Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lackooo84 #238616 üzenetére
Egyetértek.Nekem is Astro 20 van szenzációs és nem csak játékra, fimekhez is nagyon jó,plusz kényelmes is. Kicsit féltem tőle, de kellemesen csalódtam. Nagyon megszerettem egyedül zenét nem annyira szeretek rajt hallgatni,de a metált nem sok füles szereti. Egyébként van egy Pioneer SE is, azt PC hez használom, az is jó,de az inkább zenében mutatja meg magát, és egy AKG N700 NC is ( nekem az az, amire azt mondom hogy számomra tökéletes,de hát az ára is magasabb ) Én is kerülöm a Sony füleseket, úgy általában is.
-
S e t h
nagyúr
A Batman Arkham Knight batmobil mozgásáért felelős alkotáját tuti érte gyermekkorában vmi abúzus.
-
S e t h
nagyúr
válasz
l.skywalker #238505 üzenetére
Oldalon kiírva, 14 giga.
A valóság, 54.
Jól beszopatott. -
saelin
veterán
Ez a Dishonored 1 nagyon jó volt! A grafika már eléggé kopottas, de a gameplay.... Ah, a gameplay!
Kíváncsi vagyok a Dlc-k mit nyújtanak, mert van egy pár belőlük. New game+ vajon van? Ahogy elnézem többféle befejezés van.
-
Tegla80
addikt
válasz
Tdizsolt #238691 üzenetére
Akkor tegyuk tisztaba....... ps3 nal nem a tagsag volt ingyenes hanem a multi. Igy neked akkor gyakorlatilag nem volt semmid,max ugy erezted,h van plus -od,de azert ott is fizetni kellett,szval valojaban nem volt.
pl az acbf -nel a freedom cry dlc is megy az alap nelkul ha csak azt veszed.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Callisto #238662 üzenetére
Astro gagyi.... aha... azért ne túlozzunk... Játékhoz tökéletes, megvan a mély és magas tartománya, és nagyon jó dinamikus a hangzása. A sony füleseknél senki ne keressen pl. mélyet, mert nincs, az azért eléggé a legalja. Az általad említett fülesek nem annyival jobbak, mint amennyivel drágábbak.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Tegla80 #238690 üzenetére
Előtte ps3-on nyomtam,ott ingyenes volt a tagság. Az account-om onnan maradt meg, de kb 2 évig nem volt konzolom,akkor nem használtam a plus-t. Viszont a MGS V. Ground Zero amivel játszom, utána néztem, egy dlc. Még mindig nem értem, hogy egy sima dlc hogy játszható az alap játék nélkül?
-
-
Dreimus
senior tag
-
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #238677 üzenetére
Durva, hogy elkezdték szórni az UC-t, a 4-re nem gondoltam volna, hogy egyhamar lesz. DR2 is meglepő, mert egy éves a játék, viszont nagyon hamar beesett az olcsó kategóriába, volt 4e-ért is már heti akcióban. Ennyire nem vették volna? Várjuk ki a végét, amúgy szép pack lenne.
-
-
_drk
addikt
válasz
tboy93 #238672 üzenetére
Nem szabad backlogot duzzasztani.
Szerintem simán megéri, 13k de akár a 18 is mert az online játék jó, a mentések nagyon jók a felhőben.
Első darabos ps4et még én adtam el kollégának. Pihenő módban áramszunettel meg is baszódott a rendszer. Hard reset segített de days gone fele meg rdr2ből rengeteg és sok más játék idő is oda lett...A double discount miatt már jó!
Egy évben meg ha bejön 4 játék akkor már anyagilag is ugyan ott vagy. -
Tdizsolt
senior tag
Egy adott játék demo-ja mennyi ideig játszható? Rosszul fogalmaztam, mennyi játékidő van benne?
Azért kérdezem, mert a MGS V. a letöltési listámban volt már egy ideje(igazából gőzöm sincs honnan/hogyan, vélhetően a store-ban rányomtam), és a napokban elindítottam a letöltést. Hétvégén játszottam vele legalább három órát. Ez nem is lenne érdekes, de az tuti, hogy nem fizettem érte, és nem emlékszem rá, hogy bármikor is ingyenes lett volna, ezért kissé furcsálom a dolgot...(jelenleg is 6k)
-
Na, pont egy éve van PS Plus előfizetésem, összeszedtem milyen játékokat kaptam ez idő alatt és melyikkel mennyire voltam elégedett:
Játszottam vele:
- Overcooked
- What Remains of Edith Finch
- Batman: Arkham Knight
- Titanfall 2Játszani fogok vele:
- Bioshock: The Collection
- The Sims 4
- Shadow of the ColossusNem érdekel / nem fogott meg:
- Witness
- Surge
- Conan
- Horizon Chase Turbo
- WipeOut Omega Collection
- Darksiders III
- MLB The Show 2019
- Nioh
- Outlast 2
- Monster Energy Supercross - The Official Videogame
- Goat Simulator
- Sonic Forces
- Firewall Zero HourMegvolt már korábban:
- COD Modern Warfare
- Borderlands: The Handsome Collection
- Detroit: Become Human
- Sniper Elite 4
- The Last of Us Remastered
- Uncharted: The Nathan Drake CollectionÖsszességében a játékok miatt nekem nem annyira nagy deal ez a plus.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
hombre[EU] #238544 üzenetére
Nem tudod,a digitális verzióban van magyar felirat?
-
Callisto
őstag
válasz
Lackooo84 #238568 üzenetére
És hogy kinyílna ha nem ilyen gagyi Astrot vagy Razert hallgatnál, hanem egy normális audiophile/high-end fülest...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenki az eddig saját maga által tapasztaltakhoz mérten nyilvánít véleményt. Számára előrelépés és majd a jövőben remélhetőleg fog még előrébb lépni. Nem kell rögtön leszarozni mindent, lehet normálisan is. -
-
Frod
addikt
válasz
saelin #238657 üzenetére
Hát, de én is ezen a véleményen vagyok
Ami a leárazást illeti ezzel egyelőre kár spekulálni, ki tudja milyen helyzetben lesz addigra a piac, meg a mennyire lesz erős (lol) a Ft.
Plusz tudni kéne a dátumot is (beleeshet-e egy black friday, stb, lesz-e megint Alza-kupon), sok a változó.
-
saelin
veterán
Szvsz egyáltalán nem éri meg prora váltani most... Max ingyen. Sokkal nagyobbat fog legalább ütni a grafikai és teljesítménybeli különbség. Én óva intek mindenkit az ilyen vásárlástól. Inkább tegye félre a pénzt és Ps5, ami meg marad mehet játékokra, ps+ra stb. Ne legyünk szarkák feleslegesen, amikor a kanyarban van egy milliószor jobb deal.
Egyébként kisebb-nagyobb leárazások konzol esetén - magára a a gépre értve -, mennyi idővel megjelenés után szokott lenni? Már egy 10-15k HUF is egy plusz játék ára majdnem.
Szerk:
Áh, ma nagyon pörgök. -
Peace
nagyúr
válasz
Citroware #238640 üzenetére
Akkor nagyon jó vétel lehet, ha tényleg menni fog a visszafelé kompatibilitás és sok PS4-es cím kimaradt. Akkor az valószínűleg jobb élmény lesz majd a köv. generáción. Már ha gördülékenyen fog menni a start és nem lesz problémás a mostani játékok futtatása. Nekem személy szerint még két cím van hátra a jelen generációból, a TLoU 2 és a GoT. Úgyhogy nem sietek PS5-öt venni, amíg nem érkezik rá valami igazán ütős. De lehet leesik majd az állunk és olyan játékokat jelentenek be a startra, hogy csak nézünk. Nem lenne rossz!
-
Szabi®
addikt
válasz
saelin #238648 üzenetére
Ha lesz is Pro változat már olyan sokkal nagyobb különbség nem lehet.
Eleve a simába is biztositani fogják a 4k-t.Nem lesz framerate probléma sem.És már a standard változat is ray tracinges lesz.(#238555) Plague666 "A wolf a németeknél és az osztrákoknál cenzúrázott csak"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Xbox Series S
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest