior tag
Péntektől elvileg lesz days play akcióban

birorichard
őstag
Condactonauttal lehet sokat fogni rajta szerintem, én azóta meg vagyok elégedve a hangjával, pedig sokat kínlódtam vele előtte. Plusz ventit én is próbáltam, nem sok sikerrel, bár csak ráapplikáltam a gyári tetejére, de radiális lévén nem sokat ért neki, hogy a tetején van egy másik... Vagdosás, komolyabb átépítés nélkül szerintem ennyi. Most kb technikailag gyári állapot van, a fenti pasztával, így egész jó. GOW alatt eddig sosem hallott orkán után most annyira sem teker, mint előtte más játékoknál(IW,UC4), ráadásul nyáron.
Egyébként az alaplapi 3-pines csatlakozó másik végére egy szabvány PWM-es 4-es csatit kell rakni, abba meg mehet egy elosztó. Így meg így. De szerintem komolyabb burkolatot érintő mókolás nélkül felesleges forrasztgatni.
[ Szerkesztve ]

saelin
veterán
Emlékszem hogy írtál róla, de én vizuális típus vagyok...
Sosem moddoltam még konzolt, sem pc-t, így sötétben tapogatózom.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

30z.Samu
félisten
Én is csak úgy tudok megcsinálni dolgokat, ha előtte látom hogy kell. Legyen az kaja, pia, bármi.
Sic Parvis Magna
(#153024) birorichard válasza birorichard (#153021) üzenetére

birorichard
őstag
Ja meg persze ennek megfelelően lecserélni a gyárinak is a csatlakozóját.

.LnB
titán
Hát igen, nehéz választás lenne, hogy melyik szebb. Ráadásul én a Witcher 3-at elég durva grafikai modokkal játszottam pc-n.
Homo Ludens

Dvix
senior tag
Days of play akcióban éveset olyan 12ezerért fogják adni.

Mrdevil
addikt
Az jó is lenne nekem, várjuk.
Hozzá csaphatnának egy jó adag fifa pontot is a vb miatt, és akkor boldog is lennék.
[ Szerkesztve ]

30z.Samu
félisten
Lehet megveszem előre a jövőévit is. Úgy is folytatólagosan adja hozzá, akkor 2 évre le van tudva.
Sic Parvis Magna

ProEvoFan
nagyúr
Ma egész nap ment a gép.Szobában 28 fok van, a ps4 teteje és a TV állvány amin van kb ku@va forró.De leszarom Ez ilyen.Majd jövők sírni ha kigyulladt.

erahurka
nagyúr
Kajak annyiért tolják majd? Lehet akkor előfizetek megint plusz egy évre 2020-ig

Dvix
senior tag
Itt a magyar promó videó, igen annyiért
[link]

saelin
veterán
Szerintem egy a fejlődésfánk....

erahurka
nagyúr
Azt ugye tudod hogy ez a videó 2017-ben lett feltöltve Akkor még teljes áron volt egy éves PS+ 15000, azóta 18000 körül van...
[ Szerkesztve ]

Dvix
senior tag
Ja, upsz! Bocs a hamis infóért, de hátha megismétlik
[ Szerkesztve ]

seniman
addikt
Itt 50USD-re hirdetik az éves plust,nem tudom ebből lehet e következtetni a hazai árra.

Tatyla
őstag
Mindent jól csináltunk vagyis egy cimborám volt nálam mert ügyesebb kezű és szépen lett vissza szerelve minden, de valószínű a paszta lesz a ludas most rendeltem Thermal grizzly kryonaut ha megjön újra lesz pasztázva
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 http://www.twitch.tv/tatyla74 / https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lackooo84
veterán

seniman
addikt
Passzolom,nekem is ezt írja.

oriic
HÁZIGAZDA

dunc
nagyúr
ez mi ez mi?

SH4D0W2011
őstag
Nemrég lapoztam át a Media Markt szórólapot, abban 12.599-ért láttam éves Plus-t, 6.-ától. Szerintem valami ilyesmi árra lehet számítani máshol is.
[ Szerkesztve ]

bbdzyx
senior tag
ha már #daysofplay: az új gold headset közvetlenül a Sony-nál lesz 19k-ra akciózva (van egyáltalán Sony webshop?), vagy a viszonteladóknál?
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

oriic
HÁZIGAZDA
Már jó.
Live-Die-Respawn

RangerFox
Topikgazda
Hivatalos partnereknél.

Mrdevil
addikt
Ezt is jó tudni, köszi, hogy szoltál.

Dvix
senior tag
Yo! itt csak 100k akit érdekel a limitált kék Days of play PS4
[link]
És raksz hozzá 17 ezret és van egy Pro-d
[ Szerkesztve ]

realist
őstag
Veszek egy ilyen akciós PS plus éves előfizetést. Mennyi időn belül kell felhasználnom?
Tegyük fel pl. elméletileg veszek 2 db-ot akkor akár 2 évig is eltudok lenni vele?

RangerFox
Topikgazda
Egyszerre is aktiválhatod őket, több évre is előfizethetsz.

Carlos Padre
veterán
Cseréld meg a napot és a hónapot és menni fog
Every Playstation masterpiece has its own cheap copy on Xbox! Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok