Hirdetés

2020. szeptember 30., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-20 20:01:22

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1) kill_bill1


kill_bill1
(tag)

Részletes tudnivalók a téma összefoglalóban olvashatók.

[ Módosította: radi8tor ]

----

(#2) Pocak89


Pocak89
(aktív tag)

Én kipróbáltam ezt a játékot nyertem béta kulcsot. Mondhatni nagy lelkesedéssel álltam neki mert a diablo 2 volt talán az a játék ami a legjobban lekötött(aztán jött a wow de most már nem annyira). Még nem játszottam vele sokat mert nem kötött le de nekem nagyon furcsa eddig.
Először is talent rendszer. Akkora szerteágazó hogy görgetni kell a monitoron mert nem fér ki, számomra nem átlátható. Inkább másolták volna ezt is blizzardtól.
A másik probéma hogy nem találtam képességeket. A honlapon láttam hogy kb mik vannak végül játékban chaten kérdeztem meg hogy ugyan mégis lvl 6-on a sima ütögetésen kívül van-e vmi. Mint kiderült nem olyan a rendszer mint diabloban hogy talentből kapod meg a képességet hanem küldetés rewardként választhatsz köveket amiket az itemekbe lehet belerakni színtől függően és ezek adják a képességet.
Majd még adok neki még1 esélyt de így első ránézésre ez a 2 dolog nagyon idegesít.

Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives

(#3) Ilsyde válasza Pocak89 (#2) üzenetére


Ilsyde
(őstag)

Úgy van, nincs skill tree. Koveket találsz amik egy-egy képességnek felelnek meg. Ezeket lehet aztán belerakni a felszerelésbe hogy használhatóvá váljanak. Ahogy a karaktered fejlodik, úgy a kovek ereje is novekszik.

Természetesen egy ido után "kinovod" az olyan képességek koveit amik az adott karakter alaptulajdonságainak (strength, agility meg energy) nem fekszenek. Tehát egy harcos az elején még tud varázsolgatni de ahogy fejlodik, foleg a strength-be kapsz/teszel pontokat azaz egy ido után nem lesz képes használni az erosebb mágiákat.

Szerintem érdekes rendszer.

A talent tree ijesztonek tunhet elsore de nincs vele nagy gond. Csak azon az ágon indulj el ami a karakterednek fontos és lényegében ki is lotted a harmadát.

(#4) berker


berker
(tag)

Van egy fölösleges bétakulcsom, akit érdekel, az szóljon.

(#5) ityam válasza Pocak89 (#2) üzenetére


ityam
(senior tag)

Amint beérsz az első faluba már ki is választhatod az első követ. nem sokkal később van még egy küldetés a mud flatson aminél ujra lehet választani követ.
Néha egyébként esik moboktól is.

A kövek fejlődnek veled ahogy használod.

Én egy witchel végigvittem normálon. Most egy marauderbe kezdtem bele és most kezdem az ACT2t.

Fura tényleg hogy a pontokat amit szintlépésnél kapsz azt csak a passzív skillekre lehet pakolni de megszokható. Az meg hogy szerteágazó a fa az nem baj annyira. legalább látod hogy mit kell fejleszteni ha valahova el akarsz jutni. így el tudod dönteni hogy érdemes e nekiindulni vagy sem egy távoli tetsző dolognak.

Nekem az a fura hogy nincs pénz...

Csak érdekességképp szólok hogy a zombik még bugosak. ha vannak zombijaid és szintet lép a zobi feltámasztó kő akkor tudsz újabb adag zombit varázsolni ugy hogy a régiek is megmaradnak. állítólag ha van 2 zombi köved akkor is működik hogy mind a 2 kőből meg tudod idézni...
Illetve a portálon nem jönnek a faluba a zombik és ha visszajössz a portálon akkor már nem fognak követni a zombik akiket ott hagytál de cserébe ujra meg tudod idézni. a közeli ellenfelekre azért rátámadnak még ha nem is követnek téged...

egyenlőre jól kihasználható ez a bug de valszeg hamarosan javítva lesz. én normált gyakorlatilag a zombikkal vittem végig.nehezebb fokozaton csak a faluig mentem be de nem tűntek már olyan hatásosnak a zombik mint normálon...

(#6) Ilsyde


Ilsyde
(őstag)

Pentektol vasarnapig barki kiprobalhatja a jatekot. Utana visszater zart beta allapotba, de tesztelni akarjak a szervereket ugyhogy minel tobb embert varnak a hetvegere.

(#7) Lézerparaszt


Lézerparaszt
(őstag)

Sziasztok, remélem olvassa valaki. Bent vagyok a bétában és van egy 60-as summon/frost/energie shield witch-em. 1 HP / 3917 ES van. Van egy olyan problémám, hogy Merciless fokozaton mennék Maelströmbe, de valamiért mindig instant meghalok úgy, hogy a közelemben nincs senki. A 8 zombim és a 16 csontvázam harcol elöl, én meg csak úgy egyedül állok naggyon hátul. És bumm, egyszer csak meghalok instant, de az energie shield nem csökken. Próbáltam alacsonyabb szintű helyeken is, 55+-os helyen rendre előjön ez holott lvl 60-ig csak egyszer haltam meg, akkor is csak úgy hogy wc-ről visszatérve láttam hogy halott vagyok. Nem tudja valaki mi lehet a hiba ? Van olyan visszasebző skill ami a zombikon keresztül elér hozzám ? Vagy csak sima bug, és kb temethetem el a karit ?
Relog sem oldotta meg a probémát, bár szerver restart még nem volt, azzal hátha elmúlik... már ha tényleg bug.

Ityam: Azért elég durvák a zombik, mindent szólóztam, Maelströmön a főbosst is, 60-ig nem is haltam gyakorlatilag. Ha kevered egy kis frosttal meg a passzív skilleken rágyúrsz a minionokra akkor elég brutálisak. A bossokhoz hozzá sem kell érned, odamennek a zombik, dobsz egy sebzésnövelő átkot a bossra, és a zombik segítség nélkül leütik. Ha meg a boss megöli, a zombi ferobban és a max hp-nak megfelelő sebzést küld a környékre, ami nekem 1724 most.

[ Szerkesztve ]

A játék az nem játék ! Csak a Puffin ad Neked erőt, és mindent lebíró akaratot! Battletag:Hypperkarma#2958, https://www.youtube.com/channel/UCggTq8UFzxjhk3S51XAEcdA

(#8) Darahian


Darahian
(tag)

Én minden hibájával együtt is komálom a PoE-t. Jó szokásom szerint indítottam egy Maraudert, de mivel a skill tree nekem is kusza volt, nem igazán úgy sikerült az első 7-8 szint fejlődési iránya, ahogy szerettem volna. Mindegy, a "legrövidebb út" elve eléggé szimpatikussá tette a fejlődést - főleg, miután egy csomó időt eltöltöttem a skill tree tanulmányozásával.

Megnyerte a tetszésemet az is, hogy nincs pénz, csak csereberélni lehet. Mókás, ahogy kénytelen vagy azok alapján dönteni, amit elsőre látsz, mert a scroll of wisdom tekercsek meg a többi csecsebecsék sokkal többet segítenek, ha megspórolod őket, és a vélhetően szükségtelen tárgyakat szélvész gyorsasággal beadod az árusnak :D

A másik kellemes meglepetés volt, hogy a különböző orbokkal és kövekkel módosítani lehet az eszközeidet. Találsz egy szimpatikus, eleve nagy sebzésű /gyors fegyvert, feltornászod a ládádból, pakolhatsz bele kő foglalatokat, sőt, még kiderülhet az is, hogy valami igazi ritkaságra leltél. Ja, még valami: nem kell úgy vásárolnod, hogy az inventorydban legyen a cucc ellenértéke, ládából is működik. Külön pirospont. Az egyetlen dolog, ami idegesít: külön vásárlás / eladás ablak, meg az elfogadás. Hm. Na jó, biztos annak is van valami értelme, habár nagyon könnyű volt a D2-ben a dobálós meg a SHIFT+kattogtatós vásárlás módszere.

Összességében elég pozitív meglepetés eddig. Remélem, siker fogja koronázni a projektet, eddig 200.000,- USD gyűlt össze a supporter packok eladásából, ami ilyen rövid idővel a nyílt hétvégét követően szerintem különösen jó nyomjelzője az érdeklődésnek.

[ Szerkesztve ]

- Kuss! - magyarázta.

(#9) AlyArkhon


AlyArkhon
(őstag)

Üdv. Valakinek nincs egy olyan accountja amin ki lehetne próbálni a játékot. A hétvégi akcióról lekéstem , egyébként pedig 3 accountom van bereggelve , de hiába az 5 percenkénti random beta key sorsolás , nem nyertem eddig egyet sem.

Előre is köszönöm..

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

(#10) Nesti


Nesti
(tag)

Heló mindenkinek én nekem is felcsillant a szemem a játékkal kapcsolatban, csak hogy nem lehet "béta kulcshoz" jutni...ha valaki felajánlaná nekem nagyon megköszönném! :DD

Előre is köszönöm! :R :R

Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P

(#11) Darahian válasza Nesti (#10) üzenetére


Darahian
(tag)

Érdemben sajnos nem tudok segíteni. Ha ki akarod próbálni:
1.) regisztrálsz, és bízol a random zárt béta kulcs sorsolásban (ami egy vicc)
2.) ezen kívül állítólag létezik egy ún "friend invite" kulcs - mivel már én is meghívott vagyok, így ez az esetemben nem áll rendelkezésre.
3.) támogató rendszer, aminek az alsó határa 10,00USD.
4.) elvileg júniusban amúgy is megnyitják a bétát.

- Kuss! - magyarázta.

(#12) ooooobi


ooooobi
(senior tag)

Meg most mäjus 11-13ig lessz egy nyilt betahetvege.

(#13) Rankerz


Rankerz
(senior tag)

No kaptam egy kulcsot már telepítem is , üdv mindenkinek )

(#14) berker


berker
(tag)

Itt nevezhettek egy kulcsosztó nyereményjátékra. Sok sikert!

[ Szerkesztve ]

(#15) ityam


ityam
(senior tag)

Én kaptam emailt hogy bejelentettek a shadow karaktert, de én nem tudom kiválasztani...
Ti ki tudjátok?

(#16) Rankerz válasza ityam (#15) üzenetére


Rankerz
(senior tag)

Holnaptól lesz elérhető nyílt bétával együtt ;)

(#17) ityam válasza Rankerz (#16) üzenetére


ityam
(senior tag)

köszi.

(#18) ityam


ityam
(senior tag)

egész jól lehetne apritani a shadowwal ha nem lenne olyan kevés hpja. Túl gyorsan meghal :(

(#19) ooooobi


ooooobi
(senior tag)

Glacial hammer skillt hogy lehet hasznälatra birni? Marauder karakterem van beraktam a skillkristälyt egy mace fegyverbe de mégse tudom hasznälni. :F

(#20) bivalyolo válasza ooooobi (#19) üzenetére


bivalyolo
(őstag)

kesztyűbe tedd.

"Let's agree to disagree!"

(#21) ooooobi válasza bivalyolo (#20) üzenetére


ooooobi
(senior tag)

Betettem kesztyübe, de igy se adodik hozzä egyik betühöz se a skill. probältam, hogy kivettem mindent hätha azért de akkor se, pedig a felt´telek között csak annyi van h staff vagy mace legyen nälam es az megvan
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-05/143813_screen_shot.thumb.jpg

[ Szerkesztve ]

(#22) Danielssss


Danielssss
(őstag)

Sziasztok!Valakinek nincsen egy felesleges béta kulcsa? :U

(#23) Zsolty001


Zsolty001
(tag)

Kipróbáltam. Ingyenes játéknak nem rossz próbálkozás és látszik, hogy rengeteg a munka benne, de nekem nem igazán jött be. De mivel még béta verzióban van ezért, ha kijön a teljes adok neki még egy esélyt.

(#24) Danielssss válasza Zsolty001 (#23) üzenetére


Danielssss
(őstag)

Szia,kaptál béta kulcsot,sorsolták neked?

(#25) Zsolty001 válasza Danielssss (#24) üzenetére


Zsolty001
(tag)

Kaptam valakitől, aki vásárolt magának hozzáférést.

(#26) ooooobi


ooooobi
(senior tag)

Egy kérdés, nem tudjátok lessz e arra lehetőség, hogy mullázzuk a skill fát? Mert itt kezdőként eléggé el lehet rontani, aztán meg csak pislog az ember később.

(#27) ityam válasza ooooobi (#26) üzenetére


ityam
(senior tag)

valószínűleg beletették volna alapból ha akarnák hogy legyen ilyen lehetőség. Szal szerintem inkább figyelj oda hogy mit fejlesztesz.

(#28) atidzsiforc


atidzsiforc
(őstag)

Hali, most kezdtem el vele jatszani, eddig egesz jo.

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#29) Hiftu


Hiftu
(senior tag)

Nemrég ismerkedtem meg ezzel a játékkal.
Bődületesen hangulatos.

Egy gondja lesz szerintem.
Kezdetben eláraszt a mérhetetlen választási lehetőségeivel, a sok különféle rendszer összességével.
Kell egy kis idő mire az ember összeszedi magát és átnézi, hogy mi micsoda.
Remélhetőleg ez nem fog elriasztani sok embert.

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver

(#30) ityam


ityam
(senior tag)

Tényleg nem rossz kis game. Én egy idő után eléggé monotonnak találtam. Tudom hogy ez a stílus oylan hogy monoton, de ez valahogy monotonabb mint ideális lenne :)

(#31) atidzsiforc válasza ityam (#30) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

Havernak mutattam, mikor kezdtem; o is azt mondta, hogy nagyon monotonnak nez ki, mondjuk abbol mast en sem tudtam volna leszurni, mikor kb annyit latott, hogy a bal egergombbal majmokat csapkodtam. :D Azota rakattant 2 nap alatt lvl 28-ra huzta a karijat.

En is 28-as vagyok, meg nem tudom hogy megy itt magas szinten a jatek, van egy hasznalhato blood magices marauderem amivel lehet haladni halal nelkul, csak kene meg egy kis life meg regen ra, mert monster level 25-on mar vannak izgi szituk, bar meg az 5 hp potibol soha nem fogyott egyszerre ki 2-nel tobb teljesen.

(#29) Hiftu: a skill tree valoban eleg ijeszto elso latasra. :K

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#32) atidzsiforc válasza ooooobi (#26) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

Orb of Regretekkel lehet respec pontokat szerezni, de igy nullazni eleg koltseges persze. Amugy elvileg nemsokara kitorolnek minden karaktert a kezdodo open beta miatt.

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#33) Telda


Telda
(addikt)

Hali!

A f*szbuk oldalukon olvastam, hogy elvileg jan.23 open betába lép a játék, remélem így is lesz :K .

(#34) atidzsiforc válasza Telda (#33) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

Valoban igy lesz, meg elvileg jatszhato lesz a kovetkezo act is. Amugy ma volt egy kisebb patch, lett kulon trade chat, globalba meg max 3 itemet lehet egyszerre mostantol belinkelni.

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#35) dinostaRR


dinostaRR
(tag)

Sziasztok!

Pár hónapja én is játszok a játékkal. Azt szerettem volna megkérdezni, hogy valakinek nincs kedve egy team-et összehozni, hogy együtt tudjunk játszani hardcore ligában, illetve indulni a versenyeken?
Össze lehetne hozni idővel valami ütős csapatot és pályázni demigod amukra! :)

Üdv.

PSN: dinostaRRHU [SONY PS4PRO - PSVR - PSVita - Huawei Mate 10 Pro - Nintendo Switch V1]

(#36) John D'oh


John D'oh
(tag)

Sziasztok,

hamarosan open beta tudom, de nincs valakinek egy fölös closed beta meghívója ? :)

Pm ha igen, köszi ! :P

(#37) Rizzo válasza Telda (#33) üzenetére


Rizzo
(aktív tag)

Igen, megindul az open beta, ami mondhatni rendes megjelenés, mivel innentől kezdve nem lesz character reset, csak finomítgatások, és plussz content. Még nem próbáltam, csak videókat néztem a játékról, de amint elindul az open beta, biztos nekiállok és kipróbálom.

Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose!

(#38) Ilsyde


Ilsyde
(őstag)

Kb. egy éve játszottam vele utoljára, úgy nézem azóta rengeteget fejlodott. Állandóan azt olvasom hogy sokkal jobb mint a Diablo 3 és a D2 méltó utódja lehetne.

Ja és már csak 5 napig lehet kiwi petet venni :DDD

(#39) juhiimi


juhiimi
(aktív tag)

Sziasztok!

Lehet valahogy szerezni meg beta keyt?
Jovo heten nem lesz idom jatszani, kiprobalnam most hetvegen.

(#40) John D'oh


John D'oh
(tag)

10 dollar-ért adnak a hivatalos oldalon

(#41) juhiimi válasza John D'oh (#40) üzenetére


juhiimi
(aktív tag)

Azert annyira nem kell,hogy 4 napert fizessek 10 dollart :U

(#42) John D'oh válasza juhiimi (#41) üzenetére


John D'oh
(tag)

Sok más megoldásod pedig nincs :U

(#43) PettR86


PettR86
(csendes tag)

Ha tudsz angolul akkor van egy svéd srác Devmoon, aki szokott streamelni esténként, ha kérnek tőle a chatben akkor szokott adni béta kulcsot ha van neki, én is tőle kaptam anno. (általában van mivel akik szokták őt nézni mindig küldenek neki)
Amúgy csak ajánlani tudom őt, nagyon sokat tud a játékról és minden kérdésre válaszol.
[Devmoon stream]

(#44) juhiimi válasza PettR86 (#43) üzenetére


juhiimi
(aktív tag)

Koszi megnezem!

(#45) Telda


Telda
(addikt)

Ha minden igaz, elvileg mától open beta a játék.

(#46) Telda válasza Telda (#45) üzenetére


Telda
(addikt)

Kicsit benéztem majd csak szerdától lesz open beta :(.

(#47) John D'oh


John D'oh
(tag)

7 perc és kezdődik :)

(#48) juhiimi válasza John D'oh (#47) üzenetére


juhiimi
(aktív tag)

Valaki be tudott mar lepni?En leragadtam a patchnel meg csak 12%-nal tart es rohadt lassan jon :O

(#49) gabyka válasza juhiimi (#48) üzenetére


gabyka
(tag)

Várható volt... :U

(#50) Helmoras


Helmoras
(őstag)

Nekem is baromi lassan jön, bent hagyom azt majd reggel megpróbálkozom vele :) Addigra csak lemászik. 8% nálam jelenleg :S

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.