PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
- Teszt Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [EmPoWeR:] Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- [Re:] [SP!T:] Első negatív Hardverapró értékelésem...
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
vonSux
senior tag
De, drága VG, elolvastam. éppen ezért írtam, hogy ez végre pontot tenne (amennyiben ez a találgatás valósul meg) a vinnyogásokra, hogy VH vagy modern hadviselés lesz-e a BF5. ez is lenne meg az is. ennek merészeltem hangot adni és örülni.

tepenzed
őstag
ez kamu csak mondom

N@idia
őstag
Áhhhhhhhhhhhhhh Ha valaki nem készít egy k...va Vh-s játékot eskü én rakok össze
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

Tavares
tag
kéne már egy Battlefield 10000 bc. is

Tavares
tag
hát majd pénteken kiderül

Robi86
senior tag
Akkor már Battlefront legyen.
("Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban... ")
Ja, már van

tepenzed
őstag
Battlefield: Primal ősemberekkel
[ Szerkesztve ]

Tavares
tag
mivel a primal foglalt azért írtam 10000 bc.-t

törölt tag
Szerintem ő is arra gondolt és majd baglyokba tudunk beleülni, meg mamutokba... fun lenne kb 1-2óráig

pomk
őstag
Ezzel én is így voltam anno Lords of the Fallen esetén(hasonló kategória DS3-hoz)...az első fél órában elszenvedett 30 halálig.
Mondjuk azóta már kiismertem és rájöttem a nyitjára így már csak 3-4x halok meg félóránként.
(#83011) JmL
Természetesen igen.
[ Szerkesztve ]

JmL
csendes tag
Sziasztok!
Valaki akinek hyperx cloud vagy hyperx cloud II fülese van, meg tudná mondani hogy, hogy a kontrollerbe csatlakoztatva a 3,5mm jacket működik-e a mikrofon rész partiban ?
Szeretném valamelyiket a kettő közül beszerezni, de ha nem tudnám használni a mikrofonját akkor kilőve, és én eddig úgy tudtam, hogy a kontrolleres jack csatlakozón mikrofon nem megy.

A`rpi
addikt
Megfelelő adapterrel működik a mikrofon is.
Ezt az adaptert a hyperx cloud II-höz mellékeli a gyártó.
[ Szerkesztve ]

pr0bi
senior tag
Főokos, csak a Te kedvedért még egyszer: pénteken jön hivatalos infó addig minden hasonlót erős fenntartással kezelni. Ezt a képet egyébként minden évben elsütik.
[ Szerkesztve ]

killer095
őstag
Nem hivatalos kép te nagyon "okos"
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun

killer095
őstag
Mindenféle csatlakozó nélkül is megy a mikrofonja (cloud II)

Noda10
tag
Nem is tudtam, hogy a 2 is van ps4 - re. Én a BB-t felénél járok, de teljesen elkapott. De 3-at meg fogom venni, jó hír, hogy van 2 is. Jól láttam viszont, hogy majd' 20k ez a rész is a storeban? Azt így hogy?

törölt tag
A legnagyobbak, de az csak egy kis viccecske volt kérem szépen...

törölt tag
Úgy hogy welcome in the ps store és nincs akció.
[ Szerkesztve ]

Madwe
nagyúr
BB után jelent meg, magyar storeban venni meg nem pénztárcabarát...

Djuree
félisten
store felejtős sajnos. zavvin vettem 8k-ért...
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

Prof01
veterán
Egy kis pontosítás! Ezek az első Cloud tartozékai.
A Cloud II-es USB-s és nincs hozzá ilyen adapter. Igaz annak alapból 4 pólusú jack az egyik vége, ami közvetlenül a kontrollerbe dugva használható, csak ez esetben kimarad a vezérlője! Cloud II-est ezért közvetlenül a PS4 egyik USB csatijához érdemes kötni a kontroller teljes kihagyásával!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
(#83023) wrathchild válasza wrathchild (#82975) üzenetére

wrathchild
tag
Üdv! A bénák közé tartozom a "mászkálós" játékokban és nem szeretnék hosszan gyakorolni, mert annyi időt nem töltök gép előtt. De szeretnék kipróbálni egy háborús játékot.
Kérdések: melyik a legkönnyebben irányítható FPS háborús? Vagy melyikben van a legkönnyebb szint?
Köszönöm!

Prof01
veterán
Mindkettővel működik, annyi a különbség, hogy a Cloud-ot a kontrollerhez kell kötni, a Cloud II-t a konzol USB-hez. Utóbbi az USB erőforrásnak köszönhetően valószínűleg valamivel jobban szól és nem szívja a kontroller aksiját, viszont a konzolhoz vagy vele láncolva, ha távolról játszol, kényelmetlen lehet.
[ Szerkesztve ]

marilllyo
veterán
Bf4 easy-n...eléggé easy.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

törölt tag
Ezt kifejtenéd bővebben? Eskü nem értelek...

Sirandrish
legenda
Minden COD-nál előjön...5 éve sem volt vicces
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

FhRossi
tag
Na, kiszenvedtem a TLoU platinát. Igen, szenvedtem. Nem is nehéz, hanem inkább időigényesnek mondanám. Már kezdtem unni a multis trófeákat...
de azért kurva jó élmény ez a game! Aki nem játszotta ki, az ne várjon tovább, nem fog csalódni!
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908

A`rpi
addikt
Köszönöm a pontosítást, rögvest cserélem is a képet.
(Rossz kép volt ezek szerint Hasznos tartozékok, kiegészítőkben.)
(#83028) FhRossi
Grat a platinához.
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn

proly01
őstag
Beleszaladtam én is (direkt) egy-két Uncharted 4-es gameplay videóba youtube-on,hát......
....Pr:)ly....

Madwe
nagyúr
Hát mi? Sok nem derül ki a hszedből...

ldave
nagyúr
Vagy nagyon jó, vagy az ellenkezője
A Slime draws near! Command?

proly01
őstag
Nem akarok itt spojlerezni vagy hogy én legyek a közutálat tárgya, nézzétek meg magatok ha szeretnétek...
Beírod hogy uncharted 4 gameplay leszűkíted a mai napra és egy "Jerffeson play" nevezetű rakott fel 3 videót (eddig).Semmi spojler nincs bennük amúgy.Egyik az elejétől a másik a 3. fejezettől a harmadik a 12 fejezettől indul....
Mondjuk mivel előrendeltem a játékot ezért nem vagyok a magam ellensége szóval bele bele tekergettem de ahová tekertem ott sosem történt igazán semmi amiből azt vettem volna le hogy aaaaa basszus ezt nem kellett volna látnom (pl. ki a főgonosz stb...)
[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....

Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Nekifeküdtem némi szünet után a Bloodborne-nek. MEglepő módon kb 4 halállal eljutottam a 3.bossig majd le is csaptam. Na most a következő dolgok érdekelnének. Mikor érdemes lecserélni és mire a kezdő fegyót mert még az van bár ha jól emléxem 2-3 szintet huztam rajta meg 2 kő is van benne. MEg a 3.boss adot 1 itemet mi segítségével vmi dungeonba tudtam lemenni. Ez lenne a másik kérdés hogy azt ki kell pucolnom vagy az nem a story módhoz tartozik hanem vmi ügyesség-kihívás dolog. Nem valami spéci az angolom és videót sem szeretnék nézni mert akkor bukom a meglepetéseket,de ez a 2 kérdés szerintem nem ront még a dolgokon
Előre is köszönöm a választ!

Adam_Shepard
addikt
Kezdő fegyobol melyik van nálad? Egy ismerősöm akivel most nyomjuk az alap baltával van tizesre felhúzva. Megszokás kérdése. A chalice dungronokban még insightot és egy trófea (2) fegyvert és bosst tudsz megölni. A fehér nagy kutya szerű valamit olted még harmadiknak?
[ Szerkesztve ]
Bearer... Seek.. Seek..Lest..

Prof01
veterán
Grat! 100% is megvan?
Árpi: Majdnem jó, most a név nem stimmel és a "Hol vásárolhatom meg?" link is az I-es verzióra keres! A kép Cloud II-esé!

DM-Fan
nagyúr
Különösen te, ahogy mindenki által tudvalévően fake képpel próbálkozol meggyőzni arról többeket, hogy mennyire "okosak", hogy nem tudják, hogy volt egy kamubejelentés egy nem létező Battlefield 1944-ről.
AdeX: pont eleget játszottam vele/láttam a BO3-ból ahhoz, hogy megállapítsam: számomra kalap szart nem ér. Tucat divatjáték, semmi más. Ezerszer inkább egy I. Vagy II. vh.-s BF, mint ez. Remélem így is lesz. De még a COD4 Remaster-t is sokkal szívesebben tolnám, az teljesen rendben volt, plusz volna benne nosztalgiafaktor is, lassan 10 éves lesz az is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!

Dinasti
senior tag
A Saw Cleaver+ as van. Akkor elvileg mind1 melyik fegyóval tolom csak húzzam feljebb? A 3. valami Blood akárki volt 1 mérgező ugráló csaj. Elvileg.

A`rpi
addikt
Köszi, korrigáltam.

andro93
aktív tag
Fegyver teljesen mind1, nincs rossz választás. Chalicekben esnek a legjobb gemek, rúnák, meg pár item is elérhetõ onnan: szett, fegyver stb. Plusz alapanyagot farmolni is jó.

Adam_Shepard
addikt
Első egy fekete farkas a cleric beast (hajlamosak rá hogy kihagyják az emberek, pedig ő az első boss), aztán volt a Father Gascoigne (a temetőben és a Vicar Amelia lehetett még egy nagy templomban). A fegyver szempontjából teljesen m1, hogy első végigjátszásban mit választasz (bár próbálj rá másikra is, hátha jobban megy vele a játék) én a nagy karddal megyek pl.

Dinasti
senior tag
Oksa. Köszi a válaszokat. Én nem hagytam ki a hídon az elsőt😉.

Adam_Shepard
addikt
Ha bármi kérdésed van, szeretettel várunk

FhRossi
tag
Nincs meg 100%-ban, de tervezem idővel. Most rápihenek, majd vmikor befejezem.
[ Szerkesztve ]
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908

FhRossi
tag
Köszi! És köszi a segítségért is! ;-)

front3r
őstag
Overwatch beta tipp: Rendeld elő EU storeban(lehet magyar is), pénzt nem von le. Majd letöltöd a bétát, elindítod, belogolsz(lehet ez sem szükséges), majd ez után visszavonhatod az előrendelést, de benne maradsz a bétában.
Előny: Nem kell várni 5.-ig!
PS5, iPhone 12, iPad Pro(2021)

Madwe
nagyúr
2mpet tekertem bele, senki ne nézze meg, úgy ahogy van az egész spoiler...

killer095
őstag
Ingyenes BF4 és hardline dlck: [link]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó Kezdő Gamer PC MSI 1060 6G I5 6500
- Okosított Switch Lite Extrákkal
- Eladó AORUS GeForce RTX 3080 XTREME és MASTER!
- -49% Lenovo ThinkPad T14s Gen 3:i5 1240P,16GB,512GB,400nit,100% sRGB,1.21kg,Prémium gari 2025.12.26.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A475 - AMD A12 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!