- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Az angelic wingsről tud valaki valamit?
-
Cyberbeni
addikt
Erősítik a defenzív skilleket, és csökkentik a bejövő sebzést, hogy kevesebb defenzív skillet kelljen használni, és növeljék a buildek változatosságát. (Nagyon nem tetszik nekik, hogy muszáj One with everythinget használni monkkal)
De remélem ezt arra értik, hogy infernón végig azonos lesz a nehézség (alapból olyan, mint act 1, és lehet növelni 2/3-4/stb. nehézségre) -
Neró
őstag
Az való igaz. Elég belegondolni abba, hogy ha növelik a drop ratet, akkor oké, hogy neked is több jobb item esik, de másnak is - szóval ugyan ott vagy.
Ami kellene még a játékba - több event, meg néhány olyan dolog, ami segít egy kicsit rajta, hogy ne legyen ennyire monoton néha. De szerintem ha megjönnek a kiegek, pvp - akkor lesz igazán teljes a játék.
-
Baaraanz
tag
Tényleg semmi ártó szándék nem volt benne, de akkor ezek szerint vannak sokan akik nem tudják, hogy van ilyen lehetőség(lásd 30 hsz-ból máris 2), szóval jó, hogy nem priviben küldtem mert akkor mindenkinek küldhetném, ahhoz meg ki vagyok én
Teljes szívemmel segíteni akartam, becsszó.
Peace
-
Agro
senior tag
válasz
ProEvoFan #31 üzenetére
Szerintem a dropnak nem kéne jobbnak lennie, de az XP boost elférne a nehézség növelés melett. A drop nem azért szar most se mert kevés item esik, hanem mert az a hatalmas mennyiség ami van kukába végzi. Ha még nagyobb lenne a drop rate az csak jobban rombolná a játék dinamikát, mert minden 2. percbe mehetnél vendorhoz. Akkor már inkább csak a GF-et boostolja meg az XP-t de az MF-et ne
-
Agro
senior tag
Írok hogy meglegyen
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #28 üzenetére
Lassan meg cuccok nélkül is lehet majd vinni infernót, mert tovább csökkentik az ellenfelek sebzését.
-
sunnymarcell
aktív tag
New Event: Infernal Machine
The Infernal Machine is a device that will allow level-60 players to battle “uber” versions of some of Sanctuary’s most nefarious bosses. While the rewards for defeating these bosses will be great, some assembly is required.New System: Monster Power
Similar to the “Players 8” command in Diablo II, the Monster Power system is designed to give players more control over how challenging enemies are in each difficulty.ez a 7 sor nekem jobban hangzik mint az 1.0.4 egész patch note-ja.
-
Neró
őstag
Huhahuha - grat az új topiknak - ezt is megtölteni!
-
BaLee
addikt
Új tápik!
Írok, hogy megtaláljam.
-
rol33
aktív tag
(#50099) Gorneck23: nem tudom, de még sztem a Blizzard se
-
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Jo ez ay arany. Nekunk azert van nemi eletunk is
Mondjuk ezt te nem mondhatod el 40es paragonnal
-
-
Lézerparaszt
őstag
Nekem még csak 9-es a paragonom, de én is azt használom. A játékidő meg nem tudom hogy jön a képbe.
A patchben a Monster Power nem tudom mire lesz majd jó, mert a drop gondolom nem lesz 8x jobb player 8-nál. Kevesen játszanak vele a kihívás miatt, csak a loot után futás megy.
-
kornel76
aktív tag
Ha ez megvalósul... hát nem tudom: Diablo fans 1.05 sneek a peek.
Az infernal machine az szerintem vmi olyasmi lesz mint az Über dio volt a 2. részben . És tessék a 3. pontban meg ott van h magadnak állthatod a nehézségi fokozatot
-
Pekkk
aktív tag
válasz
mikromanus #15 üzenetére
De használhatják, csak később már nem fogják, mert nerfelik és hátrányba kerülnek azokkal szemben akiknek van/volt sok ideje játszani.
-
mikromanus
veterán
-
Pekkk
aktív tag
Már nem azért, de a blizz miért nem hotfixelte a Vault - Trail of Cinders skillt? Akik már nagyon magas paragon lvl-en vannak, mind ezt használják. Valahogy nem igazságos azokkal szemben akiknek nincs napi 16 órájuk játszani...
Sirandrish: ja mikor már para lvl 90 fölött van némelyik dh, és pont ezzel a skillel tudtak ennyire szintezni
-
Edge
veterán
(#50066) mcsabee:
Hellgate:London-ban volt hasonló(ugyebár azt Bill Roper követte el), volt normal játékmód azon belül normal/nightmare és elite játékmód és azon belül is normal/nightmare fokozat. Elite sokkal keményebb volt persze a loot is jobb volt, teljesíteni kellett hozzá előbb normal/normal fokozatot, én mentem is utána elit-be, persze ott új karit kellett csinálni, de megérte mert nagyobb volt a kihívás.
(Sokszor érzem úgy hogy a HGL-ben ellőtt ötletek tök jól passzolnának dio3-ba és Bill Roper is ofc) -
sith7
félisten
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
1 hét alatt meglesz ...
-
Lézerparaszt
őstag
Ki milyen buildet használ DH-val? Csak kíváncsi vagyok ki mit talált ki vele.
-
vhunor
őstag
Állíthatom át a kedvencek között
.
Nem engednek be a kidobóemberek
.
-
maross
nagyúr
szep, nem is figyeltem, hogy elszallt az elozo topic kommentszama
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
hamar ment.
-
Sirandrish
legenda
New Topic juhhu
Mindent bele srácok...még 15-20topic és beérjük a WoW-osokat
-
7
addikt
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest