Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade

Hozzászólások

(#1) Dyingsoul


Dyingsoul
veterán

Mindenki csak annyi pénzzel kereskedjen amit kész elveszíteni is. A topikban lévő hozzászólások semmiképpen nem befektetési tanácsok, a topikban hozzászólók pedig nem befektetési tanácsadók. Mindenki a saját döntéseiért felelős egymaga és csakis egymaga.

Mivel az altcoinok és Bitcoin topikjában a bányászat a fő téma és a kereskedelemmel kapcsolatos beszélgetés spam-nak számít, ezért létrehozok (létrehozunk) egy új fórumtémát a kereskedelemmel foglalkozó témák kibeszélésére.

Akit a Bitcoin bányászata érdekel az fáradjon a Bitcoin topic-ba.

Akit az altcoinok bányászata érdekel, az fáradjon a Litecoin (LTC) és egyéb scrypt altcoinok topikba.

Adnék néhány ötletet, hogy mivel kapcsolatban lenne értelme itt beszélgetéseket folytatni, ezt a listát nyugodtan bővítheti bárki saját igénye szerint csak gondoltam legyen valami kiindulópont az ide tévedők számára:
-Cryptopénzek kereskedelme a tőzsdéken
-Cryptopénzekkel kapcsolatos hírek megosztása-kitárgyalása
-Konkrét cryptopénz kibeszélések (miért jó, miért nem jó egy adott pénz)
-Kereskedelmi tippek (mibe érdemes invesztálni és miért)
-Chartok elemzése
-Kereskedő robotok
-Feltörekvő új cryptopénzekben rejlő lehetőségek kibeszélése
-Segítségnyújtás adott tőzsdéken való kereskedelemhez (mit-hogyan jelleggel)
-Walletekkel kapcsolatos beszélgetések
-Scam coinokba való invesztálás megelőzése
-Kereskedelemhez kapcsolódó alkalmazások, szoftverek

Mit nem tanácsolok megbeszélni a topikban:
-Egymás közti adásvételek lebonyolítása, kibeszélése TILOS!
-Másokat hibáztatni egy rossz döntés miatt TILOS!
-Veszteség miatti kirohanások ( a veszteség értelmes megosztása jöhet "én mit csináltam rosszul, ti csináljátok másképp" jelleggel)
-Bányászati beszélgetések (fent említettem a topikjukat).

Jótanács:
Senki ne adja el a házat, autót, egyéb ingatlanát-ingóságait azért, hogy a cryptopénzekbe befektethessen. Mindenki csak annyit kockáztasson, amennyit megengedhet magának, hogy elveszítsen.

Mindenki csak annyi pénzzel kereskedjen amit kész elveszíteni is. A topikban lévő hozzászólások semmiképpen nem befektetési tanácsok, a topikban hozzászólók pedig nem befektetési tanácsadók. Mindenki a saját döntéseiért felelős egymaga és csakis egymaga.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#2) Dexar007


Dexar007
veterán

Jo,mindenki vegyen doge-kat. Zarhato. ;]

Give me your cum,bull!

(#3) mepet


mepet
addikt

A BTC lufi? Tradingview. Szerintem nem. Meglátjuk.

Jöhetnek a dícsérő szavak, hogy milyen szépen megjósoltam, hogy mi lesz a BCH sorsa. :D

A NEO (Antshares) már 2 napja esik. Első blikkre nagyon szép a "halálcsillag" a NEO honlapján, szuper a marketing. Ennyi. Vagy nem? Szerintetek ez az esés korrekció, vagy végre kiszállunk belőle és elkezdjük pumpálni az ETH-t és nagyon nem mellesleg az ETC-t?

(#4) Hunmugli válasza Dyingsoul (#1) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Na akkor már megérte az a hosszú hozzászólás ;] (mint utolsó csepp - vagy csak koincidencia...)

Arra a kommentemre adott válaszodat nem méltatom, nagyrészt egyetértek vele. De valamivel el kellett ütni az időt ;] Elég sokat leírtam abból, amit te elmondtál. Úgyhogy ne növeljük tovább céltalanul a redundanciát, nincs hova jutni erről a szálról.

Most, hogy van ez a csoport, át is költözöm ide.

On: jó ötlet a csoport, köszönet érte. Remélhetőleg megoldja a problémákat és felfut mint a BTC :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#5) haxiboy


haxiboy
veterán

Én még így sem nagyon merek tradelési tanácsokat adni.
A noobokat kapásból óva inteném a daytradingtől. Hosszú távon viszont a "menőbb" coinokba bátran be lehet fektetni (természetesen nem váltón tárolni).

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#6) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Bitpanda, coinbase.
Ki használta ezeket bitcoin vásárlásra?

(#7) Hunmugli válasza haxiboy (#5) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

"Én még így sem nagyon merek tradelési tanácsokat adni."
...
"Hosszú távon viszont a "menőbb" coinokba bátran be lehet fektetni"
;]

A csoport erre lett kitalálva. Aki pedig az első hszt sem olvassa el, az hülye, ingyen pénzt akar, és megérdemli. De mindenesetre így járt, itt nem kap jogorvoslatot a saját rossz döntése miatt. Ezek itt tanácsok, azok meg ott az ő döntései. Ez van.

Egy mondast hiányzik az első hszből, ami valahogy így szól: "A topik olvasása és/vagy a kommentelés ráutaló magatartásnak számít, amivel elismered, hogy egyet értesz az első hozzászólással, amit előzetesen teljes egészében elolvastál."

Jogi szemmel nézve kérdéses mindez. A ph! nem vállal felelősséget a topikért és tartalmáért, erre nem is kötelezhető. Mi is ezt jelentjük ki, csak kérdés, hogy ez egy bíró szerint is így lenne-e... Javítsatok ki, ha tévedek. +szerezzetek egy ügyvédet ;]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#8) Dyingsoul válasza haxiboy (#5) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Ha így sem mersz akkor az azt jelenti, hogy lehet nem a ph fórumai a legmegfelelőbbek erre a célra ami részben így is van mert ha betéved ide egy köhm... buta ember és feltesz valami pénzt elbukja... no de az első hsz-ben benne a lényeg.

Egyébként a hardveraprós csalókkal sem lehet túl sokmindent kezdeni, a PH az ottani üzletekért sem vállal felelősséget... Szóval szerintem felesleges ezen agyalni.

Ennek ellenére én akár abban is benne lennék, hogy ha csinálnánk most (vagy később) egy titkos-zárt facebook csoportot ahová egyesével válogatnánk be az embereket. Értelmeseket. Akiknek az alapok mondjuk már megvannak és benne vannak a crypto világban és nem onnan kezdünk, hogy mi az a Kraken, poloniex stb...

Viszont ha mindenki úgy áll hozzá, hogy nem merünk beszélni róla akkor nem sok értelme van a topiknak. :DDD

Egyébként fülembe ültetted a bogarat a trade bottal mivel én is programozó vagy, most el is kezdem nézegetni dolgokat ezzel kapcsolatban. :)

(#6) bobalazs: Én még egyiket sem (Kraken, Poloniex, Bittrex pipa de nem SEPA utalással)

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#9) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Bitcoin market részesedés ($10.5 milliárd ) Az aranyforgalom ($7.5 trillió) = 0.14%
Így is meghaladta már a paypalt.

(#10) Xpredi01


Xpredi01
tag

NEO coin: Szépen indult, technológiailag fejlett (és újszerű), a kriptovilágban nagy névnek számító emberek állnak mögötte. Szép nagy piramist lehet építeni rá.. :DDD

Vélemények? ;]

(#11) haxiboy válasza Dyingsoul (#8) üzenetére


haxiboy
veterán

Van már ilyen discord channelem ahova egyesével válogatunk be mindenkit. Általában üzleti tanácsokat/rigeket építek a srácoknak.

Alapvető tanácsokat szivesen adok bárkinek, viszont olyan infokat hogy na most fel fog menni vegyél ebből-abból gyorsan nem, mert ha mégsem akkor mi van? Nem szeretném hogy számonkérjenek mert ok hogy a PH nem vállal érte felelősséget, de azért sem ha idejön valaki és megagyal. :DDD

Bár tény hogy fórumról beszélünk, szerintem kéne egy gomb vagy valami jel ami az első hozzászólásra mutat minden esetben amivel jelezzük hogy nem vonhatnak felelősségre stb.

Pl. Kis pista megkérdezi hogy szerintünk mit érdemes venni.
Mi meg mondjuk hogy ETH-t mert jó áron lesz

[FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK]

Én még nem vagyok programozó, csak programozáshoz valamelyest konyító emberke, majd ha meglesz a diplomám (egyszer a sok hülye tárgy után)

Trade botok nem rosszak egyébként, alapból is elég sok van a piacon, régen horror árú termékeket is leárazták már (pl LeonArdo), demo módban is szépen keresgetett, lehet nem szenvedek a saját bot írásával hanem veszek egy ilyet. OpenSource botok amúgysem a legjobbak, maximum építeni lehet rá.

(#10) Xpredi01:

Neo Coin a Kínai Ethereum copy?
Ez most új algo egyébként?

[ Szerkesztve ]

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#12) C64 válasza mepet (#3) üzenetére


C64
őstag

A NEO még szépen mászhat felfelé, nincs ezzel baj, csak kérdés hogy hosszútávon mennyire értékálló...

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#13) htc07 válasza haxiboy (#11) üzenetére


htc07
addikt

küldhetnél egy inv-et, benne vagyok pár éve a crypto témában, inkább megfigyelőként, (még amikor volt a shitcoinboom 2013-ban, jókat mókáztam a pump&dumpokkal :DDD ) jó lenne pár veteránnal dumálgatni a témában néha.

tradebotokkal nem sok tapasztalatom van, írtam akkoriban php-ban egy panic sellert a shitcoinokra hogy legyen sellout amíg alszok ha beszakad az árfolyam ;]

(#14) Dyingsoul válasza haxiboy (#11) üzenetére


Dyingsoul
veterán

A papír az csak egy papír, a tudás a lényeg de ezt biztosan te is tudod. ;) A Discordos csoporthoz szívesen csatlakozok ha van rá mód, de ha úgy működik, hogy egyszercsak elrabolsz, mint az ufók akkor sem sértődök meg ha most nem veszel be. :DDD

Más:
SafeExchangeCoin (SAFEX) hamarosan kiadja a walletjét (talán még ma, de 24 órán belül várható szerintem). Ez hozhat nekik egy kis árfolyamnövekedést, érdemes figyelni face csoportban láttam az infót.
Források:
Twitter
safe.exchange

Mivel filléres coinról van szó kis összeget megérhet a kockázat.

Jöhetnek vélemények ezzel kapcsolatban és rám se anyázzatok ha esetleg valaki mohón bevásárol de nem jön be! :DDD

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#15) Zlcsi válasza Dyingsoul (#1) üzenetére


Zlcsi
senior tag

jó ötlet volt a topik

(#16) bobalazs válasza Xpredi01 (#10) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Kemény 1 db fejlesztő van mögötte...
Felkapta a hype, de elég rendesen.
Ki tudja mi lesz vele...

NEO (formerly Antshares) is China’s first ever open source blockchain.

Blockchain-Based Ad Network AdEx Teams Up with the NEO Smart Contracts System

[ Szerkesztve ]

(#17) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Személy szerint arra lennék kiváncsi hogy ha esetleg eth újra lemegy 180 körülire, érdemes e bevásárolni, vagy padlót fog karácsonyig.

Más:
Egyébként aki szeretne magyar ICO részese lenni, még megteheti.

[ Szerkesztve ]

(#18) haxiboy válasza Dyingsoul (#14) üzenetére


haxiboy
veterán

Az ufókkal már elég régóta vannak élményeim, bár ez nemigazán a crypto világhoz tartozik. Nem garantálom hogy nem rabolnak el, de elég kicsi az esélye.

SAFEX coin mögött mi van mint érték?

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#19) Patry0t


Patry0t
tag

én a Ripple-től várom a csodákat, rákerestem annó, hogy top 5 kriptodeviza amiben érdemes befektetni és elolvastam egy csomó cikket, a Ripple mindegyikben ott volt, vettem is 1000 darabot.

(#20) htc07 válasza bobalazs (#17) üzenetére


htc07
addikt

volt a srácnak már egy projektje évekkel ezelőtt, amiből mára mind milliomosok lettünk. goldreserve vagy mi volt a coin neve.itt a bitcointalk topikja

nem tudom mi lett vele időközben, akkoriban elég haldokló projekt maradt, mert nem akarta kifizetni az 1btc fee-t, hogy felkerüljön a nagyobb váltókra, úgy emlékszem. ha tévedek mester, nyugodtan javíts ki, már ha még jársz a ph-ra :)

[ Szerkesztve ]

(#21) Dyingsoul válasza haxiboy (#18) üzenetére


Dyingsoul
veterán

A Safex-et annyira nem vágom énis most hallottam róla először. Egy bukható mennyiséget tettem rá azért, rövidtávú befektetésnek gondolom és ezt a wallet megjelenést akarom csak kivárni. A weboldalán fent van minden. Van egy bemutatóvideó is ha chillelni akarsz végignézheted. Egyébként röviden: biztonságos, anonim módon való fizetést megvalósító pénz.

Egyébként az a hajó az oldalon olyan, mintha csak a piratebay logója pattant volna le kicsit szebb, 3D-sített formában. :DDD

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#22) Dyingsoul válasza Dyingsoul (#21) üzenetére


Dyingsoul
veterán

SAFEX-et illetően nemrég találtam ezt a fórumtémát. Érdemes végigolvasni hogyan gondolkodnak a jelenlegi SAFEX befektetők aztán mindenki dönthet saját belátása szerint. :) Ezzel be is fejeztem a safex témát, egyáltalán nem akarom hype-olni csak azért fűzöm még ezt hozzá mert úgy érzem ezt fontos megosztani.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#23) Teta1


Teta1
csendes tag

Visszatalálós , mert ez is érdekel, részben érint.

(#24) P3Dr0 válasza Dexar007 (#2) üzenetére


P3Dr0
senior tag

Nehany valton van par sh*tcoinom es erre a legjobb a doge :DDD 2 doge a sending fee es piszok gyors :)

[link]

(#25) Dexar007 válasza htc07 (#20) üzenetére


Dexar007
veterán

Csak nem lehet olyan rossz bizniszt coinokat gyartani. ;]

Give me your cum,bull!

(#26) Htibimor


Htibimor
senior tag

Kiváló ötlet volt ez a topic!

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#27) BRIKLY válasza Dexar007 (#25) üzenetére


BRIKLY
veterán

Segíthetne neki valaki feléleszteni azt a coin-t. Szerintem lennénk itt páran milliomosok belőle, ha csak 1$-t is érne :D

(#28) g4bb3r


g4bb3r
tag

Üdv Mindenkinek!

Én új vagyok a témában de már beleástam magam, főleg befektetés jelleggel.

Kollégám rá van kattanva erre az uj coin-ra, hallottatok erről valamit?

https://bitcoen.io/

Indexen volt erről cikk mint "koser coin" :U

[ Szerkesztve ]

(#29) madpapa válasza g4bb3r (#28) üzenetére


madpapa
senior tag

Éljen! Én egy hibrid vagyok :-) Tolom a bányászatot és elkezdtem kereskedni is. Na a kereskedést úgy kell érteni, hogy 1 ETH-t mozgatok. Adom és veszem BTC-ért. Eddig maximálisan pluszos vagyok :-D Kerestem már vele vagy 4 Dolcsit-t 2 nap alatt :-))) Igazából csak ez az egy pár érdekel még.
Ha valakit érdekel a történetem hogyan csinálom, elmesélem :-)

[ Szerkesztve ]

(#30) mepet válasza g4bb3r (#28) üzenetére


mepet
addikt

Megnéztem a honlapot. Igencsak úgy fest ez a shitcoinok netovábbja.
De vigyázz, ha nem veszel, jönnek a kipás oroszok és az egyik atyjuk közel-, és késharc oktató! :))

(#31) g4bb3r válasza madpapa (#29) üzenetére


g4bb3r
tag

Engem érdekel ha más nem magánba.

Hát nekem jelenleg tört rész BTC-m van (ami már pluszos mert lent vettem) és másik kereskedőnél várok a tranzakcióra (h odaérjen a sepa utalásom) amiből ETH lesz aztán majd abbol próbálok invesztálni feltörekvő coinokba. Próbálok egy portfoliót összeállítani (szem előtt tartva a tényt hogy ez "játszó pénz" tehát bármikor mehet a levesbe).

Megnéztem ezt a Safex-et de úgy tünik fel van függesztve a kereskedés legalábbis az oldalon én nem találtam opciót hol tudok ilyet venni.

Lenne pár n00b kérdés:

Tudtok e ajánlani olyan cold storage wallet-et ami többféle coint is képes tárolni? (jövőre való tekintettel).
Van e olyan ewallet ami relative biztonságos és csak tárolásra van (nem olyan mint coinbase etc) - vagy ez hülyeség ?

Hol találok relative megbízható infot a feltörekvő coinekről, trendekről?

disclaimer: természetesen tudomásul veszem azt a részt hogy mindent csak saját felelősségmre etc.

Bányászat:

Érdekel ez a téma is de mivel Mo-n amennyire tudom nem nagyon éri meg , elképzelhető hogy hogy másik földrészen (olcso áram helyi partner etc.) fel tudok majd allitani egy bányát a közeljövöben de ez jelenleg csak elképzelés...

[ Szerkesztve ]

(#32) madpapa válasza g4bb3r (#31) üzenetére


madpapa
senior tag

Ha elemzéseket akarsz olvasni a kriptovilágról, látogasd meg variance.hu oldalát. A srác nagyon jó. Napi több bejegyzést is ír. Egészen az alapokig visszamegy. Vannak tanácsai coinokról is hogy pl. ő mibe fektetett.

A magyarországi bányászás az kb. 400-500ft/kártya ETH esetén egy kis DCR-rel vegyítve duálban. Itt a stratégia a kérdés, azt hiszem. Én pl. a hosszútávban gondolkodom. Jelenleg NICEHASHra bányászok. A BTC-t meg szépen elteszem jobb időkre. Időnként kicsit daytradelek. A hosszútávú coin befektetésekben nem vagyok még járatos nagyon, meg annyi pénzt nem tudok még lekötni benne.
Ha daytradelni akarsz, azt csak folyamatos figyelemmel lehet, egész nap a gép előtt ülve csinálni.
Szerintem.

(#33) cuko


cuko
aktív tag

Első körben lehetne egy forrásgyűjtés (és értékelés): ki honnan szokott tájékozódni, milyen fórumokat forgat, mit érdemes figyelemmel kísérni (és mi szemét).
Aztán majd mehetne az összefoglalóba is.

Mit gondoltok?

(#34) haxiboy válasza madpapa (#32) üzenetére


haxiboy
veterán

Daytrade-t legalább 1 éves pozitív tradelési tapasztalat után érdemes csinálni amikor minden frankón megy. Baromi nagyot lehet bukni vele.

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#35) madpapa válasza haxiboy (#34) üzenetére


madpapa
senior tag

Persze. Nagyon sok időt emészt fel, tehát én csak hobbi szinten csinálom. De egyelőre még pozitívak a tapasztalataim.
Én ráállok a görbére és követem hogy merre megy :-)

(#36) g4bb3r válasza madpapa (#32) üzenetére


g4bb3r
tag

daytradelést semmiképp :)

A magyarországi bányászás az kb. 400-500ft/kártya ETH esetén egy kis DCR-rel vegyítve duálban. - ezt nem értem.

Kifejtenéd? :F

(#37) madpapa válasza g4bb3r (#36) üzenetére


madpapa
senior tag

dual mining ETH+DCR, azaz 2 féle coint bányászok egyszerre.

(#38) g4bb3r válasza madpapa (#37) üzenetére


g4bb3r
tag

Az hogy 400-500ft/kártya azt jelenti hogy 4-500ft/kártya profit per nap/hét/etc?

(#39) madpapa válasza g4bb3r (#38) üzenetére


madpapa
senior tag

igen, per nap

(#40) K4jusz


K4jusz
tag

Sziasztok! Ha túl alapkérdés, akkor hagyjátok figyelmen kívül.
Bitstamp-em van (ezen csak BTC,LTC,XRP elérhető), ide elég gyors a SEPA utalás és a feek sem vészesek. Ha kereskedni akarnék más altcoinokkal, mi a legjobb módja az átmozgatásnak mondjuk Kraken-re, vagy Bittrex, Bitfinex-re? Még nem döntöttem el, melyik lenne a nyerő.

(#41) g4bb3r válasza K4jusz (#40) üzenetére


g4bb3r
tag

Igazából az én kérdésem is ehhez kapcsolódik ha altcoinokat akarok venni ki az ajanlott kereskedő?

Jelenelg cex.io-n és coinbase-en vagyok de ott csak a "nagyokat" lehet elérni. Nem akarnék 10 különböző helyre regelni (vagy ez elkerülhetetlen?).

Köszi.

madpapa: itthon Mo.-n bányászol? Otthon v szerverpark? Ha nem ide való ez a topickba akkor szóljatok.

[ Szerkesztve ]

(#42) madpapa válasza g4bb3r (#41) üzenetére


madpapa
senior tag

Nézz szét a Poloniexen!

(#43) KilgoreTrout válasza madpapa (#42) üzenetére


KilgoreTrout
senior tag

Inkább ne, ha vissza is akarja kapni a pénzét :).

A poloniex-en van egy csomó ember, akinek zárolták a számláját és hónapok óta nem válaszol a support. Özönlik is ki a pénz, már aki ki tudja utalni.

(#44) madpapa válasza KilgoreTrout (#43) üzenetére


madpapa
senior tag

Ehhez képest elég nagy a forgalom a Poloniexen.

(#45) Dyingsoul válasza madpapa (#44) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Csak a botok miatt... :DDD :DDD

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#46) g4bb3r válasza Dyingsoul (#45) üzenetére


g4bb3r
tag

Akkor más alternatíva? :B

(#47) bobalazs válasza cuko (#33) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

twitterről, nagyobb coinok, és fejlesztőik híreiből tájékozódom.

(#48) Hunmugli válasza g4bb3r (#46) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Én ma kezdtem el használni a bittrex.com-ot. Tapasztalataim: szépen megjött a pénz :) (nyilván várni kellett, hogy confirmed legyen a tx, aztán megjelenjen pendingként, végül pedig available balance-ként, de a lényeg, hogy megvan. Mellesleg egyszer sem állt le közben az oldaluk :DDD )

Kezdem érezni, milyen ez. Rövid ideig kb 1 dollár pluszban voltam, miután vettem eth-t és neo-t. Hogy miért ezeket, az nem érdekes. Most viszont majd' 1 dollár mínuszban vagyok. Panic sell? ;]

Ez játszó pénz, meg minden... Én úgy gondolom, arra megyek rá, hogy a top 10 coin [kép] értéke nem fog tartósan lecsökkenni, tehát elég, ha csak a %-át növelem egyiknek másiknak, ha sikerül szörfözni az árfolyamukon.

Igen, tudom, arra építek, hogy előbb-utóbb így mindenképpen kijövök nullára. Ami nagy eséllyel igaz is, sok beszálló lesz még itt, sehol sincs még a cryptokereskedés mondjuk a fiat-tőzsdéhez képest...

Vélemény?

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#49) g4bb3r válasza Hunmugli (#48) üzenetére


g4bb3r
tag

Megnézem, thx. A cex.io éppen le van dögölve :U remélem nem most lapátolják a pénzt az IFA platóra :((( ;]

bittrex-en lehet altcoinokat venni amiket pl ott felsoroltál?

[ Szerkesztve ]

(#50) mepet válasza bobalazs (#47) üzenetére


mepet
addikt

én legfőképp innen tájékozódom: btctalk alt ANNs

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.