Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani olyan játékot amivel ketten lehet játszani és a menete olyan mint a Knack II-é? Azaz olyan játékot keresek mint a Knack 2 csak más történettel illetve karakterekkel
Köszi! -
eisento
addikt
Votma?
[link] -
felixo
őstag
Üdv !
Ez a Predator: Hunting Grounds fps vagy tps lesz ?
Videók alapján nem tudom eldönteni, ugyanis mutatnak mindkettőt. -
perge666
veterán
Halihó.
A PS VR kompatibilis a PS3 kamerájával?
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #238778 üzenetére
Migiri!
(#238782) vg: Miért, nem a sok videojátékozástól olyan bika a karja?
Amúgy az örökérvényű, néhai Tech2 videó megvan?
-
vg
addikt
válasz
Minek teszel ilyeneket ide?
-
pulffy
őstag
válasz
-
saelin
veterán
Én akkor álltam le ezzel a módszerrel, amikor elszállt egy mentésem Stellaris-ban. Corrupt lett. Egy sima kis áramszünet ezt csinálta vele. Persze lehet egyedi eset és esetleg ki is lett az ilyen patch-elve, de mégis csak egy 30 órás mentést vesztettem el. Jó hogy volt korábbi, de az vagy egy órával az előtt volt, és annyi idő alatt rengeteg minden történik abban a játékban.
A Ps5 ilyen szempontból zseniális lesz, mert az ssd áramszünet esetén is tartja az adatot. Rettentően izgatott vagyok az új gépek kapcsán.
-
hombre[EU]
veterán
Gondoltam a PS5 topikba linkelem, de alaposabban megnézve a videót arra jutottam,hogy ez ide való
Systemic Reaction game teaser az Avalanche stúdiótól
-
.LnB
titán
válasz
RangerFox #238768 üzenetére
Engem zavarnak. Én sokszor csinálnom azt, hogy rányomok a játék indítására, és kimegyek kicsit a szobából. Jó lenne ha mire visszaérek, már a menübe várna a játék, hogy csak a "Play"-re kelljen rányomni. De nem. Vagy az intro felénél érek be a szobába (nyilván, erre megoldás ha tovább maradok kint #logic
) Vagy az vár, hogy nyomjak egy gombot. Vagy válasszak nyelvet, kedvenc háziállatot stb stb.
Persze az is rossz amit te írsz.(#238766) Bad Pritt
Ha belegondolok, ez az opening cinematic dolog, ez japán sajátosság talán. Persona 5, Dragon Quest XI... ezek tuti így indultak. -
RangerFox
veterán
Engem ezek az introk nem zavarnak (egészen addig, amíg el lehet nyomkodni őket). Inkább az zavaró, ha ki kell lépni a játékból a főmenübe ahhoz, hogy bizonyos beállításokat megváltoztassak.
-
Bad Pritt
félisten
-
Carlos Padre
veterán
válasz
RangerFox #238761 üzenetére
Sok ilyen játék van, de az Ubi játékok ragadtak meg bennem, mert ott mind ilyen volt. Rutinná vált, hogy elnyomkodom az elejét amíg el nem érek a menuig, majd elölről kezdem az egészet. Nem kicsit rontotta a játékélményt. Ma már jó az angolom és nem okoz gondot, és ahogy látom a játékok is egyre többször bekapcsolt felirattal indítanak, de azért ez megmaradt bennem
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #238762 üzenetére
Hát nézd meg! [link]
De ott a Siege is, azt te is ismered. Figyelmeztetés, még egy felirat, intro, és akkor még kiírja, hogy nyomjál meg egy gombot. Hát minek? Miért nem tölt rögtön a főmenübe? Kikészít az is.
-
RangerFox
veterán
válasz
Carlos Padre #238758 üzenetére
Fun fact, hogy pl. a Witcher 3 is ilyen
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #238758 üzenetére
Nem baj? Egy sport játéknál? Ki az aki minden egyes indításkor más nyelvet választ? Vagy miért jó? Sub lehetne alapértelmezetten ON, aztán aki akarja, az kikapcsolja.
-
.LnB
titán
"Sony's pitches to developers as it attempts to turn playing a PS5 game into something "as easy as Netflix." teljes cikk: [link]
Nos, egy rohadt egyszerű dologgal kellene kezdeni. A céglogók, animációk elhagyásával a játék indítását követően. Gondolom az epilepsziás roham figyelmeztetés kötelező. Az oké. De én még csak olyan játékkal se találkoztam, ahol ezek az "intro"-k kikapcsolhatóak. PC-n ilyen opció szokott lenni, ha nincs, akkor meg csak ki kell törölni pár file-t. Engem eléggé idegesít, hogy minden indítás után ezeket a videókat el kell nyomkodni. Sőt van olyan játék, ahol az opening trailert kezdi el lejátszani a játék automatikusan, minden indításkor.
Szal' ezeket el kellene felejteni. Elég a sok Íjésport cünögém-ből már. -
laci1117
tag
Akinek lenne kedve csapatban nyomulni Warzoneban dobjon PM-et
Esténként mehet pár kör, hétvégén meg főleg
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #238749 üzenetére
Én a legvégén, ahol
, na ott azért újra kellett próbálnom párszor, de az se volt olyan őrjítően nehéz. Igaz, én elég tankos karaktert csináltam. Minden pontot a védelemre/HP-ra nyomtam el.olyan vörös minden már (#238751) Frod
Igen, elég kevés lemezes példány van belőle. Nekem is kellett egy kicsit kocsikáznom amikor megjelent, hogy tudjak egy példányt venni. -
Frod
addikt
Nekem a Control egy nagy vágyam, de hála a csökkentett számú lemezes kiadásnak kevés helyen kapható / még mindig borzalmasan drága -> emiatt használt példány is alig van belőle.
Plusz valamiért a Store-on sem nagyon szórták még meg akciókkal.
Majd ha dlc-stül lesz 10e környékén, addig várok.
(A Foundation ugye holnap érkezik is!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest