Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#238556) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Mennyire van rendszer a PS mentések felhőbe való feltöltéseiben, és a játékok mentések kezelésében? Van egy adott rendszer amit a Sony elvár? Vagy ezt játéka válogatja?

Az a "problémám", hogy a Nascar Heat 4 Career módjában egy olyan opciót* választottam, amit inkább visszavonnék. De a játék mentésihez a játékban nem férek hozzá. Gondoltam arra, hogy törlöm a lokális mentéseket, és a cloud-ból letöltök egy korábbit. Akkor van csak gond, ha a felhőben felülírkál egy file-t a játék és nem hoz létre újakat mondjuk naponta. Mert akkor nem lesz mit letölteni. Van erről tapasztalatotok? (nem konkrétan ezzel a játékkal kapcsolatban természetesen)

*Van lehetőség saját csapat alapítására, csak akkor a versenyzés mellé a játék átmegy manager módba is. Szerelőket kell szerződtetni, autókat venni és ilyen dolgok.. Gondoltam megnézem, hogy milyen, de nem tudtam már visszavonni. És egy egész szezont így kellene letolnom, sőt lehet, hogy innentől az összeset. :/

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.