PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ricsi99:] Hogyan üzleteljünk a Ph-n...
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Synology DiskStation DS920+ NAS
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-26 22:47:52

LOGOUT.hu
KaitouP
veterán
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Guitar14
aktív tag
Sziasztok!
Pont marketplaccon botlottam bele egy Fat PS4-be amhez adnak kábeleket és egy nacon kontrollert elég "filléres áron" 30 rugóért. Már írtam is neki ha nem viszi más el előlem akkor biztos ma megveszem és elmegyek érte, azt mondja hibátlan.
Látom itt is ez a témázás ki milyen dealt-talál
Ez a pénz egyértelmű a ráugrós kategória érte.
A kérdés a ban. Ahogy utánaolvastam a PS accountokat bannol és nem konzolokat, ezt több helyen is írták - ez igaz? Ha igen akkor még nem is félek a továbbiaktól (olvasócserétől meg nem parázok mert Xbox-one ban már cseréltem lapátforrasztással együtt)
[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
30-ért az elég jó deal. Annyiért adják a PS3-at is Annyi a lényeg, hogy ne legyen se szoftveresen se hardveresen mókolt

FunPro
senior tag
Bannolnak accot is és konzolt is.
A konzol bann cummantás.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Beretvás
addikt
Na ezt tuti tesztelni fogom. Elég idegesítő lenne. Köszi.

Beretvás
addikt
A konzol bannt lehet ellenőrizni?

ldave
nagyúr
Igen, ha nem tudsz a géppel belépni PSN-re egyik fiókkal sem, akkor ott maga a gép van letiltva.
A Slime draws near! Command?

vargalex
félisten
Amikor már egy játékban így viselkedik, akkor valójában már elég régen nem 0-s értékeken áll az analóg kar elengedve. Érdemes PC-re kötni és megnézni. Én linux alatt jstest-el szoktam nézni és az alapján nyilvánítottam késznek egy kontrollert a javításom után. Elsőre természetesen nem lett jó...
Alex

FIREBLADE78
addikt
Ezt a hiba üzenetet kapom: a playstation network jelenleg foglalt, ce-33743-0. Online nem tudok játszani. Lefuttattam egy network tesztet ami jó. Mármint csak networkba nem tud bejelentkezni valamiért. Mitől van ez? Kábelesen csatlakozok a géphez.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW F15

Woodslave
nagyúr
Ugyanez csak 9 a vége
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

FIREBLADE78
addikt
Akkor nem nálam lesz a hiba?!
Ps app sem működik
[ Szerkesztve ]

Woodslave
nagyúr
Nem csak nálad az biztos
Pedig a status zöld mindenhol
[ Szerkesztve ]

Woodslave
nagyúr
Na még mindig semmi. De benéztem mert nálam is 0 a vége nem tudom mit láttam korábban

FIREBLADE78
addikt
Vakon vagy?! Végre van időm psezni,erre... Sírok

Woodslave
nagyúr
Pont igy voltam vele. Gyerekek el végre fifa. Hát nem
[ Szerkesztve ]

nemorino
tag
Sorban dobál le mindenkit, kamu, hogy external probléma van.
Szerk.: Már karbantartást írnak.
[ Szerkesztve ]
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon

S e t h
nagyúr
Végre tudtam volna játszani, kapják be a japánok.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

raziel01
veterán
Persona 5 Royal deluxe edition 8600 ft
Annyiert erdemes lehet megvenni. Kérdés, hogy van e esely rá, hogy jön ps+ba idén.

RangerFox
Topikgazda
Nem hiszem, az alapváltozat elérhető collectionben.

Frod
addikt
Ha jönne is, és nem lenne Collectionben, akkor sem a Deluxe jönne hanem az alap.
Do you see the white shadow?

erahurka
nagyúr
Ne már, ennyiért vettem a sima Royalt néhány hete!
https://www.instagram.com/mozinaplo/

raziel01
veterán
A deluxe nem ad sokkal többet. Csak pár skin.

Nayrobi
őstag
Augusztusi ps+ leak
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4)
Tennis World Tour 2 (PS4)
Hunter's Arena: Legends (PS5)

erahurka
nagyúr
Lyézus...
A teniszest majd kipróbálom ha tényleg ez lesz, ez az új PvZ nem tudom milyen lehet.

F-ECT$
titán
Megkérdem itt is, hátha többen játszottak vele:
-Egy 6 évesnek meg merjem venni a Crash Team Racinget? (Nem full kezdő, pl a Spyro
trilógiát már elég jól kezeli, csak pár helyen kell neki segítség.)
-Most a sima van akcióban (5600 Ft), de érdemes megvárni a Nitrous Oxide akciót, sok jó cucc van benne? (Az 7200 Ft volt legutóbb.)
-Muti még él benne, vagy ahhoz már túl régi?
-Mikrotranzakciótól kell tartani, vagy csak kozmetikára van?
Dive ever, work never.

KaitouP
veterán
- Simán
- Kozmetikai cuccok vannak az NO-ban, ezek egy része a standard verzióban unlockolható
- Szerintem simán, bár ebben nem vagyok biztos
- Van mikrotranzakció, de nem csak kozmetikai itemek vannak, előnyt adót nem tudsz vásárolni
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
jo tragya felhozatal

ImACeltic
őstag
Összességében nem panaszkodhatunk, mivel az elmúlt kb 1.5-2 évben szinte minden hónapban elég jó játékokat raktak bele.
[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
Ezzel egyetertek, de ez a honap nem tul eros.

ImACeltic
őstag
Én a teniszesre kíváncsi vagyok. Régebben sokat néztem teniszt a TV-ben, máig Federer fan vagyok csak az a baj, hogy elég régen jött már jó játék erről a sportól. Top Spin-ekkel még nem toltam, hanem a Virtua Tennis játékokkal kapcsolódtam be anno PC-n, azokkal azért el lehetett lenni. Az újakról viszont nem sok jót olvastam. De így ingyen teljesen jó lesz.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
Sport jatekokkal en nem szoktam jatszani. Max fifa, 10 evben egyszer

libus
őstag
Üdv!
Ps4 controllerem elég sokszor produkálja, hogyha jobbra akarok fordulni, akkor azt sokszor csiga lassúsággal fordul a karakterem. Van hogy balra is, de ez nagyon ritkán fordul elő.
Driftelni nem driftel!
Szerintetek mi a baja?
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Poco X4 Pro 5G

vargalex
félisten
Analóg kar tisztítás/csere. Nekem is ezt produkálta, csak előre. Sikerült tisztítással, a kis fém lapocskák igazításával helyre rakni.
Alex

erahurka
nagyúr
Idén szerintem nem volt valami erős a felhozatal. Kifejezetten lejtmenetben van a PS Plus kínálat. Már PS4-re, mert PS5-re voltak érdekes cuccok, csak az ugye nekem nincs.

libus
őstag
Köszi, megpróbálom.
Már tisztítottam egyszer, csak akkor a bal kart kellett drift miatt.
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Poco X4 Pro 5G

minilego
senior tag
Noob kerdesek, sorry. Ps4 fat/slim verzióra lehet dugni barmilyen kulso merevlemezt tarhely bovites celjabol? Ezek a slager jatekok(last of us, uncharted stb.) mekkora helyet igenyel ek, természetesen lemezes verzióban vennek jatekokat. Csak azért kérdezem, hogy elég egy 500gb os verzió és azt tudom boviteni vagy alapbol kell a 1tb?
[ Szerkesztve ]

Woodslave
nagyúr
Nekem 500-as slim van. Ha nem codozol akkor sztem elég. Most is van fenn 6-7jatek

Mezcal
addikt
Top Spin-ekkel még nem toltam, hanem a Virtua Tennis játékokkal kapcsolódtam be anno PC-n, azokkal azért el lehetett lenni. Az újakról viszont nem sok jót olvastam.
Játszom az TWT első részével jó ideje, az online meccsek lagosak, az irányítást szokni és tanulni kell. Nem egy Top Spin szint. A Top Spin a teniszjátékok koronázatlan királya, egy teniszszimulátor, csak hát kereken 10 éve jelent meg az eddigi utolsó, és az még mai napig üti ezeket. A VT meg arcade volt, de jó hangulattal. Ami meg jó a TWT-ban, hogy licences.
Playstation 5 SE CFI-1116A/Philips 48OLED806/12
USB 3-as külső vinyóról is lehet futtatni játékokat ha a belső tárhely nem lenne elég. A komolyabb játékok 50-100 GB körül mozognak, ritkán még ennél is több.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->

minilego
senior tag
Fat és slim között van valami hatalmas kulonbseg?

F-ECT$
titán
VT nekem is nagy kedvenc volt. Valahogy sikerült élvezetessé tenni egy kevésbé hozzáértőnek is a játékot vele.
Dive ever, work never.

F-ECT$
titán
Nincs. Bár kinek mi a hatalmas, ugye...
Dive ever, work never.
Igen, van. A Slim az kisebb, halkabb és kevesebbet fogyaszt. Viszont csak a FAT-on van optikai hangkimenet, ha ez számít.
<-ƘƘ->

minilego
senior tag
Ezek a szamomra nem hatalmasak, tusasbeli kulonbseg nincs.
Az optikai hangkimenet (a Slim-en nincs), meg a Wi-Fi (a FAT csak 2.4 GHz) és a Bluetooth verzió (habár ez kevésbé érdekes), ennyi a különbség tudásra.
<-ƘƘ->

perge666
veterán
A Fat-ek hangja iszonyatosan zavaró tud lenni,mondom ezt úgy hogy én nem vagyok érzékeny/allergiás a kicsit hangosabb cuccokra.
Az első PS4-em jópár éve egy Fat gép volt mert akkor még nem jelent meg a Slim,és amikor játszottam rajta akkor az egész házban lehetett hallani a ventillátor hangját,majdcsak mint egy kisebb porszívó vagy hajszárító. / a ház 90-100 m2 /
Nekem első perctöl kezdve ilyen volt a Fat,2-3 évig bírtam vele,akinek eladtam külön kiemeltem hogy nagy hangja van,de mondta hogy tud róla hogy hangosak,és mikor megkapta azt mondta hogy nem hangosabb mint a haverjáé.
Nagyon nyomott áron bevállalnék biztosan egy fat gépet,de nekem megérne egy kis felárat a Slim.
KB.2 éve Slimet használok és sokszor hangja sincs,de ha bekapcsol a venti sem zavaró egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
“ 𝓓𝓸𝓴𝓲, 𝓯𝓲𝓰𝔂𝓮𝓵𝓳𝓮𝓷! 𝓝𝓮𝓶 𝓴𝓮𝓵𝓵 𝓶𝓪́𝓼, 𝓬𝓼𝓪𝓴 𝓮𝓰𝔂 𝓴𝓲𝓼 𝓹𝓵𝓾𝓽𝓸́𝓷𝓲𝓾𝓶. “

erahurka
nagyúr
Látom ebben a topikban nem tiltott a fat shaming
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok