PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [TheLázs:] Miért?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
Alcsi69
aktív tag
Én is még ha nem is szutykos alapból a kezem mielőtt egyáltalán bekapcsolom a ps-t megmosom a kezem.

30z.Samu
félisten
Tisztaság fél egészség, a karakternek +50% HP.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna

Bencus88
veterán
múltkor párom leült mondta codozik egyet csak miatta hagytam fent, mondom megnostad a kezed? Nem , de tiszta, mondom mars kezet mosni aztán lehajtott fejjel elondult

30z.Samu
félisten
Hehe!
Sic Parvis Magna

Mike
veterán
Már engem se
Meg amúgy is összeizzadom ha olyan a játék
De az en kontrollerjeim ettől még nem ragadnak, nem mocskosak, pedig van fehér is.
Meg meg is lehet takarítani

KaitouP
veterán
Ez nem beteges, ez a normális. Vagy ne zabáljon valaki ha nem tud normálisan ilyen eszköz használata közben, vagy zabáljon kultúráltan. (nedves törlőkendő, szalvéta, valami, bekészít)
Szedtem már szét távirányítót, a belemet kihánytam a benne lévő zsírtól. Ahogy attól is, amikor kölyökként egy volt haverom öccse (aki igénytelenül a számítógép előtt zabáló volt) kirázta a billentyűzetet. Ami abból kihullott, azt inkább nem írom le.
Psfanboy, nem neked szólt, nem ám sértődés lesz. De tényleg ne egyél ilyen chipset. Nem hogy ennyit. Baromi káros. Vannak frankó alternatívák, például lencsechips, humuszchips, egyéb egészségesebb nasik.
[ Szerkesztve ]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

30z.Samu
félisten
"egy volt haverom öccse (aki igénytelenül a számítógép előtt zabáló volt) kirázta a billentyűzetet. Ami abból kihullott, azt inkább nem írom le."
Ilyen ismerősöm nekem is van, egy kiló kenyeret ki lehet rázni abból a billentyűzetből amit használ. Meg vagy szorulva? Rázd meg a klaviatúrát.
Sic Parvis Magna

Alcsi69
aktív tag
Vagy mandula, kesudió meg hasonló magvak.

KaitouP
veterán
Bloáh.
Aztán akkor ilyen userek gondolkoznak 20-30-40 ezer forintos gamer klaviatúrán. Mindig mondom hogy előbb az étkezési szokásaidon változtass, kár lenne eléd egy komolyabb billentyűzet.
(#186008) Alcsi69
Pontosan!
Bár azért az olajos magvakkal is csínján, de sokkal jobb mint hulladék snack.
[ Szerkesztve ]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

ezTeknika
tag
Mibe ment át a PS4 topik ecsém... XD
Time is change. But DooM is ETERNAL.

30z.Samu
félisten
Mit hiányolsz? Hogy hangos a PS4 Pro? A februári PS Plus játékokat már kitárgyaltuk. Volt szó arról is, hogy mennyire érdemes radírral megemelni a gépet hogy jobb legyen a hűtés. Most a "tisztálkodási" szokás van soron.
Sic Parvis Magna

markknight
veterán
Azért a kontrollert kb naponta kell takarítani. Nem vagyok izzadós, de azért meg meg telepszik rajta a kosz, ott ahol markolom például.

Alcsi69
aktív tag
Persze, nem is 1kg-ra gondoltam.

vonSux
senior tag
Nos egyelőre félreteszem az Anthem demót, és megpróbálok találni vele kapcsolatban néhány jó szót. Vajon hány fps-el fut prón? (nem a hivatalos, a tényleges, játék és cinematic közben tapasztalt frameratre gondolok. mert néha nagyon csúnyán beszaggat)

törölt tag

30z.Samu
félisten
De ez még egy Beta szerűség, nem? Még reszelhetnek rajta.
Sic Parvis Magna

F-ECT$
titán
One X-en hogy a francba esik 30 fps alá rendszeresen? Sokkal erősebb vas van benne, ennyire nem optimalizálják rá?
markknight: naponta tisztítani? Simán tiszta attól, hogy naponta fogdosom
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.

balinthun
tag
Ez az Anthem botrányos. Zéró elvárást is sikerült alulmúlni. D2 sokkal jobb pedig...

xkoti
senior tag
Yep ez még ne ma végleges még csiszolnak rajta itt ott
KO
Szerintem meg ha tartalmilag rendben lesz a végleges akkor sokkal jobb lesz mint a D2.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

balinthun
tag
Itt még a gunplay is harmatos.
Egy jó kis ME 1-3 Remastered-el jobban jártunk volna.

Di Natale
aktív tag
Mivel szoktad takarítani?

ezTeknika
tag
Pff ez az Anthem akkorát fog bukni. Rengeteg sebből vérzik és ez két hét múlva se lesz totál fixálva, a storyt ennél a gamenél hagyjuk inkább... Nem tudom mikor oldódik fel a review embargó, de ha 7 pontnál többet kap a game, az meg fog lepni...
Time is change. But DooM is ETERNAL.

Neoteric
addikt
Kenőpénz csodákra képes.
PSN: ne0teric_sAN

zzola
félisten
Meg az ikszboksz is.

Imilenni
addikt
Tagadhatatlan hogy pár dologban ütős az MS, csakhogy nem ikszbokszról van szó, hanem PC-ről is.
Szóval NINCS ex címük.
Nekem itt a pécém, simán viszi ezeket, a legtöbb kint van pécére is, ezért adtam el a boxomat. Egyszerűen felesleges.
Nem tudom milyen ostoba Sony propagandáról beszélsz egyébként, max a játékosok állítják ezt, az meg miért lenne propaganda
Press "F" to pay respects.

törölt tag
Há ezt az Anthem-et rendesen meg kell majd pöcsölni !

Alcsi69
aktív tag
Nem tudom ki írta, de kicsit szenvedős volt elolvasni a rossz írásjel használat miatt.
Egyébként igen, elég jó Microsoft exkluzívok vannak. Csak épp itt a bökkenő: Microsoft exkluzívok, és nem ekszboksz exkluzívok. Akinek van egy viszonylag jó PC-je az nem tudom miért választana ekszbokszot ha egyszerűen azokat a játékokat tudja játszani a gépén is.

Wesder
félisten
De a PC-t nem veheted ide, mert nem konzol. Vagy itt mindenkinek olyan gépe van a PS mellett, hogy az összes MS exklúzív jàtékot simàn viszi XOX minőségben?
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
7 hetes a build, rengeteg minden nincs a demoban ami a véglegesben benne lesz már.
Aki meg ez alapján a demo alapján megítéli a sztorit az nem tudom mit szívott. A felületet sem karcolja az a 3 küldetés.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Gery9112
őstag
Én felteszem a kezem, hogy igen. Viszont így is egy játékot "irigylek" az MS kínálatából, hogy ps-re nem elérhető , az pedig az Ori and the Blind Forest. Szerencsére megvan PC-n és a Will of the Wisps is remélem jönni fog Steamre és nem erőltetik a Windows Store-t.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Wesder
félisten
Mi baj a Win Store-ral?
Megvan a Resi7 és mivel PA cím így WinStore-ból is bàrmikor leszedhetem. Azt mondod jó az Ori? Itt van a gépen, akkor meglesem.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Imilenni
addikt
XOX minőségben
Jó tudni hogy mindenki XOX-el rendelkezik.
Egyébként a játékokra kitérve pedig a State of decay konkrétan 0
Nem tudom játszott e azzal a srác aki ezt benyögte a ikszbox csoportba, de szerintem nem.
A Sea of Theves jó kis játék, nagy volt a hype körülötte de már elég ritkán látok videót arról bárkitől IS.
A Halo 5-re meg, kinek mi tetszik
Azért mert nekem tetszik a kolbásztöltő szimulátor, és csak ps-re elérhető még nem lesz ikszbokszverő játék.. remélem érted a hasonlatot.
Egyébként azért jön ide a pc, mert hogy nem ikszbox ex címek ezek, mindössze MS exkluzívok.
Ha csak boxra lenne elérhető megérteném az összehasonlítást, de így?
Szolgáltatás szinten meg tényleg csodálkozik valaki? Akkorát bukott az MS a Sonyval szemben, hogy mindent bevetnek..fordítottan helyzetbe szerinted mi lenne?
Kérlek szépen ugyan ez.
Jah és nem vagyok xbox hater, volt gépem majd 1 évig, Forzából megvan a 3 és 4 is! (PC)
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.

Gery9112
őstag
Ahogy teheted próbáld ki. A zene, a látvány, a karakterek, a platformer részek hibátlanok. Számomra a top 10 játékok között van. A WinStore-t pedig azért nem szeretem mert a játékaim 90%-a Steamen van és szeretem egy helyen tudni a dolgaimat. Másrészt az évek alatt rendkívül kiforrott rendszer vált belőle mégha a Valve sok szempontból elkényelmesedett. Továbbá számomra ellenszenves, mégha üzleti szempontból érthető húzás, hogy a Storenak erőszakkal próbálnak meg piacot szerezni és nem úgy, hogy jobb alternatívát nyújt. Ezért nem vettem meg pl. az Age of Empires Definitive Edition-t.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Wesder
félisten
Nem mondtam hogy az lennél. Nekem sincs bajom a Sony-val.
Kacsintgatok ide is, hàtha egyszer lesz olyan címük, amiért megveszem a konzoljukat.
Gery
Tehàt akkor ez ilyen megszokàs.
Meg tudom érteni.
[ Szerkesztve ]

Gery9112
őstag
Igen, ugyanezért nem fogom megvenni a Metro-t se pedig nagyon vártam és ha a Bethesda nem gondolja meg magát akkor a Rage 2-t és a Doom-ot se. Lehet ez egy hülye beidegződés de már csak ilyen maradok 😀.

pulffy
őstag
A'rpival mi van hogy már nem topikgazda?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

seniman
addikt
A PS3 topikban még mindig az.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
Személyes okokból lemondott a tisztségről.
<-ƘƘ->

xkoti
senior tag
Igazából ami nálam előnye lett volna a xox-nak az nem a játékok listája hanem a lehetőségei.
A vissza felé kompatibilitás igen sok x360 játékot tudsz játszani és a gamepass ami nagyon kicsi pénzért több száz játékkal rendelkezik.
Noha ami megjelenik xox-ra az nagy része pc-re is van Nem mondom rossz konzolnak mert nem egy sony fanboy vagyok, mert valljuk be a sonynak is van hibái
De irigy lennék most egy két exkluzív játékra (elég sokra) ha xbox-os lennék AMI nem lennék mert leadnám és abból venném meg a ps4-et
KO

vonSux
senior tag
Inkább demo, mint beta, szóval valahol végleges körüli állapotot kellene látnunk. Persze fogadkozik a BW, hogy minden sokkal jobb lesz majd. És persze, akár éveken keresztül is reszelgethetik, ha lesz játékosbázis
Wesder:
Én pl ha nem olvasok fórumot úgy vagyok vele, hogy mindkét konzol tök jó, rohadt jókat játszom azokkal az ex és multiplat játekokkal amelyek érdekelnek. A topikokban meg mindig van egy-egy frusztrált arc, aki a jó isten tudja miért, de küldetésenek érzi, hogy győzködjön az ellenkezőjéről
[ Szerkesztve ]

markknight
veterán
Amivel a Sony is rendszerint él az exeknél

törölt tag
Érdekes játék ,még azt mondanám h tetszik is.
De az ootimalizálás az kritikán aluli.
Majdnem játazhatatlan kategória
Ilyen alacsony fps el ps pron még soha nem találkoztam ...
O akkor tedd be a Last Guardiant. Nekem az Anthemmel nincs semmi bajom 4k-n, elvileg ha 1080p-re raknám a kimenetet akkor még nyernék is pár fps-t.