Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Nyitottam egy topikot a GTA 6/GTA VI nevű játéknak.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz Wiz Khalifa #6 üzenetére
Ja, a Definitive Edition is egyszerre jött mindenre.
-
szTotyy
őstag
Na jól van, jöttem én is!
-
Plata
félisten
Tessék itt egy GTA 60 hír.
[link]
-
Brenor
aktív tag
Kicsit beindítanám ezt a topicot. Mivel mostanában a Rockstar már nem abban a fényben tündököl, mint amiben volt a 2000-es években, gondoljunk csak arra, hogy mennyi bőrt lehúztak a GTA 5-ről és mennyire pocsék lett a felújított GTA trilógia, van esély arra, hogy a GTA 6 lesz a legjobb játékuk? Vajon a sok bőrlehúzás megtérül és esetleg lesz benne forradalmi újítás? Mit vártok el ettől a játéktól?
-
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #13 üzenetére
Meg nem mondom hol olvastam,de azt olvastam hogy a GTA triológia nagy frissítést fog kapni.Azt hittem GTA V vagy 6 hír és azért kattintottam rá,de valami olyasmi volt hogy mind a három játékhoz nagy javítás és frissítés készül.Majd jön Negyven és megmondja a tutit.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Hivatalosan készül a játék, más lapopkon is olvastam: [link]
Szerintem ha ebből 2025-26 re lesz valami leghamarabb akkor lehet már csak PS 6-ra illetve Xbox Series X-et követő konzolora jelenik meg.
Kíváncsi vagyok.
Sőt olvastam olyat is hogy epizódokra lesz osztva, nem biztos hoghy olyan sikeres lesz mint a Los Santos év játéka 2013, Vice City év játéka 2002, és San Andreas.
-
Plata
félisten
Ki szivárgott videókon a játék korai változata?
[link]
Nem gémszar.
Prohardver. -
negyven2
veterán
válasz homerhamm #17 üzenetére
A leak valós és ennél még sokkal rosszabb a helyzet a Rockstar-nál (kvázi meghackelték őket). Ugyanis nem csak ezek a korai (2019-es build-ből) származó videók és képek kerültek ki, hanem az elvileg az ezt elkövető személy azt állítja, hogy talán hamarosan a GTA V és VI forráskódját, és a GTA VI teszt build-jét is közzéteszi.
Az meg hogy a GTA V-ös UI elemeket (pl térkép) van az nem jelent semmit. Konkrétan a GTA V teszt buildjében a GTA IV UI elemei voltak (pl. térkép), de az korai RDR2-es verziókban meg a GTA V-ös UI.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz homerhamm #21 üzenetére
Mint kiderült sok esetben a játékaik megjelenése után, azért korábba is voltak már, de azok annyira minimálisak voltak, hogy igazából azok megjelenésekor fake-nek tartották őket. Most viszont úgy néz ki, hogy nem csak a Rockstar, de a játékipar egyik legnagyobb szivárgása lehet. Főleg ha igaza mond a "hacker".
Mert ha tényleg megvan mind a GTA V, mind a GTA VI forráskódja az egyrészt nagyon súlyos biztonsági veszélyt jelent a GTA Online-ra, de akár azt is jelentheti, hogy borul minden belsős és tényleg csak 2030-ra lesz GTA VI (hiszen rosszabb esetben újra kell írni az egészet).
-
negyven2
veterán
2010-ben így nézet ki a GTA V
Illetve itt megtalálható elég sok infó arról, hogy milyen volt a megjelenés elött
De láttam olyan képeket is még, amin a 2008-as build volt, és igazából ott szinte mindent a GTA IV-ből emeletek át (egy nagyon vázlatos GTA V volt még).
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Remélem, nem engednek a zsarolásnak, nem fizetnek, és hogy így hamarosan kipróbálhatom ezt a bétát.
-
negyven2
veterán
Azt nehezen fogod megtenni, mivel a fenti üzenet és az befektetőknek küldött memo alapján mégsem kerültk ki a forráskód, vagy a test build. Ez utóbbiról is annyi volt még a pletyka, hogy az talán egy még korábbi PS5 (vagy PS4-es)-es devbuild.
-
rup1u5
nagyúr
Ha van humorérzékük Rockstaréknak akkor beleszövik ezt a story módba!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Plata
félisten
Hamarabb jön a GTA 6?
[link][ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Plata
félisten
Állítólag új kép.
[link] -
szTotyy
őstag
A cikk írója egy zseni "újságíró" lehet. A címben és a cikkben írja, hogy ez az első, friss kép. Aztán később pedig azt, hogy valószínűleg a fél évvel ezelőtti botrányból származik a kép. Valóban onnan, és nem nehéz utánajárni ennek.
Jövő héten talán jön egy hihetetlenül friss és új screenshot a Tetrisből. -
Segal
veterán
Muszáj beköszönnöm. Ha megjelenik találkozunk újra
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
rup1u5
nagyúr
Nem várok sokat multi tekintetében az V és RDR2 után. Ha egy jó story mode-ot kapunk annak már örülnék. Lehetőleg átdolgozott játékmechanikával ahol nincsenek a semmiből végtelenségig spawnoló ellenfelek.
Elvárásaim a nullához konvergálnak. Az elmúlt évtized tapasztalatai alapján ez egy újabb hosszútávú fejőstehén/befektetés lesz R* részéről.
Szóval értelmetlen virtuális pénzfarmolás, shark cards, millió unalmas küldetés meg dlc egy kaptafára, oppressor mk6 és trainer huszárok mindenhol.
Az biztos hogy ezt nem fogom előrendelni!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Plata
félisten
Ha a gépemen elfut valamilyen szinten akkor jó,de félek nem fog.
Másik hogy mivel a rockstar látványosan tojik a játékosok fejére és élvezi hogy a hackerek miatt a játék jobban fogy,így nem hiszem hogy a hat onlne része bármivel is jobb lenne.
Az RDR2-t megvettem elővételben és megbántam,az online része sosem volt százas és alapból modderektől hemzsegett.Mivel még privát sessiont sem lehetett csinálni mint GTA-ban a játék volt hogy abból állt hogy menekültél sessionróls essionra modderek elől.
Jó eséllyel hamarabb lesz a hat online részéhez trainer minthogy elindulna.
Az meg hogy értelmetlen farmolás szerintem nézőpont kérdése.
Van akit ez a másik számára frusztráló farmolás kapcsol ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Subaru topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpársportok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 256 GB Fekete - 3 prémium tokkal, 2 hónapos, garanciával - hibátlan állapot
- Samsung s23 plus 512gb,fekete,fuggetlen.
- Asus ProArt PA329CV Prémium Tervezői Monitor! 32"/4k/HDR400/100% sRGB/100% Rec. 709/Usb-C/
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i5-8GEN I 16GB I 128SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest