Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245501) Batyops válasza Szabi® (#245500) üzenetére


Batyops
aktív tag

Attól függ mikor jönnek az első ex címek.

(#245502) .LnB válasza KaitouP (#245494) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Atya ég!

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#245503) Wesder válasza Batyops (#245501) üzenetére


Wesder
félisten

22-24

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#245504) james001


james001
veterán

Az új Grid trófealistája tök egyszerű,igazából csak végig kell vinni az egész karrier módot,multis trofik nincsenek... DE van egy baromi nagy sz*patós kupa,amiben annyi km-t le kell vezetni mint a Föld átmérője :F Ezek mit szívtak mikor ezt bele rakták? :D Olvastam online hogy ez kb. 45000 km-t jelent. Most vagyok kb. 3200 km-nél úgy,hogy minden verseny (+néhány dlc) megvan már. :DDD Szerintem ez a platina se lesz meg :U

Amúgy maga a játék nagyon jó,imádtam a 2. részt is meg az Autosport-ot is,ez is ugyanolyan jó lett. Grafika is szép,autók és pályák is szépek s változatosak. :K

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#245505) tboy93 válasza james001 (#245504) üzenetére


tboy93
nagyúr

Olyasmi nem jatszik, hogy leragasztod a bal joyt, hogy korbe-korbe menjen az auto aztan otthagyod par orara a jatekot?

(#245506) james001 válasza tboy93 (#245505) üzenetére


james001
veterán

Elvileg lehet de az is baromi sok lenne... Majd lehet megpróbálom,de mennék át már más játékokra is :)

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#245507) RangerFox válasza tboy93 (#245505) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

No offense, de akinek ennyit ér egy plat, az meg is érdemli...

(#245508) erahurka válasza james001 (#245506) üzenetére


erahurka
félisten

Keress guide-ot hozzá, tuti van valami jó megoldás. Mondjuk engem köpködtek a GT Sport topikban mikor így csináltam egy trófeát, de a trophy hunting része a játékok exploitolása.

(#245509) ProEvoFan válasza james001 (#245504) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Anno a GTSben én becsülettel megcsináltam a lvl50et.Oda sok-sok xp kellett.Aszem 55000 kilométert vezettem, szóval nem lehetetlen ha tetszik a játék.Oszd be az idődet.Nem kell egy hét alatt megcsinálni, ráér szép lassan.Napi 20-30 perc vezetés és pár hónap alatt meglesz.
Van róla guide ha érdekel linkelem privátban.Idén nálam is tervben van a megvétele.

(#245510) saelin válasza RangerFox (#245507) üzenetére


saelin
veterán

Viszont az ilyen Grind-elős trófeák gusztustalanok szerintem. Minden content-el végzett az illető, de egy trófea miatt kb játszhatja újra azokat 500x. Nekem hamar elmegy még az életkedvem is ha ilyet látok.

By the way:
Végeztem az AC Odyssey-el 60+ óra után. A fő story kegyetlen rossz! Jobb mint anno a Syndicate-é, de még mindig sehol nincs más játékokhoz képest. A new game+al nem hiszem hogy élni fogok, de a világban kóborolok még egy picit, mert rengeteg quest, helyszínek és a dlc-k is hátravannak. Nem mondom hogy rossz játék, mert van egy erős jellegzetessége, de nálam ennyivel (akármilyen szép és kidolgozott a világ) egy erős középszerű alkotás marad.
Remélem a dlc-k legalább érdekesek lesznek, ha már az alapjátékban képtelen voltak mit kezdeni a story-val. Sanyi barátomnak igaza volt. Pár mondatban össze lehet foglalni az egész játék történését, és így elmondva ugyan olyan hatást vált ki, mint 60 órán keresztül végigjátszva: semmit. Még most sem hiszem el, hogy ez volt a story. Nem térek magamhoz! :DDD

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#245511) RangerFox válasza saelin (#245510) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

A DLC-k nem lesznek érdekesek sztori szempontjából, sőőőt... A mitikus lényeket azért kutasd fel a világban, azok a quest line-ok érdekesek.

(#245512) saelin válasza RangerFox (#245511) üzenetére


saelin
veterán

Jaj de jó. :U

Kar érte, mert minden adott volt egy jó játékhoz, csak az Ubisoft elcseszte a receptet. Egy picit vissza is vettem a Valhalla hype-omból miatta. Mondjuk ettől jobb játékot csinálni nem lenne nehéz.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#245513) james001 válasza saelin (#245510) üzenetére


james001
veterán

Pontosan ez az. Ha már ennyire jó fejek hogy ilyen könnyű listát csinálnak akkor minek kell pont egy db ilyen trofival megszivatni az embert? :U

Amúgy igen számolgattam hogy kb mennyit kéne lenyomnom ovális pályán ahhoz hogy meglegyen. 99 kör a legnagyobb amit beállíthatsz,egy kör ovál pályán kb 4 km,na most nagyjából számolva 99x4 az 396 ugye,azt ha beszorzod pl 100al akkor 39600 km lesz ugye. Tehát legalább 100szor kellene lenyomnom egy 99 körös ovál versenyt hogy talán megadja a trofit... :DDD

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#245514) Szabi®


Szabi®
addikt

A Just Cause 4 egy 10-es skálán mennyire gáz ? Mert jó áron van,és eddig az összes részt végig toltam,csak a 4 hiányzik.
De elég sok rosszat írnak róla :U

(#245515) Carlos Padre válasza Szabi® (#245514) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Hogy értve? Egy mennyire gáz skálán 10/10. Mint játék adok rá egy 4/10-et.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#245516) ProEvoFan válasza Szabi® (#245514) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Pár hete játszottam végig.
Hatalmas "játszóteren" nagyon egyformák a küldetések. Konkrétan a terület foglalásoknál kb három-négy feladat típus váltogatja egymást.A story missziók és a három különböző mellékszál kicsit változatosabb. A három DLC sem nagy szám. Az autóversenyzős dlc egyenesen idegesítő... A korábbi részekből ami megmaradt, az az ökörködés teljes szabadsága.Ha tetszett a sorozat, elvileg ez is ok lesz.
Szóval teljesen középszerű a játék.Elvoltam vele. 5/10.

[ Szerkesztve ]

(#245517) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Tegnapi vásárlásaim villám értékelései:

Train Sim World 2020

Sajnos ez nálunk mellé ment. Először is a Sim "szócskát" érdemes komolyan venni. Ez egy masiniszta szimulátor. Ezért is van az, hogy karakter generálással indul a játék. És FPS módban játszol. Azoknak készült ez a játék, akik kenik-vágják a vonatokat, csak való életben nem lehettek mozdony vezetők. Szakértelmet kíván.
Alapvetően a játék modulárisan épül fel. Különböző helyszínek alapján. Németország, Kanada, USA, Egyesült Királyság szerepel a játékban. Ezen belül különböző vasútvonalak, és vonatok. Minden helyszín valós (tudomásom szerint). Évszakok, napszakok, időjárási viszonyok teljes repertorárja megtalálható a játékban. A külcsíny elfogadható. De semmiképp se kiemelkedő, vagy szép. Draw distance nagyon alacsony, a fák rondák és lehetne még sorolni. Valószínűleg ez a játék is PC-n a legszebb (indokolatlanul magas gépígény mellett.)

Casual gamerek számára a legfontosabb dolog, hogy itt nincs lehetőség "vonatozgatni" kötetlenül. Amiért én konkrétan megvettem. Minden modulnak megvannak az al játékmódjai. Training, Scenarios, Timetable Mode, Journey Mode.
A Journey Mode olyan, hogy ed adott helyszínen kiválaszthatod, hogy milyen napszakban, időjárási körlümény melett, melyik járatot szeretnéd "levezetni".
Azt hittük, hogy itt kapsz egy kis szabadságot. Gondoltam lehet csak úgy menni. De a játék nagyon szigorúan veszi a szabályokat. Egyrészt ha az utasok számára bármi veszélyeztetőt csinálsz -> game over. És lehet annyi is csak, hogy picit agresszívebben fékezel. Másrészt ha nem állsz meg egy megállónál -> game over. Kő keményen vesz minden szabályt a játék.

Próbálkozásaim alatt volt olyan, hogy egy német vonalon megtanultam elindulni az egyik vonattal. Következő feladatban már egyik megállóból el kellett menni a következőben, és így tovább. Aztán elakadtam. Ott kezdődik az egész, hogy a mozdony elindítása is percekbe telik. 20 kapcsoló, kar, fékek. Aztán már mentem, szép óvatosan fékeztem a következő megállónál. Ajtók kinyitva, szállnak fel/le az utasok. Na és onnan soha többet nem tudtam elindulni. :D Soha. Többször újrakezdtem. És a játék ott már nem segít.
El is engedtük mi ezt a játékot. Sajnos nem nekünk való. Kisfiam szomorú, de látja ő is, hogy percekbe telik csak elindulni a vonattal!

Egyébként a játék a 2020-as elnevezést egy patch-et követően kapta meg. Szóval a TSW = TSW2020. Az alap játék tartalmával nincs gond. A rengeteg, és baromi drága DLC ellenére elég sok minden van benne alapból.

NBA 2K20

Eszemet sem tudom, hogy mikor fordult legutóbb velem elő az, hogy önszántamból "rohantam" a tutorial játékmódba. De tegnap ez volt. :D Quick Play-ben kiválasztottam a csapatokat, gondoltam csapassuk. Aztán jött a meglepetés, hogy amit én fejben gondoltam és végrehajtottam a kontrolleren, az teljesen mást eredményezett. Nagyon egyedi irányítása van a játéknak. Ami egy kis gyakorlás után kezd logikussá válni. De még bőven kell gyakrolonom.
A The Last Dance hype-ot meglovagolva, nagyon örültem, hogy vannak a játékba Classic csapatok. Nyomtam is pár meccset a '98-as Bills-szal. A játék szép, a játék nekem reálisnak tűnik. Egyébként is jókat mondanak róla. Én se tudok mást.
Szeretem az összes major sportot. De az NBA-vel csak képben vagyok, annyira sose merültem bele mint az NFL, NHL-be. Ettől függetlenül 1500-ért ez ajándék volt, mert az MLB The Show mellett ez a másik épkézláb sport játék. Teljesen más szinten van mint egy EA-s.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#245518) Szabi®


Szabi®
addikt

Köszi srácok,adok neki egy esélyt.Kis arcade tps puffogtatásnak jó lesz :R

(#245519) sting2 válasza KaitouP (#245494) üzenetére


sting2
addikt

Elsőre is Látványos, és másodikra is látványos.
De, mi lesz a 10 évvel ezelőtti sztenderdekkel ?
Pálya mérete
Gunplay
Lehetőségek
Fizika
Mimika
??

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#245520) erahurka válasza sting2 (#245519) üzenetére


erahurka
félisten

Remake lesz, remélem játékmechanikailag feljön mai szintre. Checkpoint- és fedezék rendszerrel. A mimikához én biztos vagyok benne hogy nem fognak motion capture-t csinálni, az marad a tátogós béka kategória.

(#245521) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#245522) Steve1207 válasza .LnB (#245517) üzenetére


Steve1207
veterán

Microsoft Train Simulator-ral játszottam még 20 éve, azt élveztem és nem volt ennyire komolyan felépítve akkor, de ott is sokat kellett vacakolni az elindulással az biztos (gyerekfejjel tuti). Az viszont biztos, hogy lehetett kötetlenül is mászkálni, ami jó móka volt.

NBA: igen az irányítás az tréfás, érdemes tutoriállal kezdeni, nem olyan fapados, mint az EA féle, pedig az is van, hogy engem megizzaszt NHL-nél, mert el szoktam felejteni, hogy volt a kiosztás. De ennyiért nem lehetett kihagyni, főleg, hogy EA nem esélyes, hogy utóléri ezt a szintet még egy-két évig.

.

(#245523) wolf13


wolf13
őstag

AC Black Flagnél lehetséges, hogy nem lehet alvó módba tenni a ps-t anélkül, hogy bezárná a játékot ?

(#245524) FunPro válasza .LnB (#245517) üzenetére


FunPro
senior tag

Én az NBA-ért sajnos már az 1500-at is sokallom.

Persze, az "alap játékmód" biztos szórakoztató, de amióta szétbarmolták a my career módot (a 2K16 után), azóta hidegen hagy a játék. Én csak azzal a játékmóddal játszottam úgy a 2k10 óta, de ez a jelenlegi formájában egy nagy rakás... :(((

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#245525) l.skywalker


l.skywalker
félisten

És ennyi volt a The Darwin Project :(
Darwin Project Development is Shutting Down

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#245526) RangerFox válasza wolf13 (#245523) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Nem támogatja a Rest mode-ot. Ez tényleg érdekes, nem is hallottam még ilyenről.

(#245527) wolf13 válasza RangerFox (#245526) üzenetére


wolf13
őstag

Köszi.

(#245528) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Munkatársam külső merevlemezt akar venni PS4-hez. Bármilyen USB 3.0-ás jó ugye?
Fájlrendszer ugyan úgy Fat32 vagy exFat mint a pendrive-ok esetében?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#245529) Mr Bond 007 válasza RangerFox (#245526) üzenetére


Mr Bond 007
őstag

Tényleg nem, én is csak pilláztam mikor raktam volna restbe.

(#245530) Málnabeach


Málnabeach
csendes tag

Sziasztok! Az illetékes fórumon is feltettem a kérdést, de gondoltam itt is rakerdezek, mert általában értelmes, releváns válaszokat szoktam kapni. Hetek óta rágódok, hogy beruházzak-e az AC Odyssey-re. Az Origins alapvetően tetszett, de baromi középszerű volt számomra a sztori, a karakterek, a mellékküldetések pedig egy idő után egy kaptafára mentek és a játék vége már számomra kínszenvedés volt és semmi élvezetet nem nyújtott az, hogy kipörgettem, annak ellenére sem, hogy az alapvető játékmechanizmusokat élveztem.

Az elődhöz képest mennyit fejlődött történetben, a világ struktúrájában, átgondoltságában a játék? Plusz a DLC-kre megéri időt fordítani?

Most a store-ban elég jó áron van a Gold Edition, szóval nagyon piszkálja a fantáziám a dolog. :))

(#245531) Kendek válasza .LnB (#245528) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ha játszani akar róla, akkor USB 3-as csatija legyen, igen. A fájlrendszer és a tartalma az teljesen mindegy mert újra lesz formázva.

<-ƘƘ->

(#245532) Frod válasza Málnabeach (#245530) üzenetére


Frod
addikt

Hát, nem kell sokat visszaolvasnod, épp fentebb esett róla szó, de használd a keresőt fent, a héten rengeteg szó esett róla, több fórumtag által is itt.
[link]

[ Szerkesztve ]

Do you see the white shadow?

(#245533) #20411392 válasza Málnabeach (#245530) üzenetére


#20411392
törölt tag

Ha az Originsre ráuntál, akkor erre is rá fogsz. Csak ez még hosszabb is.

Ha az Origins története nem tetszett, akkor ez se fog, sőt..szerintem sokkal kevésbé érdekes ez, mint az volt.

Amúgy pedig ha tetszett és jó emlékkel gondolsz vissza az Originsre, akkor azt a pár ezer forintot ez is megéri, mert azt és kicsivel többet tud nyújtani az Ody is.

(#245534) bexinho23


bexinho23
őstag

Valaki játszik a Cities Skylines-szal?
Az alapjátékon kívül még van legalább 5-6 DLC. A játék során már legalább 3-nál szereztem meg trófeát, így feltételezném, hogy ezek a DLC-k PS plus csomagban az alappal együtt letöltődtek. Viszont a játék kezdetekor a térképválasztásnál a DLC térképek lakattal vannak zárolva.
Most akkor PS Plus keretében az alapjátékon kívül a DLC-ket is megkaptuk? :U

(#245535) .LnB válasza Kendek (#245531) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Köszi. Átadom. Mert ő már olyan külső vinyókat nézett ami "kizárólag PS4-hez van". És mondtam neki, hogy vegyen inkább olcsóbban, mert jó hozzá az is amihez ez nincs odaírva.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#245536) Gery9112 válasza Málnabeach (#245530) üzenetére


Gery9112
őstag

Visszafejlődött :DDD továbbá azzal, hogy az ellenfeleket mindig az aktuális szinted alá 1-2-vel hozza gondoskodik a játék arról, hogy grindfest legyen egy idő után nyersanyag és küldetések szempontjából.
A DLC-k nem rosszak de ott is a Ubisablont hozza csak most fejezetekre osztották a 2 nagy DLC-t. Az első DLC az alapjáték után játszódik, az alapjáték történetét és helyszíneit felhasználva. A második DLC pedig a fejlesztők 32 kilónyi kokain után és totál agymenés, a területek számomra érdekesek voltak különösen Elízium de a történettől itt se várj csodát.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#245537) Kendek válasza .LnB (#245535) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Elvileg bármelyik megfelel, de azért régebben volt olyan vezérlő amit nem kezelt a PS. Mára már bőven javították ezt, és ha nem is olyat köt rá amit kifejezetten a PS4-hez szántak, ha valamelyik népszerűbb olcsóbbat veszi, akkor az is jó lesz.

<-ƘƘ->

(#245538) _drk válasza hombre[EU] (#245490) üzenetére


_drk
őstag

Azért a bazi nagy mapon rengeteg a ctrl c + ctrl v.
Rengeteg kopár hegy, meg rengeteg víz.

Na nem az AC-t akarom szidni, mer ezen legalább látszik a munka. Na ennek kellett volna a +1 év.
De nem 6!

A tervező asztal meg ne az Anthem-es példa legyen ahol 3 évig csak a kokain ment aztán semmi nincs a játékban.
Szerintem rengeteg helyen szarul megy az egész, az összes fázis elejétől végéig aztán 1 év alatt dolgoznak 3at hogy legyen valami.

(#245539) Wesder válasza Gery9112 (#245536) üzenetére


Wesder
félisten

Te àllítod az enemy szintjének a skàlàjàt, ami lehet -2/0/+2

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#245540) Málnabeach


Málnabeach
csendes tag

Köszi szépen a válaszokat, akkor az Odyssey-s karrierem véget is ért :DDD

(#245541) Frod válasza bexinho23 (#245534) üzenetére


Frod
addikt

Nem kaptuk meg, soha(?) nem kapunk teljes kiadást - én legalábbis nem emlékszem ilyenre -, a dlc-ket mindig külön kell megvásárolni a Plus-os játékokhoz.
A trófealista ettől függetlenül minden játék esetében letöltődik, dlc-stül mindenestül.
De nyilván nem tudsz semmit sem megszerezni belőle, mivel nem rendelkezel vele.

Do you see the white shadow?

(#245543) raziel01 válasza chris0000 (#245542) üzenetére


raziel01
veterán

Tomb Raider-t el is tudnék képzelni vele. Nem néz ki rosszul de kb valami hasonló ugrást várunk a PS5-től. Remélem lesznek feljavított PS4-es címek is majd rá.

[ Szerkesztve ]

(#245544) NyMRooD válasza chris0000 (#245542) üzenetére


NyMRooD
őstag

Szerintem volt már itt is, de ps5 topikban tegnaptól erről megy a téma.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#245545) .LnB válasza raziel01 (#245543) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Szerintem a Square-nél el is sírták magukat amikor meglátták ezt tegnap. :DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#245546) chris0000 válasza NyMRooD (#245544) üzenetére


chris0000
őstag

én néztem be... "csak" 2-3 topic is megy róla... :B
raziel01 azt is meg az új nextgen játékokat... :K üdv.

[ Szerkesztve ]

(#245547) GEIL válasza chris0000 (#245542) üzenetére


GEIL
addikt

De még ez is "csak" 1440p és 30fps volt.... ;] :DDD

(hol van még a 4k.......Remélem hogy az új konzolok legalább a FullHD 60fps-t stabilan fogják tudni...) :U

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#245548) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Na ez mi a tosz?

A Mafia 1- teljes Remake kiadást kap (elvileg a Mafia 3 motorjával)
De a Mafia 2 az nem:


Kezd kibújni a szög a zsákból.... :(((
Ez a második rész jövő hét kedden meg is jelenik.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#245549) Wesder válasza GEIL (#245547) üzenetére


Wesder
félisten

Még mindig a felesztőkőn múlik.

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#245550) NyMRooD válasza chris0000 (#245546) üzenetére


NyMRooD
őstag

Csak azért szóltam, mert ott már megy a téma, szóval akit érdekel betud csatlakozni ott.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.