Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#239951) Sordoran válasza .LnB (#239943) üzenetére


Sordoran
addikt

Érinteni fog minden iparágat a mostani járványt követő gazdasági válság ez tény, bár a játékfejlesztést kevésbé kellene érintenie. A filmek/sorozatok gyártásához utazni kell, sok ember tömörül össze, a sporteseményeknél pedig emellett nagy nézőközönség is van, így itt ténylegesen a járvány terjedését akadályozzák a leállással. A játékfejlesztés ellenben csak a home office kényszer miatt lassul le, ez pedig már stúdió függő milyen mértékben veti vissza azt. Inkább stratégiai szempontból vannak ezek a halasztások, ez lehet ugye a pedzegetett marketing miatt is, vagy a vásárló közönség szűkölése miatti kereslet csökkenést akarják elkerülni.
Nekem marad day1 vétel a TLoU2, még ha a ps5-el együtt is jelenik meg szinte, mivel sikerült a collector's editiont előrendelni, az pedig ps4-hez van. Ráadásul lehet a ps4/ps5 váltásnál nem lesz külön játék, hanem egy szimpla upgrade patch és élvezhetjük a jobb minőséget. Talán szükséges is lesz a PS5 beindításához az ilyen ingyenes patcheknek, hogy a ps4 tulajok váltsanak az új konzolra. Gyanítom amúgy azért nem adtak új időpontot, mert a ps5 megjelenése befolyásolja, ha azt el kell halasztaniuk, lehet csak novemberben jön a tlou2. Ennyi a nyomás rajtuk, hogy ez és a ghost of tsushima még az új konzol előtt megjelenjen.
Ez a két játék és a cyberpunk 2077 van nálam célkeresztben idén (FF7 remake szintén de az már biztos jön), viszont ha mindegyik csúszik én is elleszek a jelenlegi gyűjteményem végigjátszásával. Kellemetlen, de nem vág földhöz a csúszás.
Költekezést én se ajánlom, ha már kis tömeghez szólhatok, mindenki tartalékoljon, de ne a hirdetett fizetés 10%-ával mert az semmire se elég. Amennyit tudtok tegyetek félre, még ha nincs is válság, bármikor történhet valami! Az akinek nincs tartalékban legalább 3 havi fizetése, nagyon gondolja meg mire költi a pénzét. (főleg akik hitellel és különböző törlesztőrészletekkel rendelkeznek, illetve saját családjukat látják el)

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#239952) predakon


predakon
őstag

Én csak azért nem bánom, hogy máskor jön a Last of Us mert addigra talán nem lesz ennyire bizonytalan a munkahelyem :( #köcsögkorona

PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA

(#239953) ldave


ldave
félisten

Final Fantasy VII Remake - Final Trailer | PS4 - ez már eléggé spoileres videó lett :)

A Slime draws near! Command?

(#239954) speter33 válasza predakon (#239952) üzenetére


speter33
aktív tag

És talán bugmentes lesz, ha már ennyit halasztják :D
Tudják még toldozni-foltozni, van még rá bőven idő.
Milyen jó is lesz day1 patch nélkül játszani :DDD

(#239955) Batyops válasza .LnB (#239943) üzenetére


Batyops
aktív tag

Ezzel én is így vagyok. Idén terveztem több nagyobb volumenű munkálatot a ház körül , de ezeket is inkább jövőre halasztom mert ki tudja mi lesz ,mekkora válság lesz mennyire érint ez majd minket. Pozitívan állok a dolgokhoz már amennyire egy ilyen helyzetben lehet. Aztán majd meglátjuk mi lesz a vége. Én is nagyon vártam a TLOU2 megjelenését és csalódott is vagyok kissé de jelen helyzetben ez érthető. Szóval ezért aztán most tényleg nem lehet haragudni a fejlesztőkre mert ez megy most mindenhol.

(#239956) Jigoku válasza .LnB (#239943) üzenetére


Jigoku
tag

Teljesen egyetértek. Mo-n szerintem brutál világ lesz (és az ország jelentős része így is a létminimumon vagy az alatt él...) ha ez így folytatódik, már a nálunk jóval gazdagabb országokat is veri a víz rendesen. Minden leállt, nem értem, mi meglepő azon, ha ez a játékipart is utoléri. Szerintem ezt a jelenlegi helyzetet küzdjük le valahogy, aztán mindenki azt vesz meg azzal játszik, amivel akar... Én se vettem semmit az új akción, nem is fogok, mert amúgyis nem kis backlogom van, inkább játszok azzal, a pénz meg jó lesz majd fontosabb dolgokra, ha tovább fokozódik/romlik a helyzet.
Remélem persze a legjobbakat, de a realista énem megpróbál azért mentálisan készülni a legrosszabb eshetőségekre.

[ Szerkesztve ]

PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com

(#239957) sxxorp válasza .LnB (#239943) üzenetére


sxxorp
őstag

Teljesen egyetértek veled. A helyzet azt üzeni: állj meg, vonulj vissza. Ez azoknak nem megy, akik nem képesek váltani, adaptálódni az új körülményekhez, és a beragadt lemezt pörgetik. Ha nem hangolódsz rá arra ami van, annak szenvedés a vége.
A helyzetem is könnyebb, akkora backlogom van, mint a ház. Eddig semmilyen hátrányt nem éreztem, hogy 'kissé' el vagyok maradva még az engem érdeklő játékok tekintetében is. Ami furcsa, hogy kevesebbet játszom, mint a vírus előtt, annak ellenére, hogy jelentősen visszafogott home office van, pl. olyan tanfolyamot kezdtem el, amire eddig nem volt idő, de biztos a játék is előkerül még.
Jó, az Entwined-et ennyiért nem tudtam otthagyni :)
Bevételt még várok az első negyedév alapján, de utána biztos szünet. Bár munkám személyes kontakton alapul, nem fértünk fel a kormány ad hoc adókönnyítést kapó szektorainak listájára, ezért annak ellenére visszafogom magam, hogy hitelemet tavaly előtörlesztettem, és többmilliós megtakarításom van. Ezen tényezők miatt annyit késik egy-egy jelenleg sokadlagos prioritást élvező játék / konzol, amennyit akar.

[ Szerkesztve ]

(#239958) GEIL


GEIL
addikt

sziasztok !
"Fortnite save the world"-öt nem látni még akcióban ?

Nekem és fiamnak is megvan...így nem látunk árat.... :DDD :U

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#239959) 30z.Samu válasza GEIL (#239958) üzenetére


30z.Samu
félisten

PS-en nincs akció.

Sic Parvis Magna

(#239960) keIdor válasza 30z.Samu (#239938) üzenetére


keIdor
titán

00:00-kor pont elkezdtem, mert annyira tetszett az RE2 Remake, hogy erre már rá voltam eléggé pörögve.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#239961) Frod válasza Zoleee83 (#239920) üzenetére


Frod
addikt

Egyáltalán nem értek egyet, nem hobbiból ül otthon a rengeteg ember, várva, hogy 60€-s játékokkal játsszon, hanem előreláthatólag hosszú hónapokig tartó, nagyon sokaknál állás nélküli időszak ez. Még mindig úgy gondolod most csinált volna hatalmas eladásokat a Sony?
(mai hírek: csak a múlt héten 6,6 M amerikai adott be álláskeresési segélyt [link]
spanyoloknál eddig majd 1M munkáját elvesztő ember [link] )
De sokaknak az a legfontosabb, hogy mivel nem jön a megbeszélt dátumkor ezért lemondják, wtf. Később már rossz lesz a játék, vagy mi?
Félreértés ne essék, a csalódottságot megértem, és szívás ez a helyzet, de a hisztihez már öreg vagyok.

Ja, Tsushima, és CP'77 fix késő már most inkább így készüljön mindenki.

Do you see the white shadow?

(#239962) 30z.Samu válasza keIdor (#239960) üzenetére


30z.Samu
félisten

És hogy tetszik eddig?

Sic Parvis Magna

(#239963) keIdor válasza .LnB (#239943) üzenetére


keIdor
titán

Nálam is ez lesz, pedig nyugaton dolgozom, de mi sem megyünk, pedig áruszállítást végzek. Májusig 90% (bér) van, utána meglátjuk. Lehet, hogy osztrák-szlovén-horvát hármast kell járni oda-vissza majd, heti egyszer, de ez még nem biztos. Néha egy-egy Udine.

Hétfőig úgyis karanténban vagyok, mert két hete köhögtem és volt enyhe lázam is, gyenge voltam. Ma már jól vagyok, de akár Covid-19 is lehetett, úgyhogy semerre nem voltam. Mást nem tudok amúgy csinálni csak játszani, meg filmezni, ebben a helyzetben. RE3 Remake és TloU2-t már tavaly év végén én előrendeltem, ezeknél a címeknél tudom mire számíthatok így ez nem volt számomra kérdés... nekem is az a véleményem, mint neked. Megállt minden, csak ami fél év múlva esedékes, arról még nem mondanak semmit, mert minek. Nem tudja senki mi lesz egy hónap múlva, kivárnak, de szerintem semmi nem lesz kiadva.

USA 14 nap alatt "termelt" 6 millió munkanélkülit, ők most mennek csak bele. Lesznek itt gondok a fő piacon bőven.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#239964) keIdor válasza 30z.Samu (#239962) üzenetére


keIdor
titán

Eddig nagyon tetszik, de csak 50 percet játszottam vele, mert éjjel egyig sem szeretek már fent lenni.

Most iszogatom a kávét, netezgetek, azt indítom tovább.
Este nem tudta senkinek a trófeákat szinkronizálni, remélem javították, mert van négy már.

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#239965) Xaels


Xaels
félisten

Nekem most jó darabig a DOOM Eternal marad az utolsó vásárlás mert bár az én munkahelyem az utolsók között fog leállni, ha leáll egyáltalán, de a párom teljesen kiesett a munkából és nincs fizetése sem. A megélhetés nem csökkent, sőt egyes élelmiszerek drágultak is. Meg kell húznom a nadrágszíjat pedig az idei tervben B-s jogsi meg nyaralás is volt.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#239966) 30z.Samu válasza keIdor (#239964) üzenetére


30z.Samu
félisten

Lehet azért, mert hivatalosan ma jelenik meg, én csak holnap tudom kipróbálni. A karaktereknél megmaradt ez a fura kinézet a hajuknál? Oké, a REngine-nek eddig is voltak érdekes "dolgai", persze ettől függetlenül jól muzsikál. De a demo-ban elég fura a karakterek haja, ez inkább Carlos-nál volt feltűnő.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#239967) predakon


predakon
őstag

BTW figyeljétek meg, hogy jövő hét kedden még 10 forinttal fog romlani a huf az euróval szemben.

PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA

(#239968) Imilenni válasza predakon (#239967) üzenetére


Imilenni
addikt

Amint 370 lett az MNB beszállt, de ahogy írták nem sokáig tudja megfogni a forintot.

Press "F" to pay respects.

(#239969) predakon válasza Imilenni (#239968) üzenetére


predakon
őstag



Pár napot kaptak a haverok a jövő hét keddi Viktor csomag bejelentéséig.

[ Szerkesztve ]

PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA

(#239970) keIdor válasza 30z.Samu (#239966) üzenetére


keIdor
titán

Úgy emlékszem RE2 1080p volt az összes konzolon, ez most 1620p a Pro-n. Élesebb a kép, szóval szebb a haj is.
Carlosnál beállítottam a régi costumot. Ez járt a pre-orderral, így nem feltünő. :)

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#239971) Zoleee83 válasza Frod (#239961) üzenetére


Zoleee83
addikt

Tudtad is értelmezni amit leírtam vagy csak úgy válaszoltál?
Leírtam hogy emberi oldalról megértem, sokaknak megélhetési gondjai vannak, és nem ez az elsődleges. Ezzel szemben sokan otthon ülnek HO-ban, akik előrendelhették, a játék szempontjából nem szerencsés a sokadszori halasztás.
Egyáltalán semmi hiszti nem volt a kommentemben, és sajnálom ha téged pont érint munka szempontjából, csupán leírtam a véleményem, ennyi.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#239972) Neoteric válasza Imilenni (#239968) üzenetére


Neoteric
addikt

Foleg mivel a legutobbi gyengules okai inkabb politikaiak voltak.

PSN: ne0teric_sAN

(#239973) .LnB válasza Zoleee83 (#239971) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Szerintem akik elő is rendelték a játékot, és most hirtelen felindulásból lemondják, azok is megfogják ugyan úgy venni, majd ha megjelenik. Ez a játék van akkora név, hogy kibírja ezt a herce-hurcát ami körülötte van most. Nem fogja azokat a számokat hozni mint optimális esetben, ez már biztos. De a Sony tisztában van ezzel. Se a stúdió, se a játék jövője nem lesz bizonytalan miatta.
Az elkövetkező időszak olyan lesz, hogy még a befektetők is örülnek majd annak ami van, nemhogy kilépjenek mert nem jöttek az elvárt számok.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#239974) 30z.Samu válasza keIdor (#239970) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nem a frizura fura, hanem a textúrája. Olyan fura, darabosnak tűnik, legalábbis a demoban. Tudom, hogy a REngine sem hibátlan, a 7-ben is fura volt pl Mia haja, vagy a 2 Remake-ben elég érdekesen nézett ki ahogy a kamion sofőrre ráesett az eső.

Sic Parvis Magna

(#239975) Wlac


Wlac
Ármester

Ha már ennyien lemondják a TLoU-t, tud valaki esetleg fémdobozos előrendelési lehetőségről?

“The wha-"

(#239976) Frod válasza Zoleee83 (#239971) üzenetére


Frod
addikt

Igen, olvastam, és igen, a második felében valóban kitérsz arra, hogy megérted, de a komment eleje továbbra is teljes tévképzet. ("Ha valamikor akkor most olyan eladásokat csinálhatott volna a Sony mint még soha") Erre a részére reagáltam.

Válságban az első, amin szorul a nadrágszíj az mindig a kultúra/szórakozás. (könyv, mozi, színház, esetünkben videójáték)
A hisztit nem személy szerint rád értettem, ahogy fogalmaztam is, "sokaknak" most valamiért ez a legnagyobb baja - akár itt a fórumon, de pl face bejegyzések alatt is olvasni több kommentet, hogy lemondják.
Azt nem vitatom el, hogy megjelenéskor biztosan lett volna egy szemmel is jól látható vásárlóbázis digitálisan a hardcore fanok által, de a további kifutása bizonytalan.

Do you see the white shadow?

(#239977) AxBattler válasza Wlac (#239975) üzenetére


AxBattler
félisten

+1 :K
Ha valaki lemondaná a fémdobozos TLOU2 SE változat előrendelését, az inkább dobjon egy üzit, én szívesen átveszem!

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#239978) ldave


ldave
félisten

Nem tudom a PS5 fejlesztési költsége mekkora lehet, szerintem a korábbi gépek drágábbak voltak, főleg a PS3, de ez most lényegtelen is, az biztos hogy rengeteg pénzről van szó. A Last of Us 2 pedig minden bizonnyal a legdrágább játék, amit a Sony valaha készített. Szóval idén a többi játékot nem is számolva két olyan megjelenése is lenne a Sony-nak, ami elképesztően sok pénzbe került. Nem vagyok pénzügyi ember, de úgy gondolom, hogy amikor ekkora befektetéssel járó terméket dob valaki a piacra, akkor azt akkor szeretne megtenni amikor az a lehető legtöbb emberhez elér (főleg logisztikai feladat) és a lehető legnagyobb a célközönség vásárlóereje (gazdasági válság). Jelen helyzetben egyik sem ideális.

A Slime draws near! Command?

(#239979) #21123072 válasza ldave (#239978) üzenetére


#21123072
törölt tag

Hát, én ehhez sem értek, de úgy gondolnám, az a lehető legrosszabb, ha áll a pénz valamiben.

(#239980) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

Gazdasági válság miatt az előző gen is kitolodott pár évet, ha ez nem is fog 3 évet de szerintem 21 év vége lesz a next gen rajt... :F

(#239981) Sordoran válasza Frod (#239976) üzenetére


Sordoran
addikt

Az egész csúszás szimplán 3 részből tevődik össze:
- A játék marketing szempontból kényes témát érint a jelenlegi helyzetben, negatív visszhangja lenne nyugaton ami nem kell a sony-nak
- A vásárlóbázis egy része kiesik a válság következtében (hiába van esetleg több ideje embereknek játszani, ez nem jelenti azt, hogy többen is vásárolnák meg a játékot)
- A játék fejlesztése még mindig tart, ha még így is hülyére dolgoztatják a fejlesztőket, akkor 2 hónappal megjelenés előtt az, hogy "a játék már lényegében kész" semmit nem jelent, utolsó pillanatig túlóráznak vele, és a home office lassítja az egészet
Bár a logisztikai problémára van fogva, de nem hiszem, hogy ez probléma lenne egy "lényegében kész" játéknál, illetve akkor kapnánk egy valós új időpontot.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#239982) Bad Pritt válasza .LnB (#239937) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Értem a halasztás okát, legalábbis azt, amit elmondanak nyilvánosan, amit meg nem, arról spekulálni sem érdemes. Azt is megértem, hogy valakit személyesebben érint a jelenlegi világhelyzet, de őszintén szólva ez egy játékos fórum, nem pedig egy COVID-19 hatásai kerekasztal beszélgetés és én szimplán a játékkal kapcsolatos jelenlegi hozzáállásomról írtam (azaz: lemondom, mert már nem izgat annyira, majd lesz, ami lesz), erre eljutott a téma a világgazdaság meg a társadalom helyzetéig.

A Last of Us 2-vel kapcsolatban sem most alakult ki hirtelen a szkepticizmusom, de ezt is leírtam már, az ember egyszerűen elveszti az érdeklődését miután eltolják egyszer októberben, kidobja a Kotaku ezt a cikket, amiben vannak azért érdekes részletek a csapat jelenlegi felállásával kapcsolatban, eltolják most megint és hirtelen már nem is zavar annyira, ahogy Ellie megmássza a teherautót. Nem gondolnám, hogy szolidaritásból fent kéne tartanom egy 90 dolláros előrendelést, ha egyszerűen az elmúlt fél év elég volt ahhoz, hogy elengedjem a játékot day1.

És igen amúgy, igazatok van, az is lényeges szempont a lemondásban, hogy lehet másra is költeni a pénzt (vagy leginkább most semmire), lemondtam az FF VII-et, Resident Evil 3-at is, csak ezekről nem írtam külön. A Last of Us-ról igen, lett is belőle vihar a biliben, mert valaki nem így gondolkozik, valaki meg a jelenlegi helyzethez kapcsolódó személyes vonatkozásai miatt nem akarja érteni, amit írok. És tényleg benne van a lemondásban az is, hogy nem akarom foglalni más elől a Special Editiont, ha azt szeretné, nekem már nem fontos.

Az meg, hogy mely fejlesztőben bízunk és melyekben nem... erről beszéltünk már régebben, te is csalódtál az évek során sokszor megbízhatónak gondolt csapatokban, én is locsoltam pénzt sajnos kritikán aluli játékokra, nálam most megszólalt a vészharang, de remélem végül jól fogunk szórakozni, majd ha megjelenik.

Ha ez így nem érthető, akkor tényleg sajnálom, máshogy gondolkozunk, úgyhogy nem is érdemes erről beszélnünk többet.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#239983) keIdor válasza Bazsi1987 (#239980) üzenetére


keIdor
titán

Az mondjuk jó nagy késés lenne, de nem elképzelhetetlen.
Azt mondják azért nem mutatták még be a PS5-öt, mert a magas 2200MHz GPU órajelet nem bírja tartani a hűtés és túlmelegszik. Újra kell tervezni a hűtést, emiatt változhat a végleges design, ezért nem mutatták még be a gépet.

A pandémia lassít mindent, így nem lepődnék meg azon, ha az új tervezést és tesztelést is lassítaná...

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#239984) ldave válasza #21123072 (#239979) üzenetére


ldave
félisten

Ez attól függ mennyire van szüksége hirtelen bevételre az adott cégnek. Részvényt sem adsz el haszon nélkül, hacsak nincs más megoldásod pénzhez jutni.

A Slime draws near! Command?

(#239985) #21123072 válasza ldave (#239984) üzenetére


#21123072
törölt tag

Amúgy teljesen offtopik, de most vágták ketté a Sonyt, valahol mintha olvastam volna, hogy a szenzor gyártást külön vették.

(#239986) Bad Pritt válasza Frod (#239976) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nem ez a legnagyobb baja szerintem senkinek, de basszus, egy PS4 topikban melyik baját tárgyalja ki az ember, ha nem azt, ami a PS4-éhez kapcsolódik?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#239987) sting2 válasza Sordoran (#239981) üzenetére


sting2
addikt

Lehet ott is probléma az internet tulterheltsege.
A rendereles, a felhő alapú fejlesztői környezet, és ezek zökkenőmentes és főleg gyors, egymás közti kommunikációja - Home Office ban jelenleg nagy falat..

Bad Pritt

... az meg a másik..

[ Szerkesztve ]

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#239988) opr


opr
veterán

Udv nepek!
Van itt esetleg olyan ember, aki szeretne jatszani a nioh 2-vel, szereti a mufajt meg minden, de meg nincs meg neki? Van hozza egy kodom, de se engem, se a barati/rokoni korben senkit nem erdekel, ugyhogy ugy dontottem, hogy szivesen odaadom itt valakinek, aki szeretne vele jatszani. Nem nyereszkedni szeretnek a dolgon, ugyhogy ingyen kaptam - ingyen adom a moka, viszont fontos, hogy csak annak szeretnem adni, aki konkretan jatszani szeretne vele, nem megszerezni a hulyetol ingyen, aztan meg felrakni aprora.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#239989) #20411392 válasza opr (#239988) üzenetére


#20411392
törölt tag

le a kalappal :R

(#239990) Xaels válasza opr (#239988) üzenetére


Xaels
félisten

Szerintem olyannak add aki az elsővel is láthatólag sokat játszott.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#239991) .LnB válasza Bad Pritt (#239982) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Csak annyi, hogy amit írtam, azt nem a te kommentjeid miatt írtam. A Gamepod-os hír alatti kommentek leptek meg, és más oldalak kommentjei. Ezért, én elfogadom amit írsz. Bár szerintem jelen helyzetben nem tekinthetünk el attól, hogy ne globálisan vizsgáljuk a helyzetet.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#239992) james001


james001
veterán

Tegnap éjjel elkezdtem a Resi 3at,és eddig odaver rendesen. Ugyanúgy mint a 2-nél is,elfogott a nosztalgia egyből ahogy megláttam a klasszik helyszíneket és karaktereket. Intenzív a játékmenet miután feltűnik Nemesis,brutális lett az AI. Eddig tetszik minden perce,nem bántam meg hogy fenn maradtam egy fárasztó munkanap után :D
Jill nénit meg úgy... Imádom ;]

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#239993) mango21 válasza .LnB (#239973) üzenetére


mango21
csendes tag

Én visszamondtam. Érdekel, úgyhogy meg fogom venni természetesen. Ebben igazad van. Csak nálam ez eldöntötte azt, hogy nem Ps4-en fogom kijátszani. Ha már várni kell még többet, akkor már inkább ps5-ön 1-2 év múlva.

(#239994) penge111 válasza opr (#239988) üzenetére


penge111
addikt

Szia írtam privátot, én eléggé csipem ezt a műfajt :K

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#239995) opr válasza Xaels (#239990) üzenetére


opr
veterán

Ez egy jo otlet, de hogy ellenorizzem? :D

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#239996) opr válasza penge111 (#239994) üzenetére


opr
veterán

Megvan a nyertes (azon mult, hogy talaltam kozben nioh topikot is, es lattam, hogy ott volt hsz-ed :DDD).
Jo szorakozast hozza!

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#239997) Steve1207 válasza opr (#239995) üzenetére


Steve1207
veterán

Mint a bankok, videóchat és a psn acc-ján mutassa meg, hogy a sima is xy %-os :D

(Nekem ezekben csak a karaktergenerátor rész tetszik, ott tuti több időt töltenék, mint maga a játékban)

[ Szerkesztve ]

.

(#239998) penge111 válasza opr (#239995) üzenetére


penge111
addikt

Pl így itt az én psn nevem itt láthatod ki milyen játékokkal játszik, nekem itt a Dark Souls +, Nioh, Bloodborne, Hollow Knight, The Surge stb. ami olyan mint a Nioh azaz soulborn szerű játékok

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#239999) sting2 válasza opr (#239996) üzenetére


sting2
addikt

Valóban jó helyre került! :)
Nagy vagy!
:R

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#240000) penge111 válasza opr (#239996) üzenetére


penge111
addikt

Nagyon szépen köszönöm, mindjárt élesítem is. :R

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.